Χρήστες OnLine

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

 
Όλοι οι Έλληνες καλούνται αυτή την Κυριακή 1η Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα για να εορτάσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά!  

Όλοι στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, που έγινε σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης, σύμβολο του Αγώνα για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική!

Θα είμαστε όλοι εκεί, νέοι και νέες, μαζί με τα παιδιά μας και τους γονείς μας, στη γιορτή των Ελλήνων εργατών, στη γιορτή της άνοιξης, μίας άνοιξης που προσδοκούμε επιτέλους και για την Πατρίδα μας!

Μαζί με την Χρυσή Αυγή θα βροντοφωνάξουμε πως θέλουμε πίσω τις γειτονιές μας, που τις παρέδωσαν στους λαθρομετανάστες, θέλουμε πίσω την Πατρίδα μας, που την ξεπούλησαν στους διεθνείς τοκογλύφους!
πηγη

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Τρεις προσαγωγές για τον εμπρησμό της Marfin

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.,ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!

Με καθυστέρηση ενός ολόκληρου χρόνου οι κρατικές αρχές προχώρησαν τελικά σε προσαγωγές τριών υπόπτων για τον εμπρησμό της τράπεζας Marfin, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις συμπολίτες μας και ένα αγέννητο παιδί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τρεις κατ’ οίκον έρευνες και τις άμέσως επόμενες ώρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.
 
Είναι απορίας άξιον γιατί οι κρατικές αρχές καθυστέρησαν τόσο πολύ να διαλευκάνουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Κατ’ αρχήν ο ίδιος ο Τζέφρυ είχε δώσει εντολή να συλληφθούν άμεσα οι ένοχοι. Γιατί λοιπόν δε συνελήφθησαν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις, ένας 36χρονος, ένας 32χρονος και ένας 21χρονος Που κινούνται στον παρακρατικό-αναρχικό χώρο εμφανίζονται στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία πολύ κοντά στην Marfin.

  Εκτιμάται οτι τουλάχιστον 2 από αυτούς είχαν συμμετοχή και ο τρίτος θεωρείται φυσικός αυτουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία στηρίζονται κυρίως σε οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου, όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση στην Marfin Bank και ταυτόχρονα στο κατάστημα "Ιανός", που βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Εκεί φαίνεται μια ομάδα που βγήκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και διασπάστηκε σε δυο μέρη.
Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει μαρτυρίες και καταθέσεις που οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα για πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Ο εισαγγελέας πάντως, κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας, την έστειλε πίσω, δίνοντας παράταση στην προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας προσήχθησαν πριν από λίγο τρία άτομα, το ένα από τα οποία φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση στον "Ιανό", ενώ τα άλλα δύο στην επίθεση στην "Marfin".


Μήπως αυτός που τους κάλυπτε βρισκόταν πιο πάνω ακόμα και από τον Τζέφρυ; Δεύτερον, κανείς δεν μπορεί να οσχυρισθεί πως δεν υπήρχαν πληροφορίες, καθώς στη συγκεκριμένη δικογραφία περιλαμβάνονται 90 βίντεο και 70 καταθέσεις! Ξέχωρα οι δεκάδες “πληροφοριοδότες” που λειτουργούν εντός του χώρου των αναρχικών…

Πόρισμα ΕΛΑΣ για την τραγωδία στη Marfin - αντιεξουσιαστές - αναρχουπάλληλοι οι ύποπτοι δολοφόνοι.

 Μετά από ανάλυση 90 βίντεο και 70 καταθέσεις η έρευνα της ΕΛΑΣ δείχνει πέντε βασικούς υπόπτους που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις υπαλλήλους στη τράπεζα Marfi

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την τραγωδία στο υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου με τρεις νεκρούς (εκ των οποίων και μια έγκυος υπάλληλος) αναμένεται να σταλεί στη δικαιοσύνη ογκώδης φάκελος με στοιχεία στα οποία καταδεικνύονται οι υπεύθυνοι.

"Ηρθε η ώρα να κρίνει η Δικαιοσύνη τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει σε βάρος πέντε νεαρών αντιεξουσιαστών, οι οποίοι έχουν έδρα σε γνωστό "στέκι" των Εξαρχείων για την τραγωδία στο υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό Σταδίου.

Τα περισσότερα στοιχεία βασίζονται σε αναλύσεις οπτικού υλικού αλλά και σε καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων. Θα στείλουμε τις επόμενες ημέρες έναν ογκώδη φάκελο στις δικαστικές αρχές οι οποίες πλέον θα κρίνουν αν θα πρέπει να ασκηθούν ποινικές διώξεις", είπε στο Βήμα στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Υπολογίζεται πως 90 βίντεο από τα μαγαζιά και τους δρόμους εξετάστηκαν προσεκτικά και σε αυτά φαίνονται οι ύποπτοι της  τραγωδίας. Ακόμη, υπάρχουν 70 καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων ενώ τους τελευταίους μήνες παρακολουθούνται οι βασικοί ύποπτοι, όπως οι κλήσεις τους από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από το οπτικό υλικό έχουν απομονωθεί πέντε πρόσωπα που ανήκουν σε μπλοκ αντιεξουσιαστών  και έχουν εμπλακεί σε επιθέσεις κατά βιβλιοπωλείου και καταστήματος με παπούτσια.

 "Έχει γίνει μια μεθοδική έρευνα με τον συνδυασμό στοιχείων από βίντεο, φωτογραφίες και μαρτυρίες. Τα πρόσωπα των εμπλεκόμενων σε ορισμένα καρέ διακρίνονται σχετικά ευκρινώς. Εχουμε κάνει σύγκριση με φωτογραφίες υπόπτων από προηγούμενες προσαγωγές αντιεξουσιαστών ενώ τους παρακολοθούσαμε επί μήνες.

Περιμέναμε πάντα να κάνουν ένα μοιραίο λάθος, να μας "δείξουν" τις διασυνδέσεις τους. Τώρα στέλνουμε όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη. Ομως ξέρουμε ότι η άσκηση ποινικών διώξεων με βάση οπτικό υλικό και αναγνώριση υπόπτων από φωτογραφίες, είναι μερικές φορές προβληματική διαδικασία", αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ασκηθούν ποινικές διώξεις από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Γεώργιο Καλούδη, ο οποίος έχει ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ συμπληρωματικά στοιχεία για τις κινήσεις και τις σωματικές βλάβες που είχαν υποστεί άλλοι υπάλληλοι της τράπεζας οι οποίοι είχαν διασωθεί της πυρκαγιάς.

Στο δεύτερο σκέλος θα αποδοθούν ευθύνες ύστερα από το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας που συντάχθηκε τον Ιούλιο του 2010 για τα ελλειπή μέτρα ασφαλείας στην τράπεζα.
πηγη

(BINTEO) Ο MAX KEISER ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ KONTRA CHANNEL: ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εκπληκτική συνέντευξη -έξω από τα δόντια- του οικονομικού αναλυτή MAX KEISER στο KONTRA CHANNEL και στους Τέρενς Κουϊκ και Νίκη Λυμπεράκη.

Έδωσε το πραγματικό στίγμα της οικονομικής τρομοκρατικής επίθεσης που δέχεται η χώρα μας από τους οικονομικούς εγκληματίες της Goldman Sachs και της Wall street, οι οποίοι βουλιάζουν την Ελλάδα και τον λαό της σε συνεργασία με τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! 

Είπε ορθά-κοφτά ότι η σημερινή κυβέρνηση "κοιμάται" με τους τοκογλύφους....

και ζήτησε από τον λαό μας να εξεγερθεί για να αλλάξει την κυβέρνηση και να φύγει η χώρα από το ΔΝΤ, διότι συντελείται έγκλημα σε βάρος μας με άχρηστα χαρτιά!

"Οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να αρπάξουν ολόκληρη την Ελλάδα και τον πλούτο της χωρίς να πληρώσουν τίποτε", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Keiser, τονίζοντας ότι ουσιαστικά χρεωκοπημένο είναι το ΔΝΤ αλλά και οι ΗΠΑ! Ειδικά για τις ΗΠΑ είπε ότι έχουν χρέος πολλαπλάσιο της Ελλάδος αλλά οι τοκογλύφοι έχουν πέσει πάνω από την Ελλάδα. Τόνισε ότι η χώρα μας πρέπει να φύγει από το ευρώ, τοξικό νόμισμα που βάζει θηλιά στον λαιμό της χώρας μας, και η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στη δραχμή υπό μορφή ασημιού, μια και όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, "οι διεθνείς τοκογλύφοι φοβούνται το ασήμι".

Υπογράμμισε ότι "αυτοί οι οικονομικοί δολοφόνοι πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα βρίσκονται σε ασυλία"! Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι θα χαρεί να δει το αφεντικό της Goldman Sachs να συλλαμβάνεται και να υποχρεώνεται να δουλεύει ως σερβιτόρος για 20 δολάρια την ημέρα!

"Αυτοί οι οικονομικοί απατεώνες καταστρέφουν χώρες, καταστρέφουν και τη χώρα σας. Τι κάθεστε;" φώναζε και ξαναφώναζε ο κ. Keiser προσπαθώντας να μας αφυπνίσει, ως άλλος Έλληνας πατριώτης, για να καταλάβουμε τι έχουν κάνει και κάνουν σε βάρος μας οι διεθνείς απατεώνες σε συνεργασία με τον Παπανδρέου!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!



πηγη