Χρήστες OnLine

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

"Επειδή δεν έχω πού αλλού να το πω.."


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


"Σήμερα κατά τις 11 το πρωί πήρα τον ηλεκτρικό από το Μοναστηράκι με προορισμό την Καλλιθέα όπου πήγαινα για εξωτερικές εργασίες.

Στεκόμουν όρθια και κοίταζα έξω από το παράθυρο κατά κύριο λόγο, ρίχνοντας μία ματιά που και που στους γύρω μου. Ένας γέρος που με κοίταζε περίεργα, μία κοπελιά που στεκόταν λίγο πιό δίπλα μου, κάτι κυρίες και κύριοι καθισμένοι στις θέσεις και ένας Πακιστανός που στεκόταν απέναντί μου.

Η κοπελιά κατέβηκε στα Πετράλωνα και έτσι εγώ με τη σειρά μου πήρα τη θέση της και ακούμπησα ελαφρά στον τοίχο πίσω από τα καθίσματα.

Όταν φτάσαμε Ταύρο με την άκρη του ματιού μου έπιασα μία μικρή κίνηση στον τοίχο. Γύρισα και κοίταξα τον τοίχο απέναντί μου, ακριβώς δίπλα από την πόρτα και είδα κάτι σα να τρέχει. Απόρησα τί στο καλό είναι αυτό και για μία στιγμή φαντάστηκα ότι κάποιου του χύθηκε νερό. Κοιτάζοντας λίγο καλύτερα κατάλαβα ότι δεν είναι νερό... και υποψιάστηκα ότι ο Πακιστανός κατούρησε.

Δεν ξέρω τί είναι χειρότερο, το γεγονός ότι θα μπορούσε να είχε κατουρήσει στον τοίχο μέσα στο βαγόνι μπροστά σε τόσο κόσμο, ή το γεγονός ότι τελικά ήταν ΣΠΕΡΜΑ!!!!! ΝΑΙ!!!!!

Ο καλός Πακιστανός φίλος μας αποφάσισε ότι ήταν πολύ ξαναμένος και είπε να ξαλαφρώσει λίγο. Μέσα στο τραίνο. Πάνω στον τοίχο. Στον τοίχο που ακουμπάμε όταν περιμένουμε στο τραίνο. Στον τοίχο που τα παιδάκια πιάνουν για να μην πέσουν.

Κατ' ευθείαν εννοείτε πως τινάχτηκα αηδιασμένη και σταμάτησα να ακουμπάω τον τοίχο. Φρίκαρα ΤΕΛΕΙΩΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΑ!!!!! Δεν μπορώ να βρω λόγο γιατί να μένουν αυτοί οι άνθρωποι στη χώρα μου...! Τί μου προσφέρουν εμένα εκτός από τα ωραία τους σχόλια και τα υγρά τους που απλόχερα μοιράζουν παντού; Όσοι έχουν περάσει έστω και μία φορά από την αρχή της Πειραιώς μετά τις 9 το βράδυ... δε χρειάζεται καν να πω οτιδήποτε άλλο, ξέρουν πολύ καλά!

Σας το στέλνω αυτό περισσότερο απ' ο,τιδήποτε άλλο για να γνωρίζουν όσοι μπαίνουν στα τραίνα τί μπορεί να είναι αυτό το υγρό που κατά λάθος ακούμπησαν... Και επίσης γιατί διερωτώμαι... τί στο καλό κάνω εγώ σε αυτή την περίπτωση; Ο Πακιστανός πήγε και έκατσε ανάμεσα στις κυρίες για να ξεκουραστεί μετά το άγριο σεξ με τον τοίχο του βαγονιού, με ένα ελαφρύ χαμόγελο στο πρόχωπό του. Μόνο τσιγάρο που δεν άναψε. Για μία στιγμή σκέφτηκα να του φωνάξω πως είναι καρανώμαλος κτλ αλλά δεν είμαι σίγουρη που θα με οδηγούσε αυτό, όντας νέα κοπελιά και όχι κανένας 'ντουλάπας'. Μετά σκέφτηκα να πω στον φύλακα του σταθμού Καλλιθέας τί έγινε, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη που θα με έβγαζε αυτό. Ή πως θα το έλεγα καν... Τελικά αισθάνομαι άσχημα που δεν ενήργησα κατ' οποιονδήποτε τρόπο... αλλά θέλω να γνωρίζω για μελλοντική φορά - τί να έκανα; "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

"Ή θα πέσει η κυβέρνηση και το πολιτευμα ή θα πέσει η πατρίδα"


"Ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος, μακράν, προδότης όλων των εποχών στην ιστορία του Ελληνισμού. Ας δούμε τις αποφάσεις του αυτούς τους επτά μόλις μήνες:


