Χρήστες OnLine

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

KAI ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! - Συλλήψεις λαθρομεταναστών στο Αιγαίο


Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009, 18:46


Πενήντα πέντε αλλοδαποί (55), οι οποίοι προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας συνελήφθησαν σήμερα από άνδρες του Λιμενικού Σώματος σε Σάμο και Λέσβο.


Συγκεκριμένα, από πλωτό του Λιμενικού εντοπίστηκε το πρωί ένα ναυτικό μίλι από τα Τομαρονήσια Λέσβου, μια πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος, στην οποία επέβαιναν 37 αλλοδαποί (23 άνδρες, 5 γυναίκες και 9 παιδιά), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.


Οι μετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν μπήκαν παράνομα στη χώρα, προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια.


Την ίδια τύχη είχαν άλλοι 18 αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή 3,3 ναυτικά μίλια βόρεια Αγίου Νικολάου Σάμου σε λέμβος.


Οι αλλοδαποί, 14 άνδρες, 3 γυναίκες και 1 ανήλικος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.


Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.

Η τοποθέτηση των εμπρηστικών μηχανισμών έγινε από εμπρηστές με υψηλό επίπεδο γνώσεων, διαβάστε το άρθρο της "Κ"



Στο μικροσκόπιο εμπρηστικός μηχανισμός που βρέθηκε στο Γραμματικό Ο μηχανισμός εξετάζεται στα εγκληματολογικά της Αστυνομίας.
Εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος δεν έσκασε εντοπίσθηκε στο Γραμματικό, στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε η φωτιά την περασμένη Παρασκευή.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε δύσβατο σημείο όπου μόνο κάποιος πεζός ή εκτός δρόμου δίκυκλο θα μπορούσε να έχει πρόσβαση.
Στο συγκεκριμένο σημείο, όπου βρέθηκε ο μηχανισμός, λόγω του γεωγραφικού ανάγλυφου αναπτύσσονται ανεξέλεγκτοι στροβιλισμοί ανέμων ιδιαίτερα όταν πνέουν ισχυροί στην ευρύτερη περιοχή.
Έτσι, το σημείο τοποθέτησης δείχνει ότι υπήρχε γνώση όχι μόνο των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούσαν, αλλά και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, ενώ δείχνει και ότι οι εμπρηστές δεν είχαν στόχο την επίμαχη περιοχή του ΧΥΤΑ και τα μηχανήματα αλλά τη δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου λόγω των στροβιλισμών η φωτιά θα έφευγε σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο μηχανισμός εξετάζεται στα εγκληματολογικά της Αστυνομίας.
Την ίδια ώρα, σοβαρές ευθύνες στον υπαρχηγό και τον περιφερειάρχη Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος αποδίδει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της έρευνας του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, για τη φωτιά στο Γραμματικό.
Οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής ελέγχονται για κακή εκτίμηση της κατάστασης τις πρώτες ώρες της πυρκαγιάς.

πηγη

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ !!! Ο ΟΡΜΟΣ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ , ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΙΟ !!!





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»: ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!! ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ...

ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!

πηγη