Χρήστες OnLine

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Το Αριστερο Παρακρατος – Με αφορμη μια ακομη παρανομη αντισυγκεντρωση με την αδεια των αρχων

Τα γεγονότα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη με την παράνομη αντισυγκέντρωση 200 θλιβερών αναρχομπολσεβίκων στην πλατεία έναντι του Σιδηροδρομικού Σταθμού και την προστασία τους από τέσσερις κλούβες των μάτ, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι αυτό το κράτος μέσω του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και των εκάστοτε υφιστάμενών του εκτελεί εντολές του αριστερού παρακράτους. Τα παραδείγματα της δράσης του αριστερού παρακράτους είναι καθημερινά. Υπό αυτή την έννοια κράτος και αριστερό παρακράτος ταυτίζονται απόλυτα.
 
Στο δικό μου μυαλό, το αριστερό παρακράτος εκπροσωπείται, σε μία ανίερη συμμαχία, από τα κόμματα της αριστεράς (Κ.Κ.Ε., Σύριζα, Δημοκρατική Αριστερά, Ανταρσύα, Οικολόγους Πράσινους, Κ.Κ.Ε μλ και χίλια δυό άλλα), τους χρήσιμους ηλιθίους των υπολοίπων κομμάτων του κοινοβουλίου που πάντα αβαντάρουν το αριστερό παρακράτος με δηλώσεις και ενέργειές τους, τους δημοσιογράφους, τις διάφορες ΜΚΟ και τους ανένταχτους αναρχοαριστεριστές. Όλοι αυτοί οι κομπλεξικοί, με συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες καθημερινά δηλητηριάζουν τις ψυχές των Ελλήνων.

Οι εθνικές προδοσίες, η πνευματική καταπίεση, η ψυχολογική βία αλλά και η σωματική βία που υπόκεινται οι Έλληνες πολίτες από το αριστερό παρακράτος βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Άτυποι μα χρησιμότατοι σύμμαχοι του αριστερού παρακράτους δεν είναι άλλοι από τους αναρχοαριστεριστές και τους λαθρομετανάστες συνοδοιπόρους τους. Το αριστερό παρακράτος καταστέλλει «νομότυπα» τις δίκαιες διαμαρτυρίες και πατριωτικές ενέργειες των Ελλήνων πολιτών μέσω της αστυνομίας και παράνομα μέσω των αντιεξουσιαστών και των λαθρομεταναστών. Μονά-ζυγά δικά τους.

Κύριο χαρακτηριστικό του αριστερού παρακράτους αποτελεί το γεγονός ότι είναι άκρως ανθελληνικό και επιβάλλεται στις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων. Ο παραλληλισμός με το διεθνή Σιωνισμό που κυριαρχεί στις ζωές δισεκατομμυρίων ψυχών μέσω των ξεφτιλισμένων κυβερνήσεών τους είναι εύλογος. Άλλωστε οι αριστεροί όλων των αποχρώσεων αποτελούν πνευματικά παιδιά τους (Βλέπε το κατατοπιστικότατο βιβλίο του Γ. Δημητρακόπουλου «Λένιν, ο Εγγονός του Ισραήλ») και ακολουθούν πιστά τις πρακτικές και μεθόδους τους για κυριαρχία επάνω στους λαούς.

Ο Σιωνισμός χρησιμοποιεί τον κοσμοπολίτικο καπιταλισμό και τον διεθνιστικό σοσιαλισμό για κυριαρχία επάνω στους λαούς. Μονά-ζυγά δικά τους. Τρανταχτό παράδειγμα ο εβραίος σοσιαλιστής επικεφαλής του ΔΝΤ (και από χθές υπόδικος για βιασμό) Ντομινίκ Στρός Κάν.

Τα Μ.Μ.Ε και η Εκπαίδευση είναι τα κύρια όργανα που χρησιμοποιεί το αριστερό παρακράτος για την εξάπλωση της προπαγάνδας του και την ανακατασκευή της αποδεδειγμένα προδοτικής ιστορίας του και ταυτόχρονα την παραποίηση της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους (Βλέπε ντοκυμαντέρ του Σκάï για το 1821, βιβλίο ιστορίας Ρεπούση κ.τ.λ). Το αριστερό παρακράτος αποσκοπεί στην ηρωοποίηση της αριστεράς (π.χ αντίσταση, πολυτεχνείο) και στο να αναδείξει τις υποτιθέμενες «κακουχίες» που τράβηξαν λόγω των ιδεών τους (π.χ μακρόνησος). Επίσης, εκτός από την ηρωοποίηση αποσκοπεί και στην ωραιοποίηση του αριστερού που θα πρέπει να είναι το πρότυπο για κάθε νέο σε αυτή την κοινωνία γιατί η αριστερά αποτελεί το απόλυτο καλό κι όποιος δε συμφωνεί με τις ιδέες τους είναι φασίστας και θα πρέπει να κυνηγηθεί ποινικά.

Το αριστερό παρακράτος κυριαρχεί στις ζωές μας. Είναι το ίδιο που δίνει εντολές στην αστυνομία για το πώς θα πράξει σε διαδηλώσεις, δήθεν «εξεγέρσεις» (θυμηθείτε το 2008 αφήσαν να κάψουν για τρείς ημέρες την Αθήνα και υποτίθεται είχαμε δεξιά κυβέρνηση) και καταστολές εθνικιστικών κινητοποιήσεων και είναι το ίδιο αριστερό παρακράτος που την ίδια ώρα βρίζει, βιαιοπραγεί, καίει, σκοτώνει τους Έλληνες πολίτες και αστυνομικούς. Το αριστερό παρακράτος δίνει εντολές στην
αστυνομία για συλλήψεις εθνικιστών και απλών Ελλήνων πολιτών και δίνει εντολές στη Δικαιοσύνη για την επιβολή εξοντωτικών ποινών την ίδια ώρα που εγκληματίες αριστεροί και λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι και αν τους πιάσουν τους αφήνουν μετά από λίγο, πάλι με την παρέμβαση του αριστερού παρακράτους.

Καταλήγοντας, βρισκόμαστε σε πόλεμο με το ανθελληνικό και προδοτικό αριστερό παρακράτος που έχει στη δούλεψή του κόμματα, κρατικούς μηχανισμούς (π.χ Παιδεία, Δικαιοσύνη, Αστυνομία), Μ.Μ.Ε., αριστεριστές, αναρχικούς και λαθρομετανάστες. Το αριστερό παρακράτος με τη σειρά του είναι στη δούλεψη του Διεθνούς Σιωνισμού (Βλέπε Σόρος κ.α). Δηλαδή, απέμειναν οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Γι’ αυτό, αντί να παρακολουθείτε παθητικά το αριστερό παρακράτος να εγκληματεί σε βάρος του Ελληνικού Έθνους, επιβάλλεται να ξυπνήσετε και οι υπόλοιποι Έλληνες στο γένος και στη συνείδηση και να ακολουθήσετε μαζί μας το δύσβατο μονοπάτι του Εθνικισμού ενάντια στους φύσει εχθρούς του Ελληνισμού.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
ΑΛΕΞΙΟΣ Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου