Χρήστες OnLine

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Συγκλονιστική πορεία 2000 Εθνικιστών προς την πλατεία Ομονοίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ένα Εθνικό-Λαϊκό Κίνημα γεννιέται: Πολίτες από το Σύνταγμα, ενώθηκαν με τους Εθνικιστές όταν ενημερώθηκαν για την πορεία μας! - Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση για την 29η Μαΐου, την οποία ακολούθησε μια πρωτοφανής πορεία γεμάτη εθνικό παλμό και με μαζική συμμετοχή Εθνικιστών και Ελλήνων Πατριωτών. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 8 το βράδυ, στην πλατεία Μητροπόλεως βρισκόντουσαν 1000 Εθνικιστές, μέλη και φίλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και Έλληνες Πατριώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
 
Όσο η ώρα περνούσε και μόλις όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η πορεία προς την Ομόνοια, εκατοντάδες συμπατριώτες μας που βρισκόντουσαν στην πλατεία Συντάγματος, ενημερώθηκαν για την πορεία της Χρυσής Αυγής και κατέβηκαν προς την πλατεία Μητροπόλεως όπου ενώθηκαν με τους συγκεντρωμένους.

Στην διάρκεια της πορείας και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνάς, διερχόμενοι πολίτες χειροκροτούσαν και γίνονταν ένα με το ποτάμι των Εθνικιστών που πύκνωνε ολοένα και περισσότερο! To πλήθος ξεπερνούσε πια τις 2000. Το σύνθημα που κυριαρχούσε απόψε ήταν ένα και μοναδικό: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»!

Φυσικά στο διάβα των Εθνικιστών, το κέντρο της κατεχόμενης πόλης ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ και δεν έβλεπες πουθενά ίχνος λαθρομετανάστη, ούτε στην πλατεία Ομονοίας. Σε λίγη ώρα θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ της 29ης Μαΐου.


Περισσότεροι από 2000 Εθνικιστές ξεκίνησαν πορεία από την πλατεία Μητροπόλεως προς Ομονοία σε ένα γαλανόλευκο ποτάμι όπου κυριαρχεί το σύνθημα Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η εκδήλωση για την Μνήμη των Τελευταίων Υπερασπιστών όχι μόνο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αλλά επισφραγίστηκε με μία δυναμική πορεία που όταν πλησίαζε στο δημαρχείο της Κοτζιά, η “ουρά” της έφτανε στην Ερμού! 

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και περισσότερη ενημέρωση σε λίγο. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

1000 Εθνικιστες στην πλατεια Μητροπολεως με Ελληνικες σημαιες και χωρίς την στηριξη των «αγανακτισμενων» ΜΜΕ!

 
Ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή περισσοτέρων από χιλίων Εθνικιστών, η εκδήλωση Τιμής και Αντίστασης για την 29η Μαΐου. 

Η ετήσια αυτή εκδήλωση είναι ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ καθότι ζούμε δυστυχώς σε συνθήκες πολιορκίας λίγο πριν τη νέα άλωση του Ελληνισμού. Η εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης δεν διαφημίζεται από κανένα ΜΜΕ πέρα από τις εφημερίδες ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΣΤΟΧΟΣ και κάποια πατριωτικά ιστολόγια που στηρίζουν την προσπάθεια να κρατήσουμε τις ιστορικές μας μνήμες ζωντανές. 

Παρά την αναμενόμενη σιωπή των καναλαρχών και αρκετών ιστοσελίδων του αποκαλούμενου και ως «πατριωτικού χώρου» (πλήρως εξαρτημένων από κομματικά κέντρα) περισσότεροι από 1000 Εθνικιστές βρίσκονται ήδη στην πλατεία Μητροπόλεως σε μια ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ γεμάτη Ελληνικές 

Σημαίες και λάβαρα με τον Δικέφαλο Αετό. Σε επόμενη ανάρτηση θα έχουμε περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες.
πηγη

Οι Ποντιοι δεν γουσταρουν Μπουταρη…ενω αυτος αγωνιζεται για μια ανθελληνικη Θεσσαλονικη..

Οι Πόντιοι δεν γουστάρουν Μπουτάρη…Απαξιωτικός απέναντι στους Πόντιους και συγκεκριμένα απέναντι στον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιο Παρχαρίδη, εμφανίστηκε ο εκλεγμένος απο μειοψηφία, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άντρες «διασταυρώθηκαν» σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Παρχαρίδης, του εξέφρασε το παράπονο του, γιατί δεν παραβρέθηκε – παρότι προσεκλήθη- στην εκδήλωση για την ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, στην οποία έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 10.000 Πόντιοι της πόλης.

«Δεν συμμετέχω σε διασπαστικές κινήσεις!», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε ιδιαίτερα απαξιωτικό ύφος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γ. Μπουτάρης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη είχε δηλώσει ότι αισθάνεται «ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι γενέτειρα του Κεμάλ Ατατούρκ»!

Η επίσκεψη Μπουτάρη στην Κωνσταντινούπολη και οι δηλώσεις του για τον Κεμάλ Ατατούρκ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση εκπροσώπων Ποντιακών Σωματείων, μιας και συνέπεσαν με την 97η επέτειο της Γενοκτονίας αυτού του σημαντικού τμήματος του ελληνισμού από την Τουρκία.
Επιπλέον στις 24 Μαΐου η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης:

«Κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή μας θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη επιτυχία της κεντρικής πανελλαδικής εκδήλωσης εθνικής μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού την 19η Μαϊου 2011 . (Φωτογραφικό Υλικό προς απόδειξη τούτου μπορούν να σας ενεχειρίσουν οι συνεργάτες σας από όλες τις δημοσιογραφικές πηγές).

Αισθανόμαστε μάλιστα την ανάγκη να σας ενημερώσουμε διότι παρά τα όσα είχαμε συμφωνήσει στην από κοινού μας συνάντηση πριν από ένα μήνα δεν παρέστητε τελικώς για να απευθύνετε χαιρετισμό στην εκδήλωσή μας επιπροσθέτως δε, δεν γνωρίζουμε την τύχη της δικής σας πρότασης για μετονομασία κεντρικού δρόμου της πόλης σε οδό 19ης Μαΐου.

Αντιθέτως ακούσαμε και διαβάσαμε μετ’ επιτάσεως σε πάρα πολλές ηλεκτρονικές σελίδες του Τύπου απόδοση δηλώσεών σας στην Κωνσταντινούπολη την 17η Μαΐου ενώπιο Τούρκου συναδέλφου σας περί του πόσο «Μεγάλη τιμή είναι για την πόλη της Θεσσαλονίκης να είναι γενέτειρα του Μουσταφά Κεμάλ». Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους κύριε Δήμαρχε είμαστε υποχρεωμένοι από την ιερή παρακαταθήκη των 353.000 αθώων θυμάτων του ποντιακού ολοκαυτώματος και γενοκτονίας να είμαστε κάθετα και ριζικά αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια οποιουδήποτε να αγιοποιήσει το σφαγέα των προγόνων μας Μουσταφά Κεμάλ. Για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να διευκρινίσετε τις δηλώσεις σας.

Θα παρακαλούσαμε να αντιληφθείτε ότι αυτό δεν αποτελεί στοιχείο προσωπικής εμπάθειας προς οποιονδήποτε αλλά έσχατος όρος αυτοσεβασμού 3 εκατομμυρίων Ελλήνων ποντιακής καταγωγής σε όλο τον κόσμο.

Με την επιστολή μας αυτή επίσης ζητούμε την παραχώρηση της Πλατείας Αγίας Σοφίας για την κεντρική πανελλαδική εκδήλωση μνήμης την 19η Μαΐου 2012 έτος που η Θεσσαλονίκη μας θα εορτάσει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Τουρκικό ζυγό.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε κύριε Δήμαρχε αυτά που δηλώσατε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι «δεν θα δώσω την Πλατεία σε κανένα την άλλη χρονιά» διότι οι Πλατείες ανήκουν στον λαό και ο λαός αποφασίζει για την μοίρα του.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Παρχαρίδης Γεωργιάδης Γιώργος
Καθηγητής Καρδιολογίας Δημοσιογράφος

-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ : ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΗΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΟΥΡΚΕΨΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Ο, ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ


ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ....ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΙΛΙΤΣΑ ΜΕΝΟΥΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

Συνεχιζοντας θα πρεπει να τονιστει οτι πορτοκαλι συνθηματακια σε ενα μαυρο προβλημα ,οπως το ελληνικο δεν ταιριαζουν,και οτι οποιος ειναι κατα του συστηματος ,ειναι ολοκληρωτικα κατα του συστηματος,και το κυριο προβλημα που το συστημα μας φορτωσε ειναι ο λαθροεποικισμος,για αυτο και το πρωτο που εκανε ο ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ,ηταν να φερει νομο για τακτοποιηση των φιλων του αραπηδων και ασιατων.....ΤΥΧΑΙΟ ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

Επισης κυριο κομματι του συστηματος ειναι η αριστερα απο ακρου σε ακρο.....ΚΟΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ......ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΟ.

