Χρήστες OnLine

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Αρτα - Ληστεία σε τράπεζα - Νεκρός, ο ένας από τους δράστες - Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί !

Ένας νεκρός και δύο τουλάχιστον τραυματίες, είναι ο απολογισμός της ληστείας που επιχειρήθηκε στην Εμπορική Τράπεζα της Άρτας, που βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό της πόλης.

Ληστεία έγινε πριν από λίγο στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στον περιφερειακό δρόμο της Άρτας και από τους πυροβολισμούς που αντάλλαξαν αστυνομικοί με τους ληστές, ένας από τους δράστες είναι νεκρός, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν, στα πόδια, δύο αστυνομικοί.



Άγνωστοι κρατώντας όπλα στα χέρια μπήκαν στην τράπεζα για να αδειάσουν τα ταμεία, όμως βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς που έσπευσαν. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ένας από τους ληστές να σκοτωθεί και δύο αστυνομικοί να έχουν τραυματιστεί και να έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Ήδη δυο ακόμη από τους ληστές έχουν συληφθεί και η καταδίωξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός ακόμα συνεχίζεται.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ένας από τους ληστές συνελήφθη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η καταδίωξη των υπόλοιπων δύο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας,έχει γίνει άλλες δυο φορές στόχος ληστών.


Στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας,μεταφέρθηκαν πριν από λίγο οι δυο τραυματίες αστυνομικοί,μετά την αιματηρή συμπλοκή τους με τους ληστές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,είναι τραυματισμένοι στα πόδια και δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.Η άγρια καταδίωξη των ληστών συνεχίζετε.Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης πως το ποσό που απέσπασαν οι δράστες είναι άγνωστο μέχρι στιγμής και ότι προσπάθησαν να διαφύγουν με μηχανάκι!

Πρίν από λίγη ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο ληστή της Εμπορικής Τράπεζας στην Άρτα και αυτή την ώρα οδηγείται στην αστυνομική διεύθυνση Άρτας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπήρχε και τρίτος συνεργός ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ- ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ!!!

..οι ανθέλληνες του Συριζα μετα το φιασκο των ευρω-εκλογών, αφού ο λαός τους γύρισε την πλάτη μιας και κατάλαβαν τι επικίνδυνα άτομα είναι και τι σκοπούς εξυπηρετούν ( δείτε τα επεισόδια του περασμένου Δεκέμβρη που οι πράκτορες του συριζα - "αντιεξουσουσιαστες sic εκφραση - εσπαγαν και λεηλατούσαν μαγαζια στο όνομα της μαρξιστικής δικαιοσύνης!! )... ζητάει την απελευθέρωση ενός ανθέλληνα αναρχικου δολοφόνου ( οπως και ο κουνταρδας )


Κατα την διάρκεια των επεισοδίων, συνελήφθησαν αρκετα "μπουμπούκια" αντιεξουσιαστες και αλλοδαποι που λεηλατούσαν και πέταγαν πέτρες και μολώτωφ σε αστυνομικύς αλλα και άσχετους περαστικούς.

Μεταξύ αυτών ήταν και oi "αντιεξουσιαστές / ανθέλληνες δολοφόνοι " ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο δολοφόνος υπάλληλος του Indymedia ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ εκανε -οπως ακουστηκε- απεργια πεινας κ διψας, με σκοπο την ..αποφυλακιση του (?) κ μολις βγηκε απο τη φυλακη μονο με 3000 € εγγυηση, αναλαμβανει την ευθυνη για ενα στυγερο εγκλημα που εγινε πριν απο χρονια.Κ ξαναμπαινει φυλακη..
Παραξενα πραγματα δηλ..

Απο την αλλη μερια, η τρομοκρατικη γιαφκα athens indymedia george soros, φωναζε κ ωρυονταν απο το site της για τα δικαιωματα του αναρχικου δολοφονου κ οτι αυτα καταπατουνται μεσα στις φυλακες.

Μετα την μαρτυρια του ομως, το indy εκανε μουγγα, οπως μουγγα εκανε κ μετα την " αποκαλυψη" οτι το περιφημο κορανι ηταν.. απλες φωτοτυπημενες ευχες..κ οτι ολα ηταν στημενα για να προκαλλεσουν οι μουσουλμανοι χαος στην Αθηνα κ να μας προετοιμασουν για χειροτερα..



Τώρα έχουμε τα ίδια ακριβώς και με τον δεύτερο αριστερό δολοφόνο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ο οποίος νομίζει οτι με μια απεργία πείνας θα παραγραφούν ΟΛΑ τα αδικήματα που έκανε τον περασμενο Δεκέμβρη!!!!

Ο Σύριζα λοιπον βγήκε απο το λαγούμι του και τι κάνει μετα τις φωτιές που έβαλαν τα πρακτοράκια των αριστερών δολοφόνων; διαβάστε και γελάστε..

Επίσκεψη στον απεργό πείνας Θ.Ηλιόπουλο στο νοσοκομείο Σωτηρία πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ.Τσίπρας την Τετάρτη. Ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να εξετάσει το αίτημα αποφυλάκισής του και τόνισε ότι «κινδυνεύει να γίνει το δεύτερο θύμα του Δεκέμβρη».
Υπογράμμισε, δε: «Αυτή τη φορά, οι ευθύνες του κράτους, οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλες: Ένα δικαιακό σύστημα το οποίο είναι ανίκανο να αποδώσει δικαιοσύνη ταλαιπωρεί ένα αθώο παιδί που το μόνο του έγκλημα ήταν ότι συμμετείχε, μαζί με χιλιάδες άλλους, στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη, στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου».

Καταλαβαίνετε για ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ? το αθώο παιδάκι ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ συννελήφθει την στιγμη που έσπαγε και λεηλατούσε καταστήματα κια πέταγε εμπρηστικούς μηχανισμους πάνω σε όργανα της τάξης. Χωρίς κανέναν δισταγμό και ντροπή , έσπαγε την περιουσία του απλού εμπόρου, εκλεβε και προσπάθησε να προκαλέσει και σωματικες βλάβες σε αστρυνομικούς.

Πραγματικά νομίζουν στον Συριζα οτι οι δολοφόνοι ανθέλληνες πράκτορες μπορουν να βγαίνουν ελέυθεροι μετα απο οτι κάνουν, κάνωντας απλα μια απεργία πείνας?

Νομίζουν στον Σύριζα οτι απειλώντας μέσα απο ηλεκτρονικές γιαφκες (indymedia) θα περνάει η κάθε ΠΑΡΑΛΟΓΗ αίτηση που εχουν μερικόι αριστεροι φασίστες δολοφόνοι? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΙΖΑ?

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.. και ολοι ελπιζουμε οι ανθέλληνες να λάβουν την τιμωρία που τους αξιζει.

Στόχος των εμπρηστών ο οικονομικός ιστός της Ελλάδας και η κοινωνική αποσταθεροποίηση...


Οικονομικός πόλεμος, είναι η χρησιμοποίηση οικονομικών μέσων, με σκοπό την εξασθένιση της ικανότητος, ενός γνωστού ή ενδεχομένου αντιπάλου, στο να μπορεί πλήρως ή μερικώς, στην παροχή δυνατότητας οικονομικής στήριξης στην Εθνική Άμυνά του.

Ο οικονομικός πόλεμος αποτελεί βαρύνουσα συνιστώσα του πολιτικού πολέμου, κατά τον ορισμό, αλλά και την εφαρμογή της πολιτικής προπαγάνδας. Ομοίως αποτελεί και ουσιώδη παράγοντα, διεισδύσεως και διαβρώσεως του ιστού, που συγκροτεί την εδραίωση μιας ισχυρής Εθνικής Άμυνας.

Δημοσιεύουμε το σχετικό άρθρο από την "Καθημερινή"
Δυσβάσταχτο το οικονομικό κόστος από τις φωτιές
Τι διδάσκει η εμπειρία του 2007, όταν το ΑΕΠ «γονάτισε» κατά μια ποσοστιαία μονάδα κι άνοιξε εκ νέου η ψαλίδα του ελλείμματος.

Αν οι πυρκαγιές του 2007 «στοίχισαν» περίπου μία ποσοστιαία μονάδα στο ΑΕΠ, καθώς υπολογίσθηκαν γύρω στα 400 με 500 εκατ ευρώ, οι τρέχουσες μόλις τώρα αρχίζουν να αποτιμώνται. Και σίγουρα ο λογαριασμός δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητος. Στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχουν ήδη τον συγκεκριμένο πονοκέφαλο στο πίσω μέρος του μυαλού τους, γιατί σε αυτούς θα καταλήξει ο λογαριασμός. Ο οποίος, συνήθως, είναι μακροχρόνιος κι επίπονος στην αποπληρωμή του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως τον αναφέρουν από το τμήμα αναλύσεων μεγάλης τράπεζας: Το έλλειμμα του 2007, πριν τις φυσικές καταστροφές στην Ηλεία, την Αχαία και την Αττική, αναμένονταν στο 2,5%. Στο τέλος του έτους, όμως, διαμορφώθηκε στο 3,6%. «Με αυτό δεν θέλουμε να πούμε ότι οι πυρκαγιές ευθύνονται αποκλειστικά για το άνοιγμα του ελλείμματος, αλλά σαφώς επέτειναν την όλη κατάσταση» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Υπάρχουν περιθώρια για να συμβεί κάτι ανάλογο και σε αυτή την περίσταση;