- Ιθαγένεια και ψήφος στους λαθρομετανάστες με σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού έθνους και τη νόθευση του... ...εκλογικού σώματος
- Υποχωρητική πολιτική σε ελληνοτουρκικά, σκοπιανό, κυπριακό
- Κατάργηση των παρελάσεων
- Κατάργηση υπουργείων εθνικής σημασίας και συμβολισμού
- Απάλειψη του εθνικού χαρακτήρα της Παιδείας
- Κατάργηση του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό
- Κατάργηση του εορτασμού του Πάσχα στα στρατόπεδα
- Αφαίρεση του σταυρού από το εθνόσημο και του εθνοσήμου από τις στολές της Αστυνομίας
- Αποδοχή των τουρκικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο και δέσμευση για προσφυγή στο πολιτικά ελεγχόμενο από τους ξένους δικαστήριο της Χάγης
- Απόφαση για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο και τερματισμό των πτήσεων ελληνικών πολεμικών αεροπλάνων, γκριζάροντας στην ουσία όλο το Αιγαίο
- Ανοχή στις διελεύσεις τουρκικών φρεγατών μέσα από τα ελληνικά χωρικά ύδατα

- Έναρξη συζήτησης για την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τα σχολεία, τα δικαστήρια και τα λοιπά δημόσια κτίρια
- Διαμελισμός της Ελλάδας με το σχέδιο Καλλικράτης, που μπορεί να ανοίξει το δρόμο αποσχίσεων εθνικού εδάφους
- Νέος εκλογικός νόμος με μονοεδρικές περιφέρειες, που θα διευκολύνει την εκλογή λαθρομεταναστών στο Κοινοβούλιο, σε περιοχές που είναι μαζεμένοι
- Ανοχή της εγκληματικότητας των αλλοδαπών και θάψιμο της πραγματικότητας αυτής από τα πασοκικά ΜΜΕ
- Απαράδεκτη και προσβλητική στάση του Χρυσοχοϊδη που έδωσε επανειλημμένα εντολή στην Αστυνομία να εμποδίζει τους Έλληνες από το να διαδηλώσουν κατά του λαθρονομοσχεδίου.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι στην πατρίδα μας υφιστάμεθα αυτή τη στιγμή μια κυβέρνηση κατοχής. Μια κυβέρνηση που προωθεί ξεδιάντροπα και με ιδιαίτερο φανατισμό τα συμφέροντα των ξένων. Μια κυβέρνηση που καταπιέζει και εξαθλιώνει τους Έλληνες και που μέσω της παροχής ιθαγένειας και ψήφου στους αλλοδαπούς θέλει να αντικαταστήσει τον ελληνικό πληθυσμό.

Μια κυβέρνηση που το μόνο της σχέδιο ήταν να διαλύσει την πατρίδα μας, να ξεριζώσει οτιδήποτε ελληνικό, να ξεπαστρέψει το ελληνικό έθνος.

Είναι, λοιπόν, επιτακτικό πατριωτικό καθήκον ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ εντός του 2010.

Για να μην προλάβει να ολοκληρώσει τους ανθελληνικούς της στόχους. Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, καλούνται λοιπόν να μην δίνουν καμιά σημασία στην προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης της διαπλοκής. Να μην ακούνε σαχλαμάρες περί δήθεν νόμιμης κυβέρνησης ή περί δήθεν εθνικής προσπάθειας στην οικονομία ή περί δήθεν κινδύνου χρεωκοπίας. Αν ο κόσμος γνώριζε αυτά που η κυβέρνηση σκόπευε να κάνει, τότε το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα είχε κερδίσει με δέκα μονάδες, αλλά θα είχε χάσει με είκοσι μονάδες.

Η μόνη πραγματικά εθνική προσπάθεια που πρέπει να μας ενώσει όλους, όπως σε όλες τις εποχές που ο Ελληνισμός είχε αντιμετωπίσει ξανά κυβερνήσεις κατοχής, είναι η εθνική αντίσταση. Αποτελεί επιτακτικό πατριωτικό καθήκον το να απλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα ένα διευρυμένο σαμποτάζ εναντίον κάθε απόφασης και πολιτικής της κυβέρνησης. Κάθε στιγμή, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, με κάθε ευκαιρία, σε κάθε χώρο, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, από κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Είναι επιτακτική πατριωτική ανάγκη να αποτύχει η κυβερνητική πολιτική σε όλους τους τομείς και να πέσει η κυβέρνηση εντός του 2010.

- Να μην εισπράξει τίποτα από όσα περιμένει η κυβέρνηση από την αύξηση της φορολογίας. Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να εξαντλήσουν την εφευρετικότητά τους ώστε τα φορομπηχτικά μέτρα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου να γίνουν θρύψαλα.

