Χρήστες OnLine

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Σημεία και τέρατα με τις ΜΚΟ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις... Το πάρτι με τα χρήματα των φορολογουμένων, άρχισε επί ΠΑΣΟΚ. Τότε, έγιναν σημεία και τέρατα. Συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς επί ΝΔ, με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον πολιτικό φίλο της και ευρωβουλευτή Θεόδωρο Σκυλακάκη, να μην «ξεχνούν» μάλιστα και τον γνωστό σε όλους «εθνικόφρονα» διώκτη μας.

Φανταστείτε πόσο διακομματική είναι η μάσα, που ο Άλεξ Ρόντος, ο υπεύθυνος για τις συγκρούσεις Ρωσίας-Γεωργίας, ο άνθρωπος που ανέφλεξε με τις «συμβουλές» του τον Καύκασο, εκταμίευσε το 2005 (!) χρήματα για τέσσερις «δράσεις» στη Γεωργία και δύο στην... Παλαιστίνη!

Ο Ρόντος! Επί ΝΔ! Άραγε, ποιος πίεσε για να εκταμιευθούν αυτά τα χρήματα; Και αν η απόφαση είχε ληφθεί επί ΠΑΣΟΚ, γιατί κάποιος δεν τη μπλόκαρε; Τόσο δύσκολο ήταν; Όχι, δεν ήταν. Απλά, δεν υπήρχε αντίστοιχη πολιτική βούληση...

Επί Στυλιανίδη...

Ακολούθησε νέος χορός διασπάθισης του δημόσιου χρήματος. Με αρμόδιο για την «αμαρτωλή» ΥΔΑΣ, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο «κολλητός» του Παντελής Σκλιάς, μάζεψε πολύ χρήμα από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων. Η ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική» του προαναφερόμενου κυρίου, μόνο το 2005 εισέπραξε 1.297.000 ευρώ, για αύξηση της ικανότητας και της ανταγωνιστικότητας των κοινωνικών φορέων και των ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Σερβία και στα Σκόπια και γενικότερα για βιώσιμη ανάπτυξη στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, μεταξύ άλλων. Το μενού εδώ είχε και Ιράκ και Ιράν, με «ανακατασκευές κτιρίων».

Το 2006, πληρώσαμε πάρα πολλά λεφτά για τη Σρι Λάνκα. Για την τελευταία, πάλι προσέτρεξε ο κ. Σκλιάς. Το 2006, μάζεψε 898.000 ευρώ για ανακατασκευή σχολείων στη προαναφερόμενη χώρα, μεταξύ άλλων. Την ίδια περίπου εποχή έσκασε μύτη και η HUMANET: 137.000 το 2005, για έργα πολλαπλής αξιοποίησης του ποταμού Σούχε στην Αλβανία (καλό, λειτούργησε προφανώς ως καταλύτης στις διμερείς σχέσεις), 50.000 για ιατρικά εργαστήρια στην Κούβα το 2006 (νομίζαμε ότι είναι σοσιαλιστικός «παράδεισος» και ότι η ιατρική εκεί ήταν πολύ «προηγμένη», πως χρειάζονται βοήθεια και ποιος τελικά μας λέει ψέματα;), 270.000 για κατασκευή αλιευτικών σκαφών στη Σρι Λάνκα το 2007, 156.000 για ον ίδιο λόγο το 2008 και... 560.000 (!) για αξονικό τομογράφο στην Αλβανία, μεταξύ άλλων, το 2009! Αλήθεια, έχουν όλα τα νοσοκομεία στην Ελλάδα, αξονικό τομογράφο; Ερώτηση κάνουμε.

Διακομματική σαπίλα

Δεν θα γράψουμε άλλα. Νομίζουμε ότι τα παραπάνω αναδεικνύουν τη λογική του σάπιου συστήματος. Χορός εκατομμυρίων στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων, με διακομματική συναίνεση. Και ας μη βιαστούν κάποιοι στο ΥΠΕΞ να μιλήσουν για «διεθνείς υποχρεώσεις» και «απαραίτητες δημόσιες σχέσεις» (με πολιτικούς φίλους). Τέρμα το δούλεμα! Η κυβέρνηση, ας τα βρει με τους «δικούς» της δημοσίους υπαλλήλους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου