Χρήστες OnLine

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

KKE - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!



ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΤΩΝ ΡΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΤΟ Π. ΨΥΧΙΚΟ, ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ, ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!

Επεισόδια μεταξύ μουσουλμάνων στην Κύπρο σε τζαμι


Οι μουσουλμανοι σφαζονται εξω απο το τζαμι της Λευκωσιας .. και μετα θελουν καποιοι τζαμια και στην Αθηνα.. ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ


Έκτακτα μέτρα αστυνόμευσης έλαβαν οι κυπριακές Αρχές στο τέμενος Ομεριέ στη Λευκωσία, προκειμένου να περιοριστούν τα επεισόδια που εκτυλίχτηκαν μεταξύ αντιμαχομένων μουσουλμανικών ομάδων, λίγο πριν από τη λήξη του ραμαζανιού.

Έτσι τέθηκε υπό αυστηρή αστυνομική επιτήρηση η περιοχή γύρω από το τέμενος μέχρι τη λήξη του ραμαζανιού την προσεχή Κυριακή, ενώ έχουν γίνει συλλήψεις και απαγγελία κατηγοριών σε πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι συμμετείχαν στη συμπλοκή της περασμένης Δευτέρας.

Έγιναν ήδη επαφές μεταξύ του Ιμάμη και διαφόρων άλλων θρησκευτικών ομάδων, που έχουν ενημερωθεί για τα αυστηρά μέτρα στην περιοχή.

Ορίσθηκε μάλιστα νέα συνάντηση για την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα συζητηθεί το γενικότερο πρόβλημα της αστυνόμευσης στην παλιά πόλη της Λευκωσίας.

Στα τυφλά οι έρευνες για τον εκρηκτικό μηχανισμό

Σε σχολείο στη Ζάκυνθο





Στον προσδιορισμό του χρόνου που τοποθετήθηκε ο επικίνδυνος εκρηκτικός μηχανισμός που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην περίφραξη του 3ου γυμνασίου, ανάμεσα στον τοίχο του σχολείου και σε περίπτερο που βρίσκεται επί της οδού Λασκάρεως, στρέφουν τις έρευνές τους οι διωκτικές αρχές, προσπαθώντας να “ξετυλίξουν” το κουβάρι της αρκετά δύσκολης υπόθεσης που καλούνται να εξιχνιάσουν.

Προς το παρόν, φαίνεται πως οι έρευνες κινούνται στα “τυφλά”, αφού τεράστιο αναπάντητο ερωτηματικό, παραμένει το κίνητρο ή τα κίνητρα όποιου ή όποιων, τοποθέτησαν τόσα κιλά ANFO (περίπου 20), και δυναμίτη σε έναν μηχανισμό, που μαζί με τη φιάλη υγραερίου, θα μπορούσε να προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές σε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.
Επίσης, μεγάλο “κενό” στις έρευνες, αποτελεί το “γιατί” επιλέχθηκε ως στόχος (;) το σχολείο ή η γύρω περιοχή, κάτι που πανελλαδικά, όπως αναφέρουν αστυνομικοί κύκλοι, δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι φανερό, πως αν ο εκρηκτικός μηχανισμός ενεργοποιούνταν, σήμερα θα μιλούσαμε για ένα “τυφλό” και όχι εύκολα αιτιολογημένο χτύπημα.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται από ορισμένους που βρέθηκαν εκεί που εντοπίστηκε ο μηχανισμός, ακόμη και η τοποθέτηση του στο συγκεκριμένο σημείο δεν ήταν τυχαία, αφού τυχόν έκρηξη, θα δημιουργούσε ωστικό κύμα προς δύο συγκεκριμένες κατευθύνσεις, που όμως δεν μπορούν να “δικαιολογήσουν”, σύμφωνα με τα έως και σήμερα γνωστά στοιχεία, κάποιο συγκεκριμένο στόχο.

Την ίδια ώρα, ορισμένες λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για το είδος του αυτοσχέδιου μηχανισμού, δείχνουν ότι όποιος νοσηρός νους προχώρησε στη συναρμολόγηση του, στόχευε στην πρόκληση, εκτός των σημαντικών ζημιών, ακόμη και θανάτων έστω και τυχαίων ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χαρτόκουτο που ήταν τοποθετημένος ο κομμένος στα δύο και γεμάτος ANFO και δυναμίτη πυροσβεστήρας, υπήρχαν ακόμη και θραύσματα μετάλλου, που θα λειτουργούσαν ως ιπτάμενα ξυράφια, μαζί με τα κομμάτια του τελευταίου. Κάπως ανάλογα λειτουργούν και οι χειροβομβίδες, σκορπώντας τον όλεθρο σε μεγάλη ακτίνα απ' όπου πέσουν, κάτι που μπορούσε να συμβεί και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όλα αυτά αποδεικνύουν τον “επαγγελματισμό” του δράστη ή των δραστών, που εικάζεται ότι μπορεί ακόμη και να μην είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

Στη Ζάκυνθο βρέθηκαν πάντως χθες, κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αλλά των αρμόδιων Διευθύνσεων της Αστυνομίας, που προχώρησαν σε διεξοδικό έλεγχο του χώρου εντοπισμού του μηχανισμού. Τα κομμάτια του τελευταίου θα σταλούν εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών στην Αθήνα, απ' όπου αναμένονται σημαντικές απαντήσεις, αν υπάρχουν στοιχεία ή άλλα σημάδια που μπορούν να ρίξουν “φως” στην πορεία των ερευνών.


TETOIA XΤΥΠΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ "ΠΟΡΤΑ" ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ.

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΩΡΑ . ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ


"Οι Οικολόγοι χάσανε τον μπούσουλα"



Ο Οικολόγοι όχι μόνο έχουν χάσει τη μπάλα , αλλά δε βάζουν και μυαλό συνεχίζουν να στέλνουν "ανορθόγραφα" δελτία τύπου (πράγμα απαράδεκτο)

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού (ή τρις ή τετράκις ή .....)
Α και να τους αναγνωρίσουμε το...
"φρεσκότατο" σλόγκαν που ανακάλυψαν για την εκλογική περίοδο ..... είναι για γέλια οι άνθρωποι ...

τους παράτησε ο κ Ευρωοικολόγοβουλευτής τους για τα μεγάλα σαλόνια κι αυτοί έχασαν τον μπούσουλα ....

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

πηγη

Σύλληψη μέλους και εξάρθρωση αλβανικης εγκληματικής οργάνωσης


Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου και του Αστυνομικού Σταθμού Στύρων- Ευβοίας, συνελήφθη βραδινές ώρες, στα Νέα Στύρα-Ευβοίας, 22 χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του (των οποίων τα στοιχεία ταυτότητος εξακριβώθηκαν, αλλά διαφεύγουν προς στιγμήν της συλλήψεως), είχαν συγκροτήσει, προ ενός έτους τουλάχιστον, δομημένη και με διαρκή δραστηριότητα ομάδα με σκοπό την κακουργηματικής μορφής διάπραξη κλοπών, κυρίως σε εξοχικές κατοικίες της περιοχής Καρύστου αλλά και των όμορων αυτής, περιοχών στη Νότια Εύβοια.

Τα μέλη της οργάνωσης, για την ευόδωση του εγχειρήματός τους και προς διευκόλυνση ανάπτυξης της δράσης τους, είχαν αφαιρέσει από την περιοχή, ένα φορτηγό (το οποίο χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των κλοπιμαίων), καθώς και τρία δίκυκλα μοτ/τα (για την μετακίνηση των μελών της ομάδας), τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Υπό το βάρος αδιάσειστων σε βάρος του συλληφθέντος στοιχείων, και αφού βρέθηκαν-ύστερα από έρευνα- στην κατοχή του, πλειάδα προϊόντων εγκληματικής δράσης (κλοπιμαία), ο 22 χρονος- οποίος διέμενε στην χώρα μας παράνομα-, ομολόγησε σωρεία κλοπών-διαρρήξεων κατοικιών, που είχε διαπράξει η οργάνωση στις παραπάνω τοποθεσίες, ενώ υπέδειξε ερημική περιοχή, υφιστάμενη μεταξύ του χωριού.

www.evianews.com

ευτυχως που οι παρανομοι αλλοδαποι ανεβαζουν το επιπεδο της ελλαδας, οπως μας πληροφορουν οι αριστεροι του κκε και του συριζα, οι ανθελληνες και τα πρακτορακια. συμμοοριες αλβανων παντου, παρανομοι δολοφονοι σε λη την Ελλαδα. πειτε ευχαριστω στην αριστερα της "προοδου" τωρα.


"137 συνολικά λαθρομετανάστες συνελήφθησαν χθες και σήμερα σε όλη την Ήπειρο! "


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ


Εκατόν τριάντα επτά συνολικά λαθρομετανάστες συνελήφθησαν χθες και σήμερα σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη χώρα τουςΕιδικότερα, σήμερα το πρωί στην Ιόνια Οδό, αστυνομικοί της Α.Δ. Άρτας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, δύο λαθρομετανάστες εκ των οποίων η μία συνόδευε και το ανήλικο παιδί της.

Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Τ.Δ.Λ. Άρτας, που διενεργεί την προανάκριση. Εξάλλου, χθες τιο βράδυ στην Ε.Ο. Κακαβιάς – Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Δελβινακίου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό επειδή μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητό του, έναν αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής.

Ο διακινητής και ο αλλοδαπός συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων.


Εμφανίστηκε πάλι ο Τρεμόπουλος - Θέλει η π... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει



Mπα; Εμφανίστηκε και ο Οικολόγος πράσινος ο Μιχάλης Τρεμόπουλος; Που είχες χαθεί εσύ ρε Τρεμόπουλε; Κάηκε όλη η Αττική και χάθηκαν 220.000 στρέμματα αλλά οι Οικολόγοι ήταν εξαφανισμένοι.

Και τώρα που προκηρύχθηκαν εκλογές ο Τρεμόπουλος βγαίνει τηλεφωνικά στις εκπομπές μέχρι να γυρίσει στην Ελλάδα και να τον φάμε στην μάπα.

Μονο που τωρα ανθελληνα Τρεμοπουλο ο λαος εχει καταλαβει τι σκοπους εξυπηρετεις και τι ανθελληνικα σχεδια εχεις .

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ που εχουν ξεφτιλισει την ελληνικη ιστορια, την μακεδονια μας, την κυπρο και αμφισβητουν και τα συνορα μας!!!!


Άρχισε να εκχωρεί το ΠΑΣΟΚ



Θέλει η ........μπιπ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Πάρτε μια γεύση απο τι μας περιμένει.Άρχισαν να χαράσσουν εξωτερική πολιτική.

Διαβάσαμε στο taxalia .....

"Ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική στο κόμμα Παπανδρέου, ανακοίνωσε ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα υποστηρίξει τον επαναπατρισμό των προσφύγων από τη Μακεδονία του Αιγαίου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, πιθανός μελλοντικός υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ανακοίνωσε (κλικ εδώ) ηπιότερη στάση έναντι των Μακεδόνων στην Ελλάδα και χρεώνει στη Νέα δημοκρατία, την ευθύνη για την αναστολή των επαφών με τα Σκόπια."Στο KANAL5 των Σκοπίων, σήμερα:

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=52861

Πηγή:vendeta