Χρήστες OnLine

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009

Σύλληψη Πακιστανων απαγωγέων 22χρονου Πακιστανού

Όμηρος στα χέρια 4 συμπατριωτών του παρέμεινε για τρεις μέρες ένας 22χρονος Πακιστανός, στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, η περιπέτεια του αυτή, έλαβε αίσιο τέλος, καθώς κατάφερε να δραπετεύσει από διαμέρισμα στο οποίο κρατούνταν, στην περιοχή της Νεάπολης...


Οι δράστες ζητούσαν αρχικά 3.000 ευρώ από συγγενικό πρόσωπο του 22χρονου, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Στη συνέχεια, όμως, ζήτησαν επιπλέον χρήματα. Τελικά, ο 22χρονος κατάφερε να τους ξεφύγει και κατήγγειλε την υπόθεση στις αστυνομικές αρχές.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, οι άντρες της δίωξης εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, ηλικίας από 23 έως 26 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.


Εβραϊκή προπαγάνδα στην Αρχαία Επίδαυρο! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ - ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟ


Έγινε ή μάλλον θέλουν να γίνει και αυτό. Στην ιερότερη θεατρική σκηνή του κόσμου, στην Αρχαία Επίδαυρο, κάποιοι στις 24 και 25 Ιουλίου 2009 φιλοδοξούν να μας «επιμορφώσουν» με το έργο του Ισραηλινού σκηνοθέτη Αμώς Γκιτάι που έχει τον τίτλο «Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους». Το έργο βασίζεται στην ιστορία του Ιουδαϊκού πολέμου του Εβραίου Φλάβιου Ιώσηπου (1ος μ.Χ), μέλους της θρησκευτικής παράταξης των Φαρισαίων, καθώς και εκφραστή διαφόρων σχολών του Ιουδαϊσμού, στις οποίες και εφοίτησε. Όπως δε αναγράφεται επί λέξει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ Αθηνών 2009 «...στρατιωτικό εγχειρίδιο και ταυτόχρονα προφητεία σύγκρουσης του καλού με το κακό...».


Αναρωτηθήκαμε μήπως κάνουμε κάποιο λάθος και δεν διαβάσαμε σωστά ότι το συγκεκριμένο έργο θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο. Ψάξαμε μήπως ο χώρος παρουσίασης ήταν κοντά στην εβραϊκή συναγωγή των Αθηνών, όπου και θα ήταν πολύ δικαιολογημένη η παρουσίαση του εν λόγω έργου, αλλά τελικά διαβάσαμε καλά: ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ!!!


Δηλαδή αν δεν το καταλάβατε καλά στην Επίδαυρο στις 24 και 25 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε μάθημα Εβραϊκής ιστορίας και θρησκείας, για να εμπεδώσουμε τα γεγονότα της κατάκτησης της Ιερουσαλήμ το 70μ.Χ από τους κακούς Ρωμαίους, τους φορείς του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού, που τελικά στην μεγάλη του βάση είναι Ελληνικός. Και να δούμε, μέσα από τον πάπυρο της Νεκράς θάλασσας, πως αυτό το Εβραϊκό στρατιωτικό εγχειρίδιο προφητεύει την σύγκρουση του καλού με το κακό, όπου βέβαια τελικά οι καλοί και υιοί του φωτός Ισραηλίτες θριαμβεύουν απέναντι στον κακό Ελληνορωμαϊκό κόσμο. Τόσο ωραία, τόσο απλά, τόσο καλά...


Θέατρο κατά τα άλλα, τέχνη!

Βρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Δεν υπάρχει φιλότιμο σ' αυτήν την χώρα; Τόσο πολύ αποχαυνώθηκαν οι Έλληνες ή μήπως κάποια μειωμένης Ελληνικής συνείδησης πιόνια, απλά παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι τους; Πριν πολύ λίγο καιρό κυλούσε την Παλαιστίνη το αίμα των παιδιών ποτάμι στους δρόμους, από τα παιδιά του «φωτός» και έρχονται με νωπές ακόμα τις μνήμες να προκαλέσουν στην Επίδαυρο και να μας δώσουν το τάχα ιστορικό υπόβαθρο της εκλεκτικότητας τους, ως προστατευόμενος λαός του Γιαχβέ και επομένως «υιοί του φωτός»;

Θα πάνε Έλληνες να παρακολουθήσουν ένα τέτοιο μισαλλόδοξο κήρυγμα αισχρού ρατσισμού και βίας που αναζητά μάλιστα και ιστορικό υπόβαθρο και δικαίωση; Γιατί αυτό που αποκαλούν ιερό βιβλίο τους, είναι αυτό ακριβώς που θεμελιώνει τον φυλετισμό-ρατσισμό και ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε εκλεκτούς και υπάνθρωπους. Επιτέλους μπορούμε να δούμε πέρα από την μύτη μας;

Ο κύριος Γκιτάι έρχεται να κάνει θέατρο ή προπαγάνδα; Γιατί και ο Χίτλερ οργάνωνε θεατρικές παραστάσεις και τις ονόμαζε τέχνη. Κι αυτός μιλούσε για περιούσιο λαό, μόνο πoυ αυτός ήταν ο Γερμανικός λαός και οι Άριοι. Και τι διαφορά έχει εντέλει ο εκλεκτός λαός του Γιαχβέ από τον εκλεκτό λαό του Χίτλερ; Και όμως έχουν. Ο πρώτος, ο Εβραϊκός, στο όνομα του Γιαχβέ (εξ ου και θεόπνευστος), καταστρέφει και διαχωρίζει την ανθρωπότητα σε γκόιμ (εβραϊκά ζώα-υπάνθρωποι), ενώ ο δεύτερος πράττει ό,τι πράττει στο όνομα ενός κοινού θνητού (Χίτλερ). Ο δεύτερος άντεξε κυριαρχικά περίπου δύο δεκαετίες, ενώ ο πρώτος, ο Εβραϊκός, όχι μόνο αντέχει για περισσότερες από τρεις χιλιετίες, αλλά εξακολουθεί να ποτίζει με το ρατσιστικό του δηλητήριο μέχρι και σήμερα τα έθνη της υφηλίου και να εξουσιάζει μέσω των σιωνιστικών εξουσιαστικών μηχανισμών του τις τύχες του πλανήτη. Αυτά με λίγα λόγια θέλει να μας παρουσιάσει σε μορφή τέχνης ο κύριος Γκιτάι στην ιερή Επίδαυρο. Τον θρίαμβο δηλαδή της Σιών απέναντι..
στους υπολοίπους λαούς του κόσμου.

Πώς τα δικά τους κατάμαυρα σκοτάδια θέλουν να σκεπάσουν τον λαμπρό και ζωοδότη ήλιο του Ελληνικού πολιτισμού και σκέψης;

Και για να γίνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένοι. Ο Φλάβιος Ιώσηπος ή Γιοσέφ μπεν Μαθιά, στου οποίου το έργο βασίζεται η παράσταση που θέλει να δώσει στην Επίδαυρο ο Αμώς Γκιτάι, γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ το 37μ.Χ από ιερατική Εβραϊκή και βασιλική γενιά, όπως ο ίδιος καταγράφει στα έργα του, «αλλ εξ ιερέων άνωθεν καταβεβηκός» και «υπάρχω δε και του βασιλικού γένους από μητρός». Ήταν δηλαδή από τα γεννοφάσκια του ο απόλυτος φορέας της εβραϊκής κοσμικής και θρησκευτικής εξουσίας και προπαγάνδας. Σε ηλικία 19 χρονών εισχωρεί στους Φαρισαίους και στην συνέχεια περνά από τις σχολές των Σαδδουκαίων και Εσσαίων. Στα 26 του τον στέλνει το Ιουδαϊκό συνέδριο της Ιερουσαλήμ στην Ρώμη για να διευθετήσει υποθέσεις του και στην συνέχεια σε πολλές άλλες αποστολές. Στα βιβλία του ο διακαής του πόθος είναι να υπερασπιστεί την παναρχαιότητα των Ιουδαίων και να τονίζει την υπεροχή τους έναντι όλων των άλλων λαών, καθώς και το μεγαλείο του Γιαχβέ και της Εβραϊκής θρησκείας έναντι και πάλι όλων των άλλων θρησκειών. Με λίγα λόγια προσπαθεί με μανία να κάνει το άσπρο μαύρο. Κατ' αυτόν οι Εβραίοι είναι οι φωτοδότες του πολιτισμού, ενώ όλοι οι υπόλοιποι λαοί τους έκλεψαν την σοφία με πρώτους τους Έλληνες, που την παρουσίαζαν ως δήθεν δική τους. Ο ανθελληνισμός του έντονος και συνεχής. Δεν χάνει αφορμή για να κατηγορήσει οτιδήποτε είναι Ελληνικό. Μέχρι και τους Σκύθες παρουσιάζει καλύτερους από τους Έλληνες, «Οι Σκύθες όμως που ευχαριστούνται να σκοτώνουν ανθρώπους κι έχουν λίγη διαφορά από τα θηρία, τα έθιμα τους εννοούν με όλα ταύτα να προστατεύουν και τον Ανάχαρσι, που ήταν ξακουστός και μέσα στην Ελλάδα για την σοφία του, τον σκότωσαν άμα γύρισε στον τόπο τους, γιατί τους φάνηκε πως ήρθε καταμεμολυσμένος από τα Ελληνικά έθιμα. Και μέσα στους Πέρσες θα βρει πολλούς που τιμωρήθηκαν για τον ίδιο λόγο» (Ιώσηπος, Κατά Απίωνος Βιβλίο Β παρ. 269). Δηλαδή οι Έλληνες ήταν χειρότεροι από τους δολοφόνους ανθρώπων Σκύθες που λίγη διαφορά έχουν με τα ζώα. Οι Έλληνες δηλαδή ήταν χειρότεροι και απ' τα ζώα κατα τον Ιώσηπο!!

Και αλλού αναφέρει, «Ο Πλάτων μιμήθηκε τον δικό μας νομοθέτη (Μωυσή) και στο ότι συστήνει, πως καμία άλλη απασχόληση για τους πολίτες δεν είναι τόσο σπουδαία, όσο η υποχρεωτική και λεπτομερειακή απ όλους μελέτη των νόμων...» (Ιωσηπος, Κατά Απίωνος, Βιβλίο Β παρ. 257). Ευτυχώς που ο Πλάτωνας δηλαδή διάβαζε την Βίβλο και άνοιξε τα στραβά του και τους αντέγραψε!!!

Σε άλλο χωρίο μας αναφέρει, «Γιατί κι ο Πυθαγόρας κι ο Αναξαγόρας και ο Πλάτων και οι μεταγενέστεροι τους φιλόσοφοι της Στοάς, σχεδόν όλοι τα ίδια πρεσβεύουν για την φύση του θεού (Γιαχβέ). Αυτοί όμως καθώς ασκούσαν την φιλοσοφία σε κύκλο μικρό, δεν τόλμησαν να πουν φανερά στα πλήθη που ήταν γεμάτα προλήψεις, την αλήθεια της γνώμης τους. Ενώ ο δικός μας νομοθέτης (Μωυσής), φροντίζοντας ώστε οι πράξεις του να είναι πάντα σύμφωνες με τα λόγια του, όχι μονάχα τους συγχρόνους του έπεισε, παρά και στις μέλλουσες γενιές έκανε ώστε η πίστη στον θεό(Γιαχβέ) να ριζώσει ασάλευτη μέσα τους» (Ιώσηπος, Κατά Απίωνος, Βιβλίο Β παρ. 168-169).

Απίστευτα πράγματα!! Ο Πυθαγόρας δηλαδή ο Αναξαγόρας και ο Πλάτων, κατά βάθος πίστευαν στον Γιαχβέ, αλλά ντρεπόνταν να το πούνε...Κι αλλού «Εγώ λοιπόν επιμένω πως ο δικός μας νομοθέτης (Μωυσής) όλους τους όπου γης νομοθέτες τους ξεπερνάει στην αρχαιότητα. Γιατί οι Λυκούργοι και οι Σόλωνες κι ο Ζάλευκος ο νομοθέτης των Λοκρών κι όλοι όσοι θαυμάζονται ανάμεσα στους Έλληνες, μπροστά σ' εκείνον μοιάζουν σαν χτεσινοί και προχθεσινοί, αφού στην αρχαιότητα ούτε καν η λέξη νόμος ήταν γνωστή στους Έλληνες» (Ιωσηπος, Κατά Απίωνος, Βιβλίο Β παρ.154).