Στο ερώτημα αυτό είναι πρόωρο ακόμα να δωθεί απάντηση. Αλλωστε, όσοι παρακολουθούν από κοντά τα δημόσια οικονομικά, και διαθέτουν την εμπειρία του 2007, επισημαίνουν με νόημα ότι «σε αρκετές περιπτώσεις, φορτώνονται στα κονδύλια για τα έργα από τις φωτιές διάφορες δαπάνες, οπότε τα όρια είναι δυσδιάκριτα». Αλλωστε και τότε, όπως ενδεχομένως και τώρα, το σύνολο των καταστροφών που θα προκληθούν δεν θα καλυφθούν αποκλειστικά από τις δημόσιες δάπανες. Θα υπάρξουν και συνδρομές - δωρεές ιδιωτών αλλά και κοινοτικά κονδύλια, που θα εγκριθούν γι' αυτόν τον σκοπό. Ομως, και πάλι το κύριο βάρος θα κληθεί να σηκώσει το κράτος. Απλώς, το τωρινό κονδύλι υπολογίζεται ότι θα είναι μικρότερο, σε σχέση με εκείνο προ διετίας, αλλά παραμένει μη προσιοδρίσιμο.

Κι αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει από τώρα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, τον τουρισμό καθώς και σε μια σειρά από άλλα «μέτωπα», που θα μετρηθούν σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Πηγή http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/08/2009_293604

Στην Ήπειρο για τους Τσάμηδες η ΕΥΠ


Περίεργοι τύποι με ελβετικά διαβατήρια έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή

Ψάχνουν σε υποθηκοφυλακεία για περιουσίες και εμφανίζουν... τίτλους ιδιοκτησίας

Κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) βρέθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες - την περασμένη στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας ερευνώντας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ομάδα Αλβανοτσάμηδων με ελβετικά διαβατήρια περιφέρονται στην περιοχή των Φιλιατών και της Παραμυθιάς ψάχνοντας στα υποθηκοφυλακεία της περιοχής για συγκεκριμένες περιουσίες.

Οι άνθρωποι αυτοί που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό επέδειξαν μάλιστα σε μουσουλμάνο κάτοικο της περιοχής τίτλο ιδιοκτησίας για κτήματα που έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται Έλληνας πολίτης, ζητώντας του να καταθέσει ως μάρτυρας μόλις ξεκινήσει δικαστικές διαδικασίες. Όταν ο μουσουλμάνος συμπολίτης μας αρνήθηκε να πράξει κάτι τέτοιο λέγοντάς του «Μην με μπερδεύεις εμένα» τότε ο Αλβανοτσάμης του είπε ότι σύντομα θα μετανιώσει γι' αυτήν του την άρνηση.
Η οργάνωση - πολιτικό κόμμα που έχουν ιδρύσει οι Τσάμηδες στα Τίρανα βλέποντας πως δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα με τα ονόματά τους καθώς οι προξενικές μας αρχές δεν τους χορηγούν βίζα.

Χρησιμοποιούν πλέον τους απογόνους των Τσάμηδων που ζουν κυρίως στην Ελβετία προκειμένου να δημιουργήσουν κατά κύριο λόγο κλίμα ανασφάλειας στην περιοχή της Θεσπρωτίας, με συχνές παρουσίες αλλά και ερωτήσεις προς τους κατοίκους.

Εκτιμούν πως με τη μέθοδο αυτή θα καταφέρουν αφενός να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στη χώρα, αφετέρου να διεθνοποιήσουν τις διεκδικήσεις τους. Οι μέθοδοι αυτοί μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από τις υπηρεσίες ασφαλείας οι οποίες παρακολουθούν από πολύ κοντά το όλο θέμα και γι' αυτό το λόγο άλλωστε βρέθηκε στην περιοχή κλιμάκιο της ΕΥΠ.

Πηγή http://www.thermopilai.org/content/sten-epeiro-gia-tous-tsamedes-e-eup

Επίθεση με μολότοφ στην ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι από αναρχικούς


Σήμερα τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 3 (ώρα Σερβίας), ομάδα πέντε νεαρών πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ κατά του κτιρίου της ελληνικής πρεσβείας.

Μια ομάδα, που αυτοαποκαλείται «Crni Ilija» (Μαύρος Ηλίας), ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ, κατά της ελληνικής πρεσβείας, στο Βελιγράδι, σήμερα τα ξημερώματα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τανγιούγκ», επικαλούμενο ηλεκτρονικά σέρβικα ΜΜΕ.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία ανάρτησε η οργάνωση στην ιστοσελίδα της,"οι αναρχικοί του Βελιγραδίου» αποφάσισαν «να ενωθούν με τους συντρόφους τους στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, που προβαίνουν σε ενέργειες αλληλεγγύης για τον Ηλιόπουλο και ζητούν την αποφυλάκισή του».


Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται: «Εξαιτίας αυτού, μέλη της ομάδας μας επιτέθηκαν κατά της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι, με μολότοφ. Θα συνεχίσουμε αυτές τις ενέργειες έως ότου ο σύντροφός μας Ηλιόπουλος αφεθεί ελεύθερος».


Το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας καταδίκασε την ενέργεια και ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Η ΓΝΩΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , INDYMEDIA , ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.


ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Πηγή