Χρήστες OnLine

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ "ΧΤΥΠΑΝΕ" ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;


Διαπιστώνουμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό με τις μεθοδεύσεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που αντίκεινται στην Εθνική μας κυριαρχία έχει γίνει στόχος διάλυσης από την παρούσα κυβέρνηση και όχι μόνο. Είναι η πρώτη φορά μετά από τον Ναύαρχο Λυμπέρη, ο οποίος επανήλθε από την αποστρατεία ενώ ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που οι πολιτικοί παραφράζοντας και βιάζοντας τον θεσμικό ρόλο μιας περαστικής κυβέρνησης επαναφέρουν από την αποστρατεία 4 αξιωματικούς οι οποίοι είχαν κριθεί ως μη φέροντες τα προσόντα να συνεχίσουν την σταδιοδρομία.

Είναι γνωστοί σε όλους και σε όλο το Ναυτικό οι Κρυονερίτης (φωτο1), Αποστολάκης, Κάτσαρης και Ζώτος (φωτο2). Οι άνθρωποι αυτοί επανερχόμενοι και με την νοοτροπία μέλους της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκαν σε θέσεις από τις οποίες ελέγχουν με μεθόδους τρομοκρατίας και νομότυπων διώξεων (κλικ εδώ κι εδώ κι εδώ) όποιον τηρεί αξιοπρεπή στάση απέναντι σε αντεθνικές μεθοδεύσεις. (κλικ εδώ κι εδώ κι εδώ)

Τελευταία η αλαζονεία, η αρχομανία και η μωροφιλοδοξία τους τους έχει οδηγήσει να εφαρμόσουν καθεστώς τρομοκρατίας (όσο μπορούν να είναι οι κακόμοιροι…γιατί κακομοίρηδες είναι) ακόμα και σε όποιον απλά αδιαφορεί για την ύπαρξή τους.

Είναι γνωστό ότι περάσανε από τις θέσεις υπασπιστών των υπουργών του ΠΑΣΟΚ (κλικ εδώ) οι οποίοι μαζί με τις αρχοντοχωριάτισες συζύγους τους αδειάζουν τις μπουτίκ του Κολωνακίου ξοδεύοντας εκατομμύρια ευρώ. Τα εκατομμύρια αυτά ευρώ τα οποία με τόσο αναίδεια ξοδεύουν οι άεργοι πολιτικοί καταχραστές (κλικ εδώ) έχουν παρελάσει μπροστά από τα μάτια των υπασπιστών τους, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι είναι ειδικοί ανακριτικοί υπάλληλοι ως αξιωματικοί, έκαναν τα στραβά μάτια συντελώντας στο μερίδιο που τους αναλογεί την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Γιατί όμως το Ναυτικό είναι ο στόχος από την πολιτική εξουσία όλης αυτής της επίθεσης;

Η Ελλάδα είναι ναυτική δύναμη, ο πλούτος της Ελλάδας είναι το Αιγαίο με ότι αυτό έχει μέσα του, από ψάρια έως πετρέλαιο. Η αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας δεν θα γίνει στα χερσαία μας σύνορα. Οι υπηρέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των «αθέατων» θέλουνε τα πετρέλαια της υφαλοκρηπίδας. Απέναντί τους δεν πρέπει να έχουν το Ναυτικό του Κουντουριώτη αλλά το Ναυτικό του Κουλουριώτη...(κλικ εδώ) Δεν πρέπει να έχουν το Ναυτικό του Φενέκου(κλικ εδώ) και του Παπαϊωάννου (κλικ εδώ) αλλά το Ναυτικό του Κρυονερίτη και του Αποστολάκη. Ο πολιτικός προϊστάμενός τους δύο πράγματα ήθελε να κάνει παίρνοντας αυτή την θέση στην οποία βρίσκεται. Πρώτον να ικανοποιήσει κάποιες ανάγκες τις οποίες μιμούνται και οι κατώτεροί του δίνοντάς τους το παράδειγμα (κλικ εδώ)και δεύτερον να εκπληρώσει τα σχέδια των «αθέατων» και της παγκόσμιας διακυβέρνησης για την Ελλάδα, που απαιτούν συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μας με τους Τούρκους και απώλεια της θαλάσσιας εθνικής μας κυριαρχίας.

Για να συμβεί αυτό πρέπει το Πολεμικό Ναυτικό να ελέγχεται απόλυτα από όλους αυτούς. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι η επαναφορά από την αποστρατεία τεσσάρων ΠΑΣΟΚων , οι Πασόκοι όπως και και Νεοδημοκράτες, όπως και οι δεξιοί, όπως και οι ακροδεξιοί, όπως και οι κομμουνιστές, μπορούν να είναι πατριώτες. Το ζήτημα είναι να ελέγχεται το Ναυτικό από ανθρώπους που κάτω από τις διαταγές της πολιτικής εξουσίας θα παραδώσουν την εθνική μας κυριαρχία διαλύοντάς το (διαλύοντας το Ναυτικό). Θυμηθείτε ότι ο επόμενος στόχος τους για να μην πω ο παράλληλος στόχος τους είναι η διάλυση της Πολεμικής Αεροπορίας. Να τονίσουμε ότι ο Διοικητής της μοίρας της οποίας συνέβησαν τα τρία ατυχήματα ήταν κι αυτός υπασπιστής του Βενιζέλου (κλικ εδώ) και η παρτίδα των F-16 που είναι εναέρια μνήματα για τους πιλότους μας είχαν αγοραστεί επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου (κλικ εδώ), χωρίς σύστημα αυτοπροστασίας για να μπορεί να κάνει μεγαλοπρεπείς γάμους στο βασιλικό Four Seasons του Παρισιού και να έχει τις offshore, τα ακίνητα και τις μεγαλοκαταθέσεις …….. (κλικ εδώ κι εδώ κι εδώ )

Όλα αυτά τυχαία; Δεν νομίζω…