Χρήστες OnLine

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

29 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ



ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 29Η ΜΑΪΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ... "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 8:00 ΜΜ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.


Τον έκραξαν οι Πόντιοι τον ανθέλληνα εβραιο-Γιωργακη


Τον έκραξαν οι Πόντιοι!Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παραβρέθηκε στη συγκέντρωση για την γενοκτονία των Ποντίων αλλά έβαλε κάποιον άλλο να απευθύνει χαιρετισμό του. Μόνο που οι «τεμέτεροι» δεν μάσησαν σαν τους… ημέτερους και έκραξαν για τα καλά τον πρωθυπουργό!

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που δημοσίευσε την επιστολή του στο greekalert, «την ώρα της ανακοίνωσης του ονόματος του πρωθυπουργού ένα μυριόστομο "ουουουου" υψώθηκε στον ουρανό από τους παρισταμένους...»

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο:
Έχουν τελειώσει... Δεν τολμούν να εμφανιστούν ούτε σε εθνικές επετείους. Φοβούνται ακόμη και όσους καταθέτουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Χθες, χιλιάδες λαού συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να τιμήσουν τις εκδηλώσεις μνήμης για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Στις 19:00 η ώρα, στον Άγνωστο Στρατιώτη έγιναν ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων. Την ώρα της ανακοίνωσης του ονόματος του πρωθυπουργού ένα μυριόστομο ουουουου... υψώθηκε στον ουρανό από τους παρισταμένους... Ο Γιωργάκης, βέβαια, ήταν απών, απλώς κάποιος αποτόλμησε να διαβάσει ένα μήνυμα εκ μέρους του.

Στις αποδοκιμασίες συμμετείχαν οι περισσότεροι των συγκεντρωμένων και όσοι δεν έκραζαν, κουνούσαν το κεφάλι τους και γέλαγαν.

Ελάχιστοι, φιλοκυβερνητικοί προφανώς, που επιχείρησαν να ψελλίσουν κάτι σαν ..."ντροπή", "σεβασμός", εισέπραξαν βλοσυρά βλέμματα και απαντήσεις του τύπου: "Σήμερα επιχειρείται η τελική γενοκτονία μας, δεν το καταλαβαίνετε; Αυτοί είναι χειρότεροι κι από τον Κεμάλ".



Στην συνέχεια, οι Ποντιακοί Σύλλογοι και Σωματεία πραγματοποίησαν πορεία στην τουρκική πρεσβεία. Κατά τη διάρκεια της πορείας, ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένα παντού, από την Αμαλίας έως την Ρηγίλλης και κλούβες απέκλεισαν τον δρόμο προς το κτίριο της πρεσβείας.

Φοβούνται πλέον κάθε συγκέντρωση πολιτών, όσο μικρή και νάναι, γι' αυτό κάνουν καθημερινές προσαγωγές και στους ελάχιστους που εμφανίζονται τα απογεύματα μπροστά στη Βουλή. Επιχειρούν προσχεδιασμένη πολιτική εξόντωση του ελληνικού λαού και το ξέρουν ότι δεν μπορούν άλλο να παραπλανούν. 


Σε λίγο δεν θάχουν πού να κρυφτούν οι ντόπιοι νέοι μακελλάρηδες των Ελλήνων.