Χρήστες OnLine

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αναγνώριση της εθνοπρεπούς στάσης της Χαρας Νικοπούλου



Το Αργυρό Μετάλλιο της Τάξης των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών απένειμε χθες η Ακαδημία Αθηνών στην Χαρά Νικοπούλου «για την προσήλωσή της στο καθήκον, την αυταπάρνηση και την εθνοπρεπή της στάση κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της ως δασκάλας στο Μεγάλο Δέρειο του νομού Έβρου τα έτη 2004 -2008».
Η κ. Χαρά Νικοπούλου, κατα την αντιφώνηση της προς τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, κατά την παρασημοφόρησή της με το Αργυρούν Μετάλλιον Ανδρείας ειπε.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ακαδημίας Αθηνών,
Εν έτει 2010, όπου η Ελληνική Κυβέρνηση αφαιρεί τον όρο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και περιθωριοποιεί ως ακραίους εθνικιστές τους απλούς Έλληνες που αγαπούν το Έθνος και την Πατρίδα τους,
Ευχαριστώ θερμά την Ακαδημία Αθηνών, που στο πρόσωπό μου παρασημοφορεί τη Φιλοπατρία και τη διαμόρφωση Θρησκευτικής, αλλά κυρίως Εθνικής συνείδησης στους μαθητές μου, η οποία για όλους τους Έλληνες περιλαμβάνει τη σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο από την οποία κατάγομαι, τη Μακεδονία μας στην οποία γεννήθηκα και η ελευθερία της οποίας τελεί υπό διαπραγμάτευση, τη Θράκη και την Κύπρο που καταδυναστεύονται από τους τούρκους και τους Ελεύθερους πολιορκημένους Έλληνες που ζουν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Αυτό το Μετάλλιο Ανδρείας αποτελεί για μένα ηθική δέσμευση να συνεχίσω με μεγαλύτερη Πίστη τον αγώνα μου, μέχρι την τελική δικαίωση του Έθνους μας. Το αφιερώνω στα δικά μου Πομακόπουλα της Θράκης.


(Αίθουσα Τελετών της Ακαδημίας Αθηνών, Πανηγυρική Συνεδρία της 28ης Δεκεμβρίου 2010).

Εκατοντάδες Εθνικιστές στο δημαρχείο της Αθήνας

 

“ΠΑΤΡΙΔΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”

Αυτήν την ώρα διεξάγεται η Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, παρουσία του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστού Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Τα δήθεν προβλήματα… «στατικότητας» του Δημαρχείου δεν επέτρεψαν την ελεύθερη είσοδο στο κοινό παρόλα αυτά εκατοντάδες μέλη και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται εδώ και ώρα έξω από το δημαρχείο και φωνάζουν Εθνικιστικά συνθήματα! Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τους Εθνικιστές.




Ήταν τόσο μεγάλη η αγωνία και ο πανικός της νέας δημοτικής αρχής για να μην εμφανιστούν Χρυσαυγίτες εντός του κτιρίου που για πρώτη φορά οι πολίτες δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ορκωμοσία.

πηγη

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟ (video)



Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΡΑΙΚΥΛΟ,ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ! ΑΞΙΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ!







ΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΙΚΤΥΟ"

Διαβάστε κι εδώ:

Δείτε το Βίντεο-Eπεισόδιο στη Δημητσάνα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος κ.Ιερεμία ...Έτσι τα χώνουν στους άθεους οι Πατριώτες Δεσπότες της Εκκλησίας μας!!!