Χρήστες OnLine

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΖΗΤΟΥΝ ΟΠΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΑΦΟΥ 190 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ

Λένε ότι μόνο αν πάρουν τον νόμο στα χέρια τους θα αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα


Το να λέμε ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα στο κέντρο και τις αντιδράσεις των κατοίκων του που παίζουν καθημερινά με τη ζωή τους κορώνα-γράμματα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχοι είναι μάλλον εύκολο. Το να αποδεικνύουμε με ένα έγγραφο που αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, προκαλεί σοκ. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα presstime (αρ.φυλ. 161 σελ.6), απελπισμένοι οι κάτοικοι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, γύρω από το παλιό Εφετείο, που έχει μετατραπεί σε «γκέτο», συμπεραίνουν ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να ελέγξει την εγκληματικότητα και να τους προστατεύσει. Ως εκ τούτου ζητούν να τους επιτραπεί από το Κράτος να οπλοφορούν! Μόνο έτσι οι 190 αιτούντες, ανάμεσά τους και ο παπάς της περιοχής νοιώθουν ότι θα είναι ασφαλείς.
Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες γύρω από το παλιό Εφετείο στην οδό Σωκράτους νοιώθουν απροστάτευτοι και με επιστολή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ζητούν, εκτός από την αυτονόητη ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και των περιπολιών, άδεια οπλοκατοχής για να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα στη γειτονιά τους! Με πολυσέλιδη αναφορά-καταγγελία προς τους διοικητές των Τμημάτων Ασφαλείας και Τάξης, που υπογράφουν 190 κάτοικοι, καταστηματάρχες, επαγγελματίες, δικηγόροι ακόμη και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου, απαριθμούν τα ατέλειωτα κρούσματα ληστειών στη μέση του δρόμου, διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων, αναφέρουν συγκεκριμένα περιστατικά βίας από λαθρομετανάστες και καταγγέλλουν ότι τις περισσότερες φορές τα περιπολικά φτάνουν κατόπιν εορτής. Και όχι μόνο, αλλά δέχονται συχνά επιθέσεις από τους αλλοδαπούς που έχουν καταλάβει το παλιό Εφετείο, με μάρμαρα και πέτρες! Οι υπογράφοντες την επιστολή χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά τους ως «εφιάλτη», κάτι «σαν ταινίες κατάλυσης του κράτους» και μιλούν για βιασμούς γυναικών από νεαρούς που έχουν βρει κατάλυμα στο κτίριο.

Πράγματι, τους τελευταίους μήνες το άλλοτε πολυτελές ξενοδοχείο «Αμπασαντέρ», που έως το 2000 στέγαζε το Εφετείο Αθηνών, έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο πέμπτης κατηγορίας σε μία τριτοκοσμική πρωτεύουσα, μία ανάσα από την πλατεία Ομονοίας. Εκατοντάδες αλλοδαποί ζουν μέσα στο κτίριο.

Η επιστολή-σοκ

Η αναφορά-καταγγελία των 190 φορέων του κέντρου της Αθήνας έχει ως τελικό αποδέκτη το ΑΤ Ομονοίας. Κοινοποιήθηκε όμως και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, τον πρόεδρο της Βουλής, το Νομάρχη Αθηνών, το Δήμαρχο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κοινοβουλίου και τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή, προκαλώντας σοκ και στις Βρυξέλλες!


Οι υπογράφοντες στην επιστολή τους κάνουν λόγο για «κατάλυση του Κράτους, της δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών των πολιτών» από κυκλώματα τα οποία, όπως λένε, αποτελούν «οργανωμένο έγκλημα» που απειλεί τις ζωές τους και τις περιουσίες τους. Αιτούνται λοιπόν άδεια οπλοκατοχής για όλους τους, τονίζοντας ότι αποτελεί εκ του νόμου (εθνικού και ευρωπαϊκού) υποχρέωση όσων λάβουν την επιστολή να προωθήσουν το αίτημά τους.

Οι 190 που υπογράφουν την επιστολή επισημαίνουν ότι κινδυνεύουν άμεσα η σωματική τους ακεραιότητα και η δημόσια υγεία. Οι επαγγελματίες μετρούν τα διαφυγόντα κέρδη τους από την γκετοποίηση της περιοχής και οι μόνιμοι κάτοικοι μιλούν για αδυναμία και αναποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και των εφαρμοζόμενων μέτρων από τις αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα κάνουν λόγο για κλοπές ακόμη και στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και χαρακτηρίζουν «άβατη» την οδό Ζήνωνος, απ’ όπου «μόνο πλάτη με πλάτη και ανάμεσα από αλλοδαπούς παραεμπόρους από την Ασία και την Αφρική μπορεί κανείς να περάσει». Για όλους αυτούς τους λόγους ζητούν άδεια οπλοκατοχής και την εκπόνηση ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου δράσης, με μόνιμες και συνεχείς περιπολίες, αλλά και την απομάκρυνση όλων των παράνομων μεταναστών.

Αυγά στις τζαμαρίες

Πριν από λίγες ημέρες οι καταστηματάρχες της περιοχής κατέθεσαν αγωγή σε βάρος του ταμείου εμποροϋπαλλήλων, ιδιοκτησία του οποίου είναι το κτίριο της οδού Σωκράτους. Εδώ και οκτώ χρόνια, που το Εφετείο έχει μετακομίσει πίσω από τον Άρειο Πάγο, παραμένει αναξιοποίητο, σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για τα ταμεία. Όμως, λίγες ώρες μετά την τοιχοκόλληση ανακοίνωσης για εκκένωση και καθαρισμό του κτιρίου, οι καταστηματάρχες πριν ακόμη ανοίξουν τα ταμεία τους, αναγκάστηκαν να πάρουν σφουγγάρια για να καθαρίσουν τις τζαμαρίες από τα αυγά που είχαν ρίξει άγνωστοι, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της νύχτας! «Τα αυγά στα τζάμια μας ίσως ήταν μόνο η αρχή, ποιος ξέρει; Δε έχουμε κάτι προσωπικό με τους ανθρώπους αυτούς, αλλά εμείς τι φταίμε;» έλεγε ένας καταστηματάρχης με την παράκληση να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του….(σ.σ. τρομοκρατία μέσα στην ίδια του την χώρα από αλλοδαπούς παράνομους και τους συριζοαναρχικούς πορτιέρηδες του Εφετείου).


Ο φόβος έχει κυριεύσει όλους όσους ζουν και εργάζονται γύρω από την οδό Σωκράτους, ιδιαίτερα μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών και αρπαγών τσαντών στη μέση του δρόμου. Αποκορύφωμα ήταν η ληστεία σε βάρος επαγγελματία, τον οποίο νεαροί αλλοδαποί περίμεναν να κλείσει το κατάστημά του και τον λήστεψαν σε μία σκοτεινή γωνία, λίγα μέτρα μακριά!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

«Λουκέτο» ο ένας μετά τον άλλο βάζουν οι καταστηματάρχες που διατηρούν τις επιχειρήσεις τους στο κέντρο της Αθήνας. Η εγκληματικότητα, οι λαθρομετανάστες και η συνεχής υποβάθμιση της περιοχής τους έχουν καταστρέψει οικονομικά και τους αναγκάζουν ή να κλείσουν ή να μετακομίσουν αλλού. «Μας έχουν κάνει να κλείσουμε τα μαγαζιά μας. Δεν αντέχουμε άλλο» καταγγέλλουν.

Καταστηματάρχης που είχε μαγαζί στην Πειραιώς καταγγέλλει ότι ερχόταν καθημερινά αντιμέτωπος με ληστές, εμπόρους ναρκωτικών και λαθρομετανάστες που έκλεβαν. «Δυστυχώς, έπρεπε να κλείσω την επιχείρησή μου», λέει. «Έφυγα και τώρα έχω ανοίξει μαγαζί σε κεντρικό σημείο κοντά στον Κηφισό. Εδώ δεν κινδυνεύω. Εάν έμενα εκεί, ή θα έπρεπε να απολύσω κόσμο ή να πάρω σωματοφύλακα».

