Χρήστες OnLine

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Τρεις προσαγωγές για τον εμπρησμό της Marfin

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.,ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!

Με καθυστέρηση ενός ολόκληρου χρόνου οι κρατικές αρχές προχώρησαν τελικά σε προσαγωγές τριών υπόπτων για τον εμπρησμό της τράπεζας Marfin, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις συμπολίτες μας και ένα αγέννητο παιδί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τρεις κατ’ οίκον έρευνες και τις άμέσως επόμενες ώρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.
 
Είναι απορίας άξιον γιατί οι κρατικές αρχές καθυστέρησαν τόσο πολύ να διαλευκάνουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Κατ’ αρχήν ο ίδιος ο Τζέφρυ είχε δώσει εντολή να συλληφθούν άμεσα οι ένοχοι. Γιατί λοιπόν δε συνελήφθησαν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις, ένας 36χρονος, ένας 32χρονος και ένας 21χρονος Που κινούνται στον παρακρατικό-αναρχικό χώρο εμφανίζονται στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία πολύ κοντά στην Marfin.

  Εκτιμάται οτι τουλάχιστον 2 από αυτούς είχαν συμμετοχή και ο τρίτος θεωρείται φυσικός αυτουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία στηρίζονται κυρίως σε οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου, όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση στην Marfin Bank και ταυτόχρονα στο κατάστημα "Ιανός", που βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Εκεί φαίνεται μια ομάδα που βγήκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και διασπάστηκε σε δυο μέρη.
Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει μαρτυρίες και καταθέσεις που οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα για πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Ο εισαγγελέας πάντως, κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας, την έστειλε πίσω, δίνοντας παράταση στην προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας προσήχθησαν πριν από λίγο τρία άτομα, το ένα από τα οποία φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση στον "Ιανό", ενώ τα άλλα δύο στην επίθεση στην "Marfin".


Μήπως αυτός που τους κάλυπτε βρισκόταν πιο πάνω ακόμα και από τον Τζέφρυ; Δεύτερον, κανείς δεν μπορεί να οσχυρισθεί πως δεν υπήρχαν πληροφορίες, καθώς στη συγκεκριμένη δικογραφία περιλαμβάνονται 90 βίντεο και 70 καταθέσεις! Ξέχωρα οι δεκάδες “πληροφοριοδότες” που λειτουργούν εντός του χώρου των αναρχικών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου