Χρήστες OnLine

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Η "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ . Σκότωσαν τον γιό του εκδότη που αντιστάθηκε στο σχέδιο Ανάν!


ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ... ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ...


Αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα το μήνυμα που λαμβάνει ο Ελληνισμός με την δολοφονία του Άντη Χατζηκωνσταντή που ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΔΗΜΟΣΙΑ την Πατριωτική του άποψη και διαφωνούσε με τους χειρισμούς του Χριστόφια και των λοιπών προσκυνημένων.


Κι αυτό εξαγόταν και από την διαχρονική γραμμή των Μέσων που είχε στην κατοχή της η οικογένεια Χατζηκωνσταντή...


Τα Απανωτά χτυπήματα στην Κύπρο σε διάστημα λίγων μόνο ημερών, που συγκλονίζουν ολόκληρο τον Ελληνισμό, δεν αποτελούν σύμπτωση αλλά στρατηγικό σχέδιο τρομοκράτησης των Ελλήνων που ατιστέκονται στο ξεπούλημα...


Για τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο στο σχέδιο ΑΝΑΝ, ο ευπατρίδης καναλάρχης – εκδότης, σήκωσε τη σημαία της αντίστασης απέναντι στο προδοτικό και χρυσοπληρωμένο έκτρωμα, παρότι ήταν ενάντια στα προσωπικά και επαγγελματικά του συμφέροντα.

Ο Χατζηκωστής πρωτοστατεί και σε κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην ασφάλεια της Κύπρου και την προστασία των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Πιέσεις στο ΑΚΕΛ, ακόμα και για την διεξαγωγή της σημαντικότατης για την ασφάλεια της Κύπρου άσκησης “Νικηφόρος”. Πιέσεις στον Χριστόφια για την υποχωρήτικότητα και το επικείμενο ξεπούλημα ή τη νεκρανάσταση σχεδίου τύπου Ανάν.

Μετά την πρωτοφανή ενέργεια με την σωρό του Τάσου Παπαδόπουλου, άλλο ένα τραγικό και εξοργιστικό συμβάν λαμβάνει χώρα στην Κύπρο.


ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ.. ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


Ο Άντης Χατζηκωνσταντής ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , Η ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΓΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΙΕΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..



Πριν δύο ημέρες άγνωστοι λεηλάτησαν τον τάφο του πρώην προέδρου της Κύπρου, Σπύρου Κυπριανού! Όμως το θέμα δεν έπαιξε στα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Λίγο νωρίτερα σύλησαν τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου και τώρα δολοφονούν έναν επιχειρηματία που έκανε μια σημαντική ομιλία(ο πατέρας του) στο κανάλι και μιλούσε για ξεπούλημα της Κύπρου(με την τακτική που ακολουθείται). Αυτά τα είπε πριν μια εβδομάδα!


Είπε για την Κύπρο που χάνεται με την πολιτική που ακολουθεί ο Χριστόφιας. Όσοι σηκώνουν φωνή στην Κύπρο ή αποτελούν σύμβολα λεηλατούνται οι δολοφονούνται.

Τα συμφέροντα είναι μεγάλα και ακόμα δεν έχει συλληφθεί κανένας. Μήπως όλα τα γεγονότα συνδέονται όπως και αυτά με την ...εξαφάνιση της Ελληνικής σημαίας από νεκροταφείο αλλά και από τον τάφο του Παπαδόπουλου πάλι προχθές;


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ?


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ: ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Όπως δήλωσε και στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA3 ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματός μας η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τις εθνικές – λαϊκές κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου, που θέλει να δώσει Ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς.


Με κεντρικό σύνθημα «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι» οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες σε ολόκληρη την Ελλάδα θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, χωρίς κομματική ταυτότητα, αλλά και χωρίς να επιτρέψουν σε κάποιους πονηρούς πολιτευτές να ευτελίσουν ένα μεγάλο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ σε μία ακόμη εκστρατεία ψηφοθηρίας. Kαλά θα κάνουν, λοιπόν, κάποιοι να περιορίσουν τις μικροπολιτικές τους ορέξεις, γιατί άλλο οι πλατείες και οι δρόμοι και άλλο τα τηλεπαράθυρα…


Η Χρυσή Αυγή καλεί σε ετοιμότητα όλους τους εθνικούς αγωνιστές και αγωνίστριες, ασχέτως κομματικής τοποθετήσεως, για αγώνα κατά της αλλοίωσης του εθνικού χαρακτήρα του κράτους μας!

πηγη


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ...


ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ...


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στην πρόσφατη ομιλία μου στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό είχα προειδοποιήσει την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει βιαστικά σε μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών χωρίς τις προϋποθέσεις που βάζουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά κράτη.
Η Κυβέρνηση δεν άκουσε αυτή την έκκληση.
Σήμερα, λοιπόν, στέλνω στον υπουργό Εσωτερικών αναλυτικό υπόμνημα για τους λόγους που η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.
Στο ίδιο υπόμνημα γίνονται συγκρίσεις με τις ρυθμίσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών, για να φανεί καθαρά ότι η ΝΔ βρίσκεται εντός ευρωπαϊκής λογικής, ενώ το κυβερνητικό νομοσχέδιο βρίσκεται έξω από κάθε λογική.
Για να εξυπηρετεί μόνο προφανείς μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν αντιμετωπίζουν τα κύματα παράνομης και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, υιοθετούν αυστηρές προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και την απόδοση ιθαγένειας.
Εμείς που αντιμετωπίζουμε οξύ πρόβλημα ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών, αντί να είμαστε πιο προσεκτικοί, κατεβαίνουμε με το νομοσχέδιο αυτό, στο πιο «χαλαρό κατώφλι» απ’ όλους! Πηγαίνουμε αντίθετα με τη λογική, αντίθετα προς το συμφέρον μας, αλλά κι αντίθετα από τους υπόλοιπους εταίρους μας...
Είναι ένα νομοσχέδιο που διευκολύνει την είσοδο μεταναστών παράνομα, ώστε να κάνουν παιδιά στην Ελλάδα, στη συνέχεια να παίρνουν τα παιδιά τους αυτόματα ιθαγένεια και να νομιμοποιούνται έτσι αναγκαστικά και οι γονείς τους.

Οι Έλληνες είναι λαός, δεν είναι «πληθυσμός».
Και εκείνο που μετατρέπει το «γεωγραφικό χώρο» σε ενιαία χώρα και τον «τοπικό πληθυσμό» σε λαό είναι η ταυτότητά του.
Δεν μπορεί οι Γάλλοι να ανακαλύπτουν σήμερα τη σημασία και την επικαιρότητα της εθνικής ταυτότητας (ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία τους), δεν μπορεί οι Βρετανοί να ανακαλύπτουν τη «Βρετανικότητα», οι Ισπανοί την «Ισπανικότητα», και εμείς να φοβόμαστε να μιλήσουμε για την «ελληνικότητα».

* Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Θα υπερψηφίσουμε, βέβαια, το δικαίωμα ψήφου των ομογενών.
* Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.
* Επίσης δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τον εθνικό χαρακτήρα της Παιδείας μας, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματός μας. Για να σηματοδοτήσουμε την ενσωμάτωση όλων στην «ημετέρα παιδεία».
* Επί πλέον, σε ό,τι αφορά τις επί μέρους ρυθμίσεις, δεσμευόμαστε να νομοθετήσουμε προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και απόκτηση ιθαγένειας, αυστηρά καθορισμένες, όπως προβλέπεται και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Σεβόμαστε, βέβαια, τα παιδιά των νομίμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Αυτά θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Προϋπόθεση που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στην ελληνική παιδεία. Αυτό άλλωστε, προβλέπει και η νομοθεσία μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών με διάφορες παραλλαγές.

Θέλουμε την Ελλάδα «κοινότητα Παιδείας, Παράδοσης και Πολιτισμού». Κοινότητα ανθρώπων που βιώνουν την «ημετέρα παιδεία».
Αυτό είναι το καλύτερο «αντίδοτο» στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία.
Δεν θέλουμε να την κάνουμε «περίκλειστο φρούριο».
Αλλά, και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει «ξέφραγο αμπέλι».



Αντώνης Σαμαράς


ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ... ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ... ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΕΧΕΙ ΚΑΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ... (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ή ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.) ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ... (Έχουμε να σας πούμε πράγματα και θάματα για αυτή την Ιστορία...) ΕΠΙΠΛΕΟΝ...


Στην δήλωση του ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρει πως το Νομοσχέδιο αυτό εξυπηρετεί προφανείς μικροκοματικές σκοπιμότητες... Κι εδώ είναι μια απο τις πιό σκληρές διαφωνίες μας. Το Νομοσχέδιο αποτελεί μακροχρόνιο σχέδιο ενός ισχυρού συνωμοτικού μηχανισμού με αναφορά σε ξένα κέντρα, που έχει αποκλειστικό στόχο, την Εθνική αποδόμηση και την αλλοίωση ή και εξαφανιση του χαρακτήρα του Εθνικού Κράτους. Το ΠΑΣΟΚ απλά εξυπηρετείται από αυτό το σχέδιο για αυτό και εσωτερικοί μηχανισμοί του το στηρίζουν. Δεν είναι χειρότερο να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό από το να το ξεπερνάς...

Και ασφαλώς η... Ιθαγένεια, που δεν είναι Υπηκοότητα... κι ας εξίσωσαν νομικά τον όρο πριν από χρόνια ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ από τα ίδια κέντρα ΄καθοδηγούμενοι, για να είναι σήμερα ανοιχτός ο δρόμος. Ελληνική Ιθγένεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ κι αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να το διαπραγματευτούμε με κανέναν...

Κατά τα άλλα το γνωρίζουν όλοι... ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ... ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ... ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

Πηγη

200.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ - ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ



200.000 λαθρομετανάστες περιμένουν το ΟΚ των δουλεμπόρων που θα τους περάσουν με την πρώτη ευκαιρία στο ελληνικό έδαφος.


Οι ελληνικές αρχές, αλλά και η δύναμη της FRONTEX που περιπολεί τα σύνορά της Ε.Ε. βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς φαίνεται ότι οι δουλέμποροι έχουν ήδη αρχίσει να προσπαθούν να περάσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα, τους οποίους στιβάζουν κοντά στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά της.


Περνούν τρεις την ώρα

"Αυτή τη φορά" όπως εξηγεί καλά πληροφορημένη πηγή από τη γειτονική χώρα, "οι λαθρομετανάστες είναι χωρισμένοι σε πολλά μέρη. Η συντριπτική πλειοψηφία περιμένει στα παράλια για να περάσει μέσω θαλάσσης στην Ελλάδα, περίπου 20.000-30.000 βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη και οι υπόλοιποι θα περάσουν από τα στενά του Έβρου".

Οι αστυνομικές αρχές της Ελλάδας στη μεθόριο γνωρίζουν για το μεταναστευτικό κύμα το οποίο επρόκειτο να περάσει βάσει των πληροφοριών τους στις γιορτές, αλλά "πάγωσε" για λίγο, καθώς οι περιπολίες της δύναμης FRONTEX και των ελληνικών συνοριακών αρχών ήταν αυξημένες. Η αρχή της "μετακόμισης" έγινε λίγο πριν από τα Θεοφάνεια. Έλληνες αξιωματικοί υπολογίζουν ότι το μεταναστευτικό κύμα έχει ροή περίπου τριών λαθρομεταναστών την ώρα, από ξηράς και θαλάσσης. Αυτά άλλωστε ανατρέπουν τους ...συνηθισμένους ισχυρισμούς των Τούρκων ότι οι λαθρομετανάστες δεν περνούν από το έδαφός τους προτού φτάσουν στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν - βασιζόμενες στις περιπολίες της FRONTEX - να κλείσουν τα χερσαία περάσματα των λαθρομεταναστών, στα περίπου 210 χιλιόμετρα της συνοριακής γραμμής μας στον Έβρο, με την Τουρκία. Σε χωριά όπως η Μάνδρα, η Κορνοφωλιά, το Τυχερό, ο Πέπλος, το Μοναστηράκι και ο Δορίσκος οι κάτοικοι είναι συνηθισμένοι να βλέπουν "καραβάνια" λαθρομεταναστών.
Οι δουλέμποροι τους περνούν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ακόμα και με πλαστικές βάρκες από τα περάσματα του ποταμού Έβρου στην ελληνική επικράτεια. Από εκεί μεταφέρονται με φορτηγά σε ομάδες 50-6-ατόμων (συνήθως κρύβονται και στοιβάζονται σε ψυγεία) στο εσωτερικό της χώρας μέσω της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδας. Άλλες ομάδες των 30 ατόμων μεταφέρονται με τουριστικά λεωφορεία, ενώ μικρά γκρουπ 5-10 ατόμων επιβιβάζονται σε επιβατικά αυτοκίνητα και βανάκια που τους μεταφέρουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.


