Χρήστες OnLine

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

29 Μαΐου 2009… δειξαμε οτι οι Ελληνες εχουμε πιστη και τιμη..




Ημέρα Πένθιμη. Ημέρα Πένθους για τον Ελληνισμό. Σαν σήμερα, πριν 556 χρόνια, έπεσε η Βασιλεύουσα, η Κωνσταντινούπολη. Γεγονός που είναι γραμμένο στο βιβλίο της Ιστορίας με Αίμα, το Αίμα των Προγόνων μας, των Τελευταίων Υπερασπιστών της Πόλεως. Μία Ιστορία γεμάτη με Θρύλους και Παραδόσεις.


Σε μια λιτή τελετή στην Πλατεία Μητροπόλεως μπροστά στο Άγαλμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, οι Εθνικιστές λληνες Πατριωτες, με ενός λεπτού σιγή και με τον Εθνικό μας Ύμνο, τίμησαν τη Θυσία του Μεγάλου αυτού Ανδρός και των Πολεμιστών του. Μία χούφτα Ελλήνων ενάντια στα αναρίθμητα στίφη των βαρβάρων τότε και τώρα και πάντα! Σήμερα, με λόγια απλά και λίγα, λόγια λακωνικά, τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έφεραν στη μνήμη του ελληνικού λαού τους Θρύλους αυτούς και τη δρόσισαν σαν το παγωμένο αγέρι των ελληνικών βουνών. Ένας αέρας Περηφάνιας σαν αυτόν που κυμάτιζε τη Γαλανόνευκη Σημαία που κρατούσαν τα μέλη και οι φίλοι που είχαν το θάρρος να παραβρεθούν.


Το κράτος - οι πολιτικοί αλήτες δηλαδή, που έχουν καταληστέψει τον ελληνικό λαό και έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας ένα ξέφραγο αμπέλι - προσπάθησε, μέσω των εντολών που είχε δώσει στους αξιωματικούς της Αστυνομίας και της ανοχής στους "μουσουλμάνους εξεγερμένους" και στους "συμπαραστάτες" τους, να δημιουργήσει προβλήματα στην εκδήλωση μας. Διμοιρίες ΜΑΤ, με μέτωπο προς την πλευρά μας, απέκλεισαν κάθε οδική πρόσβαση προς τον χώρο της εκδήλωσης, καθυστέρησαν επί μάκρον την έναρξη της πορείας μας, απαγόρευσαν την κατεύθυνσή της προς τα γραφεία μας...


Ένα κράτος που εκδίδει σχολικά βιβλία διεθνιστών που προπαγανδίζουν την «ελληνοτουρκική φιλία»· βιβλία που η τουρκοκρατία βαφτίζεται «οθωμανική διοίκηση» και που ο ξεριζωμός του προαιώνιου Ελληνισμού της Ιωνίας μετατρέπεται σε τουριστικό συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης προφανώς ενοχλείται όταν Έλληνες θυμούνται την Αντίσταση και τη Θυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην τουρκική φρίκη. Λίγα μέτρα πιο πέρα από την Πλατεία Μητροπόλεως, λίγες μέρες πριν μουσουλμάνοι μαζί με τους αντι-εξουσιαστές προστάτες τους, έκαιγαν, έσπαγαν με την Αστυνομία να τους παρακολουθεί από διακριτική απόσταση. Σήμερα ξανασυγκεντρώθηκαν, με τον φόβο της ταυτόχρονης παρουσίας μας στους δρόμους, σε μια μίζερη πορεία "κατά της προσβολής του κορανίου-υπέρ της δημιουργίας τζαμιού-κατά του ρατσισμού-υπέρ της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών"...


Εμείς δεν ξεχνάμε. Σε μια κοινωνία όπου τα πάντα ξεπουλιούνται για τα χρήματα, κάποιοι Αγωνίζονται για Υψηλά Ιδανικά ακολουθώντας το σκληροτράχηλο μονοπάτι της Αρετής. Η Ελλάδα Ζει ακόμα!

ΠΗΓΗ : http://antepithesh.net/

1 σχόλιο: