Χρήστες OnLine

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Κοινοί εγκληματίες στο "ATHENS.INDYMEDIA"!




























Αναρτούν επικηρύξεις πολιτών με φωτογραφίες τους και προσωπικά τους στοιχεία.

ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ . ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΡΑΓΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ.

Πού είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;; Θα πρέπει να υπάρξει νεκρός για να αποφασίσετε να κλείσετε το Indymedia;


Που ειστε ρε πουλημενα ζωα? Κρυβεστε πισω απο το δαχτυλακι σας. Αν αυτο δεν ειναι ποινικο αδικημα ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?



Συντονισμένες κινήσεις για λαθρομετανάστευση

Σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης και της παροχής αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης στους παράνομους μετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα ενέκρινε χθες η Κυβερνητική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Παράλληλα, εγκρίθηκε η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αττική, ενώ συζητήθηκαν και οι κινήσεις της κυβέρνησης σε επίπεδο Ε.Ε. προκειμένου να συμμορφωθεί η Τουρκία στα πρωτόκολλα επανεισδοχής μεταναστών που έχουν υπογραφεί από το 2001.


Συντονισμός υπουργείων

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Παυλόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα δημόσιας τάξης Χ. Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσαν ότι δημιουργείται συντονιστική επιτροπή μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων προκειμένου να λαμβάνονται συντονισμένα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα. Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε η αυστηροποίηση των ποινών για τους δουλέμπορους, με άμεση κατάθεση τροπολογίας, η οποία θα τις μετατρέπει από πλημμελήματα σε κακουργήματα. Όσον αφορά στους ήδη ευρισκόμενους στη χώρα παράνομους μετανάστες, ανακοίνωσε ότι θα οργανωθούν κέντρα υποδοχής, όπου θα φιλοξενούνται για 12 μήνες, βάσει της σχετικής κοινοτικής Οδηγίας, αντί για 3 που ισχύει σήμερα.


Κινήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή διάσταση του θέματος, ξεκαθαρίζοντας ότι καμία χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μόνη της.


Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός θα θέσει το ζήτημα στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. (στις 18 και 19 Ιουνίου).


«Σήμερα η Ευρώπη έχει κοινοτικό κεκτημένο για τη μετανάστευση, το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να ασκήσει γενική πολιτική στα θέματα αυτά, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται από κάθε χώρα μεμονωμένα. Αυτή η πολιτική "δένει" προς δύο κατευθύνσεις: στο να υποχρεωθούν χώρες που μέχρι σήμερα δεν υπέγραφαν συμφωνίες επανεισδοχής να υπογράψουν ή να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν συμφωνίες επανεισδοχής, όπως ιδίως είναι η Τουρκία. [...] Το δεύτερο σημείο είναι η ενίσχυση και μετεξέλιξη του FRONTEX σε ευρωπαϊκή ακτοφυλακή, ώστε η προσπάθεια φύλαξης των ευρωπαϊκών συνόρων, που είναι τα σύνορα των κρατών-μελών, να είναι κοινοτική υπόθεση», επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών.


Μετακίνηση ΟΚΑΝΑ

Ο κ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε, επίσης, ότι αποφασίστηκε η μεταφορά του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας, η οποία θα προωθηθεί μέσα στο καλοκαίρι, σε χώρους που έχουν επιλεγεί από το υπουργείο Υγείας, καθώς και ότι θα προωθηθεί η δημιουργία του τεμένους και του μουσουλμανικού νεκροταφείου στο Σχιστό.


Ζητούν ασφαλή Αθήνα

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής (ΕΞΑ-Α) με παρέμβασή της ζήτησε από την πολιτεία την άμεση λήψη μέτρων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρουν οι ξενοδόχοι στην ανακοίνωσή τους, «μεσούσης μιας απογοητευτικής τουριστικής περιόδου καλούμεθα να διαμαρτυρηθούμε εκ νέου για τα θέματα ασφάλειας στην πόλη, κι αυτό γιατί, αντί τα ως άνω φαινόμενα να περιορισθούν, δυστυχώς, παίρνουν νέες και πιο επικίνδυνες διαστάσεις. Δεν αρκεί πλέον να μας δίνονται υποσχέσεις ή προσωρινές, πρόσκαιρες-βραχυπρόθεσμες λύσεις». Παράλληλα, τονίζουν ότι η Αθήνα πρέπει να υπερασπιστεί καλύτερα την εικόνα της «αιώνιας και ασφαλούς πόλης».


http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=67474



ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ...ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...


13.6.09

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ Αριστομένους και Γοβίου, κατάστημα 45 τ.μ.,
ημιυπόγειο, 3 σκαλιά, γωνιακό, κεντρικό, τιμή 20.000 ευρώ

Αγιος ΠαντελεήμοναςΌροφος: υπόγειοΕμβαδόν:
45Τύπος: ΚατάστημαΤιμή: 20.000,00

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
83 τ.μ., 2ος όροφος, 74.500 ευρώ.
Τελ. έκδοση: 7/6/2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 55 τ.μ., 2ος όροφος, τιμή 55.000 ευρώ
Τελ. έκδοση: 10/6/2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 68 τ.μ. 4ος, προσόψεως, ελεύθερο,
ευκαιρία μοναδική, 2 υ/δ, 59.000 ευρώ.
Τελ. έκδοση: 10/6/2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 72 τ.μ. 1ος (λόγοι ανάγκης),
πλησίον Αχαρνών,
προσόψεως, φρεσκοβαμμένο, 2 υ/δ, 49.000 ευρώ.
Τελ. έκδοση: 31/5/2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 72 τ.μ. 1ος, πλησίον Αχαρνών,
προσόψεως, φρεσκοβαμμένο, 2 υ/δ, 56.000 ευρώ.
Τελ. έκδοση: 29/5/2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ πλησίον Αχαρνών,
διαμέρισμα 53 τ.μ., 2 υ/δ, 1ος όροφος, κεντρική θέρμανση,
πλήρως ανακαινισμένο, λίγα κοινόχρηστ...
Τελ. έκδοση: 10/6/2009


ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ , διαμέρισμα 53 τ.μ., 2 υ/δ,
1ος όροφος, ανακαινισμένο, σαλόνι, τιμή 53.000 ευρώ
Τελ. έκδοση: 24/5/2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ , διαμέρισμα 57 τ.μ., 1ος όροφος,
προσόψεως, δυομισάρι, επιπλωμένο - ανακαινισμένο, φωτεινό, a/c,
βεράντα, τέντες...
Τελ. έκδοση: 27/5/2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ,
διαμέρισμα 80 τ.μ., 5ος όροφος, ρετιρέ, γωνιακό, πωλείται
Τελ. έκδοση: 31/5/2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ , διαμέρισμα 52 τ.μ.,
1ος όροφος, δυάρι, εξωτερικό, μεσίτες αποκλείονται, τιμή 50.000 ευρώ
Τελ. έκδοση: 10/6/2009 (Χρυσή Ευκαιρία)

Η αφόρητη κατάσταση που επικρατεί στην Περιοχή από τους λαθρομετανάστες αναγκάζει τους "ρατσιστές" Έλληνες "μεγαλοεφοπλιστές ακροδεξιούς" να πουλήσουν τις περιουσίες τους και να αναζητήσουν αλλού να ζήσουν.


Οι τιμές από τηλέφωνα που έκανα πέφτουν πολύ κάτω γιατί δεν υπάρχει ζήτηση.


Ενδιαφέρον δείχνουν αλλοδαποί και ημεδαποί "επιχειρηματίες"
στριπτιτζάδικων της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να στεγάσουν
το εμπόρευμά τους (Ρωσίδες, Ουκρανές κ.λ.π.).


Το σχεδιο υποβαθμισης της περιοχης απο τους αριστερους ακραιους ανθελληνες επιασε τοπο και οι τιμες πεφτουν κατακορυφα. κριμα που μπηκε σε εφαρμογη το σχεδιο σκουπα και δεν θα μπορεσουν οι αριστεροι με τις δεξιες τσεπεσ να αγορασουν το κεντρο για λιγες πενταροδεκαρες.


ανθελληνικα ζωα αποτυχατε!

Καμιά ανοχή στους λαθρομετανάστες!

Κι όμως… Η φράση αυτή εκστομίστηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.


Ο κ. Παπανδρέου έτρεχε να προλάβει τις εξελίξεις αμέσως μετά τα αποφασισθέντα μέτρα της κυβερνητικής επιτροπής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Και επανέλαβε με τη σειρά του αυτό που δήλωνε πριν λίγο ο αρμόδιος υπουργός: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι.


Και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται ότι έλαβαν το μήνυμα των ευρωεκλογών μετά την εντυπωσιακή άνοδο του ΛΑΟΣ και λίγο αργά βέβαια αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ξεπερνώντας ιδεολογικές αγκυλώσεις του παρελθόντος.


Αφού λοιπόν επί μια εικοσαετία το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έμεινε σχεδόν ανέγγιχτο λόγω της κυριαρχούσας μικροπολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, που, όπως φάνηκε στις κάλπες, καμία απήχηση δεν είχε στην κοινωνία, οι πολιτικοί μας αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ του πολίτη που βλέπει την ιδιοκτησία του και την επιχείρησή του να υποβαθμίζεται από την ανομία.


http://www.politismospolitis.org/?p=6394



Τζαμί, νεκροταφείο στο Σχιστό- Στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ασπρόπυργο


Το πράσινο φως για δημιουργία τζαμιού, αλλά και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην περιοχή του Σχιστού «άναψε» η κυβέρνηση.

Μόλις 3 χιλιόμετρα βορειότερα στην περιοχή του Ασπροπύργου, εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο που παρουσίασε ο ALPHA προορίζεται για χώρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών. Είναι ένα από τα τέσσερα στρατόπεδα που με απόφαση της κυβερνητικής επιτροπής θα φιλοξενούν στο εξής λαθρομετανάστες.

Μετά από επιχειρήσεις «σκούπα» εκατοντάδες άστεγοι μετανάστες και όσοι συλλαμβάνονται χωρίς έγγραφα θα μεταφέρονται στο στρατόπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει 2000 άτομα.

Καλυμμένο από δέντρα, στην άκρη της πόλης, το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, φιλοξενούσε εκατοντάδες στρατιωτικούς, σε κτίρια και υπόγεια. Λέγεται ότι εδώ φυλάσσονταν και πυρηνικά. Πριν λεηλατηθεί έμοιαζε με φυλακή υψίστης ασφαλείας. Υπάρχει ακόμα και σήμερα, πύργος ελέγχου.

Στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής με θέμα την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης ο πρωθυπουργός ήταν σαφής: «Να επιταχύνετε τις ενέργειές σας για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των λαθρομεταναστών».

Εκτός από το δημιουργία τζαμιού και χωρών υποδοχής αποφασίστηκαν: η απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας, αυστηρότερες ποινές σε δουλεμπόρους, αλλά και επιχειρήσεις «σκούπα» σε τακτικά διαστήματα εντός και εκτός Αττικής.

Υπολογίζεται ότι στη χώρα μας ζουν 800.000 με 1 εκατ. μετανάστες, ενώ μόνο το 2008 εισήλθαν παράνομα περισσότεροι από 148.000.

Κοινοί εγκληματίες στο "ATHENS.INDYMEDIA"!
























Αναρτούν επικηρύξεις πολιτών με φωτογραφίες τους και προσωπικά τους στοιχεία.

ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ . ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΡΑΓΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ.

Πού είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;; Θα πρέπει να υπάρξει νεκρός για να αποφασίσετε να κλείσετε το Indymedia;


Που ειστε ρε πουλημενα ζωα? κρυβεστε πισω απο το δαχτυλακι σας. Αν αυτο δεν ειναι ποινικο αδικημα ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?


ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ INDYMEDIA ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

http://stop-indymedia.blogspot.com/


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ “ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ” ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ” ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ” ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!


ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ” ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.




Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΑΝ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.


"Μείζον Εθνικό θέμα από τη λειτουργία σχολείου εκμάθησης Αλβανικής γλώσσας στην Καλαμπάκα"



"Στη Βουλή έφτασε το θέμα λειτουργίας φροντιστηρίου εκμάθησης της Αλβανικής γλώσσας στα παιδιά των οικονομικών μεταναστών από την γείτονα χώρα που διαμένουν στην Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή.







Το θέμα τείνει να εξελιχθεί σε μείζον εθνικό θέμα ύστερα από σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τόσο τον δήμαρχο Καλαμπάκας Βύρων Μπουτίνα, όσο και τον Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη ότι άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου.

Η ερώτηση του κ. Βελόπουλου απευθύνεται στον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ο οποίος μέχρι τώρα δεν απάντησε με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε επίκαιρη ερώτηση.

Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίζεται ότι αν και η ερώτηση ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί στις 5 Μαΐου ο υφυπουργός Παιδείας κ. Λυκουρέντζος προφασιζόμενος κώλυμα «λόγω εξετάσεων» δεν παρέστη με συνέπεια να μην συζητηθεί δεδομένου ότι η Βουλή έκλεισε στις 8 Μαΐου.


Τι υποστηρίζει ο κ. Βελόπουλος
Στην ερώτησή του ο κ. Βελόπουλος τονίζει:

«…Από τους ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς των ακραίων σωβινιστικών κύκλων των Τιράνων, δημοσιεύματα και πλήρη τηλεοπτική κάλυψη, από τον αλβανικό τηλ. δίαυλο «TOP CHANNEL» έγινε γνωστό (;), ότι ήδη λειτουργεί στην Καλαμπάκα Τρικάλων, το πρώτο αλβανικό σχολείο στην Ελλάδα! Φαίνεται ότι στο ξεκίνημα της λειτουργίας του, το σχολείο αυτό, που φοιτούν 32 μαθητές, ηλικίας 6-12 ετών, είχε κάποιες δυσκολίες εξευρέσεως αλβανικών αλφαβηταρίων και άλλων βιβλίων, οπότε δυο αδέλφια (Miraka) γονείς μαθητών, ταξίδευσαν αμέσως στα Τίρανα και ζήτησαν βοήθεια από τον ανωτέρω τηλεοπτικό δίαυλο. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και εστάλησαν όλα τα απαραίτητα! Όλα ήσαν έτοιμα, στο τέλος Νοεμβρίου 2008.

Έτσι, στο γραφείο του δημάρχου (!) Καλαμπάκας κ. Βύρωνος Μπουτίνα αλλά και παρουσία του Νομάρχου Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, έλαβε χώρα η τελετή διανομής των βιβλίων στους αλβανούς μαθητές. Στην τελετή παρέστη και ο Αλβανός πρέσβης Vili Minaroli, αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου Αλβανών μεταναστών Καλαμπάκας Artur Ceka. Τα βιβλία τα προσέφεραν Αλβανοί επιχειρηματίες, ως δωρεάν, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση του αλβανικού τηλ. διαύλου «ΤOP CHANNEL». Αξίζει να τονισθεί, ότι ο δήμος Καλαμπάκας πρωτοστάτησε για το άνοιγμα του σχολείου και εξασφάλισε και την αίθουσα μαθημάτων και τον σχολικό εξοπλισμό…

Επιπλέον, ο τηλ. δίαυλος, εδώρισε και 30 κάρτες λήψεως αλβανικών δορυφορικών προγραμμάτων, εξαμήνου διαρκείας, για τα σπίτια των μαθητών…

ΕΡΩΤΑΤΑΙ:
1. Πώς είναι δυνατόν, όταν τα ελληνικά μειονοτικά σχολεία, στην Βόρειο Ήπειρο, έχουν τρομερές ελλείψεις όχι μόνον βιβλίων και δασκάλων, αλλά και στοιχειώδους υποδομής και το Αλβανικό κράτος «καθυστερεί» δραματικά για το κάθε τι, εμείς, με περισσή σπουδή, να «τρέχουμε» σε επικίνδυνα μονοπάτια;
2. Έχοντας, ανάμεσα σε άλλες ιδιαιτέρως αρνητικές καταστάσεις, τις ασύδοτες αρπαγές ιδιοκτησιών ομογενών μας σε περιοχές – φιλέτα, τις διώξεις και συχνές συλλήψεις τους, τις καταστροφές έργων όπως αναμεταδότες ελληνικού τηλ. σήματος και υδραγωγίων, πώς άραγε προχωρούμε με ευνοϊκή διάθεση, σε ίδρυση αμιγώς αλβανικού σχολείου;…».
Βαρύτατες καταγγελίες
Στο πλαίσιο αυτό αξίζει να αναφέρουμε τις δηλώσεις του κ. Βελόπουλου στο κοινοβούλιο σε συζήτηση σχετικά με εξωτερικά θέματα.
Συγκεκριμένα ο κ. Βελόπουλος μεταξύ άλλων τονίζει:
«…Δέχεστε το «Βόρεια Μακεδονία» και δεν δέχεστε το «Βόρειος Ήπειρος». Ε, αυτό είναι, ενοχλητικό, είναι προσβλητικό για μένα που είμαι από τη Μακεδονία, όπως και για όλους τους Έλληνες βέβαια, φαντάζομαι, πλην των κυβερνώντων της Νέας Δημοκρατίας. Ακούστε. Ξέρετε ότι κάνανε σχολείο στην Καλαμπάκα πρόσφατα, αλβανικό σχολείο στην Καλαμπάκα, με την «ομπρέλα» του Δημάρχου; Το λέω κι εδώ μέσα. Έρχονται και άλλα παρόμοια. Καλός είναι ο εξελληνισμός, καλός είναι ο πολυπολιτισμός, αλλά καμιά φορά να προσέχουμε τι κάνουμε. Ακούστε, η Αλβανία δεν είναι κανένα κράτος ευρωπαϊκό. Εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο όπλων! Έχουν εργοστάσιο παραγωγής κοκαΐνης. Αυτή είναι η αλήθεια. Ποιους πάτε να βάλετε στην Ευρώπη; Κύριε Χηνοφώτη, έχω άδικο; Ήσασταν Υπουργός Δημοσίας Τάξεως. Δεν είναι η Αλβανία η χώρα με το μεγαλύτερο εμπόριο ναρκωτικών; Συμφωνεί ο κ. Χηνοφώτης. Που τους πάτε τους ανθρώπους στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Που τους πηγαίνετε; Εδώ, κύριοι συνάδελφοι, ο πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξεως συμφωνεί ότι η Αλβανία έχει εργοστάσιο παραγωγής κοκαΐνης. Πού τους πηγαίνουμε;
Έχουν όπλα, γίνεται λαθρεμπόριο όπλων. Δεν τα ξέρετε αυτά; Αβρόχοις ποσί; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Και το ψευτοεπιχείρημα ότι αν θα γίνουν Ευρωπαίοι θα κάνουν την ευρωπαϊκή πολιτική πράξη, είναι άλλο παραμύθι, κύριε Βαληνάκη! Η Τσεχία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Η Πολωνία δεν είναι; Αυτοί είναι αμερικανόδουλοι, δεν είναι Ευρωπαίοι. Θα βάλετε και άλλους αμερικανόδουλους – γιατί η Αλβανία είναι αμερικανόδουλη έτσι κι αλλιώς – στην Ευρωπαϊκή Ένωση…».

Να σημειώσουμε ότι το θέμα αναμένεται να καταγγείλλει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Ροντούλης κατά την επίσκεψή του στην Καλαμπάκα την προσεχή Τρίτη. Πάντως το θέμα θα απασχολήσει το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής αφού η ερώτηση του κ. Βελόπουλου θα είναι η πρώτη στη σειρά των ερωτήσεων που θα συζητηθούν. Να σημειώσουμε ότι απ’ το περιβάλλον του κ. Βελόπουλου γίνεται λόγος ότι τα Τρίκαλα αποτελούν την αγαπημένη τοποθεσία Αλβανών επισκεπτών.


Τι απαντά ο κ. Μπουτίνας
Απαντώντας στις αιτιάσεις του κ. Βελόπουλου, τις οποίες θέσαμε υπ’ όψιν του, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Βύρων Μπουτίνας τονίζει:
«…ο δήμος Καλαμπάκας δεν έκανε τίποτα παραπάνω παρά να βοηθήσει να βρεθεί ο χώρος ώστε να λειτουργήσει το λεγόμενο Αλβανικό σχολείο που δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά ένα φροντιστήριο για τα παιδιά των μεταναστών, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι βαπτισμένα Χ.Ο., ώστε να μάθουν την μητρική τους γλώσσα.
Όλα τα παιδιά φοιτούν σε ελληνικά σχολεία μετέχοντας της ελληνικής παιδείας.
Με τους Αλβανούς οικονομικούς μετανάστες είμαστε σαν μια οικογένεια.
Ζουν ήσυχα, προσφέρουν στην τοπική οικονομία και ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.
Πιστεύει άραγε σοβαρά κανένας ότι μπορούμε να στερήσουμε στα παιδιά αυτά την μητρική τους γλώσσα;
Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΛΑΟΣ εκφράζω την έκπληξή μου.
Θεωρώ ότι είναι υπερβολές και εν πάση περιπτώσει βάση ποιών στοιχείων αποφαίνεται ότι συμβαίνουν όσα υποστηρίζει στην ερώτησή του;

Έχοντας επίγνωση της κατάστασης θεωρώ ότι πάει να δημιουργηθεί ένα θέμα εκεί που δεν υπάρχει.
Ας μας αφήσουν να πορευθούμε ήσυχα και αρμονικά όπως τόσα χρόνια.

Ότι καταγγέλλουμε από την Αλβανική κυβέρνηση για την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου ας μην το κάνουμε και εμείς…», καταλήγει ο κ. Μπουτίνας. "


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΑΤΑΣ


ΠΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ; Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΠΑΚΗ;



Αυτός που πριν από λίγους μόλις μήνες ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες δημόσια, που επιλέγουν τη χώρα μας σαν τόπο προορισμού τους και σήμερα όμως αναγνωρίζει σαν μέγιστο πρόβλημα της Ελλάδας τη λαθρομετανάστευση.... λόγω του 7,2% του ΛΑΟΣ... πρόσθεσε χθες στο βραδινό δελτίο του MEGA πως αν δεν υπάρξει κοινή Ευρωπαϊκή πολιτική κατά της λαθρομετανάστευσης, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.....

Προφανώς ο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία που καθάρισε το θέμα λαθρομετανάστευση για την πατρίδα του, ρίχνοντας πρόστιμο 10.000 ευρώ σε κάθε παράνομο που πατάει το πόδι του στην Ιταλία και φυλάκιση αν δεν τα πληρώσει ο ίδιος ή η πρεσβεία του, όπως και σε κάθε Ιταλό που νοικιάζει σπίτια ή απασχολεί στην εργασία του, παρανόμους λαθρομετανάστες, προφανώς λοιπόν για τον Πάκη, ο Μπερλουσκόνι είναι ο Harry Potter….

Πάκη, άντε αγόρι μου στο καλό και να μας γράφεις μιας και δεν μπορείς. Σε πιστεύουμε ότι δεν μπορείς. Υπάρχουν άλλοι που μπορούν, δε θα μας λείψεις.

Γιατί ρε συ Πάκη δε χρειάζεται να είσαι ο Harry Potter. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Κοίτα να δεις Πακούλη:


Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση αδιαφορήσει για το πρόβλημα και εάν η Τουρκία επιμένει να μη τους ξαναπαίρνει πίσω, τότε τους βάζεις σε φουσκωτό και τους λες να κωπηλατήσουν όλο ευθεία μέχρι την Τουρκία απ' όπου και ήλθαν.

Και τους λες επίσης πως αν τυχόν δούνε Τουρκική ακταιωρό να τρυπήσουν τη βάρκα για να τους μαζέψουν σαν ναυαγούς. Έτσι και αλλιώς η Τουρκία θέλει τα ηνία στην έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο… Ας τους σώσουν λοιπόν... Και φυσικά δεν ξεχνάς να τους πεις και να μη τολμήσουν να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα γιατί θα γίνουν κονσέρβες για κατοικίδια.... Και ο Άγιος, φοβέρα θέλει ρε συ Πάκη...

Και που είσαι Πάκη, όταν βλέπεις να έρχονται νέοι λαθρομετανάστες, και μόλις δούν τη δική μας ακταιωρό και σκίσουν τα φουσκωτά τους για να τους μαζέψουμε εμείς σαν ναυαγούς, ε κάνε και λίγο τα στραβά μάτια ότι δεν τους είδες, γιατί μας έχουν πάρει στο ψιλό με τη μαλακία που μας δέρνει... Άστους να τους σώσουν οι Τούρκοι που θέλουν και τα ηνία στην έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο... Πάκη...

Να δεις πότε λύνεται έτσι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και χωρίς να είσαι ο Harry Potter... γιατί με κέντρα υποδοχής Πάκη δεν τους δίνεις το καλό παράδειγμα Πάκη... πως το λένε διαφορετικά, δεν τους αποτρέπεις με κέντρα υποδοχής και αν δεν τους πεις για κονσέρβες και δεν κάνεις και λίγο τα στραβά μάτια όταν σκίζουν τα φουσκωτά τους, Πάκη...

Δεν υπάρχει άλλη λύση Πάκη και θα δεις ότι εκεί θα καταλήξει η υπόθεση Πακούλη.... μη σου φαίνεται ακραία θέση η κονσέρβα και τα στραβά μάτια, γιατί μέχρι τις 7 του μηνός, και το να συζητάμε για λαθρομετανάστευση, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα δηλαδή και όλη η Ευρώπη, το θεωρούσες ακραίο Πάκη και σήμερα, ήδη εδώ και έξι μέρες μετά τις... εκλογές, έχω βαρεθεί να ακούω παντού και συνέχεια για λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα, Πάκη...

Τόσο ακραίο ήταν που ξεχάσατε Πάκη μέσα σε ένα βράδυ και τα Βατοπέδια και τις Siemens, Πακούλη... Ά ρε Καρατζαφέρη φωτιές που άναψες....

ΥΓ. Άντε στα λέμε λίγο χοντρά, μήπως και ξυπνήσεις ποτέ και γίνεις Harry Potter...

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_13.html