Χρήστες OnLine

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ- ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ!!!

..οι ανθέλληνες του Συριζα μετα το φιασκο των ευρω-εκλογών, αφού ο λαός τους γύρισε την πλάτη μιας και κατάλαβαν τι επικίνδυνα άτομα είναι και τι σκοπούς εξυπηρετούν ( δείτε τα επεισόδια του περασμένου Δεκέμβρη που οι πράκτορες του συριζα - "αντιεξουσουσιαστες sic εκφραση - εσπαγαν και λεηλατούσαν μαγαζια στο όνομα της μαρξιστικής δικαιοσύνης!! )... ζητάει την απελευθέρωση ενός ανθέλληνα αναρχικου δολοφόνου ( οπως και ο κουνταρδας )


Κατα την διάρκεια των επεισοδίων, συνελήφθησαν αρκετα "μπουμπούκια" αντιεξουσιαστες και αλλοδαποι που λεηλατούσαν και πέταγαν πέτρες και μολώτωφ σε αστυνομικύς αλλα και άσχετους περαστικούς.

Μεταξύ αυτών ήταν και oi "αντιεξουσιαστές / ανθέλληνες δολοφόνοι " ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο δολοφόνος υπάλληλος του Indymedia ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ εκανε -οπως ακουστηκε- απεργια πεινας κ διψας, με σκοπο την ..αποφυλακιση του (?) κ μολις βγηκε απο τη φυλακη μονο με 3000 € εγγυηση, αναλαμβανει την ευθυνη για ενα στυγερο εγκλημα που εγινε πριν απο χρονια.Κ ξαναμπαινει φυλακη..
Παραξενα πραγματα δηλ..

Απο την αλλη μερια, η τρομοκρατικη γιαφκα athens indymedia george soros, φωναζε κ ωρυονταν απο το site της για τα δικαιωματα του αναρχικου δολοφονου κ οτι αυτα καταπατουνται μεσα στις φυλακες.

Μετα την μαρτυρια του ομως, το indy εκανε μουγγα, οπως μουγγα εκανε κ μετα την " αποκαλυψη" οτι το περιφημο κορανι ηταν.. απλες φωτοτυπημενες ευχες..κ οτι ολα ηταν στημενα για να προκαλλεσουν οι μουσουλμανοι χαος στην Αθηνα κ να μας προετοιμασουν για χειροτερα..



Τώρα έχουμε τα ίδια ακριβώς και με τον δεύτερο αριστερό δολοφόνο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ο οποίος νομίζει οτι με μια απεργία πείνας θα παραγραφούν ΟΛΑ τα αδικήματα που έκανε τον περασμενο Δεκέμβρη!!!!

Ο Σύριζα λοιπον βγήκε απο το λαγούμι του και τι κάνει μετα τις φωτιές που έβαλαν τα πρακτοράκια των αριστερών δολοφόνων; διαβάστε και γελάστε..

Επίσκεψη στον απεργό πείνας Θ.Ηλιόπουλο στο νοσοκομείο Σωτηρία πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ.Τσίπρας την Τετάρτη. Ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να εξετάσει το αίτημα αποφυλάκισής του και τόνισε ότι «κινδυνεύει να γίνει το δεύτερο θύμα του Δεκέμβρη».
Υπογράμμισε, δε: «Αυτή τη φορά, οι ευθύνες του κράτους, οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλες: Ένα δικαιακό σύστημα το οποίο είναι ανίκανο να αποδώσει δικαιοσύνη ταλαιπωρεί ένα αθώο παιδί που το μόνο του έγκλημα ήταν ότι συμμετείχε, μαζί με χιλιάδες άλλους, στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη, στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου».

Καταλαβαίνετε για ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ? το αθώο παιδάκι ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ συννελήφθει την στιγμη που έσπαγε και λεηλατούσε καταστήματα κια πέταγε εμπρηστικούς μηχανισμους πάνω σε όργανα της τάξης. Χωρίς κανέναν δισταγμό και ντροπή , έσπαγε την περιουσία του απλού εμπόρου, εκλεβε και προσπάθησε να προκαλέσει και σωματικες βλάβες σε αστρυνομικούς.

Πραγματικά νομίζουν στον Συριζα οτι οι δολοφόνοι ανθέλληνες πράκτορες μπορουν να βγαίνουν ελέυθεροι μετα απο οτι κάνουν, κάνωντας απλα μια απεργία πείνας?

Νομίζουν στον Σύριζα οτι απειλώντας μέσα απο ηλεκτρονικές γιαφκες (indymedia) θα περνάει η κάθε ΠΑΡΑΛΟΓΗ αίτηση που εχουν μερικόι αριστεροι φασίστες δολοφόνοι? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΙΖΑ?

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.. και ολοι ελπιζουμε οι ανθέλληνες να λάβουν την τιμωρία που τους αξιζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου