Χρήστες OnLine

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Στοιχεία φωτιά της ΦΡΟΝΤΕΞ για τη λαθρομετανάστευση



Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ 88% ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε

Το 2009 σε σχέση με το 2008 μειώθηκαν όλοι οι δείκτες που αφορούν την παράνομη είσοδο και παραμονή ανθρώπων από τρίτες χώρες στην Ε.Ε.

Οι συλλήψεις που αφορούν όσους συλλαμβάνονται την ώρα που προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη και σχετίζεται κυρίως με τις συλλήψεις στις θαλάσσιες οδούς μειώθηκαν κατά 33%, από 166.000 σε 106.000.


Οι αρνήσεις εισόδου στην Ε.Ε. δηλαδή οι συλλήψεις στα χερσαία σύνορα, μειώθηκαν κατά 7%, από 121.000 σε 113.000.

Οι συλλήψεις όσων έφθασαν στην Ε.Ε. με αεροπλάνο διά της νομίμου οδού με προσωρινές βίζες, αλλά παρέμειναν μετά τη λήξη της βίζας σημείωσαν μείωση 16%, από 54.000 σε 45.000 συλλήψεις.

Οι συλλήψεις όσων οι αιτήσεις ασύλου απορρίφθηκαν και στη συνέχεια κυκλοφορούσαν παράνομοι στην Ευρώπη, μειώθηκαν κατά 19%, από 19.000 σε 16.000 συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΦΡΟΝΤΕΞ, ενώ ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που κυκλοφορούν χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα στην Ευρώπη φαίνεται να μειώνεται, το ποσοστό όσων εισέρχονται από την Ελλάδα αυξάνεται.

Ενώ το 2008 από την Ελλάδα είχε εισέλθει το 75% των αλλοδαπών που μπήκαν παράνομα στην Ε.Ε., το 2009 το ποσοστό όσων μπήκαν από την Ελλάδα αυξήθηκε στο 88%. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυξήθηκε ο αριθμός όσων μπαίνουν από την Ελλάδα, μάλιστα και οι αριθμοί επιδεικνύουν μείωση. Σημαίνει ότι όλες οι άλλες δίοδοι έχουν ερμητικά κλείσει και όλοι προσπαθούν πλέον να μπουν από την Ελλάδα…

Σε ό,τι αφορά ειδικά τα στοιχεία για Ελλάδα, από τα χερσαία σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας, το 2008 συνελήφθηκαν 14.000 άνθρωποι, ενώ το 2009 συνελήφθησαν 10.000 άνθρωποι. Στα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας, το 2008 συνελήφθησαν 56.000 άνθρωποι και το 2009 συνελήφθησαν 49.000 άνθρωποι.



Το α' τετράμηνο του 2010 στα χερσαία σύνορα συνελήφθησαν 3.500 άνθρωποι και στα θαλάσσια 2.900 άνθρωποι. Τη στροφή από τις θαλάσσιες στις χερσαίες οδούς εισόδου στην Ε.Ε. αποδεικνύουν και στοιχεία του υπ. Προστασίας του Πολίτη την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με αυτά, το α' τετράμηνο του 2010, στο Β. Αιγαίο ο αριθμός των συλλήψεων μειώθηκε κατά 50% (από 3.986 σε 1.955), στο Νότιο Αιγαίο μειώθηκαν κατά 65% (από 2.818 σε 981).

Στα χερσαία σύνορα οι συλλήψεις και συγκεκριμένα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αυξήθηκαν κατά 167% (από 2.416 σε 6.459). Αντίστοιχα, στην Ήπειρο ενώ πέρσι είχαν συλληφθεί το α' τετράμηνο 5.616, φέτος την αντίστοιχη περίοδο συνελήφθησαν 7.889.

ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!




Πώς συνδέεται ο βόρειος Έβρος με την υπόλοιπη Ελλάδα;

Ο νομός Έβρου συνδέεται συγκοινωνικά με την υπόλοιπη Ελλάδα και εξυπηρετείται με μόλις τρεις συγκοινωνιακούς άξονες: την Εγνατία οδό, τον κάθετο οδικό άξονα Αρδάνιο - Ορμένιο και τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Αλεξανδρούπολης - Ορμενίου. Δυστυχώς, η μεν χάραξη τής σιδηροδρομικής γραμμής είναι πολύ παλιά και επηρεάζεται από τις πλημμύρες τού ποταμού, ο δε κάθετος οδικός άξονας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Προφανώς, το ελληνικό κράτος δεν έχει άλλες προτεραιότητες και ιεραρχεί πολύ χαμηλά την ανάπτυξη τής εθνικά ευαίσθητης αυτής ακριτικής περιοχής. Ευτυχώς, πρόσφατα ολοκληρώθηκε η Εγνατία οδός και έτσι η Βόρεια Ελλάδα απέκτησε άριστη οδική σύνδεση κατά τον διαμήκη άξονα Ηγουμενίτσα - Θεσσαλονίκη - Κήποι. Σε περίοδο επιχειρήσεων, οι δύο άξονες που εξυπηρετούν κάθετα την περιοχή τού Έβρου, δηλαδή η σιδηροδρομική γραμμή και ο κάθετος οδικός άξονας, καθίστανται επιχειρησιακά ανεκμετάλλευτοι λόγω τής εγγύτητάς τους με το ποτάμι και την όριο γραμμή. Είναι προφανές ότι εφόδια και δυνάμεις δεν μπορούν να μεταφέρονται παράλληλα με τα σύνορα και σε απόσταση μόλις λίγων εκατοντάδων μέτρων ή λίγων χιλιομέτρων απ' αυτά. Μία προσεκτική ματιά στον χάρτη μάς επιτρέπει να αντιληφθούμε ότι σε περίπτωση επιχειρήσεων η μόνη ελπίδα επικοινωνίας τού βορείου Έβρου με την υπόλοιπη Ελλάδα αποτελεί ο ορεινός, οφιοειδής και δύσκολος επαρχιακός δρόμος Σάππες Ροδόπης - Μέγα Δέρειο - Μικρό Δέρειο και από εκεί προς Διδυμότειχο ή Ορεστιάδα. Δυστυχώς, στην Ελλάδα τού 2010, αυτός ο ορεινός δρόμος αποτελεί την μόνη αρτηρία ζωής για τον βόρειο Έβρο, σε περίοδο επιχειρήσεων.

Η μουσουλμανική μειονότητα

Στα δύο παραπάνω προβλήματα, δηλαδή στις ελλιπείς συγκοινωνιακές υποδομές και συνδέσεις και στα δύσκολα γεωγραφικά χαρακτηριστικά, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη κρίσιμο πρόβλημα. Στο μέσον τής απόστασης τού ορεινού επαρχιακού δρόμου Σάππες Ροδόπης - Διδυμότειχο ή Ορεστιάδα και μάλιστα στην περιοχή που στενεύει η ελληνική επικράτεια (μόλις 20 χλμ. πλάτος, από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα) υπάρχει ένα σύμπλεγμα χωριών που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μουσουλμάνους τής μειονότητας. Τα χωριά αυτά, είναι το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσός, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη. Τους τελευταίους μήνες έλαβε μεγάλη δημοσιότητα το γεγονός τής μετάθεσης μιας νεαρής Ελληνίδας δασκάλας από το δημοτικό σχολείο τού Μεγάλου Δερείου στη Θεσσαλονίκη γιατί, όπως φαίνεται, μάθαινε στα παιδιά τής μειονότητας την ελληνική Ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό. Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι πολύ μεγάλη μερίδα των μουσουλμάνων τής περιοχής είναι Πομάκοι που «τσουβαλιάζονται» από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με τους υπολοίπους ομοθρήσκους τους και μαθαίνουν υποχρεωτικά την τουρκική γλώσσα. Η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου έπεσε θύμα τής μετάθεσης τής ειδικής γραμματέως για θέματα μεινοτικών σχολείων, τής κ. Θάλειας Δραγώνα (τής ιδεολογικώς ομογαλάκτου με την κ. Μαρία Ρεπούση, τής γνωστής συγγραφέως τού βιβλίου Ιστορίας), επειδή για πέντε χρόνια υποστήριζε έμπρακτα πως οι Πομάκοι αισθάνονται Έλληνες και δεν πρέπει να αφήνονται έρμαια στις ορέξεις των κύκλων τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Δυστυχώς, το σύμπλεγμα των χωριών αυτών, είναι το πλησιέστερο προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα, και κατοικείται από σχεδόν συμπαγή μουσουλμανικό πληθυσμό, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σ' αυτή την επιχειρησιακά ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή. Το σχέδιο τής 1ης Τουρκικής Στρατιάς, το σχέδιο «Βαριά», ασφαλώς και προέβλεπε κατάλληλη διαχείριση των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης με τη διάθεση εικόνων τουρκικών στρατευμάτων που εισέρχονται σε ελληνικά χωριά και γίνονται αντικείμενο θερμής υποδοχής από αμάχους και παιδιά που ανεμίζουν τουρκικές σημαίες. Ο νοών νοείτω.

Πηγή: Περιοδικό «Στρατιωτική Ισορροπία & Γεωπολιτική», τεύχος 4, σελ. 41-42 (Ιούνιος 2010)

Καταλάβατε τώρα τι παίχτηκε και παίζεται στο Μεγάλο Δέρειο με την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και την προδότριες Θάλεια Δραγώνα και Άννα Διαμαντοπούλου; Είναι πολύ ξεφτιλισμένοι προδότες τελικά, όλοι τους !!!

Διαδώστε το απόσπασμα αυτό παντού. Να γνωρίσει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα με τι ψοφήμια έχει να κάνει πλέον μέσα στο ανθελληνικό κράτος...

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»


ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ";ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

πηγη

Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΜΑΡΟΚΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Η Μαροκινή μαφία που εξουσιάζει τους εμπορικούς
δρόμους Ευριπίδου-Σοφοκλέους κ.λ.π. έχει και υποκ/μα στην Θεσ/νίκη.

Απήγαγαν συμπατριώτη τους από το Κέντρο της Αθήνας και τον μετέφεραν
στην συμπρωτεύουσα.

Ζήτησαν λύτρα...............

Δεν μπορούσαν να εισπράξουν και άρχισαν να βασανίζουν τον όμηρο.
Τελικά τον παλούκωσαν με σκουπόξυλο.
Συνελήφθησαν καμμιά δεκαριά.

Στην Αθήνα θεωρείται αδίστακτη η Μαροκινή συμμορία.
Καθημερινά τα περιστατικά αλλά ο τρόμος τα καλύπτει.
Τους γνωρίζουν όλοι αλλά κανείς....δεν τους θυμάται.
Υποκύπτουν στην προστασία................

πηγη

Ανεξέλεγκτο το λαθρεμπόριο έξω από την Ακαδημία Αθηνών!




Μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια όλων, και με τις ευλογίες του κράτους, του ΠΑΣΟΚ και του Δήμου Αθηναίων! Να είναι καλά οι προδότες απατεώνες πολιτικοί που μας κυβερνούν.

Το βίντεο από τον DIONYSUSheIIas