Χρήστες OnLine

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ


Αντιπροσωπεία των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα στο πλευρό των φορτηγατζήδων. Μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο συμπαράστασης ενώ οι οδηγοί είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι το βράδυ αλλά και όσο χρειαστεί. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!


ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ , ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΔΝΤ). ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ.

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ. ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΕΠΠΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ – ΔΝΤ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ “ΠΙΕΣΕΙΣ”. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ (3/5/2010).


ΟΙ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ...



ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''


Έρευνες της αντιτρομοκρατικής στη Χαλκίδα μετά απο σύλληψη αντιεξουσιαστών σε ληστεία


Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διεξάγει έρευνες για την υπόθεση που αφορά τη σύλληψη δύο ανδρών και μιας γυναίκας την Παρασκευή το πρωί, στα Ψαχνά Ευβοίας, για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Κατά τη ληστεία τέσσερις κουκουλοφόροι με την απειλή πιστολιών άρπαξαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτες. Λίγο αργότερα, συνελήφθη στη θέση Πανόραμα της επαρχιακής οδού Χαλκίδας - Αιδηψού μία γυναίκα 35 ετών, που σύμφωνα με την Αστυνομία περίμενε τους ληστές, καθώς και ένας 27χρονος και ένας 28χρονος σε μικρή απόσταση, ενώ κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο με μοτοσικλέτα με προορισμό να συναντήσουν τη συλληφθείσα γυναίκα.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση των δύο ανδρών, ενώ άφησε ελεύθερη τη γυναίκα με περιοριστικούς όρους (την παρουσία την 1η και 15η μέρα του μήνα, στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της). Οι άλλοι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται. Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κουκούλες, μια σιδηρογροθιά, τέσσερα φυσίγγια των 9 χιλιοστών και άλλα αντικείμενα που ερευνώνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι τρεις συλληφθέντες ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και ο 27χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το 2003 σε 7 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση αυτή είχε ασκήσει έφεση και επρόκειτο να εκδικασθεί στο εφετείο την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου. Η γυναίκα, επίσης, είχε προσαχθεί το '94 για συμμετοχή στην κατάληψη της ΑΣΟΕ.


ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚτΣΥΡΙΖΑ;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ' ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ..

ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ Κ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΟΥΝ?

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ??

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ?

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ Κ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥΣ

eglimatikotita

Σχόλιο: Την έκαναν την "δουλειά" τους αυτοί της Πέμπτης Φάλαγγας και τώρα έβγαλαν τις εφεδρείες - αναπληρωματικούς. Είναι φρέσκοι, φορούν άλλο "κουστουμάκι", ρίχνουν άλλο δόλωμα αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος.

Τι έχουν οι σημαίες και… υποστέλλονται;


Μάλλον θα έχει πέσει κάποια… επιδημία και τα εθνικά μας σύμβολα υποστέλλονται! Στην Οργάνη Θράκης τα κρατικά κτίρια παραμένουν καιρό τώρα χωρίς σημαία. Στο Δέλτα του Εβρου η ελληνική σημαία «αντικαταστάθηκε» με Πολωνική. Και μόλις πρόσφατα στη ΔΕΘ «εξαφανίστηκαν» οι σημαίες του δήμου της Θεσσαλονίκης, επειδή είχαν επάνω τους ως απεικόνιση, την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πάλι καλά που κάποιοι βουλευτές έχουν αποφασίσει να αντιδράσουν και φέρνουν τις… υποστολές των εθνικών συμβόλων στη βουλή.


Σε ερώτησή του ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου αναφέρει:
«Από τα μέσα Ιουλίου χωρίς Ελληνική σημαία παραμένουν δύο κρατικά κτίρια στην Θράκη. Πιο συγκεκριμένα στην Κοινότητα Οργάνης, στο ίδιο το κτίριο της Κοινότητας, αλλά και στο παράρτημα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν κυματίζει η Ελληνική σημαία.

Αγνωστοι παραμένουν οι λόγοι υποστολής της ελληνικής σημαίας, όπως και οι λόγοι για τους οποίους δεν έχουν επανατοποθετηθεί οι ελληνικές σημαίες στα δύο κρατικά κτίρια. Την ίδια στιγμή προβληματισμό προκαλεί η αναλγησία των αρμόδιων αρχών για την επίλυση του ζητήματος, ιδιαίτερα σε μια περιοχή της γλώσσας μας και σε μια περίοδο που έχουν εντοπισθεί συνεχείς προσπάθειες δημιουργίας ζητήματος τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης, τόσο εντός της Ελλάδος όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Αληθεύουν οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στον τύπο με τι υπό υποστολή ελληνικές σημαίες σε κρατικά κτίρια στην Θράκη; Εχουν διενεργήσει οι αρμόδιοι φορείς έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι υποστολής της ελληνικής σημαίας στα δύο κρατικά κτίρια;

Για ποιους λόγους δεν έχουν προβεί οι αρμόδιες υπηρεσίες στην αντικατάσταση της ελληνικής σημαίας, που έχει υποσταλεί από τα κρατικά κτίρια με καινούργιες ελληνικές σημαίες, όπως αρμόζει σε όλα τα κρατικά κτίρια της χώρας;».

Το όλο θέμα έχει μεγάλη… ουρά και σύντομα θα επανέλθουμε ειδικά για το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει ο μουσουλμάνος πρόεδρος κατά του γραμματέα της κοινότητας Οργάνης Δημήτρη Περετζίδη.

ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Την σκυτάλη από τον κ. Καράογλου παίρνει ο Κυριάκος Βελόπουλος που σε ερώτησή του ζητά να ενημερωθεί γιατί σε αθλητικήεκδήλωση στις Φέρες της Εβρου, εδόθη εντολή υποστολής της ελληνικής σημαίας:

«Κατά την διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης, για τους Special Olympics, με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως την περιφορά της φλόγας, με την παρουσία κόσμου και τηλεοπτικών συνεργείων, συνέβη το εντελώς απρόσμενο.

Στην είσοδο του καταστήματος, στο Δέλτα του Εβρου, που διεξαγόταν η τελετή, υπάρχουν δύο ιστοί με σημαίες, η Ελληνική και η άλλη με το έμβλημα του δήμου Φερών και υπάλληλος του δήμου που εμφανίζεται, υποστέλλει την σημαία του δήμου, αναρτώντας την σημαία των Special Olympics και αμέσως αρχίζει να κατεβάζει και την ελληνική!

Επειδή οι παριστάμενοι αντέδρασαν, μη επιτρέποντας την υποστολή, εκλήθη η αστυνομία και τελικώς αναρτήθηκε η πολωνική σημαία, στην θέση της ελληνικής, όπως φαίνεται και στα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα!

Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα περιγραφόμενα υπό του τύπου, στην αθλητική τελετή, στις Φέρες Εβρου;
Ποιος έχει την ευθύνη και έδωσε την εντολή υποστολής και για ποιους λόγους; Ποια είναι η τοποθέτηση του Υπουργείου;».

ΔΕΘ

Μείζον θέμα έχει δημιουργήθηκε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μετά από τις δηλώσεις του απερχόμενου Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, για την απαράδεκτη στάση του Προέδρου της ΔΕΘ, Γιάννη Κωνσταντίνου, ο οποίος κατέβασε από την είσοδο της ΔΕΘ, τις σημαίες της Θεσσαλονίκης, επειδή είχαν επάνω τους ως απεικόνιση, την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Φανταστείτε το μέγεθος της πρόκλησης, αφού μέχρι και ο κ. Παπαγεωργόπουλος – τον οποίο βέβαια ο Γιάννης Κουριαννίδης είχε προειδοποιήσει να μη συμμετάσχει φέτος στην ΔΕΘ με περίπτερό του Δήμου, για να μην νομιμοποιήσει την επιλογή του Κωνσταντίνου, ως προέδρου της ΔΕΘ – βγήκε στα κανάλια και έκανε δηλώσεις διαμαρτυρίας.

Για το θέμα έκανε ήδη ερώτηση στην Βουλή, ο Κυριάκος Βελόπουλος και αναμένουμε τις εξηγήσεις της κυβέρνησης, καθώς είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Κωνσταντίνου είναι προσωπική επιλογή, του ίδιου του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος από ότι φαίνεται θα χρεωθεί την πράξη του αυτή.

Το ωραίο είναι ότι η διοίκηση της Helexpo ΑΕ για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις σημαίες του δήμου Θεσσαλονίκης εξέδωσε την ακόλουθη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ανακοίνωση: "Η Διοίκηση της Helexpo α.ε. δεν κατανοεί το θόρυβο που δημιουργήθηκε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τη σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης δεδομένου ότι το σύνολο των φθαρμένων σημαιών στους ιστούς του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης αντικαταστάθηκε από την ελληνική σημαία, το ανώτατο εθνικό σύμβολο. Όσον αφορά στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» αποφασίστηκε για λόγους εξορθολογισμού του κόστους να μη γίνει κανένας σημαιοστολισμός"!!! Εξορθολογισμός λέγεται τώρα;

Φανταστείτε να εκλεγεί δήμαρχος κανένας Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη, τι έχει να γίνει στην επόμενη ΔΕΘ. Θα είναι διεθνής κανονικά η έκθεση, απλά θα λείπει εντελώς η… Ελλάδα!

πηγή