Στις υπόλοιπες περιπτώσεις επιβιβάζονται σε σαπιοκάραβα, με τα οποία φτάνουν στη νησιωτική Ελλάδα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όταν οι λαθρομετανάστες εντοπιστούν από σκάφη του Λιμενικού, ένας εξ αυτών είναι επιφορτισμένος με την "αποστολή" να κάνει μία τρύπα στο σκάφος, το οποίο βουλιάζει, μετατρέποντας έτσι τους λαθρομετανάστες σε ναυαγούς που ζητούν βοήθεια!



Οι λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, το Ιράκ,το Αφγανιστάν, τη Συρία, το Κουρδιστάν ακόμα και από τη Σομαλία δίνουν ο καθένας μέχρι και 12.000 δολάρια στους "μπαχτσήδες" διακινητές ώστε να τους μεταφέρουν με κάθε τρόπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

πληροφορίες από presstime,
αρ.φυλ.190, σελ.20

Όταν οι Έλληνες μετανάστες έφταναν στις ΗΠΑ:Έλεγχος και επαναπατρισμός από τις αμερικανικές αρχές!


Ε πειδή μερικοί εγχώριοι λαθρομεταναστολάγνοι τολμούν να συγκρίνουν τους Έλληνες μετανάστες σε ΗΠΑ,Γερμανία,Αυστραλία,Καναδά κλπ με τις ορδές Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών που μας κουβαλήθηκαν με το έτσι θέλω,τους αφιερώνουμε το παρακάτω άρθρο,που αποτελεί εργασία τριών Ελληνίδων και διανθίζεται με αδιάσειστα ιστορικά ντοκουμέντα και μαρτυρίες της εποχής.Σας προτείνουμε να το διαβάσετε όλο εδώ.Εμείς θα βάλουμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

" Οι δοκιμασίες των φτωχών μεταναστών, οι οποίοι ελάχιστα νοιάζονταν για ανέσεις, που ποτέ άλλωστε δεν είχαν γευτεί, άρχιζαν πολύ πριν το ταξίδι. Οι περισσότεροι αγνοούσαν τις μεγάλες δυσκολίες που τους περίμεναν στο Νέο Κόσμο, τον οποίο εκατοντάδες μεσίτες μετανάστευσης (επάγγελμα που ανθούσε τα χρόνια εκείνα), παρουσίαζαν ως νέα Γη της Επαγγελίας. Με την ελπίδα λοιπόν ότι στην ξένη χώρα θα αποκτήσουν ό,τι χρειάζονται για να επιστρέψουν εφοδιασμένοι για μια καλύτερη ζωή, αγωνίζονταν να πάρουν την πολυπόθητη άδεια μετανάστευσης για την Αμερική, τόπο απαγορευμένο για παράδειγμα σε όσους υπέφεραν από τραχώματα (διαδεδομένη νόσο την εποχή εκείνη). Όσοι τα κατάφερναν, πριν την επιβίβαση στο πλοίο, υποβάλλονταν σε ξεψείριασμα και εμβολιασμό.

ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Στην είσοδο ακριβώς των εκβολών του ποταμού Hudson μόλις μέσα από τα Narrows, στο Clifton, του Staten Island ήταν η «Καραντίνα», ο δημόσιος υγειονομικός σταθμός ελέγχου. Καθώς το πλοίο αγκυροβολούσε εκεί, το περικύκλωνε ένας στολίσκος από μικρά πλοία.

Οι άνδρες της υπηρεσίας Αλλοδαπών και της Δημόσιας Υγείας, ανέβαιναν στο πλοίο και περνούσαν γρήγορα από τους χώρους της πρώτης και της δεύτερης θέσεως σε μια βιαστική επιθεώρηση των επιβατών των θέσεων αυτών. Στη συνέχεια κατέβαιναν στα ... ευώδη διαμερίσματα, όπου βρίσκονταν οι επιβάτες της τρίτης θέσεως για το πιο χρονοβόρο μέρος της δουλειάς τους, προκειμένου να εξετάσουν κάθε επιβάτη.

Όταν οι άνθρωποι της Δημόσιας Υγείας κατέβαιναν στη βάρκα τους για να κατευθυνθούν σε άλλα σκάφη, το πλοίο έπαιρνε πάνω την άγκυρα και μέσα από τους καπνούς των ρυμουλκών που το τραβούσαν κατευθύνονταν σιγά - σιγά προς το λιμάνι της Νέας Υόρκης. Περνώντας κοντά από το άγαλμα της Ελευθερίας κατέληγε σε ένα από τους «ντόκους» στο Μανχάταν ή απέναντι στο Χομπόκεν. Εκεί αποβιβάζονταν οι επιβάτες της πρώτης και δεύτερης θέσεως και ξεφορτώνονταν οι αποσκευές τους για να περάσουν από τον τελωνειακό έλεγχο. Όταν αυτός τελείωνε οι επιβάτες παραδίδανε τις αποσκευές του σιδηροδρόμου και χάνονταν στο πολύβουο Μανχάταν.

Η μέρα όμως των μεταναστών μόλις άρχιζε. Ύστερα από μια ατελείωτη αναμονή στο πλοίο προκειμένου να τελειώσουν οι έλεγχοι, άρχιζαν να κατεβαίνουν επιτέλους τη σκάλα του πλοίου, φορτωμένοι με τις αποσκευές τους. Η διαφορά ήταν καταφανής, ενώ οι επιβάτες των άλλων θέσεων που είχαν παραδώσει όλες τις αποσκευές τους στους αχθοφόρους, καθώς γύριζαν στον τόπο τους ύστερα από λίγων εβδομάδων απουσία μπορούσαν να στείλουν τα ογκώδη μπαούλα τους κατευθείαν στον προορισμό τους, οι μετανάστες που έρχονταν για μόνιμη εγκατάσταση έπρεπε να κουβαλήσουν ότι είχαν και δεν είχαν μόνοι τους. Έτσι παραφορτωμένοι κατευθύνονταν στις βάρκες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών που τους περίμεναν για να τους μεταφέρουν στο περίφημο Ellis Island, γνωστό στους Έλληνες μετανάστες ως «Καστιγγάρι». Εκεί μέσα στις πολύβουες στοές του γραφείου απογραφής, οι μετανάστες υποβάλλονταν στην τελική δοκιμασία. Οι περισσότεροι περνούσαν τον έλεγχο και ξεχνούσαν τις ταλαιπωρίες του ταξιδιού.

Όμως κάθε άρρωστος υποχρεωνόταν να γυρίσει στο πλοίο και παραδινόταν στην ατμοπλοϊκή εταιρία για επαναπατρισμό. Άγρυπνοι επιθεωρητές της Υπηρεσίας Αλλοδαπών μόλις παρατηρούσαν κάποιον ύποπτο, καθώς οι μετανάστες αποβιβάζονταν από τις βάρκες, σημείωναν πάνω στην κάρτα τους κάποιο κωδικό σήμα, προκειμένου να τον προσέξουν ιδιαίτερα οι γιατροί. Αυτοί οι άτυχοι άθλιοι έπρεπε να επιστρέψουν στο λιμάνι της επιβίβασής τους με έξοδα της εταιρίας, γεγονός που τις έκανε προσεκτικές στην επιλογή των επιβατών. Μεγαλύτερο βάρος για τις εταιρίες ήταν οι λαθρομετανάστες, αφού για καθένα που ανακάλυπταν και συλλάμβαναν οι αρχές, πλήρωναν πρόστιμο χίλια δολάρια .

Ο Γιάννης Κάλυκας ,79, ο οποίος ήρθε (στην Αμερική) στα 17 του το 1926 λέει: «Οι δύο εβδομάδες που πέρασα στο Έλις Άιλαντ ήταν οι πιο άθλιες της ζωής μου. ΄Ήταν Γενάρης, πολύ κρύο και ο ξάδερφός μου στην Αμερική δεν ήξερε ότι ερχόμουν μ΄ εκείνο το πλοίο. Δεν είχα ούτε ένα σέντ στην τσέπη μου, και ήμουν φοβισμένος. Υπήρχε πολύ συνωστισμός. Ακούγονταν λυγμοί και ξεφωνητά από τους ανθρώπους που στέλνονταν πίσω. Η αβεβαιότητα για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα ήταν η χειρότερη αίσθηση που δεν την ξαναείχα ούτε πριν ούτε μετά απ΄ αυτό»

Για το φοβερό μαρτύριο, την «ιερά εξέταση» στο Ellis Island, ας δούμε τι γράφει ο Μπ. Μαλαφούρης στο βιβλίο του που αναφέραμε πιο πάνω:

«Έλλις Άιλαντ, νησί ελπίδων και αγωνίας! Νησί ολοκληρώσεως πόθων και ματαιώσεως ονείρων! Δράματα ζωής και θανάτου παίχθηκαν μέσα στις αίθουσες όπου εγίνετο η εξέτασις των μεταναστών ή πίσω από τα κάγκελα των κρατητηρίων όπου έμεναν όσοι επρόκειτο να απελαθούν στον τόπο της προελεύσεώς τους...».

Και το ίδιο βιβλίο μας πληροφορεί πώς ανεπιθύμητοι, εκτός όσων είχαν μολυσματικές ασθένειες, όπως τραχώματα, ήσαν και όσοι δεν είχαν συγγενείς ή φίλους στην Αμερική που θα εγγυώνταν ότι οι άνθρωποι αυτοί θα βρίσκανε ένα κρεβάτι για να κοιμηθούν ή ένα πιάτο φαΐ για να μην πεθάνουν στην πείνα. Όσοι ακόμη δεν φαινόντουσαν αρκετά γεροί για να δουλέψουν στις σιδηροδρομικές γραμμές, στα μεταλλεία και τόσες άλλες βαριές δουλειές που τόσο πολύ ανθρώπινο υλικό χρειάζονταν τότε. Ακόμη και όσοι θεωρούνταν ύποπτοι για τη δημόσια τάξη.

Από τον μηνιαίο εικονογραφημένο Εθνικό Κήρυκα του Ιουλίου του 1920 αντιγράφουμε:

«... Ο κατάλογος των επιβατών διαιρείται εις τα εξής δύο μέρη: Επιβάται πρώτης και δευτέρας θέσεως και επιβάται τρίτης θέσεως, ή, όπως λέγεται συνήθως, επιβάται του καταστρώματος, εις ους και δίδεται το όνομα μετανάσται... Οι επιβάται όμως της τρίτης θέσεως δεν απολαύουν του προνομίου της επί του πλοίου εξετάσεως. Οφείλουν πάντοτε «συν γυναιξί και τέκνοις» να μεταβούν εις το Έλλις Άιλαντ, όπου την αυτήν ημέραν της αφίξεώς των υποβάλλονται «εις το μαρτύριον» της ιατρικής και μη εξετάσεως... όπου πολλάκις διέρχονται ενώπιον των ιατρών ή άλλων «ιεροεξεταστών» τας χειροτέρας στιγμάς του βίου των...» .

Από το 1903 μέχρι το 1908 απαγορεύτηκε η είσοδος περίπου σε 3.500 μετανάστες.
Ας παρακολουθήσουμε όμως πάλι τον Κορδοπάτη.

«Πλεύρισε το καράβι στο λιμάνι, το λιμάνι πατωμένο, το τελωνείο απάνω στα νερά. Φαίνεται πως η Αυστροαμερικάνα έβγαλε πολλούς λαθραίους ελεύθερους να φεύγει ο καθένας για το δικό του μέρος κι οι άλλες εταιρείες παραπονέθηκαν...
Ήρθε ο γιατρός κι άρχισε να εξετάζει έναν, έναν. Όποιος ήταν καλός του 'δινε μια κάρτα με μπλε μολύβι και έγραφε επάνω οράϊτ, αμερικάνικα. Όποιος δεν ήταν καλός του΄δινε κάρτα με κόκκινο.
Μου 'δωσε κόκκινο ο γιατρός, των άλλων μπλε. Την επαύριο ήρθε πάλι η επιτροπή, μας ξανακοίταξαν, μας έκριναν δεύτερη φορά σκάρτους. Σε τρεις μέρες καινούργια επιτροπή ανώτερη.
Μας όρκισαν ότι ποτέ η κυβέρνηση δεν επιτρέπει σε άρρωστους, κλέφτες και εγκληματίες να πατήσουν αμερικανικό έδαφος. Τότε πήραμε απόφαση ότι μας γύριζαν πίσω. Μ΄ έκλεισαν στο μπουντρούμι με τους εξήντα άλλους από διάφορες φυλές".


Τα παραπάνω είναι ένα μικρό απόσπασμα των κακουχιών,εξευτελισμών και δυσκολιών που αντιμετώπισαν οι Έλληνες μετανάστες κατά την άφιξή τους στις ΗΠΑ:Ενδιαφέρον το γεγονός πως οι λαθρομετανάστες-δηλαδή όσοι δεν είχαν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα-πακετάρονταν πίσω με συνοπτικές διαδικασίες,όπως και οι άρρωστοι μαζί με τους εγκληματίες,ακόμα και μη αξιόποινων πράξεων.

Αυτά για όσους συγκρίνουν το σύγχρονο ελληνικό ξέφραγο αμπέλι με τον φόβο και τρόμο των τότε μεταναστών,το νησάκι Έλλις στην είσοδο του λιμανιού της Νέας Υόρκης.Ακόμα και να υπήρχαν Έλληνες παράνομοι μετανάστες,επαναπατρίζονταν άμεσα μαζί με νόμιμους (!!!) που δεν πληρούσαν τις προυποθέσεις που έθετε το αμερικανικό κράτος για τους ξένους.

πηγη

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!



Ιρανός λαθρομετανάστης στην Αθήνα, λέει πως θέλει να γυρίσει στην Τεχεράνη, επειδή η Αθήνα έχει γίνει Καμπούλ από τους πολλούς Αφγανούς και η εγκληματικότητα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ κάνοντας τη ζωή στην πρωτεύουσα της Ελλάδας από ανυπόφορη έως επικίνδυνη!!! Και του έκλεψαν και τη βαλίτσα μόλις την άφησε από τα χέρια του για μια στιγμή!!!

Και μεις έχουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να περνάει νόμο-κράχτη για να αυξηθούν οι λαθραίοι και κατά συνέπεια η εγκληματικότητα και η απόγνωση του να ζει κανείς στην "σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα" της Ελλάδας...

Απίστευτο πραγματικά! Αντιδρούν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα και οι δικοί μας θολοκουλτουριάρηδες του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Οικολόγων Πράσινων θέλουν και πολλούς περισσότερους με ανοικτά σύνορα και ελεύθερη διακίνηση και ελληνοποίηση των λαθραίων!

Ξύπνησαν οι λαθρομετανάστες και οι δικοί μας ακόμα κοιμούνται εις τα Εκάλας και τα Καστριά, τον ύπνο του δικαίου...


πηγη


Οι κάτοικοι της Θράκης φοβούνται… Η πολιτεία, παπανδρεου και λοιποι ξεπουλημενοι πολιτικοι παιζουν τα πουλια τους αδιαφορωντας για τους Ελληνες!!!


Μέχρι σήμερα πολλές φορές έχουν βγει στη δημοσιότητα γεγονότα της Θράκης, στα οποία το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, αλλά και οι έμμισθοι σύγχρονοι γενίτσαροί του, «συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω» σε πράξεις εκτουρκισμού, σε προπαγανδιστικές ενέργειες, αλλά ακόμη και σε πράξεις ψυχολογικού καταναγκασμού ή εκφοβισμού ελλήνων μουσουλμάνων κατοίκων της θρακικής γης.


Οι πράκτορες της Άγκυρας, οι «τουρκοτσολιάδες» και οι μετέχοντες της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Θράκης», οι μουσουλμάνοι βουλευτές και οι ιμάμηδες και οι ψευτομουφτήδες, οι «γκρίζοι λύκοι» και ο «Σύλλογος Τούρκων Επιστημόνων Θράκης» εργαζόμενοι επί δεκαετίες για τον εκτουρκισμό της ελληνικής Θράκης και υπό την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων, δεν έχουν καταφέρει να εγκαταστήσουν απλώς ένα κλίμα φόβου στον μουσουλμανικό πληθυσμό της περιοχής, αλλά έχουν κατορθώσει και κάτι το αδιανόητο, με την σιωπηλή φυσικά συναίνεση της ελληνικής πολιτείας: έχουν εισάγει ένα κλίμα ανασφάλειας –αλλά και φόβου- σε όλους τους κατοίκους της ακριτικής αυτής περιοχής!!!


Μεγάλη -έως και μοναδική- είναι η πολιτική ευθύνη των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων, που λόγω φοβικών συνδρόμων (μην κατηγορηθούν για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων) προχώρησαν σε παράλογες υποχωρήσεις κάτω από τις παράλογες πιέσεις που ασκούσε –και ασκεί- η Άγκυρα μέσα από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.


Τρία χαρακτηριστικά –μη δημοσιευμένα- περιστατικά, τοποθετημένα σε χρονολογική σειρά, τα οποία παρατίθενται στη συνέχεια, αποτυπώνουν την εξελικτική πορεία της αναίδειας των τουρκοφρόνων, την υποταγή των δικών μας πολιτικών –αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών- τουρκοτσολιάδων, καθώς και την δημιουργία των φοβικών συναισθημάτων και συναισθημάτων ανασφάλειας που έχουν καταφέρει οι ανίκανοι έλληνες πολιτικοί να δημιουργήσουν σε όλους τους έλληνες κατοίκους της περιοχής. Η θρασύτητα, μάλιστα, όλων αυτών των ομάδων που έχει δημιουργήσει η Άγκυρα, έχει φτάσει μέχρις του σημείου δημιουργίας χάρτη ανεξάρτητης Θράκης, με σημαία κρατιδίου της Τουρκίας, με εθνικό ύμνο και με παράνομη-γκρίζα κυβέρνηση που έχει ορκιστεί και της οποίας μέλη είναι και μουσουλμάνοι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου!!!


1ο Περιστατικό: Ξυλοδαρμός και απειλή αστυνομικού από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Φαΐκογλου. Ο λόγος; Κλήση για παράνομο παρκάρισμα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Φυσικά, λόγω της βουλευτικής ασυλίας (που ποτέ δεν άρθηκε από την ελληνική Βουλή), ο Αχμέτ Φαΐκογλου έμεινε ατιμώρητος, ενώ ο αστυνομικός μετατέθηκε στον βόρειο Έβρο… (επειδή τόλμησε να καταγράψει την προκλητική παρανομία του μουσουλμάνου βουλευτή!!!) Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε έκπληκτους πολίτες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα ίδια τους τα μάτια. Ο αστυνομικός δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ούτε στις ύβρεις αλλά ούτε και στα χτυπήματα που δέχτηκε. Ο δημόσιος εξευτελισμός της αστυνομίας υπήρξε ένα πρωτότυπο –για την εποχή- γεγονός… Οι εξελίξεις απέδειξαν πως ήταν απλά ο προάγγελος μίας τραγικής κατάστασης για το γόητρο της ελληνικής αστυνομίας…


2ο Περιστατικό: Ομαδικός ξυλοδαρμός τριών (3) χριστιανών στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης από ποδοσφαιρική ομάδα μουσουλμανικού χωριού. Ο λόγος; Πανηγύριζαν τα γκολ της ομάδας του εις βάρος της ομάδας των μουσουλμάνων! Φυσικά, οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά την μεσολάβηση του τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Φαΐκογλου. Τα θύματα της παράλογης επίθεσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα… Οι δράστες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, έπειτα από αναίτια υποχώρηση των ξυλοκοπηθέντων…!


3ο Περιστατικό: Ομαδικός ξυλοδαρμός ανήλικου νεαρού (χριστιανού) από ενήλικες μουσουλμάνους στο χωριό Κιμμέρια (δίπλα στην Ξάνθη). Ο λόγος; Ο ανήλικος νεαρός καυγάδισε-λογόφερε με ανήλικο μουσουλμάνο μέσα σε αστικό λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο σχολείο τους…

Το τελευταίο αυτό περιστατικό, στο οποίο γίνεται και η αναφορά, συνέβη πριν μερικά χρόνια, αλλά αξίζει να το δούμε στην εξέλιξή του και στην απρόσμενη κατάληξή του, όχι μόνο επειδή υπήρξε βιαιοπραγία (ομαδική) εις βάρος ενός ανηλίκου, αλλά κυρίως γιατί υπήρξε ποιοτική αναβάθμιση της προκλητικότητας των τουρκολάγνων στην περιοχή…

Ο νεαρός (ανήλικος) χριστιανός μαθητής, βρισκόταν ήδη επάνω στο αστικό λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Ξάνθη. Στην πρώτη στάση (τρεις είναι οι συνολικές στάσεις των αστικών λεωφορείων μέσα στο συγκεκριμένο χωριό) στο χωριό των Κιμμερίων (γνωστό από παλαιότερα για την απόπειρα μεταβολής ύψους μιναρέ χωρίς σχετική άδεια, θέμα που έγινε σημαία από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής για καταπάτηση θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των «τούρκων» της Θράκης) ανέβηκαν μουσουλμάνοι νεαροί (ανήλικοι) μαθητές.

Ξαφνικά, άρχισε μία λογομαχία ανάμεσα στον νεαρό ανήλικο χριστιανό με έναν ανήλικο μουσουλμάνο. Επιβάτης του λεωφορείου, αυτόπτης μάρτυρας όλου του περιστατικού, χαρακτήρισε την λογομαχία ως «συνηθισμένη, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, που συμβαίνει σε παιδιά αυτής της ηλικίας…». Κι ενώ η λογομαχία ανάμεσα στα δύο ανήλικα παιδιά συνεχιζόταν, το αστικό λεωφορείο έφτασε στην δεύτερη στάση, όπου ο νεαρός μουσουλμάνος κατέβηκε και άρχισε να τρέχει απομακρυνόμενος από το λεωφορείο… Κανείς δεν ήξερε πως ο νεαρός έτρεχε για να καλέσει… «ενισχύσεις»!!!
Στην επόμενη στάση, ανέβηκαν στο λεωφορείο περίπου 20 ενήλικες –μουσουλμάνοι- άνδρες και κατέβασαν με τη βία το νεαρό ανήλικο χριστιανό. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, απευθυνόμενος προς τον οδηγό, του είπε «εσύ δεν φταις σε τίποτε, μπορείς να φύγεις»… Αμέσως μετά άρχισαν όλοι οι ενήλικες να χειροδικούν στον ανήλικο χριστιανό μαθητή… Το λεωφορείο απομακρυνόταν και έντρομοι οι –χριστιανοί- επιβάτες του (μία γυναίκα και νεαροί ανήλικοι μαθητές) παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό του νεαρού…

Η ιστορία αυτή όμως δεν είχε τελειώσει… Όταν έμαθαν, αργότερα, οι γονείς από το παιδί τους τι συνέβη, πήγαν στο χωριό των Κιμμερίων για να βρούνε τους… νταήδες που έδειραν αναίτια το ανήλικο παιδί τους… και όπως ήταν λογικό, κανείς δεν γνώριζε τίποτε…! Οι γονείς δεν μπορούσαν να βρούνε ούτε ποιος ήταν ο οδηγός του λεωφορείου… Ακόμη και η γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και που μου μετέφερε επακριβώς το περιστατικό, δεν ήθελε να εμφανισθεί λέγοντάς μου χαρακτηριστικά «δεν θέλω να μπλέξω, φοβάμαι…»…


Ο φόβος, λοιπόν, των κατοίκων έχει αποτυπωθεί (και όχι σε αυτό το επεισόδιο) πάρα πολλές φορές στην Θράκη. Φυσικά, οι «νταήδες», ποτέ δεν αναλαμβάνουν δράση εάν παρίστανται περισσότεροι του ενός άνδρες (χριστιανοί)… έχουν μάθει να «δουλεύουν” ως ομάδες κατά ανυπεράσπιστων πολιτών…


Ο φόβος των πολιτών, όμως, είναι ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό στην δημιουργία του οποίου συντελεί και η ανυπαρξία της ελληνικής πολιτείας καθώς επίσης και η απουσία διάθεσης εφαρμογής των νόμων επί ίσοις όροις… και όχι ο νόμος να εφαρμόζεται κατά περίπτωση, δηλαδή διαφορετικά στον χριστιανό και διαφορετικά στον μουσουλμάνο.


Ο φόβος που επικρατεί στις αρχές, μήπως σταθούν αιτία να «αρπάξει» το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, ένα περιστατικό για να διασύρει τη χώρα μας διεθνώς, λειτουργεί ανάδρομα προς το συναίσθημα ασφάλειας και ισότητας που αισθάνονται οι μη τουρκόφρονες έλληνες πολίτες (χριστιανοί και μουσουλμάνοι).


Δυστυχώς, είναι τέτοια η ανεπάρκεια του ελληνικού κράτους και τόσο γελοιωδώς ανύπαρκτη η προστασία των νόμων και των ελλήνων πολιτών, που έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται η αίσθηση πως η Θράκη έχει εγκαταλειφθεί… Σε αυτή την αίσθηση συντείνει και η πριμοδοτούμενη (από το ελληνικό κράτος) αποχώρηση των βιομηχανιών και βιοτεχνιών από την Θράκη και η προώθησή τους στην γειτονική Βουλγαρία…Για ποιόν λόγο άραγε πριμοδοτούνται-επιχορηγούνται οι επιχειρήσεις εκείνες που φεύγουν από την ακριτική αυτή γωνία της Ελλάδας; Κανένα έργο υποδομής δεν έχει γίνει εδώ και δεκαετίες, εκτός της Εγνατίας Οδού (της οποίας την ύπαρξη την οφείλουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Η πραγματική ανεργία αυξάνεται κατακόρυφα (πέρα από τα αναληθή νούμερα που θέλει να εμφανίζει το ελληνικό κράτος), ενώ η μετανάστευση στο εσωτερικό ή και προς την Ευρώπη, είναι ένα γεγονός που πλήττει την Θράκη επί σειρά δεκαετιών και επαναλαμβάνεται και σήμερα.


Ο πληθυσμός που ασχολείται με την γεωργία και την αλιεία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα οικονομικά… Όλα στη Θράκη καταρρέουν, και το επίσημο κράτος συνεχίζει να αδιαφορεί για οτιδήποτε άλλο πέρα από την είσπραξη φόρων…
Η Θράκη αιμορραγεί και οι κυβερνώντες δείχνουν να μην έχουν καμία διάθεση να βοηθήσουν…! Αντίθετα, οι εντυπώσεις που αφήνουν στον ντόπιο πληθυσμό, είναι άκρως ανησυχητικές. Η εγκατάλειψη της θρακικής γης και των κατοίκων της, σε «άνομα χέρια», καθώς ο φόβος παρέμβασης εκ μέρους των πολιτικών, αλλά και των κρατικών υπηρεσιών, δείχνουν πως η ελληνική Θράκη θα συνεχίσει να είναι ελληνική για όσο διάστημα οι κάτοικοί της θα βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα για να την υπερασπίζονται. Η Πολιτεία και οι νόμοι της, έχουν προ καιρού πάψει να υφίστανται όπως στην υπόλοιπη χώρα…
Στην περίπτωση της Θράκης, κάποιοι, δεν έχουν μόνο κλέψει, αλλά και έχουν ξεπουλήσει τον ελληνισμό…

Πηγή: kostasxan.blogspot.com


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ?


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ?


Προς Διάλυση η Κατάληψη του Ελεύθερου Γαλαξία στη Ν. Σμύρνη λόγω....Αλβανών



ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ VS ΑΛΒΑΝΩΝ


"Τους τρέφαμε, τους δίναμε ρούχα και το ευχαριστώ ήταν να μπαίνουν στην κατάληψη και να την ρημάζουν!", αυτά είναι τα λόγια νεαρού αναρχικού της Ν. Σμύρνης ο οποίος μαζί με την παρέα του βλέπουν να εξαφανίζεται ο εξοπλισμός που είχαν προηγουμένως απαλλοτριώσει από το Δήμο και άλλα δημόσια κτίρια.

Πρόκειται για την γνωστή κατάληψη της Νέας Σμύρνης, η οποία βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του δήμου, τον Ελεύθερο Γαλαξία όπως τον ονομάζουν. Μετά και την φωτιά που προκλήθηκε στο χώρο ("απαράδεκτα πράγματα") και καθώς δεν υπάρχει πλέον κομματική στήριξη αφού οι κομματικοί φορείς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Ανταρσύα αποχώρησαν από την κατάληψη (παίρνοντας χρήσιμο υλικό) μαζί με άλλους αναρχοαυτόνομους, η κατάληψη υπολειτουργεί συστηματικά.

Σαν να μην έφταναν όμως τα εσωτερικά τους, είχαν να αντιμετωπίσουν και τη γνωστή συμμορία αλλοδαπών αλβανικής καταγωγής που εδρεύει στην περιοχή και λυμαίνεται κάθε βράδυ το χώρο της κατάληψης. Η συγκεκριμένη συμμορία δραστηριοποιείται στην γύρω περιοχή διακινώντας ναρκωτικές ουσίες και προβαίνοντας σε μικροκλοπές. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ο "Ελεύθερος Γαλαξίας" προστάτευε με μανία κάθε φορά που η Αστυνομία προσπαθούσε να τους συλλάβει.

Και τώρα βρίσκονται προστά στο δίλημμα: Αν συνεχισουν να τους αφήνουν, η κατάληψη θα καταντήσει στέκι συμμορίας (όχι πως δεν ήταν). Αν συγκρουστούν μαζί τους θα κατηγορηθούν ως φασίστες ρατσιστές...Πέσανε δηλαδή στον λάκκο που οι ίδιοι άνοιξαν!

Η ΝΕ.Ο.Σ. Νοτίων Προαστίων έχει δηλώσει κατ' επανάληψη προς πάσα δημοτική αρχή πως είναι αδιανόητο να δαπανώνται εκατομμύρια, σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα να υπάρχουν καταλήψεις με την ανοχή (ή και συνενοχή) τους. Στην περίπτωση της Ν. Σμύρνης υπάρχει μια εξαίρεση. Ο δήμαρχος ανήκει στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

πηγή:
neosnotiwn

Το δικαιωμα της λατρειας αλλοθρησκων στις μουσουλμανικες χωρες..


Πώς οι μουσουλμάνοι αντιλαμβάνονται το δικαίωμα λατρείας αλλοθρήσκων συμπατριωτών τους, όχι μεταναστατών, στην ίδια τους την χώρα...

Εμείς εδώ στην Βαλκανοταλιμπανία, τους επιτρέπουμε, ( στους ίδιους φανατικούς μουσουλμάνους που καίνε τις εκκλησίες των συμπατριωτών τους στην χώρα τους) , να αυτομαστιγώνονται εν είδει αγρίων ζώων για να αποδείξουν θεατρινικά σε μας και τους αφελείς την "πίστη¨τους..

Τον ίδιο ιερό χρόνο γι αυτούς, όταν βρισκόμεθα στην χώρα τους εκείνοι δεν επιτρέπουν να τρώμε ή να γελάμε δημοσίως τις ιερές ημέρες του ραμαντάν μη τυχόν και προσβάλουμε τις εορτές τους.Ενώ οι ημιβάρβαροι αυτοί στην Ελλάδα, χριστουγεννιάτικα θυμήθηκαν να ξεβρακωθούν και να αυτομαστιγωθούν για να διαφημίσουν με ταπεινότητα το μεγαλείο της αγριότητος τους..




Αντιγράφω απο την σημερινή Ναυτεμπορική

Μαλαισία: Kαι τέταρτη εμπρηστική επίθεση εναντίον χριστιανικής εκκλησίας χθες Σάββατο

Aλλη μια εκκλησία, η τέταρτη κατά σειρά, επλήγη από εμπρηστές χθες Σάββατο στην Μαλαισία, ενώ η κυβέρνηση της χώρας επιχειρούσε να εξομαλύνει την ένταση που προκαλεί η διένεξη σχετικά με τη χρήση της λέξης "Αλλάχ" για το Θεό των Χριστιανών.

Πρώην μουσουλμάνος που έγινε χριστιανός δολοφονείται στην Σομαλία

7 χριστιανοί αποκεφαλίζονται στην Σομαλία.

Επίθεση φανατικών ισλαμιστών σε Ορθόδοξη εκκλησία στην Ινδονησία

Εκκλησίες καίγονται στην Τανζανία

12 χριστιανοί σκοτώνονται από μέλη ισλαμικής σέκτα στη Νιγηρία

Βίαια επεισόδια από μουσουλμάνους στην Αίγυπτο για την ανέγερση εκκλησίας

Βασάνισαν μέχρι θανατου 20χρονο Χριστιανο στο Πακισταν.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΙΤΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μερζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν με το αιτιολογικό της αλλαγής θρησκεύματος.

