Χρήστες OnLine

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010

Οι κάτοικοι της Θράκης φοβούνται… Η πολιτεία, παπανδρεου και λοιποι ξεπουλημενοι πολιτικοι παιζουν τα πουλια τους αδιαφορωντας για τους Ελληνες!!!


Μέχρι σήμερα πολλές φορές έχουν βγει στη δημοσιότητα γεγονότα της Θράκης, στα οποία το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, αλλά και οι έμμισθοι σύγχρονοι γενίτσαροί του, «συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω» σε πράξεις εκτουρκισμού, σε προπαγανδιστικές ενέργειες, αλλά ακόμη και σε πράξεις ψυχολογικού καταναγκασμού ή εκφοβισμού ελλήνων μουσουλμάνων κατοίκων της θρακικής γης.


Οι πράκτορες της Άγκυρας, οι «τουρκοτσολιάδες» και οι μετέχοντες της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Θράκης», οι μουσουλμάνοι βουλευτές και οι ιμάμηδες και οι ψευτομουφτήδες, οι «γκρίζοι λύκοι» και ο «Σύλλογος Τούρκων Επιστημόνων Θράκης» εργαζόμενοι επί δεκαετίες για τον εκτουρκισμό της ελληνικής Θράκης και υπό την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων, δεν έχουν καταφέρει να εγκαταστήσουν απλώς ένα κλίμα φόβου στον μουσουλμανικό πληθυσμό της περιοχής, αλλά έχουν κατορθώσει και κάτι το αδιανόητο, με την σιωπηλή φυσικά συναίνεση της ελληνικής πολιτείας: έχουν εισάγει ένα κλίμα ανασφάλειας –αλλά και φόβου- σε όλους τους κατοίκους της ακριτικής αυτής περιοχής!!!


Μεγάλη -έως και μοναδική- είναι η πολιτική ευθύνη των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων, που λόγω φοβικών συνδρόμων (μην κατηγορηθούν για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων) προχώρησαν σε παράλογες υποχωρήσεις κάτω από τις παράλογες πιέσεις που ασκούσε –και ασκεί- η Άγκυρα μέσα από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.


Τρία χαρακτηριστικά –μη δημοσιευμένα- περιστατικά, τοποθετημένα σε χρονολογική σειρά, τα οποία παρατίθενται στη συνέχεια, αποτυπώνουν την εξελικτική πορεία της αναίδειας των τουρκοφρόνων, την υποταγή των δικών μας πολιτικών –αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών- τουρκοτσολιάδων, καθώς και την δημιουργία των φοβικών συναισθημάτων και συναισθημάτων ανασφάλειας που έχουν καταφέρει οι ανίκανοι έλληνες πολιτικοί να δημιουργήσουν σε όλους τους έλληνες κατοίκους της περιοχής. Η θρασύτητα, μάλιστα, όλων αυτών των ομάδων που έχει δημιουργήσει η Άγκυρα, έχει φτάσει μέχρις του σημείου δημιουργίας χάρτη ανεξάρτητης Θράκης, με σημαία κρατιδίου της Τουρκίας, με εθνικό ύμνο και με παράνομη-γκρίζα κυβέρνηση που έχει ορκιστεί και της οποίας μέλη είναι και μουσουλμάνοι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου!!!


1ο Περιστατικό: Ξυλοδαρμός και απειλή αστυνομικού από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Φαΐκογλου. Ο λόγος; Κλήση για παράνομο παρκάρισμα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Φυσικά, λόγω της βουλευτικής ασυλίας (που ποτέ δεν άρθηκε από την ελληνική Βουλή), ο Αχμέτ Φαΐκογλου έμεινε ατιμώρητος, ενώ ο αστυνομικός μετατέθηκε στον βόρειο Έβρο… (επειδή τόλμησε να καταγράψει την προκλητική παρανομία του μουσουλμάνου βουλευτή!!!) Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε έκπληκτους πολίτες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα ίδια τους τα μάτια. Ο αστυνομικός δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ούτε στις ύβρεις αλλά ούτε και στα χτυπήματα που δέχτηκε. Ο δημόσιος εξευτελισμός της αστυνομίας υπήρξε ένα πρωτότυπο –για την εποχή- γεγονός… Οι εξελίξεις απέδειξαν πως ήταν απλά ο προάγγελος μίας τραγικής κατάστασης για το γόητρο της ελληνικής αστυνομίας…


2ο Περιστατικό: Ομαδικός ξυλοδαρμός τριών (3) χριστιανών στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης από ποδοσφαιρική ομάδα μουσουλμανικού χωριού. Ο λόγος; Πανηγύριζαν τα γκολ της ομάδας του εις βάρος της ομάδας των μουσουλμάνων! Φυσικά, οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά την μεσολάβηση του τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Φαΐκογλου. Τα θύματα της παράλογης επίθεσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα… Οι δράστες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, έπειτα από αναίτια υποχώρηση των ξυλοκοπηθέντων…!


3ο Περιστατικό: Ομαδικός ξυλοδαρμός ανήλικου νεαρού (χριστιανού) από ενήλικες μουσουλμάνους στο χωριό Κιμμέρια (δίπλα στην Ξάνθη). Ο λόγος; Ο ανήλικος νεαρός καυγάδισε-λογόφερε με ανήλικο μουσουλμάνο μέσα σε αστικό λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο σχολείο τους…

Το τελευταίο αυτό περιστατικό, στο οποίο γίνεται και η αναφορά, συνέβη πριν μερικά χρόνια, αλλά αξίζει να το δούμε στην εξέλιξή του και στην απρόσμενη κατάληξή του, όχι μόνο επειδή υπήρξε βιαιοπραγία (ομαδική) εις βάρος ενός ανηλίκου, αλλά κυρίως γιατί υπήρξε ποιοτική αναβάθμιση της προκλητικότητας των τουρκολάγνων στην περιοχή…

Ο νεαρός (ανήλικος) χριστιανός μαθητής, βρισκόταν ήδη επάνω στο αστικό λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Ξάνθη. Στην πρώτη στάση (τρεις είναι οι συνολικές στάσεις των αστικών λεωφορείων μέσα στο συγκεκριμένο χωριό) στο χωριό των Κιμμερίων (γνωστό από παλαιότερα για την απόπειρα μεταβολής ύψους μιναρέ χωρίς σχετική άδεια, θέμα που έγινε σημαία από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής για καταπάτηση θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των «τούρκων» της Θράκης) ανέβηκαν μουσουλμάνοι νεαροί (ανήλικοι) μαθητές.

Ξαφνικά, άρχισε μία λογομαχία ανάμεσα στον νεαρό ανήλικο χριστιανό με έναν ανήλικο μουσουλμάνο. Επιβάτης του λεωφορείου, αυτόπτης μάρτυρας όλου του περιστατικού, χαρακτήρισε την λογομαχία ως «συνηθισμένη, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, που συμβαίνει σε παιδιά αυτής της ηλικίας…». Κι ενώ η λογομαχία ανάμεσα στα δύο ανήλικα παιδιά συνεχιζόταν, το αστικό λεωφορείο έφτασε στην δεύτερη στάση, όπου ο νεαρός μουσουλμάνος κατέβηκε και άρχισε να τρέχει απομακρυνόμενος από το λεωφορείο… Κανείς δεν ήξερε πως ο νεαρός έτρεχε για να καλέσει… «ενισχύσεις»!!!
Στην επόμενη στάση, ανέβηκαν στο λεωφορείο περίπου 20 ενήλικες –μουσουλμάνοι- άνδρες και κατέβασαν με τη βία το νεαρό ανήλικο χριστιανό. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, απευθυνόμενος προς τον οδηγό, του είπε «εσύ δεν φταις σε τίποτε, μπορείς να φύγεις»… Αμέσως μετά άρχισαν όλοι οι ενήλικες να χειροδικούν στον ανήλικο χριστιανό μαθητή… Το λεωφορείο απομακρυνόταν και έντρομοι οι –χριστιανοί- επιβάτες του (μία γυναίκα και νεαροί ανήλικοι μαθητές) παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό του νεαρού…

Η ιστορία αυτή όμως δεν είχε τελειώσει… Όταν έμαθαν, αργότερα, οι γονείς από το παιδί τους τι συνέβη, πήγαν στο χωριό των Κιμμερίων για να βρούνε τους… νταήδες που έδειραν αναίτια το ανήλικο παιδί τους… και όπως ήταν λογικό, κανείς δεν γνώριζε τίποτε…! Οι γονείς δεν μπορούσαν να βρούνε ούτε ποιος ήταν ο οδηγός του λεωφορείου… Ακόμη και η γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και που μου μετέφερε επακριβώς το περιστατικό, δεν ήθελε να εμφανισθεί λέγοντάς μου χαρακτηριστικά «δεν θέλω να μπλέξω, φοβάμαι…»…


Ο φόβος, λοιπόν, των κατοίκων έχει αποτυπωθεί (και όχι σε αυτό το επεισόδιο) πάρα πολλές φορές στην Θράκη. Φυσικά, οι «νταήδες», ποτέ δεν αναλαμβάνουν δράση εάν παρίστανται περισσότεροι του ενός άνδρες (χριστιανοί)… έχουν μάθει να «δουλεύουν” ως ομάδες κατά ανυπεράσπιστων πολιτών…


Ο φόβος των πολιτών, όμως, είναι ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό στην δημιουργία του οποίου συντελεί και η ανυπαρξία της ελληνικής πολιτείας καθώς επίσης και η απουσία διάθεσης εφαρμογής των νόμων επί ίσοις όροις… και όχι ο νόμος να εφαρμόζεται κατά περίπτωση, δηλαδή διαφορετικά στον χριστιανό και διαφορετικά στον μουσουλμάνο.


Ο φόβος που επικρατεί στις αρχές, μήπως σταθούν αιτία να «αρπάξει» το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, ένα περιστατικό για να διασύρει τη χώρα μας διεθνώς, λειτουργεί ανάδρομα προς το συναίσθημα ασφάλειας και ισότητας που αισθάνονται οι μη τουρκόφρονες έλληνες πολίτες (χριστιανοί και μουσουλμάνοι).


Δυστυχώς, είναι τέτοια η ανεπάρκεια του ελληνικού κράτους και τόσο γελοιωδώς ανύπαρκτη η προστασία των νόμων και των ελλήνων πολιτών, που έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται η αίσθηση πως η Θράκη έχει εγκαταλειφθεί… Σε αυτή την αίσθηση συντείνει και η πριμοδοτούμενη (από το ελληνικό κράτος) αποχώρηση των βιομηχανιών και βιοτεχνιών από την Θράκη και η προώθησή τους στην γειτονική Βουλγαρία…Για ποιόν λόγο άραγε πριμοδοτούνται-επιχορηγούνται οι επιχειρήσεις εκείνες που φεύγουν από την ακριτική αυτή γωνία της Ελλάδας; Κανένα έργο υποδομής δεν έχει γίνει εδώ και δεκαετίες, εκτός της Εγνατίας Οδού (της οποίας την ύπαρξη την οφείλουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Η πραγματική ανεργία αυξάνεται κατακόρυφα (πέρα από τα αναληθή νούμερα που θέλει να εμφανίζει το ελληνικό κράτος), ενώ η μετανάστευση στο εσωτερικό ή και προς την Ευρώπη, είναι ένα γεγονός που πλήττει την Θράκη επί σειρά δεκαετιών και επαναλαμβάνεται και σήμερα.


Ο πληθυσμός που ασχολείται με την γεωργία και την αλιεία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα οικονομικά… Όλα στη Θράκη καταρρέουν, και το επίσημο κράτος συνεχίζει να αδιαφορεί για οτιδήποτε άλλο πέρα από την είσπραξη φόρων…
Η Θράκη αιμορραγεί και οι κυβερνώντες δείχνουν να μην έχουν καμία διάθεση να βοηθήσουν…! Αντίθετα, οι εντυπώσεις που αφήνουν στον ντόπιο πληθυσμό, είναι άκρως ανησυχητικές. Η εγκατάλειψη της θρακικής γης και των κατοίκων της, σε «άνομα χέρια», καθώς ο φόβος παρέμβασης εκ μέρους των πολιτικών, αλλά και των κρατικών υπηρεσιών, δείχνουν πως η ελληνική Θράκη θα συνεχίσει να είναι ελληνική για όσο διάστημα οι κάτοικοί της θα βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα για να την υπερασπίζονται. Η Πολιτεία και οι νόμοι της, έχουν προ καιρού πάψει να υφίστανται όπως στην υπόλοιπη χώρα…
Στην περίπτωση της Θράκης, κάποιοι, δεν έχουν μόνο κλέψει, αλλά και έχουν ξεπουλήσει τον ελληνισμό…

Πηγή: kostasxan.blogspot.com


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ?


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου