Χρήστες OnLine

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Αυτοί είναι οι φερόμενοι ληστές με τα ...μαύρα που καταζητούνται με επικηρύξη.. αριστεροι δολοφονοι τρομοκρατες





Αυτοί είναι οι 3 που έχει επικηρύξει η αστυνομία με το χρηματικό ποσό των 600.000 ευρώ ο Γρηγόριος Τσιρώνη, ο Σίμος Σεϊσίδης και ο Μάριος Σεϊσίδης.



Αυτά είναι τα καλόπαιδα που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ και όλη η αστυνομία. Καταζητούνται ω οι ληστές με τα μαύρα αλλά εδώ και λίγες ημέρες καταζητούνται και ως τρομοκράτες της ΣΕΧΤΑ ή του "Επαναστατικού αγώνα".

Και ο Παυλόπουλος τόσο καιρό δεν έλεγε τίποτα. Έπρεπε να έρθει ο Χρυσοχοίδης και να τους επικηρύξει με 600.000 ευρώ για να αρχίσει το πανηγύρι.

Οι φάτσες τους δείχνουν ότι είναι πολύ καλά παιδιά. Τι να σας πούμε δηλαδή.

Μια ανανεωμένη Οθωμανική εποχή στα Βαλκάνια, υποστηρίζει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου




Την αναβίωση της οθωμανικής εποχής επιδιώκει η Τουρκία, αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, μεταφέροντας τα λόγια του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, από την ομιλία του στη διάσκεψη, με θέμα, "Η οθωμανική κληρονομιά και οι μουσουλμανικές κοινότητες στα Βαλκάνια", που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Σαράγεβο.

"Επιθυμούμε μία νέα Βαλκανική, που θα θεμελιώνεται στις πολιτικές αξίες, την οικονομική αλληλεξάρτηση, τη συνεργασία και την πολιτιστική αρμονία. Όλα αυτά εξασφαλίζονταν στα Οθωμανικά Βαλκάνια", ανέφερε ο κ. Νταβούτογλου.

Ο Τούρκος υπουργό

ς Εξωτερικών συμπλήρωσε: "Εμείς θα αναβιώσουμε την εποχή αυτή, τα Οθωμανικά Βαλκάνια ήταν μία πετυχημένη ιστορία και τώρα πρέπει να αναγεννηθούν".

Στο ίδιο πνεύμα, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας διεύρυνε τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής της χώρας του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Θα κάνουμε τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, τη Μέση Ανατολή, μαζί με την Τουρκία, επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Αυτός είναι ο στόχος της εξωτερικής μας πολιτικής στο μέλλον και θα τον πετύχουμε".

Αναφερόμενος ειδικότερα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο κ. Νταβούτογλου τόνισε ότι η Τουρκία αισθάνεται ευθύνη για τη χώρα αυτή.

"Η τύχη και το μέλλον της Τουρκίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης είναι κοινά και η εδαφική ακεραιότητα της Βοσνίας για την 'Αγκυρα είναι το ίδιο σημαντική όσο και η εδαφική ακεραιότητα της ίδιας της Τουρκίας", υπογράμμισε.

Τα σερβικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι η Τουρκία, τελευταία, έχει αναπτύξει έντονη διπλωματική δραστηριότητα στην περιοχή των Βαλκανίων και στο πλαίσιο αυτό εντάσσουν και τη σημερινή επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Αμπντουλάχ Γκιουλ, στο Βελιγράδι.

express.gr
πηγή


ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ




ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΟΙΟ - ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΨΥΧΡΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!

Θα θυμάστε ασφαλώς όλοι το πλοίο των Αρχαίων Φωκαέων που είχε "τουρκέψει" σε άλλη μιά προσπάθεια των τούρκων να πείσουν ψευδώς ότι δεν είναι αυτοί που είναι και την αντιμετώπιση που είχε όταν έφτασε στην Μασσαλία; Για δείτε τώρα...


Όπως μας πληροφορεί η Ελληνική Διασπορά από την Γαλλία... μετά από καθυστέρηση ενός μηνός, το τουρκικό πλοίο μπήκε στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, στις 30 Ιουλίου, όπου είναι αγκυροβολημένο μέχρι σήμερα.

Έπειτα από τη Μασσαλία, κανονικά θα έμπαινε θριαμβευτικά στο ίδιο το Παρίσι, παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις του «Τουρκικού Έτους» στη Γαλλία!!!

Μετά από τη ψυχρή υποδοχή πού του έγινε από από τους Μασσαλιώτες το τουρκικό πλοίο τελικά δεν πήγε στο Παρίσι και η χρονιά της Τουρκίας στη Γαλλία άρχισε με τον χειρότερο τρόπο.

Οι τούρκοι παραπλάνησαν τους πάντες ότι το πλοίο θα έκανε τον πλου από Φώκαια, μέχρι Μασσαλία για ιστορική έρευνα της διαδρομής. Το οποίο μάλιστα, όταν πλησιάζε σε λιμάνι κινόταν με κωπηλάτες, ενώ όλο τον άλλο πλου κινιόταν με ρυμουλκό.

Πηγή:Στόχος

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΖΕΦΡΥ:Του...ξυνίζει και του βρωμάει το ιστορικό Μέγαρο Μαξίμου!!!


Ό ταν κάποιος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Ελλάδα και τις παραδόσεις της,αυτά συμβαίνουν:

"Κατά τα πρότυπα του Οβάλ Γραφείου του αμερικανού προέδρου επιθυμεί να μετατρέψει το πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Γ. Παπανδρέου, όπως έχει εκμυστηρευθεί στους στενότατους συνεργάτες του. Η πρόθεση για τη μετατροπή του γραφείου υπάρχει, οι συνεργάτες ή οι σύμβουλοι οι οποίοι θα το στελεχώσουν επιλέγονται- ίσως και αυτή την εβδομάδα-, η γραμματειακή και η τεχνική υποστήριξη βρέθηκε, ο έμπιστος καφετζής, ονόματι κυρ Βασίλης (κατά κόσμον Β.Κανελλόπουλος ) για να σερβίρει στον πρόεδρο πράσινο ή μαύρο τσάι, χυμό πορτοκάλι, έστω και μια πράσινη σαλάτα με λίγες θερμίδες βρέθηκε και αυτός από την Ιπποκράτους.

Εκείνο όμως που δεν βρέθηκε, όσο κι αν έψαξαν επισταμένως στο κέντρο της Αθήνας οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού, είναι το κτίριο που θα στεγάζει όλους αυτούς, διότι το Μαξίμου κρίνεται από τον νέο ένοικό του μικρό, άβολο, απαρχαιωμένο και κυρίως ότι δεν ταιριάζει στο νέο μοντέλο διακυβέρνησης. Αλλωστε το κτίριο φαίνεται ότι είναι παλαιό διά γυμνού οφθαλμού, σχεδόν αρχαίο, όταν σκεφθεί κανείς ότι το 1891 δέσποζε εκεί ένας μεγαλοπρεπής βασιλικός λαχανόκηπος. Από τη δεκαετία του ΄80 στεγάζει το πρωθυπουργικό γραφείο και στα 30 έτη της επίσημης λειτουργίας του έγιναν σε αυτό πολλά μερεμέτια και αρκετές ανακατασκευές, με αποτέλεσμα κρεβατοκάμαρες να μετατραπούν σε γραφεία και μαγειρεία, ενώ πλυντήρια και σιδερωτήρια που υπήρχαν κάποτε να μετατραπούν και αυτά, τα τελευταία χρόνια, σε αίθουσες συσκέψεων.

O κ. Παπανδρέου θέλει, αναφέρουν οι συνεργάτες του, ένα γραφείο λειτουργικό, λιτό, όσο το δυνατό πιο οικολογικό, από το οποίο να μπορεί να επικοινωνεί ανά πάσα στιγμή άμεσα με όλους τους συνεργάτες του και όχι να τους ψάχνει άλλοτε στο υπόγειο και άλλοτε στον πρώτο όροφο του Μεγάρου ή στο Μέγαρο Σταθάτου, στην οδό Ηροδότου. Να μπορεί, δηλαδή, να πραγματοποιεί σε αυτό συσκέψεις, ακόμη και τηλεδιασκέψεις, να συγκαλεί Υπουργικό Συμβούλιο ή Κυβερνητική Επιτροπή, να δέχεται αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, όπως άλλωστε είναι σχεδιασμένο εδώ και δεκαετίες το Οβάλ Γραφείο στον Λευκό Οίκο, ή τουλάχιστον, αν δεν πιάσει τις προδιαγραφές του Οβάλ Γραφείου, να είναι περίπου όπως είναι το γραφείο του προέδρου του ΠαΣοΚ στην οδό Ιπποκράτους, για τη λειτουργικότητα του οποίου ο ίδιος είχε προνοήσει. «Πάμε τώρα εκτός Μαξίμου», λέγεται ότι είπε ο υπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ κ. Χ. Παμπούκης μόλις ο κ. Παπανδρέου εγκαταστάθηκε στο Μαξίμου, στο κτίριο με τη βαριά κληρονομιά, με τη βαριά επίπλωση, με την ξύλινη επένδυση και με τον κλασικό πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη «Ελλάς ευγνωμονούσα», που βρίσκεται πίσω ακριβώς από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Λέγεται ότι ο κ. Παπανδρέου διαπίστωσε με το που κάθησε στην πρωθυπουργική καρέκλα πόσο αντιλειτουργικό είναι. Από εκείνη την ώρα έπεσαν από συνεργάτες του διάφορες προτάσεις για τον εντοπισμό κάποιου κτιρίου, κατά προτίμηση στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο θα μπορούσε να στεγάσει τις σύγχρονες λειτουργίες του νέου πρωθυπουργικού γραφείου. Και αν ως σήμερα το πρωθυπουργικό γραφείο παραμένει στο Μαξίμου, αυτό οφείλεται, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, στο γεγονός ότι, πρώτον, δεν βρέθηκε το κατάλληλο κτίριο και, δεύτερον, τα έξοδα αγοράς νέου κτιρίου κρίθηκαν υπερβολικά μεσούσης της οικονομικής κρίσης. Η «έρευνα αγοράς» πάντως για νέο κτίριο, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, συνεχίζεται και προτάσεις υποβάλλονται, αν και ορισμένοι στο Μαξίμου αποκλείουν σε αυτή τη φάση τη μετακόμιση..."

Δημοσιεύθηκε στο "Βήμα",τη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο Αμερικανοεβραίος-και ολίγον Έλληνας-Γιωργάκης,προκαλεί για μια ακόμα φορά:δεν φτάνει που ορκίζεται με το αριστερό,δεν φτάνει που δεν ξέρει να μιλήσει ελληνικά,τώρα...σιχαίνεται και το Μέγαρο Μαξίμου:ένα κτίριο ιστορικότατο και ελληνικότατο,που έχει συνδεθεί με όλες τις πολιτικές στιγμές της Μεταπολίτευσης και όχι μόνο!

Είμαστε σίγουροι ότι ειδικά ο πανέμορφος πίνακας του Βρυζάκη "Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ" (εικόνα αριστερά),θα προκαλεί...αλλεργία και σοκ στον ανθέλληνα γιο της Μάργκαρετ:η εικόνα των αγωνιστών του 1821 να δαφνοστεφανώνονται από τη Νίκη,είναι μια "εθνικιστική" και "φασιστική" αναπαράσταση που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ο Γιωργάκης και η ανθελληνική παρεούλα του!

Όσο και να τον ενοχλεί όμως,ας καταλάβει ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι Αμερικάνοι:όπως αυτοί έχουν το Οβάλ Γραφείο,εμείς έχουμε το Μέγαρο Μαξίμου;Εντάξει George;Ή θέλεις να στο πούμε στ'αγγλικά για να το πιάσεις;Αμερικανόδουλε...!

πηγη