Χρήστες OnLine

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ

Βίντεο Μαρτυρία... Ο Κομμουνισμός δολοφόνησε τον ελληνισμό του Πόντου!

Βίντεο αποσπάσματα απο το ντοκιμαντέρ “Μνήμη μου σε λένε Πόντο” και στο οποίο βλέπουμε τους εναπομείναντες Έλληνες του Πόντου να μιλάνε για τις εξορίες,τις δολοφονίες και το κυνήγι του Στάλιν ενάντια στον Ελληνισμό…

Στο βίντεο κάποια στιγμή αναφέρεται οτι κυνηγούσε 90% Έλληνες…


Και κάτω να πέσουμε, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ θα φωνάζουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ

syriza3 Όχι ρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα σας αφήσουμε. Δεν θα σας αφήσουμε να κάψετε τις εκκλησιές μας και να καίτε σε δημόσια θέα τη γαλανόλευκη, να λέτε πάνω στις κρίσεις εθνομαζοχισμού σας στα παιδιά μας πως στη Σμύρνη έγινε «συνωστισμός», να πουλάτε ιδεολογική και ελευθεριακή ηρωίνη στα δημόσια σχολεία, κάνοντας πλύση εγκεφάλου στα Ελληνόπουλα, να καταργήσετε τα θρησκευτικά και τις παρελάσεις, να κάνετε τη χώρα Σοβιετική Ένωση. 
 
Όχι ρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ.
 
 Δεν θα σας αφήσουμε να δώσετε εκατομμύρια άδειες παραμονής και «ιθαγένειες» σε τριτοκοσμικούς και να γεμίσετε τη χώρα τεμένη, συμμαχώντας με τη μαντίλα και τις κλειτοριδεκτομές, μόνο και μόνο για να δείτε τους Έλληνες «τσακισμένους» και τον πατριωτισμό υπό διωγμό. Όχι ρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Εσείς μπορεί να συμμαχήσατε με το διάβολο, με την τουρκική πρεσβεία και το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, εσάς μπορεί να μη σας φοβίζει το ενδεχόμενο διαμελισμού της ελληνικής επικράτειας, αλλά εμείς δεν ζούμε για να δούμε τα άνομα, ανήθικα και προδοτικά σχέδιά σας να γίνονται πραγματικότητα. Και μπορεί να πέσουμε κάτω, χτυπημένοι, αλλά πάλι θα φωνάζουμε «ζήτω η Ελλάδα», θα φωνάζουμε την ιαχή που τόσο μισείτε.
Από τη δεκαετία του ’80, ρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ, γίνατε η αιχμή του δόρατος των ΠΑΣΟΚων, που σας έστειλαν στο Δημόσιο, στις ΔΕΚΟ, στα σχολεία και στα πανεπιστήμιά μας ως εμπροσθοφυλακή. Και τώρα, χέρι-χέρι με αυτούς που σας διόρισαν, πήρατε από αυτούς τη σκυτάλη για να συνεχίσετε την κοινωνική μηχανική του ανεκδιήγητου ΓΑΠ.
Να κάνετε τη χώρα πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ και ελευθεριακή κόλαση, με λίγα λόγια, μπουρδέλο. Όχι ρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σας παίρνει. Αγαπάμε όλοι την πατρίδα μας, πιστεύουμε στο Θεό και δεν θα σας αφήσουμε να πειράξετε τις εκκλησιές μας, όπως κάνατε τον Δεκέμβριο του 2008, αλλά και να ξανακάψετε τα μαγαζιά μας. Ξέρετε εσείς...
Τότε που αμολήσατε τις ακροαριστερές ορδές σας στους δρόμους της πρωτεύουσας και μετά, μαζί με κάποιες ΜΚΟ, αμολήσατε και το συρφετό των τριτοκοσμικών πλιατσικολόγων, για να ολοκληρώσουν για λογαριασμό, ξέρετε ποιών (μιας και δεν πειράξατε ποτέ τα εμπορικά τους κέντρα...), το έργο σας.
Πλέον, θα τα ακούτε. Και θα τα ακούτε, γιατί ξεκαθαρίσατε ότι θέλετε για να θρέψετε τον ΠΑΣΟΚικό συρφετό που σας ψηφίζει, τις καταθέσεις και τους κόπους μιας ζωής όλων μας, θέλετε ακόμα και αυτά που δεν έχουμε. Μας θέλετε δούλους μιας σταλινικής χούντας όπου θα μιλάμε όπως εσείς θέλετε, για να μη χαλάμε τη σούπα της αναθεματισμένης πολιτικής σας ορθότητας, μας θέλετε έκθετους στο φασισμό του αντιφασισμού, για να μας έχετε σούζα.
Δεν θα πάρετε. Ξέρουμε τι έχετε στο βάθος του μυαλού σας: κάποιοι από εσάς ξεχαστήκατε και το γράψατε στους τοίχους των ελληνικών πόλεων, τον Δεκέμβριο του 2008: «Βάρκιζα τέλος». Θέλετε να κρυφτείτε, αλλά η χαρά δεν σας αφήνει. Αλλά και πάλι λογαριάσατε χωρίς τον ξενοδόχο: το έθνος. Ξέρω, ξέρω, δεν σας αρέσει η λέξη. Όμως, συνηθίστε την, διότι θα την ακούτε στο διηνεκές. Θα στοιχειώνει τα όνειρά σας.
Νίκος Χιδίρογλου