Χρήστες OnLine

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ - ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ 

Οι παρακρατικοί του Χρυσοχοΐδη ξανακτύπησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχαν καταστρέψει τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη. 

Μέρα μεσημέρι και με πλήρη γνώση της αστυνομίας κατέστρεψαν τα άδεια γραφεία μας τα οποία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο. Αποχώρησαν με την συνοδεία της αστυνομίας χωρίς να γίνει καμμία σύλληψη...!




Κατατίθενται μηνύσεις για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και γίνεται αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου – ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ INDYMEDIA…

Για να καταλάβετε το επίπεδο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ κράτους και “αντιεξουσιαστών”, οι δεύτεροι παρέμειναν επί μία και πλέον ώρα να καταστρέψουν ολοσχερώς τα γραφεία από τα οποία αφαίρεσαν έπιπλα τα οποία έκαψαν στη μέση του δρόμου και επίσης προκάλεσαν ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Όλα αυτά ασφαλώς δεν γίνονται σε 20 λεπτά και κυρίως δεν γίνονται αν δεν έχεις διαβεβαιώσεις ΑΣΥΛΙΑΣ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ: “Οι αντιεξουσιαστές κατέστρεψαν τα πάντα μέσα στα γραφεία (μέχρι και την τουαλέτα αλλά και τις βρύσες). Αστυνομικοί παρακολουθούσαν από απόσταση τους αντιεξουσιαστές οι οποίοι μετά την έφοδο κατευθύνθηκαν στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.”

ΣOK: Πουλήσαμε τα Μεταλλεία Κασσάνδρας 11 εκατ. ευρώ και τα πούλησαν 1,8 δισ.!

Ήταν παραμονές των εκλογών του 2004, όταν η Κυβέρνηση Σημίτη πριν αποχωρήσει, προχώρησε σε μια συμφωνία «ξεπούλημα» που ουδείς ασχολήθηκε με το περιεχόμενό της.

Με την πανηγυρική ανακοίνωση εξαγοράς της European Goldfields, που ελέγχει τα «Μεταλλεία Κασσάνδρας», από έναν ισχυρό «παίκτη» στην παγκόσμια αγορά χρυσού, την καναδική Eldorado Gold, έκλεισε ένας κύκλος απίστευτων υπεραξιών γύρω από τον χρυσό της Χαλκιδικής.

Έτσι μια εταιρία με κυριότερο περιουσιακό στοιχείο τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, που τα είχε αγοράσει μόλις 11.000.000 ευρώ παραμονές των εκλογών του 2004 επί Κ. Σημίτη, αποτιμήθηκε σε 1,8 δισ. ευρώ!