Στην ίδια θέση βρίσκονται και άλλοι καταστηματάρχες: «Θα κλείσουμε. Τους έφεραν εδώ και έχει μειωθεί η πελατεία μας. Ο κόσμος φοβάται να μας επισκεφθεί. Πώς θα ζήσουμε;» Ιδιοκτήτης ταβέρνας , του οποίου το μαγαζί ήταν γεμάτο συνέχεια από πελατεία, λέει: «Αναγκάστηκα να διώξω δύο άτομα τη ν προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είχα λεφτά να τους πληρώνω. Έτσι όπως πάει η κατάσταση, θα φύγουν όλοι και θα μείνω μόνος μου. Η πελατεία μου μειώθηκε κατά 80%».

Ενώ και ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην περιοχή καταγγέλλει: « Κλείσανε την πλατεία (απέναντι από το Υπουργείο Απασχόλησης) για τα μάτια του κόσμου. Ήμουν που ήμουν για κλείσιμο, τώρα δεν έχω άλλη επιλογή από το να το πράξω. Οι δουλειές μου έπεσα τουλάχιστον κατά 60%».

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_4315.html


Αστυνομική βία εις βάρος μελών της Ελληνικής Κοινότητας στην Αλβανία!



Σε ανακοίνωση-καταγγελία του Εκλογικού Επιτελείου ΚΕΑΔ – ΟΜΟΝΟΙΑ, Νομού Αργυροκάστρου, αναφέρονται τα εξής:

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Αλβανίας στα Βρυσερά, διοικητικό κέντρο της Επαρχίας Πάνω Δροπόλεως στιγματίστηκε απ’ την τραμπουκική συμπεριφορά και την αδικαιολόγητη βία του σώματος των φύλαξης του. Σε μια κατάσταση όπου ο ρόλος της Επισήμου Φρουράς και της ομάδας των ανθρώπων που τον συνοδεύουν (φανατικοί κομματικοί) είναι συγκεχυμένος, στην περίπτωση αυτή η ευθύνη για τον βάρβαρο ξυλοδαρμό του ελληνικής καταγωγής υπηκόου Σπύρου Γιώργη καθώς και η κατάσταση βίας που δημιουργήθηκε στο κέντρο του χωριού και τα μαγαζιά του, επιβαρύνει τις δομές της αστυνομίας και τις παρακρατικές δυνάμεις ταυτόχρονα. Αυτή η εκλογική επίσκεψη του Πρωθυπουργού Μπερίσα θυμίζει στα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Κοινότητας ημέρες ακόμα πιο δύσκολες της κρατικής και παραστρατιωτικής τρομοκρατίας περασμένων χρόνων, που εμπνέονταν απ’ την ίδια πολιτική δύναμη.

Από ημέρα γιορτής όπως θέλησε να την παρουσιάσει η κρατική και κομματική προπαγάνδα του Δημοκρατικού Κόμματος, η ημέρα αυτή έμεινε μια ακόμη σκοτεινή σκιά για την τοπική κοινωνία.Η «Ένωση για Ανθρώπινα Δικαιώματα» καταγγέλλει δυνατά αυτή την πράξη. Ακόμη μια φορά απευθύνουμε την έκκληση μας ώστε το Δημοκρατικό Κόμμα, οι υποψήφιοι του στις συγκεκριμένες περιοχές αλλά και οι κρατικές υπηρεσίες που τυφλά τους ακολουθούν να αποστασιοποιηθούν από πρακτικές τρομοκράτησης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Είναι εντελώς αδικαιολόγητο ώστε τάσεις εκλογικής της χειραγώγησης να μετατραπούν σε πρακτικές εθνικής καταπίεσης.Απευθύνουμε την έκκληση μας προς τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ώστε σε καμιά περίπτωση να μην δείξουν σημάδια φόβου απ’ αυτή την αδικαιολόγητη βία, που επί το πλείστον αποδεικνύει τον πανικό που επικρατεί στο ΔΚ, απεναντίας την απάντηση να δώσουμε συσπειρωμένοι στο ΚΕΑΔ- ΟΜΟΝΟΙΑ, στις 28 Ιουνίου.

Πηγή:epirusgate

Κατέβασαν την αμερικάνικη σημαία σε νοσοκομείο των ΗΠΑ γιατί "πρόσβαλε" Αφρικανή!




Η Debbie McLucas, από το Arlington του Texas, προέρχεται από μία πατριωτική οικογένεια.
Ο σύζυγός της και οι δύο γιοί της υπηρέτησαν στον αμερικανικό στρατό, ενώ η κόρη της υπηρετεί σήμερα την θητεία της στο Ιράκ ως νοσοκόμα.

Πριν την αμερικάνικη εθνική εορτή της «Memorial Day» – «Ημέρα Μνήμης ονομάζεται η ημέρα που θεσπίστηκε για να τιμήσει τους άνδρες και γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών - η McLucas κρέμασε στο γραφείο της στο νοσοκομείο του Mansfield στο Τέξας, την αμερικάνικη σημαία. Αλλά όταν, μετά την άδεια, επέστρεψε στην δουλειά της, η σημαία είχε αφαιρεθεί, με πρωτοβουλία του προϊσταμένου του τομέα εργασίας της McLucas, καθώς θεωρήθηκε «προσβλητική». Η σημαία μάλιστα είχε διπλωθεί και είχε πεταχτεί στο πάτωμα!

Λέει στο FOXNews.com. η McLucas: "Όταν είδα την σημαία ριγμένη κάτω στο πάτωμα έμεινα άφωνη. Συναντήθηκα με τον προϊστάμενο και μου είπε ότι η σημαία, λέει, πρόσβαλε πολλούς και ότι έκαναν παράπονα."

Απ’ ότι έμαθε η McLucas, αυτός που «ενοχλήθηκε» από την σημαία, είναι ένα από τα τρία άτομα που μοιράζονται μαζί της το γραφείο. Πρόκειται για μία γυναίκα που μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Αφρική, πριν από 14 χρόνια. Μετά την διαμαρτυρία το Νοσοκομείο αποφάσισε ότι έπρεπε να κατεβάσει την σημαία.

"Μου είπαν ότι από τη στιγμή που η σημαία μου προσέβαλε ένα άτομο, θα πρέπει να κατέβει", είπε η McLucas.

Από το Νοσοκομείο της είπαν ότι η αμερικανική σημαία που υπάρχει έξω από το κτίριο είναι αρκετή. «Δεν είναι αυτό αρκετό; " της είπαν. «Οχι», είπε, «δεν είναι αρκετό».

"Το ότι η αμερικάνικη σημαία θα θεωρείτο «προσβλητική» μέσα στο έδαφος των ΗΠΑ είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ," είπε η McLucas.

“Προσωπικά, βρίσκω το περιστατικό πολύ τρομακτικό, για τον λόγο ότι εάν δεν μπορώ να αναρτήσω την σημαία της πατρίδας μου, τότε ποια άλλη ελευθερία πρόκειται να στερηθώ στο εγγύς μέλλον” αναρωτιέται η McLucas.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό έγινε ξεσηκωμός, με τηλεφωνήματα και τόνους e-mails στα κανάλια, από πολίτες που συμπαραστάθηκαν στην McLucas.

Μεταξύ των διαμαρτυριών ακούστηκε το «Εάν δεν αρέσουν στην κυρία από την Αφρική οι Ηνωμένες Πολιτείες, ας πάει αλλού".


Δείτε το βίντεο




Μετά το κύμα διαμαρτυριών, εκπρόσωπος του Νοσοκομείο Mansfield προέβη στην δήλωση ότι πρόκειται για «ένα μεμονωμένο περιστατικό μεταξύ των δύο υπαλλήλων» και ότι "η διαφωνία ήταν πάνω στο μέγεθος της σημαίας και όχι σε αυτό που δηλώνει». «Έχουμε καλέσει την εργαζόμενη να τοποθετήσει και πάλι την σημαία εκεί που ήταν», πρόσθεσε ο εκπρόωπος.

"Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι η σημαία δεν θα παραμείνει εκεί για όσο διάστημα θα εργάζομαι εγώ εκεί" είπε η McLucas.

Πηγή: foxnews

--Σκεφτείτε εάν συμβαίνουν στις ΗΠΑ που ο «πατριωτισμός» σαν όρος δεν έχει παρερμηνευθεί και δεν έχει απαξιωθεί, από «προοδευτικούς» και «ευαίσθητους» «κατ’ επιλογήν», τι πρόκειται να ζήσουμε στην χώρα μας τις μαύρες μέρες της επιβαλλόμενης νεοταξικής παγκοσμιοποίησης, που ήδη έχουμε αρχίσει να ζούμε.

Σε ένα άλλο περιστατικό, επίσης πρωτοφανές για την αμερικάνικη ιστορία και κουλτούρα, αλλά ενδεικτικό της «νέας» Αμερικής που αναδύεται – ειδικά στην μετά Ομπάμα «νέα» εποχή - είναι το κάψιμο εκατοντάδων Αγίων Γραφών στο Αφγανιστάν με διαταγή του Πενταγώνου!

Οι Άγιες Γραφές ήταν γραμμένες στις δύο πιο διαδεδομένες γλώσσες στο Αφγανιστάν (Dari και Pashto) και είχαν σταλεί εκεί για να τις χρησιμοποιούν οι ευαγγελικοί αμερικάνοι στρατιώτες που υπηρετούν στο Αφγανιστάν για «ευαγγελισμό» / «προσηλυτισμό» των ντόπιων. Αξιωματούχος του στρατού δήλωσε ότι οι στρατιώτες πρέπει να σέβονται την θρησκεία των ντόπιων που είναι μουσουλμάνοι.

Εντάξει λένε οι ευαγγελικοί, αλλά δεν μπορούσατε να τις γυρίσατε πίσω;
Ήταν ανάγκη να τις κάψετε;

Δεν είναι η ύψιστη προσβολή για τους χριστιανούς αυτό;

Για σκεφτείτε λίγο το αντίθετο… Μουσουλμάνοι να καίνε, λέει, το Κοράνι; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Δείτε το βίντεο




Πηγή:Κόκκινος Ουρανός

Μαρκογιαννάκης: Συγκοινωνούντα δοχεία τρομοκράτες, αναρχικοι, ποινικοί



Για «συγκοινωνούντα δοχεία» μεταξύ των διάφορων τρομοκρατικών οργανώσεων κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για τη Δημόσια Τάξη, Χρ.Μαρκογιαννάκης, σημειώνοντας ότι ήταν λάθος η πεποίθηση ότι η χώρα τελείωσε με το φαινόμενο το 2002. Ο αναρχικός χώρος αποτελεί δεξαμενή στρατολόγησης τρομοκρατών, ενώ εκτιμά ότι συνδέεται με το κοινό έγκλημα.

Αφού το κατάλαβε κι ο Μαρκογιαννάκης ενώ έχει βουήξει ο τόπος αυτό σημαίνει ότι αποφάσισαν να "ξυπνήσουν" από την ηθελημένη ή αθέλητη "χειμερία νάρκη".

Είναι δυνατόν σε μία χώρα ο υπεύθυνος για την Δημόσια Τάξη να μιλά ετεροχρονισμένα και να μας λέει αυτό που ο κόσμος έχει τούμπανο εδώ και χρόνια;

Πόσο πάτο μπορούμε να πιάσουμε ακόμη;