Χρήστες OnLine

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ 2013 , ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ


1.Απορίες επί του (Λαθρο)-νομοσχεδίου που δίδει την ελληνική Ιθαγένεια σε μετανάστες

-Με τα μέχρι σήμερα ισχύοντα για τα ελληνόπουλα είναι Υποχρεωτική η εννιαετής εκπαίδευση. Στο (λαθρο)-νομοσχέδιο του κυρ-Ραγκούση διαβάζουμε ότι, για τα παιδιά των μεταναστών, προκειμένου να πάρουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ αρκούν 6 χρόνια στο ελληνικό σχολείο. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ υπέρ ποίων;
- Πριν τις αλλαγές στο σχέδιο νόμου που παρουσίασε ο υπουργός, όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές μιλούσε ότι οι ψηφοφόροι που θα εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους είναι 266.000. Μετά τις (επουσιώδεις) αλλαγές προς το στοιχειωδώς αυστηρότερο, ξαναανακοινώνει το ίδιο νούμερο : 266.000! Έχουν ήδη ΔΩΣΕΙ το εκλογικό δικαίωμα στο συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών και απλώς μας εμπαίζουν;

- Με βάση ποια μαθηματική μέθοδο οι 266.000 αποτελούν το 0,65% (!)του εκλογικού σώματος;

- Πόσες Συστατικές επιστολές δικαιούται να δώσει προς μετανάστες ο κάθε Έλλην πολίτης; Μήπως θα έχουμε βιομηχανία Συστατικών επιστολών από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές»;

- Η ΑΤΑΚΑ: Έλληνας Πακιστανικής καταγωγής! Δια στόματος πρωθυπουργού. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ; Τι κοινό μας συνδέει;

- οι έλληνες Πολιτικοί Πρόσφυγες, ηττημένοι του εμφυλίου πολέμου 1946-49, στις χώρες του ανατολικού μπλογκ που κατέφυγαν αναγκαστικά, ούτε μια στιγμή δεν εγκατέλειψαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-παρότι εδιώκοντο απηνώς από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, παρότι είχαν πολλοί καταδικαστεί ερήμην σε βαριές ποινές, σε θάνατο, σε ΣΤΕΡΗΣΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ τους Ιθαγένειας. Δεν λύγισαν ,παρέμειναν ΕΛΛΗΝΕΣ, παλεύοντας για την εφαρμογή των ιδεών τους στην ΠΑΤΡΙΔΑ τους (μας) Άλλωστε ο δι- ΕΘΝΙΣΜΟΣ σημαίνει ακριβώς πως το κάθε ΕΘΝΟΣ παλεύει για την «κοινωνική απελευθέρωση» στη χώρα του. Πουθενά δεν γράφτηκε ούτε υπονοήθηκε ότι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ λύση είναι η Μαζική μετανάστευση, ότι κάποιος θα μοιράσει την Πατρίδα του με άλλους. Εν προκειμένω, από πουθενά δεν προκύπτει ότι πρέπει να μοιράσουμε την χώρα με Πακιστανούς και Σομαλούς.

Πολλοί Πόντιοι επίσης στην Σοβιετία κράτησαν τα ελληνικά τους διαβατήρια παρότι ήξεραν πως θα εξοριστούν από το καθεστώς του Στάλιν. Παρέμειναν ΕΛΛΗΝΕΣ. Αντί λοιπόν να παίρνετε από τους συγκεκριμένους παραδείγματα ΣΘΕΝΟΥΣ και ΗΘΟΥΣ , με το (λαθρο)-νομοσχέδιο καθιστάτε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ σημαία Ευκαιρίας, όχι απλά νομιμοποιώντας-για το οποίο δεν έχει κανείς αντίρρηση- αλλά κάνοντας «Έλληνες» ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ!. Διαλύεται τον κοινωνικό ιστό, συκοφαντείτε όσους διαφωνούν, κάνετε την Ελλάδα ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Επιτέλους, ΠΟΙΟΣ σας έβαλε;.

