Χρήστες OnLine

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

29 Μαΐου 2009… δειξαμε οτι οι Ελληνες εχουμε πιστη και τιμη..




Ημέρα Πένθιμη. Ημέρα Πένθους για τον Ελληνισμό. Σαν σήμερα, πριν 556 χρόνια, έπεσε η Βασιλεύουσα, η Κωνσταντινούπολη. Γεγονός που είναι γραμμένο στο βιβλίο της Ιστορίας με Αίμα, το Αίμα των Προγόνων μας, των Τελευταίων Υπερασπιστών της Πόλεως. Μία Ιστορία γεμάτη με Θρύλους και Παραδόσεις.


Σε μια λιτή τελετή στην Πλατεία Μητροπόλεως μπροστά στο Άγαλμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, οι Εθνικιστές λληνες Πατριωτες, με ενός λεπτού σιγή και με τον Εθνικό μας Ύμνο, τίμησαν τη Θυσία του Μεγάλου αυτού Ανδρός και των Πολεμιστών του. Μία χούφτα Ελλήνων ενάντια στα αναρίθμητα στίφη των βαρβάρων τότε και τώρα και πάντα! Σήμερα, με λόγια απλά και λίγα, λόγια λακωνικά, τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έφεραν στη μνήμη του ελληνικού λαού τους Θρύλους αυτούς και τη δρόσισαν σαν το παγωμένο αγέρι των ελληνικών βουνών. Ένας αέρας Περηφάνιας σαν αυτόν που κυμάτιζε τη Γαλανόνευκη Σημαία που κρατούσαν τα μέλη και οι φίλοι που είχαν το θάρρος να παραβρεθούν.


Το κράτος - οι πολιτικοί αλήτες δηλαδή, που έχουν καταληστέψει τον ελληνικό λαό και έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας ένα ξέφραγο αμπέλι - προσπάθησε, μέσω των εντολών που είχε δώσει στους αξιωματικούς της Αστυνομίας και της ανοχής στους "μουσουλμάνους εξεγερμένους" και στους "συμπαραστάτες" τους, να δημιουργήσει προβλήματα στην εκδήλωση μας. Διμοιρίες ΜΑΤ, με μέτωπο προς την πλευρά μας, απέκλεισαν κάθε οδική πρόσβαση προς τον χώρο της εκδήλωσης, καθυστέρησαν επί μάκρον την έναρξη της πορείας μας, απαγόρευσαν την κατεύθυνσή της προς τα γραφεία μας...


Ένα κράτος που εκδίδει σχολικά βιβλία διεθνιστών που προπαγανδίζουν την «ελληνοτουρκική φιλία»· βιβλία που η τουρκοκρατία βαφτίζεται «οθωμανική διοίκηση» και που ο ξεριζωμός του προαιώνιου Ελληνισμού της Ιωνίας μετατρέπεται σε τουριστικό συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης προφανώς ενοχλείται όταν Έλληνες θυμούνται την Αντίσταση και τη Θυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην τουρκική φρίκη. Λίγα μέτρα πιο πέρα από την Πλατεία Μητροπόλεως, λίγες μέρες πριν μουσουλμάνοι μαζί με τους αντι-εξουσιαστές προστάτες τους, έκαιγαν, έσπαγαν με την Αστυνομία να τους παρακολουθεί από διακριτική απόσταση. Σήμερα ξανασυγκεντρώθηκαν, με τον φόβο της ταυτόχρονης παρουσίας μας στους δρόμους, σε μια μίζερη πορεία "κατά της προσβολής του κορανίου-υπέρ της δημιουργίας τζαμιού-κατά του ρατσισμού-υπέρ της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών"...


Εμείς δεν ξεχνάμε. Σε μια κοινωνία όπου τα πάντα ξεπουλιούνται για τα χρήματα, κάποιοι Αγωνίζονται για Υψηλά Ιδανικά ακολουθώντας το σκληροτράχηλο μονοπάτι της Αρετής. Η Ελλάδα Ζει ακόμα!