17χρονη πρώην μουσουλμάνα στην Αμερική φοβάται για τη ζωή της αφότου έγινε χριστιανή

Οι δίχως προηγούμενο επιθέσεις εγείρουν φόβους ότι θα ξεσπάσουν ταραχές στην κατά πλειοψηφία Μουσουλμανική χώρα, που όμως έχει μεγάλες μειονότητες, και περιπλέκουν τις προσπάθειες του πρωθυπουργού Νατζίμπ Ρατζάκ να κερδίσει ψήφους μη μουσουλμάνων πολιτών στις επόμενες εκλογές, το 2013.

Η διένεξη --που άρχισε όταν δικαστήριο επέτρεψε σε καθολική εφημερίδα να χρησιμοποιεί τη λέξη Αλλάχ για να αναφέρεται στο Θεό στην έκδοσή της στην μαλαισιανή γλώσσα--, προκάλεσε διαδηλώσεις από μουσουλμάνους σε τεμένη την Παρασκευή και αποτέλεσε την αφορμή για τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε εκκλησίες, ανάμεσά τους και σε χώρο λατρείας ενός ρεύματος των Πεντηκοστιανών, που καταστράφηκε.

Όταν ο Νατζίμπ επισκέφθηκε την εκκλη σία των Πεντηκοστιανών και υποσχέθηκε κυβερνητική ενίσχυση μισού εκατομμυρίου ρίνγκιτ (περίπου 103 χιλιάδων ευρώ) για την επισκευή της, προκειμένου να αποκατασταθεί η "κοινωνική αρμονία", ηγέτες της θρησκευτικής μειονότητας απαίτησαν πιο στέρεες διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των μελών της.

Οι μειονότητες των Ινδών και των Κινέζων, που περιλαμβάνουν ινδουιστές, χριστιανούς, βουδιστές κ.λπ., καταψήφισαν το κυβερνών κόμμα το 2008 εν μέρει λόγω της περιθωριοποίησής τους από τις αρχές και της απογοήτευσής τους για την διαφθορά στην Μαλαισία.

Οι Χριστιανοί αποτελούν περίπου το 9% των 2 8 εκατ. κατοίκων της Μαλαισίας. Η χθεσινή επίθεση που έκαναν άγνωστοι είχε στόχο μια εκκλησία των Λουθηρανών στην επαρχία Σέλανγκορ, η οποία υπέστη μικρής έκτασης ζημιές.

Η αστυνομία ενέτεινε τα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους τόπους λατρείας, αλλά αντιμετωπίζει έλλειψη σε προσωπικό. Ο ανώτατος αξιωματούχος της αστυνομίας Μούσα Χασάν κάλεσε τις εκκλησίες σε όλη τη χώρα να προσλάβουν ιδιωτικούς φρουρούς.

"Ως σήμερα προστατεύουμε τα συμφέροντα και άλλων φυλών, πέραν του ότι προασπίζουμε αυτά των Μαλαίων", δήλωσε ο Νατζίμπ, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bernama. "Μην αποκαλείτε [. . .] το UMNO ρατσιστικό κόμμα όταν καίγονται εκκλησίες", πρόσθεσε, αναφερόμενος στο κόμμα του, την Ενωμένη Εθνική Οργάνωση των Μαλαίων, που ανήκει στο Εθνικό Μέτωπο, που κυβερνά τη χώρα επί 52 χρόνια.

Πολλοί μουσουλμάνοι φοβούνται ότι η λέξη θα χρησιμοποιηθεί από Χριστιανούς για προσηλυτισμό--παρότι είναι παράνομος στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας.

πηγή:
Π.Σ.Θερμοπύλαι

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΡΑΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥΕΜΠΕ...



Έτσι θέλουν να μας κάνουν οι ΠΑΣΟΚοι, αράπηδες να τρώμε κάμπιες και να λατρεύουμε τον Παπαγουέμπε...


Σορός - Σόρος και παράσιτα




Ο τίτλος αυτός εκφράζει απολύτως την κατάσταση της Ελλάδος από κάθε άποψη, υπό οποιοδήποτε πρίσμα.

Δυστυχώς, τις τελευταίες δεκαετίες η Ελλάς υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από την παρασιτική δράση ανθρώπων που εξουσιάζουν αυτό το κράτος. Όπως ένας υγιής οργανισμός διαβρώνεται από τα παράσιτα, τοιουτοτρόπως διαβρώθηκε και το έθνος μας από υπανθρώπους διεφθαρμένους, άπληστους, οι οποίοι εξαπλώθηκαν και δρουν κυρίως στον πολιτικό, το δημοσιογραφικό και τον επιχειρηματικό τομέα.

Πλέον δεν έχει μείνει παρά η σορός της, πάνω στην οποία συνεχίζουν να ασελγούν.

Εκπόρνευσαν τη νεολαία μας, μας εκμεταλλεύτηκαν, απέκρυψαν τις αξίες μας και μας ευνούχισαν πνευματικώς.

Μας είπανε πως ο παραδοσιακός τρόπος είναι αναχρονιστικός και ξεπερασμένος, πως ανατέλλει μια νέα εποχή. Γι' αυτό πρέπει να προσαρμοστούμε σύμφωνα με το νέο τρόπο ζωής που επιβάλλει το σύστημα. Κι όντως, όσο περνάει ο καιρός παρατηρώ ότι ο τρόπος ζωής μας διαμορφώνεται σύμφωνα με το καπιταλιστικό περιβάλλον. Δηλαδή σε μια οικονομοκεντρική ζούγκλα στην οποία ο οικονομικώς ανίσχυρος γίνεται έρμαιο των μεγάλων. Ένα περιβάλλον με μέτρα και σταθμά οικονομικά, με μοναδικό κίνητρο το κέρδος αποδεσμευμένο από ηθικούς φραγμούς.

Από την σορό της Ελλάδος ξήλωσαν καθετί εθνικό, παραδοσιακό και οτιδήποτε θύμιζε το ένδοξο παρελθόν μας, οτιδήποτε μας υπενθύμιζε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και από πόσο σπουδαίους ανθρώπους καταγόμαστε.

Μας ανάγκασαν να αποποιηθούμε το χρέος των προγόνων μας και να σταματήσουμε να μαθαίνουμε τις διδαχές τους. Ενστερνιστήκαμε μέσω της προπαγάνδας τις απόψεις τους και μετατραπήκαμε σε θηρία άβουλα, ακοινώνητα που προσπαθούν να ξεσκίσουν την σάρκα του άλλου, εξαλείφοντας από μέσα μας και το τελευταίο ψεγάδι κοινωνισμού.


πηγή:λάλει καίρια