Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Μαθητικές Παρελάσεις: Πραγματικότητα και προπαγάνδα!Η συντριπτική πλειοψηφεία των Ελλήνων πιστεύει ότι η χώρα μας θα πρέπει να συνεχίσει να τιμά το έθιμο των μαθητικών παρελάσεων στις Εθνικές Εορτές!

Αυτό υποστηρίζει η έρευνα της Pubilc Issue που δημοσιεύτηκε εχθές 27/10/09:

Το 78% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι σίγουρα συμφωνούν με τον θεσμό των μαθητικών παρελάσεων! Άλλο ένα 6% μάλλον συμφωνεί, και ένα 3% δεν απάντησε. Έτσι μόνο το 8% των ερωτηθέντων σίγουρα διαφωνούν. Αυτό δεν αγγίζει κάν το 12% των αριστερών ψηφοφόρων. Αλλο ένα 4% δήλωσε ότι μάλλον διαφωνεί!

Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινησει ένας αγώνας από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας ώστε να καταργηθούν οι παρελάσεις. Ο κύβος ερρίφθει πριν λίγα χρόνια με το ζήτημα της σημαίας και του Οδυσσέα Τσενάι. Πολλές τηλεπερσόνες προπαγανδίζουν ότι πληθαίνουν οι φωνές στον Ελληνικό λαό που τάσσονται κατά των μαθητικών παρελάσεων, δίχως να παρουσιάσουν ίχνος στοιχείου που να στηρίζει τέτοιες απόψεις. Τα στοιχεία όπως βλέπετε τάσσονται συντριπτικά εις βάρος τους!

Ένα από τα επιχειρήματα που προβάλλουν οι προπαγανδιστές "Ευαγγελάτοι" και ΣΙΑ είναι ότι άλλες χώρες της Ευρώπης δεν τειρούν αυτό το έθιμο. Προφανώς λοιπόν θα πρέπει η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμά της "προοδευτικής" Ευρώπης!

Όμως ξεχνούν ότι οι περισσότερες αυτές χώρες δεν ήταν υποδουλωμένες για 5 αιώνες στους Οθωμανούς Τούρκους, ούτε πολέμησαν ηρωικά εναντίον δύο ανίκητων μέχρι τότε αντιπάλων σημειώνοντας τις πρώτες συμμαχικές νίκες στο Β´ Παγκόσμιο πόλεμο.

Στις μαθητικές παρελάσεις αντιτίθονται σφοδρά αρκετοί καθηγητες. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη φαντασία για να κατανοήσει κάποιος ότι οι καθηγητές δυσανασχετούν με τις ώρες που πρέπει να αφιερώσουν ώστε να συμμετέχουν οι μαθητές τους στην παρέλαση. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι τα Μέσα συζητούν το θέμα των μαθητικών παρελάσεων και όχι των στρατιωτικών! Αν όμως επιτύχουν να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις , τότε πιθανώς οι στρατιωτικές παρελάσεις να μπουν με την σειρά τους στο στόχαστρο των "προδευτικών"!

Αριστεριστές και οι προοδευτικοί δυσανασχετούν αντί να χαίρονται που γιορτάζουμε ως έθνος την ηρωική και παραδειγματική αντίσταση κατά του Φασισμού και του Ναζισμού! Όμως στην πραγματικότητα, απλώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα που θέλουν την απεθνοποίηση της Ελλάδας και την απορρόφηση της σε ένα Ευρωπαικό διεθνιστικό σύστημα!

ΕΨ

κλικ εδώ

πηγή:Ελληνόψυχος

Ο ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΣ ή μια εικόνα, χίλιες λέξεις.


Από αριστερά προς τα δεξιά: ο τούρκος ηγέτης Ρ.Ντενκτάς (ο φαλακρός). Αυτός που κατέσφαξε χιλιάδες Ελλήνων. Βίασε τις μανάδες και αδελφές μας. Ξερίζωσε τους συμπατριώτες μας και έκανε κράτος το συνοθύλευμα των παλαιοεποίκων και νεοεποίκων τούρκων.

Αυτός που χαριεντίζεται απέναντί του είναι ο τσοπαναραίος των συναγερμικών «πατριωτών» Ν. Αναν-στασιάδης και δίπλα του αυτός που υποκλίνεται με περισσή δουλικότητα είναι ο Μ. Παπαπέτρου, πρώην σταλινικός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της «ναυαρχίδος του πατριωτισμού» Κληρίδη.

Όπως θα έλεγε και ο Μακρυγιάννης: «…να τον χέσω ορέ τον πατριωτισμό σας κι΄ αυτόν τον αρχηγό σας…»


Πηγή:
antistasi.org


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΧΕΡΙ- ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Σήμερα στην Αθήνα χιλιάδες κόσμου κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για να τιμήσουν τους ήρωες του 1940.

Οι νοσταλγοί του Στάλιν ,που αντί να εμπνέονται από την ιαχή ''ΑΕΡΑ'' έχουν πηγή έμπνευσης τους σφαγείς του ποντιακού Ελληνισμού Μπολσεβίκους, και τα παραπαίδια τους αναρχικοί ήταν για ακόμα μια φορά εκεί. Υβριστές της Θυσίας. Υβριστές του Έπους.
Θλιβερά απομεινάρια χρεωκοπημένων ιδεοληψιών.

Τι σχέση έχει η υπεράσπιση των νέων εισβολέων λαθρομεταναστών,
με την αντίσταση ενος ολόκληρου λαού ενάντια στους εισβολείς εκείνης της εποχής;
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον αγώνα του Ελληνικού Έθνους για την προάσπιση της τιμής και της ανεξαρτησίας του;

Δεν άφησαν τα κόκκαλα τους οι προγονοί μας στα βουνά της Βορείου Ηπείρου για να να έρχονται 69 χρόνια μετά τα σταλινικά απολιθώματα μαζί με τους ανθέλληνες αναρχικούς, όπου με πρόσχημα την επέτειο(!) να υποστηρίζουν τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδας με ξενους.
Και την ιδια στιγμή να μιλούν για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των παρελάσεων!!


Ξεχνούν βέβαια τις μεγαλειώδεις παρελάσεις στη κόκκινη πλατεία υπό το βλέμα του μεγάλου πατερούλη!!!
Και την ίδια στιγμή να αρνούνται να αποδώσουν την δικαιοσύνη της ιστορίας στον άνθρωπο που μόνος του-ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ- εξέφρασε τη βούληση των Ελλήνων τότε.


Γιατί όσο κι αν λυσσάτε κύριοι.
Όσα ψέμματα κι αν σκαρφιστείτε η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΜΙΑ.

ΑΥΤΟΣ είπε το ΟΧΙ!!
Διότι οι ΛΑΟΙ φτιάχνουν την ΙΣΤΟΡΙΑ..ΝΑΙ!!..
Αλλά οι ΗΓΕΤΕΣ την ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ!!
Και ΗΓΕΤΗΣ, αυτός που προετοίμασε το ΕΘΝΟΣ γι' αυτόν τον τιτάνιο Αγώνα ήταν ένας άνθρωπος.
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ!!

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Κατάργηση μαθητικών παρελάσεων και Κατήργηση του όρου "Εθνική" απο το υπουργείο ΠαιδείαςΟ Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης αντιτάθηκε στη συμμετοχή των μαθητών του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Παρά την άρνηση των δασκάλων, οι μαθητές του 1ου Πειραματικού παρέλασαν με απόφαση του Διευθυντή του 1ου Γραφείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.
Την παρακάτω ερώτηση έκαναν ο Ψαριανός και ο Κουράκης προς την Διαμαντοπούλου, υπουργό παιδείας...

Είναι αυτοί που βλέπουν μειονότητα Σκοπιανών στη Μακεδονία...


· Αν θεωρήσουμε ότι οι παρελάσεις εντάσσονται στο εκπαιδευτικό έργο, ποιος ακριβώς είναι ο παιδαγωγικός τους ρόλος;

· Προτίθεστε να εξετάσετε το ενδεχόμενο κατάργησης των μαθητικών παρελάσεων και αντικατάστασής τους με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες στα σχολεία που να δίνουν τη δυνατότητα ουσιαστικής εμβάθυνσης στα ιστορικά γεγονότα;

Οι ερωτώντες βουλευτές

Τάσος Κουράκης

Γρηγόρης Ψαριανός


"Το πήρατε χαμπάρι; Ότι το υπουργείο παιδείας δεν λέγεται πια υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας, αλλά υπουργείο ...δια βίου μάθησης. Το "εθνικής" εξαλείφθηκε από τη νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και της υπουργού παιδείας Άννας Διαμαντόπουλου και αντικαταστάθηκε με το Δια Βίου Μάθησης... Μήπως σε λίγο το ονoμάσουν υπουργείο.. πολυεθνικής παιδείας ή πολυπολιτισμικής;

Η εγκύκλιος του υπουργείου παιδείας που έφτασε στα σχολεία της χώρας ζητάει από τους διευθυντές να αλλάξουν τις ως τώρα σφραγίδες που περιείχαν τη λέξη εθνική παιδεία και να τις αντικαταστήσουν με νέες που θα γράφουν δια βίου μάθησης.

Το περίεργο είναι ότι η νέα κυβέρνηση του Γιωργάκη μετά από τη κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης καταργεί τώρα και τον όρο ΕΘΝΙΚΗ από το υπουργείο παιδείας και ακόμη δεν έχουμε δει καμιά αντίδραση."Tρελάθηκε ο κόσμος στην Αθήνα και πυροβολεί ο ένας τον άλλο...

Το τραύμα στο πόδι από πυροβόλο όπλο του 45χρονου που πήγε στο νοσοκομείο έγινε από πυροβολισμό λόγω παρεξήγησης. Στην συμβολή των οδών Πελασγίας και Θηβών στο Περιστέρι σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον οδηγό του ενός αυτοκινήτου, ο οποίος κατέβηκε και τραυμάτισε στο πόδι, με πυροβόλο όπλο, τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου.

Ο νόμος της ζούγκλας... αυτη ειναι η ασφαλής και φιλύσηχη πολιτισμικη αθήνα που μας ετοιμαζουν οι ξεπουλημενοι πολιτικοι και κυβερνοντες.Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...Μπράβο ρε Μουζουράκη τώρα είσαι κουλτουριάρης..


"H ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΝΑΖΙ"

ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΨΗ ΡΕ ΣΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ
Ξαφνικά ο Θεοδωράκης βρήκε το νόημα της 28ης Οκτωβρίου. Δείτε στη σελίδα του πως ερμηνεύει την γιορτή του "ΟΧΙ" με έναν ηθοποιό που νομίζει οτι έγινε Αλ πατσινο. δεν ντρεπονται;

Μάλλον τα παιδιά αυτά δεν είχαν παππούδες για να τους ρωτήσουν. Όταν λέμε κατοχή δεν είναι απλά μια λέξη, είναι θλίψη, πείνα, φόβος, βιασμοί, αίμα, θάνατος και κάποιοι τόσο εύκολα τα γελοιοποιούν. Η σημαία δεν είναι πανί και η εικόνα δεν είναι ξύλο. Κάτι συμβολίζουν πες στα "τζούφια-ιστορικά" και μη καλλιεργημένα παλικάρια σου. Μείναμε άφωνοι με το video που θα δείτε....

Δεν είναι χιούμορ. Δεν το ξέραμε πως Θεοδωράκη ήσουνα τόσο ρηχός. Μπράβο σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΤο βίντεο είναι απο το http://www.enimerwsi-gr.blogspot.com

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΤΑΜΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ 2 ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ?

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΓΕΛΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ… ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ28-1

Την ημέρα που το έθνος μας γιορτάζει το ιστορικό ΟΧΙ που είπε ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, οι «επίσημοι» που παρακολουθούσαν την παρέλαση στα Χανιά έδωσαν εντολή να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα έλληνες εθνικιστές του πυρήνα Χανίων της Χρυσής Αυγής διότι μοίραζαν… αντιδημοκρατικά φυλλάδια που έγραφαν: ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Λίγες ώρες πριν οι κόκκινοι τρομοκράτες-δολοφόνοι γάζωσαν με καλάσνικοφ αστυνομικό τμήμα και έστειλαν στην εντατική 20χρονους αστυνομικούς.


Όταν καίγεται η Σημαία κανείς δεν δίνει εντολή για συλλήψεις.


Όταν αναρχοκομμουνιστές διανέμουν φυλλάδια κατά των παρελάσεων και κατά του έθνους κανείς δεν δίνει εντολή για συλλήψεις.


Έτσι νομίζουν ότι θα κάμψουν το ηθικό των ελλήνων εθνικιστών. Κάνουν μεγάλο λάθος διότι η δύναμη μας είναι ανεξάντλητη. Και θέλουν δεν θέλουν ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ και αυτός ο τόπος συνεχίζει να γεννά ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ. Αυτός είναι και ο φόβος του άθλιων εξουσιαστών μας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Να προσθέσουμε ότι ανάλογες δράσεις έγιναν σε όλη την Ελλάδα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με διανομή εκατοντάδων χιλιάδων φυλλαδίων για να κρατήσουμε την Εθνική Μνήμη ζωντανή. Ο Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία συνεχίζεται…

28-2 28-5

28-7

Α

"Ενα μήνυμα που σπάει κόκκαλα!""ΕΙΜΑΙ 34.ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ 540 ΕΥΡΩ.ΦΤΑΝΩ ΤΑ 730 ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΟΙΚΙΟ 450 ΕΥΡΩ,ΚΑΡΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΦΩΣ ,ΝΕΡΟ ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ?

ΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ.ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΙΣΙΔΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ?ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ.ΠΟΥ?ΨΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο Λάκης προσβάλλει τον Έλληνα και την νοημοσύνη του

Συνήθως αποφεύγω να ασχολούμαι με αποβράσματα! Όμως οι εξαιρέσεις είναι κανόνας στην ζωή και σε αυτό τον διαδικτυακό χώρο έχω κάνει ούκω λίγες!

Ο Λάκης Λαζόπουλος χαίρει μεγάλης δημοτικότητας στο Ελληνικό κοινό! Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο;

Μήπως επειδή ο Έλληνας είναι μαζοχιστής και του αρέσει να τον βρίζουν;

Στην σημερινή εκπομπή ο εθνικός "καραγκιόζης" απεκάλεσε τους περισσότερους Έλληνες, ρατσιστές και ακροδεξιούς, ή αλλιώς στην αριστερή αργκό, ... "φασίστες"! Ίσως εμείς να τον έχουμε συνηθίσει τον χαρακτηρισμό ως κάτι "χαιδευτικό"! Όμως η πλειονότητα των Ελλήνων θα πρέπει να εκλαμβάνει ως προσβλητικούς αυτούς τους χαρακτηρισμούς ! Είναι λοιπόν άξιο απορίας το γεγονός ότι ο Λαζόπουλος συνεχίζει να εισπράτει το χειροκρότημα και την ακροαματικότητα που του αποφέρει περι τα 5 εκ. ευρώ ανά σαιζόν.

Μήπως διότι ο Λάκης λέει... "αλήθειες";

Αμ δε! Tα υπόλοιπα σχόλια του γελωτοποιού προσβάλλουν την νοημοσύνη του ακροατή και αποτελούν τέρατα ψεύδους!

Πέρα από τον γελοίο ισχυρισμό ότι η ακροδεξιά και ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελούν την κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα, ο ανιστόρητος προπαγανδιστής συνεχίζει να συνδέει το Πολυτεχνείο της 17 Νοεμβρίου 1973, με την ανατροπή της Χούντας τον Ιούλιου του 1974 που προκλήθηκε από την τραγωδία της Κύπρου.


Κατ αυτό τον τρόπο προσβάλλει την Ιστορική μνήμη των θυμάτων της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, την οποία κάποιοι προσπαθούν να θάψουν στα αζήτητα της Ιστορίας προς χάρη της μυθοποίησης της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου, και της Ελληνοτουρκικής φιλίας.

Τέλος, στο θέμα των Εξαρχείων, είναι άκρως γελοίο να μιλούμε για αστυνομοκρατία στην Ελλάδα όπου ο καθής απολαμβάνει την απόλυτη ελευθερία να κάνει του κεφαλιού του δίχως ποτέ να υπολογίζει τον νόμο! Αυτά δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο φανατικοί χουλιγκάνοι! Όσο γελοίοι είναι οι ισχυρισμοί για την αστυνομική βία, άλλο τόσο προσβλητική είναι η προσπάθεια του κωμικού να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγητα της σημερινής τρομοκρατικής επίθεσης κατά αστυνομικών με την φράση η "βία γεννά την βία"!


Η βία στην σημερινή Ελλάδα προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την Άκρα Αριστερά και τους εγκληματίες λαθρομετανάστες! Άρα θα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι στην πραγματικότητα "η βία διαιωνίζεται όταν παραμένει ατιμώρητη"!


Μιας και ο Λάκης αμέλησε να το πράξει, εμείς οι απλοί πολίτες εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους τραυματίες αστυνομικούς και τις οικογένειες τους και ευχόμαστε την πλήρη ανάρρωση τους το ταχύτερο δυνατό!

ΕΨ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ : Ο διευθυντής των φυλακών -Στέλεχος του ΠΑΜΕ και κομματικό μέλος του ΚΚΕ - αρνήθηκε να βοηθήσει την αστυνομίαΣτέλεχος του ΠΑΜΕ και κομματικό μέλος του ΚΚΕ, που έγινε διευθυντής στην φυλακή της Πάτρας λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών, αρνήθηκε να βοηθήσει την αστυνομία στην προσπάθειά της να κτυπήσει το κύκλωμα των ναρκωτικών.

Ποινική προκαταρκτική εξέταση διενεργείται στην Πάτρα, καθώς ύστερα από αδυναμία συνεργασίας του διευθυντή των φυλακών, Λ. Γιοχαλή, με τις αστυνομικές Αρχές, χάθηκε η ευκαιρία να εξιχνιαστεί υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με σχετική εισαγγελική αναφορά, κρατούμενος είχε τη δυνατότητα να δώσει στις αστυνομικές Αρχές στοιχεία για διακίνηση 30 κιλών ηρωίνης που θα έφθανε στην Πάτρα.

Ωστόσο, δεν δόθηκε η δυνατότητα επικοινωνίας του κρατουμένου με τις αστυνομικές Αρχές, καθώς ο διευθυντής της φυλακής δεν συναινούσε σε αυτό.

Έπειτα από σχετική συνεννόηση του διοικητή του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με τον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών, ζητήθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές να διευκολυνθεί η επικοινωνία μεταξύ του κρατουμένου και της αστυνομίας, αλλά ο διευθυντής παρέμενε αμετάπειστος και αρνητικός.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν αναγνωρίζει τον προϊστάμενο εισαγγελέα, αλλά μόνο την επόπτη εισαγγελέα της φυλακής.

Ούτε όμως και στην επόπτη έδωσε την άδεια που απαιτείτο.

Παρόλο που ο διευθυντής φάνηκε αρχικά πρόθυμος να συνεργαστεί, εφόσον ήταν παρών και εισαγγελέας, μόλις πήγαν στη φυλακή ο εισαγγελέας και ο αστυνομικός διοικητής, ο διευθυντής αρνήθηκε να τους συναντήσει και να συνδράμει τις διωκτικές Αρχές να επικοινωνήσουν τελικά με τον κρατούμενο.

Έτσι, η αστυνομία δεν κατάφερε να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον κρατούμενο, ο οποίος ήθελε να δώσει στοιχεία για να μπορέσει να έχει το σχετικό ελαφρυντικό, και τελικά χάθηκε η δυνατότητα να συλληφθούν οι διακινητές των ναρκωτικών.

Έπειτα από σχετική ενημέρωση του αντιεισαγγελέα Αν. Κανελλόπουλου, δόθηκε παραγγελία ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του διευθυντή Λ. Γιοχαλή, ενώ ζητήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να διερευνηθεί πειθαρχικά η υπόθεση, επειδή υπήρξε αδικαιολόγητη άρνηση συνεργασίας και περιφρόνηση και των εισαγγελικών Αρχών.

Πηγή: lepanto-rtv.gr

Δείτε ζωντανά την στρατιωτική παρέλαση

Αυτοί είναι οι Έλληνες και όχι οι δολοφόνοι - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Μοναδικό ντοκουμέντο που δεν θέλει σχόλια.

Τότε οι Έλληνες πολεμούσαν σαν Έλληνες και τώρα την χώρα την χτυπάνε οι προδότες - τρομοκράτες δήθεν αντιεξουσιαστές. Λήσταρχοι και ξερασμένοι από την Κοινωνία...

Σε λίγη ώρα αρχίζει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη. Ας θυμηθούμε, αυτούς που έδιναν την μάχη στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Share on Facebook

"Πάμε για κατάργηση σταυρού από τα κρατικά σύμβολα; ..Αρχή από την αστυνομία""Δεν θα αναφέρω τίποτα περισσότερο από κάτι το οποίο όσοι το διαβάσετε, θα με θυμηθείτε:

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ήδη ο Σταυρός στο κοντάρι της σημαίας δεν επιτρέπεται παρά μόνο σε εορταστικές δοξολογίες

Ετοιμάζεται η αποκαθήλωση του σταυρού από τα εθνικά σύμβολα (=κρατικά για τους της επικρατούσας κακώς ευνοούμενης διεθνιστικής αντίληψης).
Το ξεκίνημα θα γίνει με την αστυνομία..

Στο βάθος το καταληκτικό στάδιο είναι ο σταυρός από τη σημαία. Να το θυμηθείτε σε βάθος χρόνου...Για όσους έχουν μνήμη,ο κ.Σηφουνάκης (νυν υφυπουργός στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων) το 2000,στο δελτίο ειδήσεων του τότε ΣΚΑΙ(νυν ΑLPHA) και στον δημοσιογράφο Αθανασιάδη,με αφορμή το θέμα των ταυτοτήτων,είχε ζήτησε την 'ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ,διότι μια πολυπολιτισμική κοινωνία όπως η Ελληνική,δεν μπορεί να έχει στο κρατικό της σήμα θρησκευτικό σύμβολο που δεν εκφράζει όλους τους Ελληνες πολίτες'

Εάν γίνει αυτό που σας αναφέρω,η αρχή από τα σύμβολα της Αστυνομίας,θα αποδειχθούν προφητικοί οι λόγοι του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, περί καθαιρέσεως των θρησκευτικών συμβόλων από τα σύμβολα της χωράς.....

Αυτά...δεκτές οι αντιρρήσεις,άλλα ένα σας ζητώ.Μην κρίνετε με κομματικές παρωπίδες.Και άπλα θυμηθείτε το όταν έρθει η ώρα αυτά που σας ανέφερε ένας άγνωστος..."

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΑΚΤΑ!

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ... "Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ".


Αυτό είναι το Κράτος του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά είναι και τα Μέσα του... Εξαφανισμενα τα έκτακτα! Διαταραγένες προσωπικότητες διαμορφώνουν την κοινή γνώμη την ώρα που οι σύντροφοι του εκτελούν αστυνομικούς... Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ είπε πριν από λίγο ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ... για το γεγονός της επίθεσης στους Αστυνομικούς! ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ να χαίρεσαι τους φίλους σου! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΟΛΟΙ!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