Χρήστες OnLine

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Περισσότεροι από 5.000 Εθνικιστές στο κέντρο της Αθήνας για την Άλωση

Περισσότεροι από 5.000 Εθνικιστές στο κέντρο της Αθήνας για την Άλωση

Η αποψινή εκδήλωση Τιμής στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των Τελευταίων Υπερασπιστών της Βασιλεύουσας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δείχνει ότι το Εθνικιστικό Κίνημα προχωρά ακάθεκτο. Περισσότεροι από 5.000 Εθνικιστές πορεύτηκαν μετά το πέρας των ομιλιών στην πλατεία Μητροπόλεως προς τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Εκεί οι Εθνικιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις καθώς με αστείες δικαιολογίες δεν επετράπη η κατάθεση στεφάνου. Ο σκοπός τους προφανής... Ας καταλάβουν όμως κάποια στιγμή ότι είμαστε Πολιτικοί Στρατιώτες μιας Μεγάλης Ιδέας. Έχουμε Ηγεσία και είμαστε πειθαρχημένοι, οι Εθνικιστές δεν θα γίνουν ποτέ όχλος...

Η απάντηση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστού Νικόλαου Μιχαλολιάκου ήταν λακωνική αλλά καίρια: «Δεν θα καταθέσουμε το στεφάνι εδώ... Όχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά γιατί είμαστε πειθαρχημένοι». Σε δηλώσεις του επίσης προς τηλεοπτικούς σταθμούς είπε: «Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Για εμάς η Κωνσταντινούπολη είναι και θα είναι ελληνική».