Χρήστες OnLine

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Εθνικη προδοσια: Δεν θα τιμησουν την 19η Μαΐου στην Θρακη για να μην προκαλεσουν τους Τουρκους!

Τελικά η υποτακτική στάση είναι ίδιον των ελληνικών αρχών (ανεξαρτήτως βαθμίδας) και δεν έχει τελειωμό: έτσι μετά τις εξωφρενικές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δρούτσα ότι “δεν υποχωρεί” στα εθνικά θέματα αλλά ταυτοχρόνως δεν καθορίζει την ΑΟΖ για να μην … θυμώσει τους Τούρκους, έρχεται, για άλλη μια ακόμη χρονιά, η σειρά των δημοτικών αρχών της Κομοτηνής να ακολουθήσουν τα …χνάρια της προσκυνημένης κυβέρνησης των Αθηνών.

Έτσι φέτος δεν πρόκειται να τιμηθεί στην Κομοτηνή, στις 19 Μαΐου, η Ποντιακή Γενοκτονία , κατόπιν αποφάσεως της δημοτικής αρχής….. για να μην προκληθούν οι Τούρκοι!

Καλά κρατεί, λοιπόν, και στην Θράκη ο ραγιαδισμός, η φοβία, η υποταγή. Ταυτοχρόνως εκκωφαντική είναι και ….. η σιωπή τόσο του αμερικάνου Τζέφρυ όσο και του –για κλάματα- κόμματος της δήθεν αντιπολίτευσης περί του εν λόγω θέματος!  

Φαίνεται πως η ελληνική συνείδηση και η “ποντιοφροσύνη” κάποιων τελειώνει την επομένη των εκλογών…

Στην ευαίσθητη ελληνική γη της Θράκης, στην πόλη της Κομοτηνής, μια πόλη με χιλιάδες Πόντιους πρόσφυγες, που ήρθαν στα μέρη αυτά ξεριζωμένοι, αφήνοντας πίσω τους μια ιστορία 2.500 ετών, κανείς δεν έχει δικαίωμα να σιωπά.

Την ίδια ακριβώς ημέρα, τη μαύρη Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, πολλοί τούρκοι πρόκειται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσουν τιμή στο (δήθεν) σπίτι του σφαγέα του Ελληνισμού τουρκο-εβραίου Κεμάλ..!!!

Πιο συγκεκριμένα, o σύλλογος αυτοκινητιστών Κωνσταντινούπολης πρόκειται να μεταβεί σύσσωμος στην καρδιά του ελληνικού βορρά, όπου η δημοτική αρχή του Μπουτάρη μόνο κόκκινο χαλί δεν θα έχει στήσει.

Τα ανδρείκελα της εξουσίας μας έχουν συνηθίσει δυστυχώς, στις παραχαράξεις και τις διαστρεβλώσεις της αιματοβαμμένης Ελληνικής Ιστορίας. Μας έχουν συνηθίσει στις χυδαίες προσβολές της ελληνικής μας υπόστασης, στην σιωπηλή αμηχανία, το «θάψιμο» σημαντικών γεγονότων του Έθνους…

Γιατί οι λαπάδες-ραγιάδες ηγετίσκοι μας δεν γνωρίζουν τις λέξεις Ελλάδα-Πατρίδα-Ιστορία..… Γιατί σε αυτούς, η λήθη πάντα υπερισχύει θεσμικά της μνήμης…..
Πηγη

Το Αριστερο Παρακρατος – Με αφορμη μια ακομη παρανομη αντισυγκεντρωση με την αδεια των αρχων

Τα γεγονότα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη με την παράνομη αντισυγκέντρωση 200 θλιβερών αναρχομπολσεβίκων στην πλατεία έναντι του Σιδηροδρομικού Σταθμού και την προστασία τους από τέσσερις κλούβες των μάτ, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι αυτό το κράτος μέσω του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και των εκάστοτε υφιστάμενών του εκτελεί εντολές του αριστερού παρακράτους. Τα παραδείγματα της δράσης του αριστερού παρακράτους είναι καθημερινά. Υπό αυτή την έννοια κράτος και αριστερό παρακράτος ταυτίζονται απόλυτα.
 
Στο δικό μου μυαλό, το αριστερό παρακράτος εκπροσωπείται, σε μία ανίερη συμμαχία, από τα κόμματα της αριστεράς (Κ.Κ.Ε., Σύριζα, Δημοκρατική Αριστερά, Ανταρσύα, Οικολόγους Πράσινους, Κ.Κ.Ε μλ και χίλια δυό άλλα), τους χρήσιμους ηλιθίους των υπολοίπων κομμάτων του κοινοβουλίου που πάντα αβαντάρουν το αριστερό παρακράτος με δηλώσεις και ενέργειές τους, τους δημοσιογράφους, τις διάφορες ΜΚΟ και τους ανένταχτους αναρχοαριστεριστές. Όλοι αυτοί οι κομπλεξικοί, με συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες καθημερινά δηλητηριάζουν τις ψυχές των Ελλήνων.

Οι εθνικές προδοσίες, η πνευματική καταπίεση, η ψυχολογική βία αλλά και η σωματική βία που υπόκεινται οι Έλληνες πολίτες από το αριστερό παρακράτος βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Άτυποι μα χρησιμότατοι σύμμαχοι του αριστερού παρακράτους δεν είναι άλλοι από τους αναρχοαριστεριστές και τους λαθρομετανάστες συνοδοιπόρους τους. Το αριστερό παρακράτος καταστέλλει «νομότυπα» τις δίκαιες διαμαρτυρίες και πατριωτικές ενέργειες των Ελλήνων πολιτών μέσω της αστυνομίας και παράνομα μέσω των αντιεξουσιαστών και των λαθρομεταναστών. Μονά-ζυγά δικά τους.

Κύριο χαρακτηριστικό του αριστερού παρακράτους αποτελεί το γεγονός ότι είναι άκρως ανθελληνικό και επιβάλλεται στις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων. Ο παραλληλισμός με το διεθνή Σιωνισμό που κυριαρχεί στις ζωές δισεκατομμυρίων ψυχών μέσω των ξεφτιλισμένων κυβερνήσεών τους είναι εύλογος. Άλλωστε οι αριστεροί όλων των αποχρώσεων αποτελούν πνευματικά παιδιά τους (Βλέπε το κατατοπιστικότατο βιβλίο του Γ. Δημητρακόπουλου «Λένιν, ο Εγγονός του Ισραήλ») και ακολουθούν πιστά τις πρακτικές και μεθόδους τους για κυριαρχία επάνω στους λαούς.

Ο Σιωνισμός χρησιμοποιεί τον κοσμοπολίτικο καπιταλισμό και τον διεθνιστικό σοσιαλισμό για κυριαρχία επάνω στους λαούς. Μονά-ζυγά δικά τους. Τρανταχτό παράδειγμα ο εβραίος σοσιαλιστής επικεφαλής του ΔΝΤ (και από χθές υπόδικος για βιασμό) Ντομινίκ Στρός Κάν.

Τα Μ.Μ.Ε και η Εκπαίδευση είναι τα κύρια όργανα που χρησιμοποιεί το αριστερό παρακράτος για την εξάπλωση της προπαγάνδας του και την ανακατασκευή της αποδεδειγμένα προδοτικής ιστορίας του και ταυτόχρονα την παραποίηση της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους (Βλέπε ντοκυμαντέρ του Σκάï για το 1821, βιβλίο ιστορίας Ρεπούση κ.τ.λ). Το αριστερό παρακράτος αποσκοπεί στην ηρωοποίηση της αριστεράς (π.χ αντίσταση, πολυτεχνείο) και στο να αναδείξει τις υποτιθέμενες «κακουχίες» που τράβηξαν λόγω των ιδεών τους (π.χ μακρόνησος). Επίσης, εκτός από την ηρωοποίηση αποσκοπεί και στην ωραιοποίηση του αριστερού που θα πρέπει να είναι το πρότυπο για κάθε νέο σε αυτή την κοινωνία γιατί η αριστερά αποτελεί το απόλυτο καλό κι όποιος δε συμφωνεί με τις ιδέες τους είναι φασίστας και θα πρέπει να κυνηγηθεί ποινικά.

Το αριστερό παρακράτος κυριαρχεί στις ζωές μας. Είναι το ίδιο που δίνει εντολές στην αστυνομία για το πώς θα πράξει σε διαδηλώσεις, δήθεν «εξεγέρσεις» (θυμηθείτε το 2008 αφήσαν να κάψουν για τρείς ημέρες την Αθήνα και υποτίθεται είχαμε δεξιά κυβέρνηση) και καταστολές εθνικιστικών κινητοποιήσεων και είναι το ίδιο αριστερό παρακράτος που την ίδια ώρα βρίζει, βιαιοπραγεί, καίει, σκοτώνει τους Έλληνες πολίτες και αστυνομικούς. Το αριστερό παρακράτος δίνει εντολές στην
αστυνομία για συλλήψεις εθνικιστών και απλών Ελλήνων πολιτών και δίνει εντολές στη Δικαιοσύνη για την επιβολή εξοντωτικών ποινών την ίδια ώρα που εγκληματίες αριστεροί και λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι και αν τους πιάσουν τους αφήνουν μετά από λίγο, πάλι με την παρέμβαση του αριστερού παρακράτους.

Καταλήγοντας, βρισκόμαστε σε πόλεμο με το ανθελληνικό και προδοτικό αριστερό παρακράτος που έχει στη δούλεψή του κόμματα, κρατικούς μηχανισμούς (π.χ Παιδεία, Δικαιοσύνη, Αστυνομία), Μ.Μ.Ε., αριστεριστές, αναρχικούς και λαθρομετανάστες. Το αριστερό παρακράτος με τη σειρά του είναι στη δούλεψη του Διεθνούς Σιωνισμού (Βλέπε Σόρος κ.α). Δηλαδή, απέμειναν οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Γι’ αυτό, αντί να παρακολουθείτε παθητικά το αριστερό παρακράτος να εγκληματεί σε βάρος του Ελληνικού Έθνους, επιβάλλεται να ξυπνήσετε και οι υπόλοιποι Έλληνες στο γένος και στη συνείδηση και να ακολουθήσετε μαζί μας το δύσβατο μονοπάτι του Εθνικισμού ενάντια στους φύσει εχθρούς του Ελληνισμού.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
ΑΛΕΞΙΟΣ Π.