Χρήστες OnLine

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Στην δημοσκόπηση της Marc που παρουσιάστηκε χθες στον Άλφα, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 5,7% στην πρόθεση ψήφου και 7,3% στους αναποφάσιστους: Αναμφίβολα εντυπωσιακά νούμερα, που μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν και στις κάλπες!

Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση και μάλιστα σχολίασε ο δημοσκόπος (δυστυχώς δεν έχουμε το σχετικό βίντεο), είναι πως το Εθνικιστικό κόμμα αντλεί το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων του από τις νεανικές ηλικίες 18 - 35!!!

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι εμφανίζονται ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να μην κάνουν πίσω στην απόφασή τους να ψηφίσουν Χ.Α (ρωτήθηκαν σχετικά, αν είναι σίγουροι ή μη για την επιλογή τους)!

Από προσωπική εμπειρία και συνομιλίες με πολύ κόσμο σ' αυτές ακριβώς τις ηλικίες, μπορούμε να πούμε πως ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΣΑΡΩΝΕΙ!

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως δεν είναι απλή ψήφος διαμαρτυρίας ή...χαβαλέ (όπως κάνουν συχνά αυτές οι ηλικίες), αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Αν ρωτήσει κανείς, ειδικά τους νεαρούς (18 - 25) γιατί ψηφίζουν Μιχαλολιάκο, θα εκπλαγούν από τις απαντήσεις τους!

Κι όσοι όμως έχουν μπει στην αγορά εργασίας και δεν ανήκουν στα βρωμερά κομματόσκυλα που έχουν βολευτεί ή περιμένουν βόλεμα, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ το "ακραίο" αυτό κόμμα!
Εδώ πρέπει να σταθούμε λίγο στον εντελώς γελοίο τρόπο "ανάσχεσης" αυτού του ρεύματος από το αμαρτωλό σύστημα: Αφού είδαν πως η πλήρης αποσιώπηση δεν τους βγαίνει, επέλεξαν να πολεμήσουν την Χ.Α με...τρομοκρατικά κουτσομπολιά όπως "ναζί", "λυκάνθρωποι" κλπ!

Παρά την ΕΜΜΙΣΘΗ επιστράτευση αναρχοπασόκων και την ευρεία αναπαραγωγή των "φακέλων" σε όλο το Διαδίκτυο και τα Μμε, το αποτέλεσμα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που επεδίωκαν!

Γιατί; Διότι πολύ απλά, ο νεαρός που διάβαζε για "κακούς νεοναζί", έμπαινε στον πειρασμό να το ψάξει περισσότερο: Έτσι, κάποια στιγμή "έπεφτε" πάνω στην επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α, όπου τελικά διαπίστωνε πως συμφωνούσε σε πολλά μαζί τους και δεν πρόκειται για...επικίνδυνους για εκείνον και τη χώρα!

Η προσπάθεια λοιπόν προπαγάνδας βασισμένης ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ (αλήθεια, είδατε ποτέ καμιά κουβέντα ή κρτική για τις πολιτικές θέσεις της Χ.Α;) αλλά στην καλλιέργεια ξεπερασμένων φοβικών συνδρόμων, όχι μόνο δεν την "έριξε" στα μάτια της νεολαίας, αλλά αντίθετα την ανέβασε περισσότερο!!!

Γι' αυτό λοιπόν, σε όποιο "στέκι" νέων βρεθείς, ακούς συνεχώς το όνομα της Χρυσής Αυγής! Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη επιρροή εξίσου σε άνδρες και γυναίκες, παρότι ίσως ο στρατιωτικός χαρακτήρας της θα μπορούσε να αποτρέψει τη δεύτερη κατηγορία πολιτών!

Η ουσία είναι πως, ανεξαρτήτως της εισόδου της ή μη στη Βουλή, η Χ.Α ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΛΛΟΝ, σε αντίθεση με τα παλαιοκομματικά στηρίγματα του συστήματος!

Γλέζος : Ένα απο τα μεγαλύτερα παραμύθια της αριστεράς και της μεταπολίτευσης.