Η Λύση είναι μία: πάρτε πίσω το Άθλιο (λαθρο)-νομοσχέδιο.

(Σύντομα, τα 5μιση χρόνια πρωθυπουργίας του Κ. Καραμανλή του Βραχύ, θα φαντάζουν τεράστιος χρόνος…Ούτε θα καταλάβετε πως θα φύγετε Α, ναι, να μην ξεχάσω : και θα είναι ΝΥΧΤΑ.. .Εδώ θα είμαστε…).

2. Σταμάτημα στην κατρακύλα.

Αποχώρησε η Σοσιαλδημοκρατική ΕΔΕΚ, το κόμμα του ηρωικού γιατρού Βάσσου Λυσσαρίδη από την κυβέρνηση του ανεκδιήγητου Χριστόφια, αυτόν που μπέρδεψε τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ με τους εκδιωχθέντες. Επιτέλους, έστω την ύστατη στιγμή μια σωστή απόφαση για τι μαρτυρικό νησί.. Έχει και η κατρακύλα τα όρια της. Αναμένουμε αντίστοιχα καλά νέα και από το ΔΗ.ΚΟ. Επιτέλους, οι δυνάμεις του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ να σταματήσουν το ξεπούλημα που διαπράττουν στο Νησί οι Αριστεροί και Δεξιοί ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ. Μαζί με τους Τούρκους Εισβολείς και τα Εγγλέζικα ιμπεριαλιστικά σκυλιά, βεβαίως βεβαίως.

3.Κοροϊδία

Είπε ο υπουργός Εργασίας Λοβέρδος, δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα ότι θα αυξήσει ΤΩΡΑ τα όρια ηλικίας για την συνταξιοδότηση και θα τα «κατεβάσει» το 2013! Κουτοπονηριές, λες και το 2013 θα είναι ο ίδιος υπουργός Εργασίας. Μα να ήταν μόνο αυτό; Το κυριότερο είναι πως το 2013 , ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ κύριε Λοβέρδε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

πηγη

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! 643.000 αλλοδαποί θα ψηφίσουν, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΠΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.Εκλογικό πραξικόπημα με τη χορήγηση, άμεσα, του δικαιώματος ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών) ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που στρατιές λαθρομεταναστών συνωστίζονται στα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας μας, περιμένοντας τη σειρά τους για να γίνουν Ελληνες πολίτες. Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι -σε πρώτη φάση- θα ξεπεράσουν το 6% του εκλογικού σώματος. ΄
Σε συνδυασμό μάλιστα με τις αλλαγές που επέρχονται στον εκλογικό νόμο, θα επιτρέψει στο εγγύς μέλλον την ανάδειξη βουλευτών προερχομένων από εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες.
Πράγματι, μπορεί να ακούγεται σήμερα σαν ανέκδοτο «Ο Πακιστανός βουλευτής της γειτονιάς σας», αλλά σε λίγα χρόνια με την κατάτμηση των εκλογικών Περιφερειών θα αποτελεί πραγματικότητα, ιδιαίτερα στα πολυάνθρωπα αστικά κέντρα.

Ο αριθμός των αλλογενών και αυριανών εκλογέων που συγκεντρώθηκε χάρις στις επίκαιρες ερωτήσεις του τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. Χρήστου Ζώη προς τους αρμόδιους υπουργούς, τρομάζει ως προς το μέγεθός του και προδικάζει τον αφανισμό του ελληνικού έθνους σε μερικές δεκαετίες.

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2010 532.898 πρώην παράνομοι μετανάστες είχαν ενταχθεί στο καθεστώς του μακρώς διαμένοντος. Επομένως αποκτούν σχεδόν αυτομάτως το δικαίωμα του εκλέγειν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και συνακόλουθα την ελληνική ιθαγένεια. Απ' αυτούς οι 378.346 προέρχονται από την όμορη Αλβανία, σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο. Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες.

Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, κι εδώ ενέχει ο κίνδυνος με το νομοσχέδιο Ραγκούση να δημιουργήσουμε τη δεύτερη, μετά τη Γαλλία, μουσουλμανική μειονότητα της Ευρώπης, είναι υπήκοοι ισλαμικών κρατών.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άλλοι 110.017 αλλοδαποί θα λάβουν την άδεια του μακρώς διαμένοντος, μέσα στους προσεχείς μήνες και δεν αποκλείεται τον Νοέμβριο να καταθέσουν τη δική τους ψήφο στην κάλπη υπέρ -φυσικά- του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ζώης, που ανέμενε περίπου έναν μήνα πριν ενημερωθεί επίσημα για τον απίστευτο αριθμό των μεταναστών που ζουν νόμιμα στη χώρα μας, αφού υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα διαβιούν κι άλλα δύο εκατομμύρια λαθραίως, ζητεί από την κυβέρνηση να επανεξετάσει από την αρχή το τόσο ζωτικής για το μέλλον του ελληνισμού ζήτημα.

Όπως τονίζει, «η κυβέρνηση, αντί να συνεχίσει την πολιτική της Ν.Δ., για ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των νόμιμων μεταναστών και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, προχωράει στη χορήγηση, αφειδώς, της ελληνικής ιθαγένειας».

Σύμφωνα με τον αρμόδιο τομεάρχη της Ν.Δ. «η κυβέρνηση αγνοεί την πραγματική κατάσταση και κάνει Ελληνες τους μετανάστες οι οποίοι συμπληρώνουν πενταετή νόμιμη διαμονή στη χώρα και τα παιδιά τους που γεννιούνται στην Ελλάδα ή φοιτούν για ορισμένο διάστημα σε ελληνικό σχολείο».

Συνταρακτικά είναι και τα στοιχεία που διαθέτει ο ίδιος μετά από ερώτησή τους προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τον αριθμό της εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας.

Μόνο το 2009 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο 82.926 άτομα και άλλοι 23.054 που πιάστηκαν ύστερα από ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δηλαδή, συνολικά 115.980 υπήκοοι τρίτων χωρών εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια και απ' αυτούς ζήτημα είναι να έχουν απελαθεί οι 2.000.

Αν συνυπολογίσουμε και τους δεκάδες χιλιάδες άλλους που διέφυγαν της προσοχής των αστυνομικών Αρχών και του Λιμενικού Σώματος, τότε μπορούμε να μιλάμε, χωρίς να υπερβάλλουμε, για 300.000 αλλοδαπούς, μόνο για το 2009, που κυκλοφορούν παράνομα στη χώρα μας. Και στην οποία θα μείνουν αφού ετοιμάζεται και η νέα «φουρνιά» ελληνοποιήσουν με τη διάταξη Ραγκούση που αναφέρει ότι «όποιος γεννιέται στη χώρα αποκτά αυτομάτως και την υπηκοότητά του».

Ετσι, εξασφαλίζονται διά παντός και οι παράνομα εισελθόντες γονείς και οι συγγενείς που θα έρθουν στο μέλλον στο πλαίσιο της οικογενειακής συνένωσης.

Ο κ. Ζώης, που δεν κρύβει την ανησυχία του, αναρωτιέται «γιατί η κυβέρνηση προχωράει αβίαστα σ' αυτές τις ρυθμίσεις».

Η απάντηση, προφανώς, κρύβεται στην κάλπη και στην ανάγκη του νέου ΠΑΣΟΚ να διατηρηθεί πάση θυσία στην εξουσία, θυσιάζοντας ακόμη και την ταυτότητα του έθνους μας.

Πηγή: http://www.adesmeytos.gr/
του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

πηγή:schizas

Σημεία και τέρατα με τις ΜΚΟ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις... Το πάρτι με τα χρήματα των φορολογουμένων, άρχισε επί ΠΑΣΟΚ. Τότε, έγιναν σημεία και τέρατα. Συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς επί ΝΔ, με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον πολιτικό φίλο της και ευρωβουλευτή Θεόδωρο Σκυλακάκη, να μην «ξεχνούν» μάλιστα και τον γνωστό σε όλους «εθνικόφρονα» διώκτη μας.

Φανταστείτε πόσο διακομματική είναι η μάσα, που ο Άλεξ Ρόντος, ο υπεύθυνος για τις συγκρούσεις Ρωσίας-Γεωργίας, ο άνθρωπος που ανέφλεξε με τις «συμβουλές» του τον Καύκασο, εκταμίευσε το 2005 (!) χρήματα για τέσσερις «δράσεις» στη Γεωργία και δύο στην... Παλαιστίνη!

Ο Ρόντος! Επί ΝΔ! Άραγε, ποιος πίεσε για να εκταμιευθούν αυτά τα χρήματα; Και αν η απόφαση είχε ληφθεί επί ΠΑΣΟΚ, γιατί κάποιος δεν τη μπλόκαρε; Τόσο δύσκολο ήταν; Όχι, δεν ήταν. Απλά, δεν υπήρχε αντίστοιχη πολιτική βούληση...

Επί Στυλιανίδη...

Ακολούθησε νέος χορός διασπάθισης του δημόσιου χρήματος. Με αρμόδιο για την «αμαρτωλή» ΥΔΑΣ, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο «κολλητός» του Παντελής Σκλιάς, μάζεψε πολύ χρήμα από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων. Η ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική» του προαναφερόμενου κυρίου, μόνο το 2005 εισέπραξε 1.297.000 ευρώ, για αύξηση της ικανότητας και της ανταγωνιστικότητας των κοινωνικών φορέων και των ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Σερβία και στα Σκόπια και γενικότερα για βιώσιμη ανάπτυξη στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, μεταξύ άλλων. Το μενού εδώ είχε και Ιράκ και Ιράν, με «ανακατασκευές κτιρίων».

Το 2006, πληρώσαμε πάρα πολλά λεφτά για τη Σρι Λάνκα. Για την τελευταία, πάλι προσέτρεξε ο κ. Σκλιάς. Το 2006, μάζεψε 898.000 ευρώ για ανακατασκευή σχολείων στη προαναφερόμενη χώρα, μεταξύ άλλων. Την ίδια περίπου εποχή έσκασε μύτη και η HUMANET: 137.000 το 2005, για έργα πολλαπλής αξιοποίησης του ποταμού Σούχε στην Αλβανία (καλό, λειτούργησε προφανώς ως καταλύτης στις διμερείς σχέσεις), 50.000 για ιατρικά εργαστήρια στην Κούβα το 2006 (νομίζαμε ότι είναι σοσιαλιστικός «παράδεισος» και ότι η ιατρική εκεί ήταν πολύ «προηγμένη», πως χρειάζονται βοήθεια και ποιος τελικά μας λέει ψέματα;), 270.000 για κατασκευή αλιευτικών σκαφών στη Σρι Λάνκα το 2007, 156.000 για ον ίδιο λόγο το 2008 και... 560.000 (!) για αξονικό τομογράφο στην Αλβανία, μεταξύ άλλων, το 2009! Αλήθεια, έχουν όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα, αξονικό τομογράφο; Ερώτηση κάνουμε.

Διακομματική σαπίλα

Δεν θα γράψουμε άλλα. Νομίζουμε ότι τα παραπάνω αναδεικνύουν τη λογική του σάπιου συστήματος. Χορός εκατομμυρίων στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων, με διακομματική συναίνεση. Και ας μη βιαστούν κάποιοι στο ΥΠΕΞ να μιλήσουν για «διεθνείς υποχρεώσεις» και «απαραίτητες δημόσιες σχέσεις» (με πολιτικούς φίλους). Τέρμα το δούλεμα! Η κυβέρνηση, ας τα βρει με τους «δικούς» της δημοσίους υπαλλήλους.

πηγή