- Να αποτύχουν πλήρως οι θεσμικές αποφάσεις της κυβέρνησης (ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, σχέδιο Καλλικράτης, εκλογικός νόμος, ένταξη στο Δ.Ν.Τ). Είναι πλέον καθήκον όλων μας να αγωνιστούμε όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις. Για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας και το έθνος μας από το κακό που μας βρήκε με την κυβέρνηση αυτή που επέβαλαν οι ξένοι και τα ΜΜΕ της διαπλοκής τον περασμένο Οκτώβριο.

Ή ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ή ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Tα ελληνικά είναι μια νεκρή γλώσσα(!!) υποστηρίζουν νεκροί εγκέφαλοι υπάλληλοι της "Λέσχης"


Το πρωί 21 Ιουνίου 2010, στις 9:20, στο Σκάι, στην εκπομπή του Άρη Πρωτοσάλτε μίλησε η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κα Δραγώνα για το Νέο Δημοτικό Σχολείο που θα ξεκινήσει πιλοτικά από το σχολικό έτος 2010-2011. Είπε ότι από την Α΄ και τη Β΄ Δημοτικού τα παιδιά θα μαθαίνουν αγγλικά για να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν και άλλες γλώσσες εκτός από την ελληνική.

(Μήπως ξεχνάει η κυρία αυτή την εμβέλεια που είχε η ελληνική γλώσσα στην αρχαία ελλάδα, στα ελληνιστικά χρόνια, στην περίοδο του βυζαντίου; Μήπως είναι στο χέρι μας να την ξανακάνουμε μία παγκόσμια γλώσσα;)

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα μπορούσαν αντί των αγγλικών στην Α΄ δημοτικού να διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά, εκείνη απάντησε ότι τα αρχαία ελληνικά είναι πλέον μία νεκρή γλώσσα!
Επίσης, είπε ότι τα ελληνικά είναι μία μικρή γλώσσα (!) σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί πολύ λίγοι άνθρωποι μιλάνε ελληνικά.

(Μήπως ξεχνάει η κυρία ότι τα αρχαία ελληνικά είναι η μητέρα των γλωσσών; Να της υπενθυμίσουμε ότι έλληνες καθηγητές πανεπιστημίου δίνουν διαλέξεις σε ξένα πανεπιστήμια μιλώντας ελληνικά και γίνονται αντιληπτοί γιατί οι ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούν είναι ρίζες ξένων λέξεων; Να της υπενθυμίσουμε ότι οι περισσότερες επιστήμες χρησιμοποιούν ορολογία με ελληνικές λέξεις; Να της υπενθυμίσουμε ότι η αρχαία και η νέα ελληνική διδάσκεται σε ξένα πανεπιστήμια;

Να της υπενθυμίσουμε ότι η Καινή Διαθήκη και η Αποκάλυψη γράφτηκαν σε γλώσσα ελληνική;)


Επίσης μίλησε για τη δασκάλα κα Νικοπούλου που δίδαξε στη Θράκη, ότι το πέρασμά της από τα σχολεία στα Πομακοχώρια ήταν ατυχές γιατί δίχασε την τοπική κοινωνία. (Αποσιωπά το γεγονός ότι η κα Νικοπούλου προσπάθησε να κάνει σωστά τη δουλειά της και να διδάξει την ελληνική γλώσσα στους Πομάκους που είναι Έλληνες πολίτες).

Ερωτώ: η ύπαρξη των αγγλικών από την Α΄ και Β΄ δημοτικού δεν θα προκαλέσει σύγχυση και μαθησιακές δυσκολίες στα παιδιά; Αντιθέτως, μετά από σχετικές έρευνες φαίνεται ότι τα αρχαία ελληνικά βελτιώνουν τις αντιληπτικές και οπτικές ικανότητες και λειτουργίες των παιδιών, που συνδέονται άμεσα με την εμφάνιση της δυσλεξίας.

Παραθέτω σχετικό άρθρο της Καθημερινής (Aρχαία Eλληνικά κατά δυσλεξίας, Aλεξάνδρα Kασσίμη, Καθημερινή, 29-5-2004).

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_29/05/2004_105308
Αισθάνομαι πληγωμένος και προδωμένος ιδιαίτερα με τη σκέψη ότι η παραπάνω συνέντευξη δόθηκε από ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας το οποίο μάλιστα είναι σε θέση να παίρνει και τις ανάλογες αποφάσεις... που μπορούν να αποβούν μακροχρόνια καταστροφικές

Καλό κουράγιο αδέλφια και τα μάτια σας δεκατέσσερα!

agiabarbarapatras.blogspot.