Eνα απο τα μεγαλυτερα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της μεταπολιτευσης που 40 χρονια τωρα με προπαγανδα και παραπληροφορηση προσπαθει να εκμηδενισει οτιδηποτε εχει σχεση με πατριδα-ελλαδα-εθνος ειναι και ο  Γλεζος.

http://wiredandready.net/2011/11/01/glezos/

O "πατριωτης" Γλεζος λοιπον ψηφισε ΟΧΙ στην τοποθετηση ανδριαντα του μεγαλου αλεξανδρου στην θεσσαλονικη, δηλωμένος οπαδός ενός απάνθρωπου ολοκληρωτικού συστήματος ο οποίος το 1959 καταδικάστηκε ως κατάσκοπος της Μόσχας σε πέντε χρόνια φυλάκιση και ο οποίος δήλωνε από τη “φωνή της αλήθειας” πως πατρίδα του είναι η Μόσχα.

Ένας άνθρωπος ο οποίος από το 1974 περιφέρει την αριστεροσύνη του από κόμμα σε κόμμα και από κανάλι σε κανάλι ως αξιοζήλευτη πραμάτια την οποία έχει εξαργυρώσει με αναρίθμητες τιμές (γιατί και ο "πατριωτισμός έχει την τιμή του) που του έχει αποδώσει η “αστική δημοκρατία”- η ίδια Δημοκρατία την οποία ονειρεύεται να ανατρέψει.

Κι όμως στον άνθρωπο αυτόν του απένειμαν τον τίτλο του επίτιμου καθηγητή της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πάτρας το 1996 και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Στις δε 22 Ιανουαρίου 2008 αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών...!!

Αντίθετα κανένας δεν θυμάται αυτούς που άφησαν τις ζωές τους και τα πόδια των από κρυοπαγήματα στην Αλβανία, στον Γράμμο, το Βίτσι, στου Μακρυγιάννη. Αυτούς που πεθαίνουν σήμερα άρρωστοι, ξεχασμένοι, χωρίς ασφάλεια, χωρίς αναγνώριση γιατί είχαν το φιλότιμο να πολεμήσουν για την Ελλάδα το 1974 στην Κύπρο.

Όσο για το αν όντως κατέβασε ποτέ την γερμανική σημαία... (γιατι απλά τπτ δεν έχει αποδειχτεί απο τότε.. και τότε ξέρουμε πως δούλευε η αριστερή/κομμουνιστική προπαγάνδα..

Η δραματική όμως διάψευση έρχεται από κάπου αλλού, από τον χώρο της Αστρονομίας. Την εποχή εκείνη είχαμε νέα Σελήνη στις 26 Μαΐου, στις επτά περίπου το πρωί. Οπότε στις 30 Μαΐου που έλαβα χώρα το εγχείρημα η Σελήνη ήταν ένα έβδομο, δηλ. πολύ αμυδρή, και όχι ένα τέταρτο που μας λέει ο Σάντας. Περαιτέρω έδυσε στις δέκα και μισή. Οπότε εκφράσεις όπως «το φεγγαράκι μάς κοίταζε με συμπάθεια», «με το λιγοστό φως του φεγγαριού να λάμπει πάνω στα μάρμαρα», ή «σηκώσαμε τα κεφάλια μας να δούμε, ήταν ένα τέταρτο το φεγγάρι» που αναφέρει ο Σάντας είναι εντελώς ψευδείς. Γιατί φεγγάρι ουσιαστικά δεν υπήρχε...

Υπάρχει όμως μια άλλη σημαία που κατέβασε σίγουρα ο Μ. Γλέζος. Αυτή είναι η Ελληνική σημαία από την Μακεδονία. Όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, «ο κ. Γλέζος ευρισκόμενος εις την Μόσχαν δια την παραλάβει το Βραβείου Λένιν εξεφράσθη επίσης υπέρ της λύσεως του προβλήματος των Μακεδονικών μειονοτήτων δια διαπραγματεύσεων, διετύπωσε δε την ελπίδα ότι τριμερείς βαλκανικαί διαπραγματεύσεις θα επέτρεπον εις δεδομένην στιγμήν την ίδρυσιν μιας αυτονόμου Μακεδονίας»....!!

Για να μην ξεχάσουμε το γεγονός οτι οι Γλέζος και Σάντας- οι οποίοι δεν μιλιούνταν μεταξύ τους για πολλά χρόνια διότι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν ποιός ήταν αυτός που κατέβασε τη σημαία-
έχουν δηλώσει πως η επιχείρηση της υποστολής της σημαίας από τον ιστό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι του όλου εγχειρήματος.

αυτος ειναι ο πενταπρόσωπος ¨αγωνιστής" γλέζος. ευχαριστούμε δε θα πάρουμε....

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΘΝΟΚΗΦΗΝΩΝ-ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΜΕΡΟΣ 3ο

Συνεχίζουμε τις παραθέσεις τραπεζικών περιουσιακών στοιχείων των εθνοκηφήνων που μερικοί εξ αυτών μπήκαν στην πολιτική ξεβράκωτοι και βγαίνουν εκατομμυριούχοι.

Κάποιοι μάλιστα είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ωφεληθεί από την ενασχόληση τους με τα κοινά.
trapezes10
trapezes11
Δεν χρειάζεται κανένας να είναι έξυπνος για να το καταλάβει.
Μερικοί...πονηρούληδες, άρχισαν κάτι περίεργους ψιθύρους ότι έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς και τους κρύβουμε.

trapezes12
Και μάλιστα συγκεκριμένων πολιτικών αρχηγών.
Πιθανόν δεν μας ξέρουν. Εαν τα είχαμε θα τα βγάζαμε.ΟΛΑ.

Και αυτά που βρήκαμε(αφού λείπουν πολλοί λογαριασμοί)τα βρήκαμε συμπτωματικά αφού έριξαν επίτηδες ένα καλό πρωί τo μπάνερ της Βουλής που είχε το πόθεν έσχες των τεμπέληδων με αποτέλεσμα να ανατρέξουμε σε κατάστοιχα αλλά και σε πληροφορίες που μας έστειλαν φίλοι.
Αυτό, γιατί δεν θέλουμε τύποι περίεργοι να αμφισβητούν την εντιμότητα μας. Δεν μας νοιάζει κανένας ούτε αβαντάρουμε κανέναν. Μας είναι όλοι τους παγεροί, αδιάφοροι. Δεν μας σιτίζουν ούτε τους έχουμε ανάγκη.

trapezes13
trapezes14
trapezes15
makeleio

Τουρκία: “Μας απείλησε ότι θα μας βυθίσει ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ”

Ένα τιμητικό για τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτρη Γράψα τηλεγράφημα των ΗΠΑ που αποκαλύπτει το Wikileaks φέρει τον πρώην ανώτατο Έλληνα αξιωματικό να απειλεί με βύθιση το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος Malene Ostervold και το τουρκικό συνοδό του πλοίο όταν στις 13 Νοεμβρίου 2008 έκανε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα δυτικά της Κύπρου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το defencenet.gr ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ, λίγους μήνες αργότερα το καλοκαίρι του 2009 είχε προβεί σε πλήρη πολεμική προετοιμασία στο Αιγαίο, θεωρώντας ότι η Τουρκία, ετοιμαζόταν για “θερμό” επεισόδιο.

Ένα επεισόδιο που παραλίγο να γίνει όταν κάποιοι από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διέρρευσαν την αποστολή ειδικών δυνάμεων σε βραχονησίδες του Αιγαίου και τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο έσπευσε να κινηματογραφήσει την αλλαγή φρουράς σε μικρό νησί ανατολικά της Ρόδου για να “τεκμηριώσει” την αποστολή ελληνικού Στρατού σε νησιά του Αιγαίου κατά παράβαση των συνθηκών.

Στο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα αναφέρεται ότι στις 13 Νοεμβρίου του 2008 όταν το νορβηγικό Malene Ostervold πραγματοποιούσε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα για λογαριασμό της Τουρκίας, συνοδεία μάλιστα και τουρκικής φρεγάτας.

Η Ελλάδα αντέδρασε με διαβήματα και αφού έγινε προειδοποίηση ότι τα σκάφη βρίσκονταν σε ελληνικά ύδατα, απέπλευσαν και τα δύο για τα τουρκικά νερά. Λίγες ημέρες μετά τις προκλήσεις υπήρξε συνάντηση του τούρκου υφυπουργού Εξωτερικών Χαϊντάρ Μπερκ με τον αμερικανό επιτετραμένο στην Άγκυρα Ντάγκλας Σίλιμαν.