ΠΗΓΗ : http://antepithesh.net/

KATI ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.....



Τελικά να είναι ο "απο μηχανής θεός" ή ο "θεός της Ελλάδος " που έβαλαν το χέρι τους για να δουν οι Πατρινοί τις τελευταίες μέρες ένα θέαμα που είχαν πολύ καιρό ,για να μην πούμε χρόνια ,ν'αντικρύσουν.

Αυτό ήταν το γεγονός ότι και οι αρκετές δεκάδες Μαύρων ,Σομαλών και Σουδανών ,αλλά και χιλιάδες απο τους Ασιάτες έχουν εξαφανιστεί απο την Πάτρα.Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει μέχρι που επιβεβαιώθηκε απο τις επίσημες Αρχές αλλά και απο τον Τύπο.Οι λαθρομετανάστες έφυγαν απο την Πάτρα αλλά και ευρύτερα απο την Αχαϊα.Όχι δεν μπήκαν μαζικά σε πλοία και φύγανε για Ιταλία ,ούτε το κράτος αποφάσισε να βάλει τάξη στο χάος ,αν και εν ολίγοις το επιχείρησε.

Χθες το μεσημέρι χάρη σε μια αστραπιαία επιχείρηση "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ, οι Αφρικανοί που διαμένουν στο δημοτικό πάρκινγκ της οδού Παπαφλέσσα, επι της ακτής,βρέθηκαν μονομιάς περικυκλωμένοι απο αστυνομικούς.Αν και προσπάθησαν να διαφύγουν απέτυχαν.Η Αστυνομία τους έβαλε σε κλούβες και τους μετακίνησε σε ειδικό χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας ,αφού της Α. Δ. Αχαϊας είναι πλήρεις όλοι οι χώροι για φυλάκιση αυτών.Αυτό συνέβη διότι οι τελευταίοι άρχισαν να αυξάνονται σε αριθμό τους τελευταίους μήνες και πέρα απο τις συχνές συμπλοκές με τους Αφγανούς άρχισαν να βγαίνουν πιο δυναμικά προς το λιμάνι και ν'αναπτύσσουν παραβατική συμπεριφορά έναντι των Πατρινών της ευρύτερης περιοχής όπου διέμεναν.

Στον δε καταυλισμό των Αφγανών έκπληξη προκάλεσε η απότομη μείωση του αριθμού τους .Είναι περίπου 250 άτομα,μόνο, όταν πρώτα υπήρχαν πάνω απο 3000...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δουλέμποροι βρήκαν καινούργιους δρόμους διαφυγής, χερσαίους αυτήν την φορά και ειδικότερα μέσα απο την Βουλγαρία για την προώθηση αυτών στην Κεντρική Ευρώπη.Αυτό συνέβη διότι τα κυκλώματα δουλεμπόρων,που φαίνεται ότι δρούν υπο την πλήρη ανοχή του κράτους αλλά και...παρακράτους,είχαν πάθει ζημιά με τις ελάχιστες προωθήσεις των λαθρομεταναστών προς Ιταλία,αφού τα πράγματα με τον Μπερλουσκόνι αυστηροποιήθηκαν ιδιαίτερα,αλλά και το ιδιότυπο καθεστώς που επικρατούσε εδώ σε συνδυασμό και με τις αντιδράσεις των απλών πολιτών που θα οδηγούσαν σε έκρυθμες καταστάσεις,όπως επίσης και το γεγονός ότι στη Βουλγαρία,χώρα της Ε.Ε ,πλέον, τα κυκλώματα δεν φαίνεται τουλάχιστον ,να συναντούν ιδιαίτερες δυσκολίες.Έτσι μάλλον σκεπτόμενοι τους μεταφέρουν μαζικά απο αυτήν την οδό διαφυγής που φαίνεται πιο εύκολη.Φήμες λένε ότι και η ΕΛ.ΑΣ έπαιξε ρόλο στην μείωση του αριθμού τους ,προχωρώντας σε αρκετές συλλήψεις λαθρομεταναστών ,μυστικά.Ουδείς πάντως γνωρίζει με ακρίβεια.


Επιχειρήσεις σκούπα έχουμε δει στην Πάτρα κανα δυο φορές ακόμα αλλά όχι τέτοιας έκτασης.Μετά βέβαια την πάροδο κάμποσων μηνών είχαμε πάλι την προτέρα κατάσταση.Εμείς ,λοιπόν,αναμένουμε και δεν πανηγυρίζουμε γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σ'αυτό το κράτος.

Το γεγονός όμως αυτό οι Πατρινοί πολίτες το δέχτηκαν με ιδιαίτερη ανακούφιση και δεν μπορούμε ν'αγνοήσουμε ότι ρόλο σε όλα αυτά έπαιξαν και οι αντιδράσεις του απλού κόσμου, φορέων και συλλογικοτήτων,ιδιαιτέρως μετά το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε η Πολιτεία,όταν οι κάτοικοι όποιας περιοχής πρότειναν για οργανωμένο καταυλισμό λαθρομεταναστών,αντιδρούσαν έντονα.

Ο καιρός θα δείξει...



aris ahaikos
πηγή - "ΔΡΑΣΙΣ ΑΧΑΙΩΝ"
Μακάρι τα πράγματα να είναι έτσι ή μάλλον να παραμείνουν έτσι με περισσότερες βελτιώσεις ,που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει ούτε δείγμα αλλοδαπού αφροασιάτη στην Πάτρα.Είμαστε αρκετά καχύποπτοι φυσικά διότι το κράτος δεν μας έχει συνηθίσει σε αποφασιστικές κινήσεις .Πληροφορηθήκαμε όλοι οι Πατρινοί ,ότι τα μέτρα ασφαλείας εντάθηκαν ιδιαίτερα και οι αρχές προχωρούν αυτόματα σε μαζικές συλλήψεις.Αυτά είναι θετικά βήματα.Μένει όμως η κατάσταση της ασφάλειας στην τοπική κοινωνία να εδραιωθεί και ενδυναμωθεί έτι περαιτέρω.Γι'αυτό πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα βήματα και με μεγαλύτερη ..τόλμη!
Σε όλη αυτήν την κατάσταση που η πατρινή κοινωνία χαιρετά με ανακούφιση,μήπως δει στον ήλιο μοίρα,μόνο ορισμένοι ήταν εναντίον.Αυτοί ήταν οι αριστεροί κομματικοί μηχανισμοί( ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ), οι αναρχοαριστεριστές και οι "αντιρατσιστικές" οργανώσεις.Φυσικά για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζεται το ποιοι αποτελούν τον συρφετό του διεθνισμού και δρουν αντεθνικώς, μέσα στην Πατρίδα μας.


http://ethnikiamina.blogspot.com/2009/05/kati.html


ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ του πραγματικού προσώπου των δήθεν "Οικολόγων-Πράσινων":Ευχαριστούμε "Ακάλυπτε" Καφετζόπουλε!!!

ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΧΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ οιΚΩΛΟγοι

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.



Πηγή:hellas-orthodoxy

Απάντηση στον κ. Καφετζόπουλο για το ζήτημα της μειονότητας στην Θράκη



Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων κ. Καφετζόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι η Θράκη δεν είναι ο Αμαζόνιος, ή έστω κάποιο ομαλή περιοχή όπου μπορούμε να επιβάλουμε απερίσκεπτα συνθήκες του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Συνθήκες που καμία άλλη χώρα στην θέση της Ελλάδος δεν ακολουθεί. Η Θράκη είναι μια ευαίσθητη περιοχή υψίστης σημασίας όπου έχουν αντιπαρατεθεί έμψυχο υλικό και εξοπλισμός που ισοδυναμεί με ολόκληρο τον στρατό των υπόλοιπων βαλκανικών χωρών μαζί. Η Θράκη αποτελεί την φυσική ασπίδα της Ελλάδος σε μια πιθανή στρατιωτική χερσαία εισβολή της γείτονος Τουρκίας.


Έτσι, οι επιλογές της Ελλάδος δεν εξαρτώνται μόνο από τις προθέσεις της ιδίας. Εξαρτώνται και από τη προθέσεις της Τουρκίας. Εάν η Τουρκία δεν είχε επιθετικές προθέσεις έναντι στην Ελλάδα, τότε θα μπορούσαμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας εθνικής μειονότητας. Από την στιγμή όμως που η Τουρκία, όχι μόνο εκφράζει, όχι μόνο σχεδιάζει, αλλά εφαρμόζει επιχείρηση Τουρκοποίησης των Πομάκων και λοιπών μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, η Ελλάδα πρέπει να τηρεί στάση που θα προστατεύει την εδαφική της κυριαρχία και την σταθερότητα στην περιοχή. Η Ελλάδα πρέπει να προστατευθεί με βάση την υπάρχουσα Συνθήκη της Λωζάνης, και επιλογές που δεν της επιτρέπουν να δεχθεί επίσημα το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού.


Τέλος οι προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα πρέπει να αναλογιστούν ότι η δικαιοδοσία του μουφτή στο κοινωνικό, και οικογενειακό Δίκαιο, έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των ατομικών δικαιωμάτων που παρέχει το αντίστοιχο Ελληνικό Δίκαιο στους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες της Θράκης. Μια πιθανή αναγνώριση εθνικής μουσουλμανικής μειονότητας θα ενίσχυε ακόμη περισσότερο την επιρροή του Μουσουλμανικού Δικαίου στις κοινότητες της Θράκης με αποτέλεσμα την μείωση, παρά την αύξηση, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/05/blog-post_30.html

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΙΜΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ , ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ "ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.


ΣΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΙΡΑΚΙΝΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝI!

Αυτός είναι ο αλλοδαπός οικονομικός μετανάστης που κατήγγειλε ότι αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι στη πλατεία Αγίου Νικολάου το βράδυ της 20ης Μαΐου.

Αυτός λοιπόν ο κατά τα άλλα συμπαθής άνθρωπος, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει παραποιήσει τα στοιχεία του και την καταγωγή του. Δεν είναι Ιρακινός. Είναι Σύριος.

Δήλωσε Ιρακινός για να πάρει πολιτικό άσυλο και να μείνει στην Ελλάδα.

Και σε αυτό τον βοήθησε μια "σφηκοφωλιά" ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Ερώτημα: Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με ύποπτη συμπεριφορά, αναξιόπιστος, που ξεγέλασε τις αρχές και παραποίησε την ταυτότητά του να γίνει πιστευτός με όσα κατήγγειλε; Και μήπως θα έπρεπε να απελαθεί πάραυτα από τη στιγμή που παραποίησε τα στοιχεία και την καταγωγή του και ξεγέλασε τις αρχές της χώρας μας ως κοινός απατεώνας και παρανόμως εισερχόμενος στην Ελλάδα; Ας το εξετάσουν οι αρμόδιοι... Τι το κάναμε κύριοι εδώ, μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε; Αυτά να κοπούν εδώ και τώρα!


ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_5534.html


"Η Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα"

Πολλοί αναλυτές έχουν μιλήσει εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία για την κρίση που έρχεται στην Ευρώπη και αυτή δεν είναι η περίφημη κρίση ενέργειας, ούτε η κρίση του πόσιμου νερού. Είναι η κρίση των μεταναστών από τις... λεγόμενες «αναπτυσσόμενες» χώρες, τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας, δηλαδή κυρίως της Ινδίας και της Κίνας.

Έχουμε την ατυχία να είμαστε Ευρωπαϊκό σύνορο και μάλιστα η κοντινότερη χώρα και με την καλύτερη πρόσβαση και για αυτές τις δύο Ηπείρους. Επίσης έχουμε την ατυχία να μην γειτνιάζουμε με προηγμένες οικονομικά χώρες.
Είμαστε δηλαδή στο κέντρο του κυκλώνα. Και τον κυκλώνα τον βιώνουμε καθημερινά. Η χώρα μας υπομένει το καθημερινό βάρος οικονομικών μεταναστών που έρχονται εδώ ψάχνοντας για ένα καλύτερο αύριο, που τους έχουν υποσχεθεί διάφοροι και για διάφορους λόγους.

Τα κύματα είναι διακριτά. Αν εξαιρέσουμε κάποια αρχικά μικρότερα (π.χ. Πολωνοί και κάποιοι Άραβες ή Ιρανοί) στην αρχή ήρθαν οι Αλβανοί (που εγώ πια τους θεωρώ αφομοιωμένους), μετά οι Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι, άνθρωποι από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. και μετά άρχισαν τα κύματα των Πακιστανών, Νιγηριανών, Κινέζων, ανθρώπων από τη Σιέρρα Λεόνε κ.ο.κ. Ο κατάλογος μακρύς. Και οι άνθρωποι σε κάθε κύμα πιο εξαθλιωμένοι από το προηγούμενο. Η κοινωνία στην οποία μεταναστεύουν επίσης δεν είναι και η πιο ευημερούσα. Στόχος τους πολλές φορές η μετακίνηση σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν. Αποτέλεσμα; Ξεμένουν εδώ.

Κάθε κοινωνία έχει ένα μέγιστο ποσοστό ανθρώπων που μπορεί να αφομοιώσει ειρηνικά σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι 5 ή 10% επί του συνολικού πληθυσμού, κατανοώ όμως ότι το έχουμε προ πολλού ξεπεράσει. Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να ανησυχεί. Νιώθει την καθημερινότητά του να μεταβάλλεται, την ασφάλειά του να απειλείται. Όταν δεν υπάρχουν δουλειές, όταν δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας ούτε για τους νόμιμους πολίτες, τότε και οι παράνομοι μετανάστες όντας ταλαίπωροι και πεινασμένοι, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούν σε παραβατική συμπεριφορά. Όταν δε αυτή αρχίσει να διογκώνεται, θα προκαλέσει εντονότερη αντίδραση απέναντι σε αυτούς και θα οδηγηθούμε σε φαύλο κύκλο.

Η ζωή στην Αθήνα και ειδικά στο κέντρο έχει αλλάξει. Νιώθεις τον κίνδυνο στον αέρα. Παλιά κυκλοφορούσα πολύ στο κέντρο. Εκεί έκανα τις βόλτες μου, εκεί έβγαινα, εκεί δούλευα για δυόμισι χρόνια, έως και πριν ένα χρόνο. Είχα σαφή εικόνα του τι συνέβαινε. Ναι υπήρχαν τοξικομανείς. Ναι, υπήρχαν και γειτονιές που έβλεπες αλλοδαπούς με διακριτές εθνικότητες. Είχες όμως την αίσθηση πως τα πράγματα εξελισσόντουσαν σχετικά ομαλά. Τώρα, τελευταία έχω την αίσθηση ότι η κατάσταση έχει μεταβληθεί.
Εκεί που έβλεπα ομάδες ανθρώπων, τώρα βλέπω πλήθη. Εκεί που τους παρακολουθούσα να συζητούν, τώρα τους βλέπω να σχηματίζουν ομάδες των πέντε και έξι, να ακινητοποιούν αυτοκίνητα και με τα χέρια μέσα από τα παράθυρα να ζητούν χρήματα από τους οδηγούς απειλώντας τους. Άλλοτε τους βλέπω απλά να σπάνε αμάξια, έτσι για το κέφι τους. Να κυνηγάνε πεζούς. Όταν πας να περπατήσεις ανυποψίαστος σε συγκεκριμένους δρόμους στο κέντρο, αν είσαι τυχερός μπορεί να βρεθεί κάποιος αλλοδαπός και να σε προειδοποιήσει ότι πρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί ορμητήριο συμμοριών που σίγουρα θα σε ληστέψουν. Και μετά είναι η οσμή. Πολλοί δρόμοι του κέντρου αποδίδουν οσμή ούρων, βρώμας και σαπίλας.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα κράτος που ως συνήθως παρακολουθεί ανήμπορο να επέμβει και να δώσει λύσεις. Και εκεί βρίσκει γόνιμο έδαφος να αναπτυχθεί ο εθνικισμός. Κάπως έτσι δεν άνθισε και ο εθνικοσοσιαλισμός στην Γερμανία του προηγούμενου αιώνα; Τα αποτελέσματα σε όλους μας γνωστά…

Σε όποιο κανάλι και να γυρίσω βλέπω υπερέκθεση του ΛΑΟΣ. Και φυσικά προβληματίζομαι. Πιστεύω δε, ότι κάποιο σκισμένο κοράνι, ένα καμένο ημιυπόγειο τζαμί είναι μόνο η αφορμή. Αν δεν μπουν κανόνες στην εισροή μεταναστών, στη διαμονή τους εδώ, αλλά και αν δε βάλουμε και εμείς οι ίδιοι κανόνες στη ζωή μας, θα πνιγούμε.

Εγώ αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι το κορυφαίο ζήτημα για την κοινωνία μας δεν είναι το όνομα της Μακεδονίας ούτε κάποιο άλλο τυπικό ζήτημα. Θεωρώ ότι το πιο ουσιαστικό είναι το θέμα των μεταναστών. Και νιώθω ότι πρέπει να το λύσουμε σύντομα, αλλιώς θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.


Τέλος, θεωρώ ότι η μοναδική λύση που μπορεί να δοθεί είναι πολιτική. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται πολιτική βούληση. Και φυσικά χρειάζεται και πολιτική ικανότητα, που καταπώς φαίνεται εκλείπει πανηγυρικά.

Selinios.blogspot.com


Η εκδήλωση Τιμής και πώς παρουσιάστηκε από τον ΑΝΤ1 – video

Νωρίς το απόγευμα, η πλατεία Μητροπόλεως, γέμισε Ελληνικές Σημαίες και τραντάχτηκε από φωνές που συγχρονισμένες έδιναν τον παλμό στα συνθήματα τα οποία κατήγγειλαν τους συντελεστές του καθεστώτος του νεοραγιαδισμού, που αδιαφορεί και ενισχύει την λήθη και την παραχάραξη της Ιστορίας του Έθνους μας.

Ομιλίες ακούστηκαν από εκπροσώπους του Μετώπου Νεολαίας και του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Κύπρου, καθώς και χαιρετισμός του εκδότη της εφημερίδας «Στόχος».

Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου και ακολούθησε πορεία μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου και ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από τα στόματα εκατοντάδων Εθνικιστών. Παρεμπιπτόντως, η αστυνομία παρέταξε (ξανά, όπως στην επέτειο των Ιμίων) τις δυνάμεις της μπροστά στο μνημείο, προσποιούμενη ότι το «προστατεύει» από τους μόνους που το τιμούν πραγματικά πια.

Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ

Παρόντες ήταν και απεσταλμένοι τηλεοπτικών σταθμών, στους οποίους έκαναν δηλώσεις στελέχη του Κινήματός μας. Βέβαια, οι δηλώσεις αυτές δεν παρουσιάστηκαν κι αντιθέτως, ο δημοσιογράφος του σταθμού ANT1, ανέφερε πως «τα συνεργεία δέχθηκαν επίθεση, ευρισκόμενοι στην ουρά της πορείας δίπλα από τις αστυνομικές δυνάμεις».


Και πραγματοποιήθηκε, για άλλη μια φορά, η παραχάραξη της αλήθειας, που έλαβε χώρα με το «θάψιμο» των δηλώσεών μας, ενώ φαίνεται και από τα πλάνα (που αποδεικνύουν ότι ο εικονολήπτης βρισκόταν στην ταράτσα κτιρίου από όπου παρακολουθούσε κρυφίως, όπως όλοι οι ρουφιάνοι, την ανοιχτή εκδήλωσή μας) το γελοίο και μόνο της υπόνοιας πως οι Εθνικιστές κρύβονταν κάνοντας… πορεία προς την πλατεία Συντάγματος! Το είδος της πληροφόρησης που προσφέρθηκε επιδείχθηκε και από την αναφορά πως η αστυνομία απαγόρευσε στην πορεία των Εθνικιστών να φθάσει στα γραφεία του Κινήματος, στην …οδό Σολωμού. Οι αρχές πράγματι απαγόρευσαν η πορεία να κινηθεί πέραν του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου. Μόνο που τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, εδώ και χρόνια, βρίσκονται στην οδό Σωκράτους απέναντι από το κτίριο του παλιού Εφετείου, που έχουν καταλάβει μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες…


Σαφώς και δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που τα ΜΜΕ είπαν ψέματα για την σημερινή συγκέντρωση και πορεία. Ούτε και ήταν μόνο ένας τηλεοπτικός σταθμός ή εφημερίδα ή ραδιόφωνο ή και ηλεκτρονικό δελτίο που διαστρέβλωσε την αλήθεια. Το ίδιο έκαναν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα ΜΜΕ που, θέλοντας να προωθήσουν την προκλητικότατη – δεδομένης της επετείου της ημέρας – συγκέντρωση μουσουλμάνων μεταναστών υποκινούμενη από άθεους αριστεριστές, επιχείρησαν να κατασκευάσουν ένα δυναμιτισμένο κλίμα, που («εύχονταν»-απεύχονταν) να οδηγούσε σε συγκρούσεις.


Πράγμα που φυσικά και δεν έγινε, καθώς η συγκέντρωση των Εθνικιστών ελεγχόταν απόλυτα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κι όχι από διάφορους παρακρατικούς των Εξαρχείων, βαθύπλουτους μεγαλοδημοσιογράφους και μαρξιστικά γκρουπούσκουλα.


Περαστικά σας....


http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/30/alos_ant1/

Οι αναρχο-κουμουνες υποκινουν τις πορειες των λαθρομεταναστων

Με αφορμη λενε τον εμπρησμο ενος παρανομου χώρου θρησκευτικής λατρείας μουσουλμάνων λαθρομεταναστών .. οι αριστεροι του συριζα και τα λαμογια των οικολογων προσπαθησαν να κανουν μια αντισυγκεντρωση, την ιδια στιγμη που Ελληνικες Πατριωτικες οργανωσεις απεδιδαν φορο τιμης στον τελευταιο Αυτοκρατορα του Βυζαντιου ( πτωση της Πολης ) ...

Φυσικα ηταν 200 ολοι και ολοι οι αριστεροι, μαζι με μερικους κακομοιρηδες λαθρομεταναστες και ακομα μερικους αριστερους συλλογους που τα μελη του ενος ειναι και μελη του αλλου για να φαινονται περισσοτεροι! "Λαοθαλλασα" οπως γραφουν στα γνωστα ψευτοαριστερα site..!

Η αντιρατσιστική… ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ!
μη γελατε, αν πιειτε λιγες μπυρες και μερικα ουισκακια θα τους δειτε χιλιαδες!



Την ιδια στιγμη εκατονταδες Ελληνες Πατριωτες με πιστη στην καρδια .. εναντια σε ολους και ολα , γεμισαν τους δρομους γυρω απο την πλατεια Μητροπολεως και φωναξαν ενα δυνατο ΦΥΓΕΤΕ προς ολους οσους υπονομευουν την πατριδα μας, τις ιδεες μας, την ιστορια μας και τα ιδανικα μας .. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ




Πάντως, η «Ένωση Μεταναστών Ελλάδος» με ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι μουσουλμανικές κοινότητες που εκπροσωπεί, δεν συμφώνησαν να λάβουν μέρος στη διαδήλωση, γιατί θεωρούν ότι τα θέματα που θέτουν οι διοργανωτές λύνονται μόνο με τον διάλογο.

Μετα απο αυτο το ξεκρεμασμα απο τους νομιμους μεταναστες, οι ψευτο αριστεροι αναρχο- προοδευτικοι τραβηξαν παλι για τα λαγουμια τους... για να συντονισουν την επομενη παραπληροφορηση τους ..!

Αστειοι γελοιοι οπως θελετε πειτε τους, σημερα ομως πηραν αλλο ενα γερο μαθημα.




Έγγραφο που φέρεται να είναι ο Αλαβάνος στην Σαιεντολογία





















Οσο κι αν πασχιζει ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Αλεκος Αλαβανος,να λαικισει και να μαζεψει ψηφους,παιρνοντας σβαρνα ολα τα ΜME των φιλων του μεγαλοδημοσιογραφων,υπαρχουν ορισμενα πραγματα που δεν κρυβονται ουτε ξεχνιουνται.Οπως για παραδειγμα,η συμμετοχη του απο πολυ παλια σε συνεδρια Σαιεντολογιας μαζι με αλλους (τοτε) Ευρωβουλευτες του Συνασπισμου.


Το εγγραφο παραπάνω, αδιαψευστος μαρτυρας: Μαζί με άλλους(δεν αναφέρουμε θανόντες)και ο Αλαβανος,χαρακτηριζονται ΑΝΤΙ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ (anti-orthodox) και ως ατομα με τα οποια η οργανωση (δηλαδη η Σαιεντολογια) θα... μπορουσε να συνεργαστει!Ως γνωστον,η συγκεκριμενη αιρεση και το εγχωριο παρακλαδι της ,το ΚΕΦΕ (Κεντρο Εφαρμοσμενης Φιλοσοφιας Ελλαδας) εχουν κηρυχτει παρανομα στη χωρα μας απο το Εφετειο Αθηνων (Αποφαση 10493/1997).

Με τετοιες οργανωσεις λοιπον εχει παρε-δωσε ο...αγωνιστης Αλεκος;

Ακομα και σημερα,σε-αλλη μια-τηλεοπτικη εμφανιση,εδωσε το στιγμα του με "τους 15 αμεσους στοχους του Συριζα",στους οποιους συμπεριλαμβανονται θεσεις ανεδαφικες και επικινδυνες για την Εθνικη Ασφαλεια της χωρας,οπως η αποχωρηση απο το ΝΑΤΟ!!!Μαζι φυσικα και η απαιτηση για τον αφοπλισμο της Αστυνομιας και την καταργηση των Ειδικων Μοναδων της,αλλα το κορυφαιο ειναι το παρακατω:

"Η προώθηση μιας νέας στρατηγικής στήριξης των μικρομεσαίων και ιδιαίτερα των πολύ μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων."

Πάντως γενικά (εδώ δεν λέμε για Αλαβάνο)το θρασος ορισμενων ειναι απιστευτων διαστασεων!Αφου ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τους μικρομεσαιους,βαζοντας κουκουλοφορους να καψουν και να λεηλατησουν τα μαγαζια τους χριστουγεννιατικα,εμφανιζονται ως...σωτηρες και υπερασπιστες τους!!!Μα καλα,ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ μας εχουν;

http://diaforetikimatia.blogspot.com/2009/05/blog-post_29.html