Χρήστες OnLine

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εθνικιστική Πρωτομαγιά και στην Θεσσαλονίκη-Με χειροκροτήματα η πορεία των Εθνικιστών



Εκατοντάδες εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης παίρνοντας μέρος στην εκδήλωση για την Ελληνική Πρωτομαγιά που έλαβε χώρα στο πάρκο έναντι του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Για περίπου 2 ώρες και με τον χώρο κατάλληλα διακοσμημένο με ελληνικές σημαίες οι Συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες αντίτυπα της εφημερίδας μας και προκηρύξεις, λαμβάνοντας τα θετικά σχόλια και τις επευφημίες των διερχομένων… 

Περαστικοί και κάτοικοι της γύρω περιοχής εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να μάθουν περισσότερα για το Κίνημα ρωτώντας μας με ποιο όνομα θα συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, οδηγοί ταξί και καταστηματάρχες της περιοχής μας πλησίασαν με τις καλύτερες διαθέσεις ανταλλάσσοντας κουβέντες σχετικά με την καθημερινότητα που βιώνουν, τις ανησυχίες τους για το μέλλον και τη γενικότερη δυσφορία για την αβάσταχτη οικονομική κατάσταση



Φέτος, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά οι περισσότεροι, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στις στημένες πορείες των εργατοπατέρων που εκμεταλλεύονται τα εργατικά σωματεία και επέλεξαν να απέχουν από τις ανούσιες κινητοποιήσεις των διάφορων φορέων, που όπως περιέγραψαν και τα ΜΜΕ που κάλυπταν τις αντίστοιχες τους πορείες μιλούν για ασυνήθιστη μετριότητα τόσο σε κόσμο, όσο και σε παλμό.

Λίγο αργότερα ξεκίνησε η πορεία, η οποία αυτή τη φορά συνοδευόταν από μηχανοκίνητη πομπή και από όχημα με μικροφωνική που διάβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κείμενο της προκήρυξης και φώναζε εθνικιστικά συνθήματα. Περνώντας μέσα από τις κεντρικές αρτηρίες της ταλαιπωρημένης γειτονιάς του κέντρου η πορεία διογκώθηκε από αγανακτισμένους Έλληνες που χωρίς δισταγμό άρπαξαν στα χέρια τους Ελληνικές Σημαίες και φώναξαν μαζί μας συνθήματα. Ο εκρηκτικός παλμός έδωσε ζωντάνια στη νεκρή γειτονιά και άνθρωποι βγήκαν στα μπαλκόνια για να παρακολουθήσουν την πορεία και μόλις αντίκρισαν τα γαλανόλευκα λάβαρα άρχισαν τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες!….

Μετά τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ ήρθε και η δημοσκόπηση του δρόμου, το μόνο αξιόπιστο και σύστημα μέτρησης της επιρροής της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό Λαό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εκδήλωση για την εργατική πρωτομαγιά και στην Θεσσαλονίκη-υπό εκτεταμένα χειροκροτήματα των κατοίκων η πορεία των εθνικιστών

πηγη

Απολύστε τους!

«ΟΙ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.»
Είναι μια μικρή ομάδα από ακριβοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους. Αμείβονται πλουσιοπάροχα, απολαμβάνουν τιμές και κατέχουν εξουσία, με μία και μόνο εντολή: να οδηγήσουν το σκάφος της Πατρίδας με ασφάλεια, και το Λαό στην ευημερία. Αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι που ονομάζονται βουλευτές και υπουργοί, διαπιστώνουμε εμείς ο Λαός, οι εντολοδόχοι και εργοδότες τους, ότι απέτυχαν οικτρά στις υποχρεώσεις τους απέναντί μας. Αντί για ασφάλεια οδηγούν την Πατρίδα μας σε απανωτούς εξευτελισμούς, σε συρρίκνωση και υποτέλεια. Και τώρα, βάζουν σε δημοπρασία τη γη μας, την εθνική περιουσία και τον πλούτο της Πατρίδας μας, τις τηλεπικοινωνίες και την ενέργεια, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία μας.

Αντί για ευημερία, οδηγούν το Λαό καθημερινά στην ανεργία, τη φτώχεια και τη μιζέρια. Ανοιξαν τις πύλες της Πατρίδας μας και αποδέχτηκαν την εισβολή λαθρομεταναστών, όχι επειδή προσπάθησαν και δεν μπόρεσαν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά επειδή είναι της ιδεολογίας τους και των πιστεύω τους να βάζουν το συμφέρον των εισβολέων πάνω από το δικό μας. Επέτρεψαν στους δοσίλογους βιομηχάνους να παρακάμπτουν το εθνικό συμφέρον και να μεταφέρουν τις βιομηχανίες τους έξω από την πατρίδα μας, να εμπορεύονται τρόφιμα από ξένες χώρες και να αφήνουν στα αζήτητα την Ελληνική γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή. Διέλυσαν τις ελληνικές βιοτεχνίες και το λιανεμπόριο επιτρέποντας ή και ευλογώντας τη μαζική εγκατάσταση ξένων εμπορικών κολοσσών. Αντί για δουλειές, έδωσαν ανεργία, αντί για ευημερία, φτώχεια.

Αυτοί που επεδίωξαν να διοικήσουν μια χώρα ελεύθερη, έριξαν την Πατρίδα στα νύχια των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Ολοι αυτοί οι πολύφερνοι γόνοι των παλιών πολιτικών οικογενειών, και οι τυχάρπαστοι που προσκολλήθηκαν δίπλα τους, με τις περγαμηνές και τις φανφάρες, δεν μπόρεσαν να διοικήσουν το Ελληνικό κράτος και ούτε έχουν ιδέα πώς να το κάνουν, αλλά έχουν ανάγκη να παίρνουν οδηγίες από ξένους οίκους και διεθνείς οργανισμούς για το πώς θα κυβερνήσουν το ίδιο τους το σπίτι.
Αυτοί λοιπόν οι αποτυχημένοι, η πλέον προνομιούχος ελίτ των δημοσίων υπαλλήλων, έχει άποψη για το ποιος εργαζόμενος είναι παραγωγικός και ποιος όχι, ποιού πρέπει να κουτσουρευτεί ο μισθός, ποιος θα βρεθεί αύριο το πρωί στο δρόμο, ποιος θα ζήσει και ποιος θα εξευτελιστεί. Κι αν αυτοί, οι αποδεδειγμένα αποτυχημένοι έχουν άποψη, άποψη έχει κι ο Λαός που τους πληρώνει. Αυτοί, οι πολιτικάντηδες, οι βουλευτές και οι υπουργοί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας είναι οι πιο αντιπαραγωγικοί, οι πιο άχρηστοι κρατικοί λειτουργοί. Κι αν από κάπου πρέπει ν’ αρχίσουν οι απολύσεις για να καθαρίσει ο δημόσιος τομέας, πρέπει ν’ αρχίσουν απ’ αυτούς. Αυτούς τους κομματικούς εγκάθετους πρέπει να απολύσουν πριν από οποιονδήποτε άλλον οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, γιατί αυτοί τους εκμαύλισαν, αυτοί τους έμαθαν στα προνόμια και την τεμπελιά, και τώρα μονομερώς τα περικόπτουν.

Οι επαγγελματίες πολιτικοί, απέτυχαν οικτρά. Δεν είναι σε θέση να προσφέρουν στην Πατρίδα και το Λαό τίποτε απ’ όσα προεκλογικά υποσχέθηκαν και με βάση τα οποία εκλέχτηκαν. Υπέκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Δεν δικαιούνται λοιπόν να ομιλούν εξ ονόματός του. Αποφασίζουν και διατάσσουν, χωρίς την άδεια και τη συναίνεση του κυρίαρχου Λαού, άρα δεν είναι δημοκράτες, και δεν νομιμοποιούνται να κυβερνούν εν ονόματι του Λαού.

Απέτυχαν. Η βασιλεία τους τελείωσε. Δεν τους χρειαζόμαστε και δεν τους θέλουμε. Οι μπουνταλάδες των Χάρβαρντ που δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδουριών σανό, που δεν τολμούν να μας κοιτάξουν στα μάτια, που δεν μπορούν ούτε δυο κουβέντες κατανοητές να αρθρώσουν, αυτοί που έφεραν τη χώρα στην καταστροφή και το λαό στην εξαθλίωση, δεν κάνουν για κυβερνήτες της Ελλάδος.

Απολύστε τους! Πάρτε τους τις οφσόρ καταθέσεις, τα σκάφη και τις βίλες, και κάντε τα κτήμα του Λαού. Αυτοί δανείστηκαν, αυτοί χρωστούν στους τοκογλύφους. Όχι εμείς. Ωρα να φύγουν οι ανεπάγγελτοι κομματικοί υπάλληλοι. Οι ψευδοσωτήρες τελείωσαν. Ωρα να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας.

ΔΗΚΤΙΚΑ – ΟΧΙΑ

Απίστευτο. Επίσημα και δια νόμου γινόμαστε δούλοι.



Απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο. Επίσημα και με νόμο γινόμαστε υπόδουλοι.
Θυμάστε τι μας έλεγε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, ότι θα κάνει αμέσως νόμο και θα το βάλει και στο Σύνταγμα ότι απαγορεύεται να πωληθεί η δημόσια περιουσία;;; Άπιστοι Θωμάδες, που δεν πιστεύατε τον πρωθυπουργό!!! Ε, ναι λοιπόν. Το είπε και το έκανε ο άνθρωπος.

Χθες βράδυ, ημέρα Παρασκευή και εν μέσω συλλήψεων για την MARFIN, εν μέσω αλληλοσπαραγμού....
της Νέας Δημοκρατίας και εν μέσω βασιλικών γάμων, η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία νόμου για να υλοποιήσει την υπόσχεση του πρωθυπουργού.

Όμως η τροπολογία που κατατέθηκε λέει τα ακριβώς αντίθετα από εκείνα που είχε υποσχεθεί ο κ. Παπανδρέου. Όχι μόνο θα πωληθεί η δημόσια περιουσία, αλλά δια νόμου πλέον το τίμημα που θα εισπράττεται κάθε φορά δεν θα πηγαίνει στα ταμεία του κράτους, αλλά απευθείας στις τσέπες των τοκογλύφων. Ναι καλά διαβάσατε. Με νόμο πλέον (να δούμε και ποιοι θα τον ψηφίσουν) το ελληνικό κράτος αυτοακυρώνεται και εκχωρεί απευθείας το τίμημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας στους τοκογλύφους για την εξόφληση των χρεών. Δηλαδή ακόμα και αν υπάρχει θανάσιμη ανάγκη εθνικής άμυνας ή διατροφής τμημάτων του λαού, όλα αυτά θα εγκαταλειφθούν, προκειμένου να πάρουν πρώτοι τα χρήματά τους οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι.

Δηλαδή φίλοι μας γινόμαστε πλέον και επίσημα με νόμο δούλοι εμείς και τα παιδιά μας.
Τι να πούμε. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτή την κυβέρνηση.
Ένα μόνο θα πούμε. Ότι ποτέ και πουθενά στο κόσμο δεν υπήρξε τέτοια ρύθμιση, ούτε στους δούλους της φωτογραφίας.
Είναι πλέον γεγονός ότι κάπου μας πάνε και πρέπει να το σταματήσουμε τώρα.


Πιστεύει άραγε κανείς αφελής ακόμα ότι αυτό το καθεστώς θα μας βγάλει από την κρίση;;;

hassapis-peter