Βρε Λυκούργε, Σόλωνα και Ζάλευκε και όλοι οι υπόλοιποι, όλοι σας την Βίβλο διαβάζατε; Γιατί δεν αναφέρατε ότι τα κλέψατε όλοι σας από τον μέγα νομοθέτη Μωυσή; Και συ βρε Μίνωα που κάθε εννέα χρόνια ανέβαινες στο ιερό όρος της Κρήτης για να πάρεις τους νόμους από τον Δία, μήπως κι εσένα στο σφύριξε το μέγα μυστικό ο Μωυσάκος που παρεμπιπτόντως έκανε ταξίδια στον χρόνο, αφού γεννήθηκε, αν γεννήθηκε, κάπου 800 χρόνια μετά από εσένα; Τα πρώτα μεγάλα Μινωικά ανάκτορα στην Κρήτη τοποθετούνται γύρω στο 2000 π.Χ.

Αυτά που αναφέραμε ήταν μόνο ενδεικτικά αποσπάσματα από την απύθμενη βλακεία, αγραμματοσύνη, υπερβολή και μένος κατά των Ελλήνων που ο Ιώσηπος εκφράζει μέσα στα έργα του. Τα πράγματα όμως είναι ακόμα χειρότερα, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές που σήμερα ειδικά η πατρίδα μας διέρχεται και τις κάθε είδους ανθελληνικές προκλήσεις που βιώνουμε σαν έθνος και πολιτισμός, με κορυφαίο βέβαια θέμα τις Σκοπιανές διεκδικήσεις.

Και θα αναρωτηθείτε βέβαια τι σχέση μπορεί να έχει ο Ιώσηπος με το Σκοπιανό.

Τόσο μεγάλη όσο δεν φαντάζεστε, γιατί ουσιαστικά αυτός είναι που πρώτος μέσα από τα κείμενα του κάνει λόγο για διαχωρισμό Ελλήνων και Μακεδόνων, αυτός που κουβαλάει νερό στον μύλο των Σκοπιανών αναφορικά με το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας, που σφετερίζονται οι απόγονοι των Σλάβων σήμερα. Πως το κάνει; Διαβάζουμε και πάλι από το βιβλίο Β Κατά Απίωνος, παρ 69 «Το βέβαιο είναι πως όσο κατέχανε την πολιτεία ετούτη, οι Έλληνες και οι Μακεδόνες...» Και παρακάτω «Αυτοί λοιπόν στάθηκαν οι πρώτοι αίτιοι του κακού, γιατί είχε λείψει πια από τον λαό η σταθερότητα εκείνη των Μακεδόνων και των Ελλήνων» (Βιβλίο Β παρ. 70) και στο ίδιο βιβλίο παρ. 138 «Γιατί δεν θα στεναχωριόταν βέβαια αν ήταν Έλληνας η Μακεδόνας».

Και πάνω σ' αυτό ακριβώς το έργο του μισέλληνα και επικίνδυνου για τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα Ιώσηπου στήριξε το έργο που θέλει να παρουσιάσει στην Επίδαυρο ο κύριος Γκιτάι.

Τα ξέρατε όλα αυτά κύριοι και κυρίες υπεύθυνοι; Ξέρατε τι αισχρό ανθελληνικό παιχνίδι παίζει ο κύριος Γκιτάι πίσω από τις πλάτες σας; Ή μήπως πιστεύετε ακόμα ότι αυτό είναι τέχνη και όχι του αισχίστου είδους προπαγάνδα; Θέλουν να δουν πόσο αντέχουμε; Θέλουν να δοκιμάσουν πόσο πολύ μπορούν να προχωρήσουν, για να προετοιμάσουν τα επόμενα τους βήματα; Θα υποδεχθούμε λοιπόν τον κύριο Γκιτάι μετά βαΐων και κλάδων;


Ελληνίδες και Έλληνες

Περιμένουμε τα σχόλια σας στο email μας ( info@ixorcosmos.gr ), καθώς και ποιο πιστεύετε ότι πρέπει να είναι το επόμενο βήμα μας μέσα στα πλαίσια του συντάγματος των νόμων και της ευπρέπειας, αλλά και του αναφαίρετου δικαιώματος μας της διαμαρτυρίας και της καταγγελίας στους αρμόδιους φορείς και τον Ελληνικό λαό, όταν προσβάλλεται τόσο βάναυσα και προκλητικά η αξιοπρέπεια και η τιμή του Ελληνικού έθνους και πολιτισμού.

24 και 25 Ιουλίου 2009, η ιερή Επίδαυρος θα βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση και βεβήλωση στην ιστορία της.

Θα τους αφήσουμε;

alfeiospotamos.blogspot

Απάντηση Γεωργιάδη για το indymedia

Aπάντηση για δύο ειδήσεις που αφορούσαν στο ΛΑΟΣ έδωσε ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης:

Η πρώτη περί της δήθεν παταγώδους αποτυχίας του Συνεδρίου του ΛΑ.Ο.Σ. το Σάββατο. Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Το ότι όλοι όσοι είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν, ήσαν εκεί, πιστοποιείται από τις εικόνες, όπου δεν υπήρχε όχι καρέκλα άδεια, αλλά ούτε σκαμπό. Μάλιστα λόγω μεγάλης προσελεύσεως, καθυστέρησε πάρα πολύ η ψηφοφορία για την εκλογή της Κ.Ε. μετά το πέρας του Συνεδρίου. Το Συνέδριο ήταν πανηγυρικό και μάλιστα χωρίς ίχνος υπερβολής, στην δευτερολογία του Προέδρου μας επικράτησε πανδαιμόνιο. Δεν θα μπορούσε όμως να γίνει και αλλιώς διότι ένα συνέδριο ενός κόμματος μετά από μία εκλογική νίκη, είναι πάντα πανηγυρικό.


Όσον αφορά στο indymedia. Τυγχάνω φανατικός υποστηρικτής της ανωνυμίας των blogs, μάλιστα αν και εξαιρετικά θιγμένος ο ίδιος από πολλές εναντίον μου συκοφαντίες, εν τούτοις δεν αλλάζω θέση. Άλλο αυτό όμως και άλλο να παρουσιάζεται το indymedia, ως ένας «αθώος» χώρος ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των φοιτητών.


Στο συγκεκριμένο site, ως παράδειγμα το αναφέρω, όταν στις 24 Δεκεμβρίου του 2005, έκαψαν το βιβλιοπωλείο μου, προξενώντας μου ζημιά 300.000 Ευρώ και απειλώντας την επιχείρησή μου με πλήρη καταστροφή, δημοσίευσαν φωτογραφίας από το κατάστημα που καιγόταν γελώντας και προτρέποντας τους εμπρηστές να κάψουν και μένα. Άλλο η ανταλλαγή απόψεων λοιπόν και άλλο η προτροπή σε εγκληματικές ενέργειες. Το indymedia στην πραγματικότητα είναι το Κέντρο Επιχειρήσεων των λεγομένων «αντιεξουσιαστών», δεν έχει καμμία σχέση με την blogoσφαιρα και δεν χρήζει προστασίας από όλους εμάς. Τέτοιου είδους χώροι και συμπεριφορές πρέπει να απομονώνονται.

Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Βουλευτής Β’ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.

«Απόβαση» 26 λαθρομεταναστών στα παράλια της Λάρισας από ουκρανικό ιστιοφόρο

Ένα ουκρανικό ιστιοφόρο με διμελές πλήρωμα «αποβίβασε» στα παράλια του Ν.Λάρισας 26 λαθρομετανάστες, διαφόρων εθνικοτήτων (Αφγανιστάν, Μιανμάρ, κλπ).

Οι λαθρομετανάστες στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν σε φορτηγό που οδηγούσε Παλαιστινιακής καταγωγής νεαρός και ξεκίνησαν την πορεία τους.

Στο μπλόκο των αστυνομικών, ο οδηγός εγκατέλειψε το φορτηγό και πήδηξε σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να δεχθεί «επίθεση» από βδέλλες που βρισκόταν στο κανάλι.

Σε κακή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.


.

Ένας νεκρός αλβανός σε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών

Τραγικά αποτελέσματα είχε η συμπλοκή αλλοδαπών τη νύχτα στο κέντρο της Λιβαδειάς.
Επτά τουλάχιστον άτομα, από την Αλβανία επιτέθηκαν σε ομοεθνήτους και τον σκότωσαν με αιχμηρό αντικείμενο.


Οι δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, η οποία έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.


Φατε στη μαπα τους "φιλουσ" σας τους δολοφονους.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΩΡΑ


.

Οπλοστάσιο σε σπίτι Αλβανού στη Νέα Σμύρνη

Oλόκληρο οπλοστάσιο ανακάλυψαν αστυνομικοί στο σπίτι 30χρονου Αλβανού στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα, στην οικία του στην οδό Κωνσταντινουπόλεως βρέθηκαν δύο υποπολυβόλα (ένα ΜP-5), ένα περίστροφο, 385 σφαίρες, οκτώ ράβδοι εκρηκτικής ύλης, οκτώ πυροκροτητές, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, καθώς και μηχανήματα συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Οριστε οι αλβανοι πρακτορες "φιλοι" μας ετοιμοι και οπλισμενοι σαν αστακοι μεσα στην Ελλαδα.


.

Η λύση στην Παράνομη Λαθρομετανάστευση


Tο Πρόβλημα:

Πως μπορεί η Ελλάδα να επιλύσει το πρόβλημα της παράνομης εισόδου στην χώρα εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από την γειτονικής Τουρκία;

Η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχθεί πίσω τους λαθρομετανάστες της, και ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι διατεθιμένη να τηρήσει το Πρωτόκολλο Επανεισδοχής που υπέγραψε.

Επιπλέον η τακτική των λαθρομεταναστών να σχίζουν τις βάρκες τους στην θέα Ελληνικού λιμενικού, δεν επιτρέπει στο Σώμα να αποτρέπει την είσοδο στην χώρα. Τούτο έχει ως αποτέλεσμα, όλες σχεδόν οι απόπειρες λαθραίας εισόδου στην Ελλάδα να είναι επιτυχείς.

Την στιγμή αυτή η χώρα μας επιδιώκει την λύση του "μεγάλου αδελφού". Κοιτά προς την Ευρώπη για βοήθεια. Φυσικά αυτό είναι άσκοπο και γίνεται μόνο για τα μάτια του κόσμου. Η Ε.Ε. έχει βαθιές οικονομικές σχέσεις και συμφέροντα με την Τουρκία και είναι φύση αδύνατο να πιέσει την χώρα. Στο θέμα της επιτήρησης, ακόμη και αν πράγματι αναπτυχθεί η ανύπαρκτη μέχρι στιγμής FRONTEX στα Ελληνικά σύνορα δεν δύναται να αφήνει άνθρωπους να πνιγούν παρότι το οι ίδιοι επιδιώκουν. Η επιλογή αυτή είναι λανθασμένη και από πλευράς Γιώργου Καρατζαφέρη του ΛΑ.Ο.Σ., διότι μάλλον εντάσεται στους αρχικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης της Ν.Δ. για την απόσπαση κονδυλίων από την Ε.Ε. Σχδιασμούς που διακρίνονται και στην επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να υπογράψει τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ.

Ας αναλογιστούμε κάποια απλά δεδομένα:

Tόσα χρόνια η Τουρκία κατέχει το ένα τρίτο της Κύπρου! H Ευρώπη σε τι βοήθησε;
Που βρισκόταν η Ευρώπη στην υπόθεση των Ιμίων, για να υπερασπιστεί τα "από κοινού" σύνορα "της" και την εδαφική "της" ακεραιότητα που αμφισβητούνταν και παραβιάζονταν;

Καλό είναι να ενημερώνουμε τους Ευρωπαίους! Αλλά η Ε.Ε. είναι ένα ανίκανο γραφειοκρατικό όργανο που δεν έχει καμία δύναμη ή θέληση να εφαρμόσει ουσιαστική πολιτική. Ο ρόλος της περιορίζεται στο να δίνει οικονομική φύσεως "ντιρεκτίβες" σε μικρά και "άβουλα" κράτη σαν την Ελλάδα.

Η Λύση:

Η λύση λοιπόν για την χώρα μας είναι μια!

Το Ελληνικό κράτος πρέπει να συγκροτήσει και να χρηματοδοτήσει τους δικούς μας Έλληνες Διακινητές! Oι Διακινητές αυτοί θα συλλέγουν όλους τους λαθρομετανάστες και θα τους επαναπροωθούν "λαθραία" στην Τουρκία!

-Θα πει κάποιος ότι πρόκειται για παρανομία;

Σίγουρα όχι! Διότι η Τουρκία παρανομεί με χίλιους δύο τρόπους εις βάρος της Ελλάδας: Παραβιάζοντας επίσημα τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, τον Eλληνικό εθνικό εναέριο χώρο, το FIR των Αθηνών, και φυσικά μέσω της αδιαφορίας της για το πρόβλημα των κυκλωμάτων Τούρκων λαθρεμπόρων.

Όταν το γειτονικό κράτος αρνήται να συμμορφωθεί με τους διεθνείς κανόνες και αθετεί επί σειρά ετών τις συμφωνίες που έχει υπογράψει, τότε η Ελλάδα πρέπει να λάβει μονομερή μέτρα! Μια τέτοια κίνηση από μέρους μας θα αποτελεί απλώς την εφαρμογή των συμφωνιών που υπέγραψε η γειτονική χώρα, και ουδέποτε εφάρμοσε!

Καιρός είναι να πιέσει η Ελλάδα την Τουρκία με τις τακτικές που έχει θεσπίσει η ίδια η Τουρκία! Φυσικά ως απάντηση στις διαμαρτυρίες των Τούρκων η Ελλάδα θα απαιτήσει να πατάξουν αυτοί πρώτοι τα δικά τους κυκλώματα λαθρεμπόρων. Φυσικά, από την πλευρά μας το θέμα θα μπορέι να διευθετηθεί δίχως την παραμικρή κίνηση μιας και η Ελληνική δραστηριότητα θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Τουρκική!

Μια τέτοια κίνηση θα είναι ενδεικτική του κατά πόσο επι την παρούσα στιγμή, το Τουρκικό Λιμενικό αδυνατεί να σφραγίσει τα σύνορά της χώρας, ή απλώς "εθελοτυφλεί".
Επίσης, είναι πολύ πιθανό ότι σαν μαθευτούν τα μαντάτα στους κόλπους των λαθρομεταναστών, τα νούμερα εισροής στην Ελλάδα θα πέσουν κατακόρυφα.

Επιπλέον με το μέτρο αυτό θα στηριχθούν οικονομικά τα ακριτικά μας νησιά!

Κάποτε οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι φημίζονταν ως θαρραλέοι και τετραπέρατοι. Είναι καιρός να θυμηθούμε τις ρίζες μας.

Πίσω από την σάτιρα κρύβεται η αλήθεια κύριοι!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html

Έπιασαν τον ληστή να βολτάρει!

Έναν αλλοδαπό ληστή έπιασαν πριν από λίγο οι άντρες της ασφάλειας Χαλκίδας. Τον είδαν να κινείται ύποπτα σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας.

Τον παρακολούθησαν για λίγο και είδαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, τον πλησίασαν και τον οδήγησαν στο πλησιέστερο τμήμα...

Το αστυνομικό δαιμόνιο των αντρών της ασφάλειας λειτούργησε με απιτυχία, μιας και από την εξακρίβωση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός ήταν καταζητούμενος για μεγάλες ληστείες στην Αθήνα. Αμέσως τον παρέδωσαν στην ασφάλεια Αττικής.