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕς....


ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ....

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ,ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Τελευταια,οι γνωστοι αγνωστοι,σπρωχνουν ασιατες και αφρικανους στο συνταγμα......ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ.......

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ.....ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΡΩΤΟΙ...... 


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΛΕΒΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.
 

Να τονιστει ενα πραγμα.....
ΣΤΙς 3 ΤΟΥ ΜΗΝΟς ΙΟΥΝΙΟΥ ημερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
κρινεται στην ολομελεια του ΣΤΕ επι της Πανεπιστημιου,Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ......ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΕΣ.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/03062011.html

http://www.facebook.com/event.php?eid=188090691237762

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

θα πρεπει να ειμαστε τουλαχιστον νοερα εκει......ειναι το πρωτο και κυριο χτυπημα στους εισβολεις και τους συνεργατες τους......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑΖΗ ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ....ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.....ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ....

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ....ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ....

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ....ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ......ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ....ΤΟ ΠΡΩΙ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μ,Ε ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ,ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ....ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.....ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ,ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ,ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Κατι ακομα,πολυ σημαντικο.....

Ο αφρος του εθνους μας ειναι στις ενοπλες δυναμεις...δεν μιλαμε φυσικα για τους γνωστους κατακαημενους απιθανους τυπους που κυκλοφορουν στις δεξιωσεις με τις κοιλιες ....αλλα για την ελληνικη νεολαια.

Οι ελληνες στρατιωτικοι δεν εχουν δικαιωμα κομματισμου....εχουν δικαιωμα ομως πολιτικου λογου,κατοχυρωμενου απο το συνταγμα και με αποφασεις δικαστικες....ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ,ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
(για τους προδοτες δεν ειμαστε σιγουροι...οταν ο τοπος ξαναγινει ελληνικος,θα χρειαστουμε καποιους για τις δυσκολες εργασιες.......θα εχουμε πολλα να χτισουμε....Γιωργακη)..

03.06.2011 η συζήτηση στην Ολομέλεια ΣτΕ για ιθαγένεια/συμμετοχή αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές - ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!! 

πηγη 

Ποιοι κρυβονται πισω απο την σελιδα real-democracy.gr;!

Εν συνεχεία των ανησυχιών μου για την πιθανή καπήλευση ή ακόμη και προβοκάτσια των κινήτοποιήσεων των αγανακτισμένων και εν συνεχεία της έρευνας μου σας παραθέτω τα στοιχεία που ανακάλυψα...

Όπως έγραψα στο άρθρο μου ΕΔΩ τις τελευταίες μέρες γίνεται μια διαδικτυακή προσπάθεια να κατευθυνθεί ο κόσμος προς αυτή την σελίδα http://real-democracy.gr. Χωρίς όνομα και επώνυμο δεν ξέρουμε ποιοι είναι τι είναι, παρα μόνο μας λένε ότι είναι αγανακτισμένοι.

Αυτοπαρουσιάζεται ως η επίσημη σελίδα του κινήματος των αγανακτισμένων και σε πολλές φυλλάδες (π.χ ελευθεροτυπία) παραπέμπουν τον κόσμο εκεί!
Επικοινώνησα με μερικούς εκ των δημιουργών απο τις σελίδες/events στο facebook και μεταξύ άλλων η πιο ενδιαφέρουσα απάντηση ήταν η εξής:

κλίκ για μεγένθυση
''Εχεις δικιο.. δεν ειναι το επισημο site των αγανακτισμενων.. οι αγανακτισμενοι δεν εχουν καποιο site περα απο το δικο μου Blog και αλλα 2-3 καθως και αυτα που τους υποστηριζουν, οπως πχ εσυ.. Θα βγαλω ανακοινωση να υπαρξει προσοχη απο τους αγανακτισμενους γιατι πανε να μας ενταξουν σε καποιο κομμα-ιδεα..''
Προσέξτε λοιπόν τώρα πως ξετυλίγεται το κουβάρι...
Πρίν λίγες μέρες είχε δημοσιέυσει το tsantiri.gr την εξής αποκάλυψη για την Διαμαρτυρία DEMOCRACIA REAL YA.
Οι «εκπρόσωποι» του Κινήματος στο facebook μίλαγαν και μιλάνε για μια ελληνική – ειρηνική επανάσταση, σαν τις κινητοποιήσεις στην Ισπανία, οι συγκεντρωμένοι έξω από την Πρεσβεία επέμεναν ότι είναι αλληλέγγυοι στους Ισπανούς, που έχουν κοινά αιτήματα με εμάς, και μέχρι εκεί. Το θέμα περιπλέχτηκε ακόμα περισσότερο σαν μάθαμε, ότι η σελίδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!! – DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA στο facebook σε συνεργασία με το blog http://m15-greece.blogspot.com/ καλούσαν το πρωί της Κυριακής τους Έλληνες να μιμηθούν τους Ισπανούς και να προβούν σε αντίστοιχες δράσεις και κινητοποιήσεις. Έφτιαξαν μάλιστα και αφίσα στο ύφος και την αισθητική των αντίστοιχων ισπανικών.

Οι εκτός της Πρεσβείας συγκεντρωμένοι μας διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το πρωινό κάλεσμα -στις 10.00 στην Πλατεία Συντάγματος- και ό,τι αυτοί θα συναντηθούν ξανά στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής έξω από την Πρεσβεία. Εάν λοιπόν δεν καλούν τα φυσικά πρόσωπα που διαμαρτύρονται στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, τότε ποιοι; Δεν είναι λογικό το ερώτημά μας; Ψάχνοντας για απαντήσεις μπήκαμε στην υποτιθέμενη σελίδα του κινήματος στο facebook και ζητήσαμε εξηγήσεις.

Διαβάστε:

Ονόματα φυσικά ποτέ δεν μάθαμε. Αντιθέτως, ακολούθησε ένα εντελώς παρανοϊκό ποστ -στο οποίο και απαντήσαμε- που έλεγε:


Όπως αντιλαμβάνεστε, επειδή είμαστε παλιές καραβάνες στη δημοσιογραφία, ψάξαμε λίγο καλύτερα το facebook ΚΑΙ βρεθήκαμε μπροστά στην εξής αποκάλυψη. Η περιβόητη σελίδα της Σπίθας, με τα 18.000 μέλη, η οποία έχει καταγγελθεί ως μη επίσημη, είχε επίσης «φορέσει» τα χρώματα του «ισπανικού κινήματος» και καλούσε επίσης τα μέλη της να προσχωρήσουν στην «Πραγματική Δημοκρατία».


Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδα; Ότι οι διαχειριστές της σελίδας της «Σπίθας», που αποχώρησαν από τη «Σπίθα», έστησαν νέο μαγαζί για να βρουν οπαδούς και δεν έχουν καμία σχέση με το ισπανικό κίνημα. Απλώς το καπηλεύονται, όπως και τη Σπίθα στο παρελθόν.

Ότι έχουν αποχωρήσει από τη σπίθα το λένε στην ακόλουθη δήλωσή τους. Διαβάστε τη, είναι αποκαλυπτική. Και δείτε, γιατί μπορεί να θέλει η «π… να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει», ότι έβαψαν και τη σελίδα τους, το kinima.org στα ίδια χρώματα:
Γιατί αποχωρώ από τη «ΣΠΙΘΑ» και κάθε δράση σχετική με αυτή

Γράφει ο Θωμάς Παπατόλης
«Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης δημιουργήσαμε τη σελίδα spitha-kinima.org. Ο λόγος ήταν η ανυπαρξία σελίδας από τον κ. Θεοδωράκη.
Τοποθετήσαμε τα βίντεο και το κείμενο της διακήρυξης για τη διάδοση του κινήματος. Δημιουργήσαμε μια σελίδα στο Facebook. Στη συνέχεια (μετά από απαίτηση των φίλων μας) δημιουργήσαμε ένα Wiki, Forum (το βάφτισα Spithabook), μηχανισμούς δημιουργίας κοινότητας και πολλά άλλα εργαλεία.

Έπεσαν πάνω μας τα παπαγαλάκια του συστήματος ότι δεν είμαστε επίσημοι. Φυσικά το διάστημα εκείνοείχαμε ήδη δώσει τα πλήρη στοιχεία μας στον Μίκη και είχε ξεκινήσει η συνεργασία μας. Ακολούθησε επίσκεψη στο σπίτι του, και συζήτηση επί 4,5 ώρες. Τα παπαγαλάκια αμφισβήτησαν ακόμα και αυτή τη συνάντηση και ο Μίκης δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτή. Με αυτό τον τρόπο συντηρήθηκε η προπαγάνδα των επαγγελματιών των επιτροπών διάλυσης η οποία χρηματοδοτείται από το παλαιοκομματικό σύστημα.

Δημιουργήθηκε η «επίσημη» σελίδα και συνομίλησα αρκετές φορές με την εταιρεία Gravity. Προσωπικά είμουν στη διάθεσή τους.

Φίλοι από τη Θεσσαλονίκη μου ζήτησαν να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι πήγα στην 3η & 4η συγκέντρωση «Σπίθας» Θεσσαλονίκης (αν θυμάμαι καλά) και έκανα και 2 ομίλιες στις οποίες καταχειροκροτήθηκα μόλις ανακοίνωσα ότι είμαι ένας από τους 2 σχεδιαστές της σελίδας.
Στις συναντήσεις αυτές «ηγετικό» ρόλο είχαν ο κ. Καλεάδης, ο κ. Ιακωβίδης, ο κ. Ραδίσης, ο κ. Κουλτούκης, ο κ. Καραλιώτας και ο κ. Θωμαϊδης. Για κάποιο λόγο (που οι ίδιοι θα πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν) η «Σπίθα» Θεσσαλονίκης καταστράφηκε. Σήμερα μερικοί από τους πρωταγωνιστές της διάλυσης διεκδικούν την ψήφο για να αναλάβουν την οργάνωση της Βόρειας Ελλάδας (!).

Να θυμίσω για όσους γνωρίζουν ότι η «Σπίθα» που κατέστρεψαν ήταν η δυναμικότερα αναπτυσσόμενη εκείνο το διάστημα. Είχε αρχικά 50 μέλη, μετά 100, 200 και την κατέστρεψαν. Σήμερα θα είχε χιλιάδες μέλη. Γιατί διεκδικούν την ηγεσία πλέον για τη Βόρεια Ελλάδα υπό τις ευλογίες του κ. Σαββόπουλου?Γιατί δεν με άφησαν να μιλήσω? Μήπως επειδή γνωρίζω πολλά?

Να θυμίσω ότι στη συνάντηση ήταν εκπρόσωποι ΣΠΙΘΩΝ που δεν έχουν εγγραφεί στην «επίσημη» σελίδα. Αν πιεστώ έχω και ονόματα. Φυσικά το «αγκάθι» είμουν εγώ. Γνωρίζουν καλά ότι έχω λίστες με ονόματα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ κα το ΚΚΕ που εκτελούν εντεταλμένο έργο. Η αλήθεια δεν πρέπει να ακουστεί.

Το διάστημα της απουσίας μου (δεν υπήρχε πια ΣΠΙΘΑ Θεσσαλονίκης, ούτε της γειτονιάς μου) το σύστημα αυτών των ανθρώπων προσπάθησε να με εξοντώσει (γνώριζα πολλά).
Ξεκίνησαν λοιπόν μαϊμού (ανυπόγραφα) ψηφίσματα για:
  1. Αντισημιτική δράση
  2. Φασιστική δράση
  3. ότι είμαι πράκτορας της CIA
  4. πράκτορας της MOSSAD
  5. ότι η σελίδα χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ
Αντισημίτης της MOSSAD..(!) προφανώς πρόκειται περί ψυχοπαθών. Φυσικά ουδέποτε στήριξαν από που προκύπτουν τα λεγόμενά τους. Το εντυπωσιακό είναι ότι .. λέγε-λέγε όλο και κάτι θα μείνει. Όντως αυτό λειτούργησε. Το είδα στα μάτια τους.

Έψαξαν το παρελθόν μου. Δεν βρήκαν τίποτα. Με απείλησαν στο σπίτι μου (έχω και μικρό παιδί). ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν τα κατάφερε το σύστημα. Δεχθήκαμε εκατοντάδες επιθέσεις στα συστήματά μας. Και ΠΑΛΙ δεν τα κατάφεραν.

Τι με στεναχώρησε
Η σιωπή του Μίκη. Μας πέταξε στο λάκκο των λεόντων και έκλεισε και την πόρτα από πίσω. Καμία δήλωση. Είχαμε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία (τουλάχιστον με την κ. Παρμενίδου). Ο Μίκης λόγω υγείας δεν είναι διαθέσιμος όλη μέρα.

Το αποκορύφωμα ήταν η συμπεριφορά του κ. Σαββόπουλου. ΚΑΙ ΠΑΛΙ καμία παρέμβαση του Μίκη. Έτσι φέρονται σε συνεργάτες? Τους πετάμε σαν στυμένες λεμονόκουπες?
Σε αντίθεση με τους αχυράνθρωπους το 24ωρο ούτως ή άλλως δεν μου φτάνει. Η ζωή μου είναι γεμάτη. Έχω μια υπέροχη οικογέννεια, ένα πανέμορφο παιδί, φίλους, δεκάδες δουλειές (το διάστημα αυτό στήνω μια νέα εταιρεία).

Είχαμε βάλει στην άκρη με το Μιχάλη δυο concept που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τον Έλληνα. ΟΧΙ κινήματα. Φτάνουν (τουλάχιστον για μένα) τα κινήματα.

Τη σελίδα που δημιούργησα στο Facebook (17.000 μέλη) αποφάσισα να την αφήσω ανοιχτή. Ανήκει σε όλους τους Σπιθιστές. Θα λειτουργήσει πλέον χωρίς ΚΑΜΙΑ παρέμβαση. Τα σχόλιά μου θα μπορείτε να τα διαβάζετε στην σελίδα Facebοοκ του kinima.org (http://www.facebook.com/kinimaorg) και σε αυτή τη σελίδα.

Θα αναλώσω την θετική μου ενέργεια και ταλέντο για να γράφω για τα καθιζήματα? Θα κυρήξω τον ανένδοτο στη «Σπίθα»? Φυσικά και όχι. Λίγο αργότερα ούτως ή άλλως θα μαθευτεί τι παίζεται. Δεν ασχολούμαι με σκουπίδια. Όταν μαθευτεί η αλήθεια θα τους κρεμάσουν ανάποδα. Αυτό δεν αργεί να γίνει. Αναφέρομαι ΠΑΝΤΑ σε 50-100 ανθρώπους του συστήματος. ΟΧΙ στα μέλη της «Σπίθας» τα οποία επί το πλείστον είναι πατριώτες και δεν γνωρίζουν τίποτα.

Να διευκρινήσω εδώ ότι όλα τα παραπάνω δεν τα γράφω για το Μίκη. Αναφέρομαι στα παράσιτα που τον έχουν ζώσει. Το μόνο που του καταλογίζω είναι η σιωπή. Θα έπρεπε έστω και διακριτικά να μας είχε βοηθήσει. Μπορούσε να το είχε κάνει πολύ εύκολα. Του το συγχωρώ και αυτό.
Καλή συνέχεια Σπιθιστές»

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: Αφού εκδιώχθηκαν από τη Σπίθα, ή εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση, για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν -και αναφέρουν κάποιους στο παραπάνω κείμενο- βρήκαν νέα «ευκαιρία» να καπηλευτούν την ανάγκη του ελληνικού λαού για αγώνα και έστησαν αυτή τη «μαϊμού» οργάνωση για «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Το χειρότερο όλων δεν είναι βεβαίως η πολιτική απάτη τους, η οποία εύκολα αποκαλύφθηκε -ήδη απ’ ό,τι μαθαίνουμε τους βρίζουν στο facebook. Αλλά που τόλμησαν να καλέσουν τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους έτσι, δίχως οργάνωση, δίχως πλαίσιο, χωρίς καμιά λογική, προσπαθώντας να καπηλευτούν ένα πραγματικό Κίνημα που εμπνέει…

Τι σχέση έχουν όμως τα παραπάνω με την σελίδα real-democracy.gr;

Βέβαια το tsantiri δεν έψαξε αρκετά για να διαπιστώσεί πως ο προαναφερόμενος κύριος μαζί με ακόμα ένα άτομο είχαν καπελώσει άλλη προσπάθεια (παρόμοια με 300ellines.org στις 11/09/2010), φτιάχνοντας το getgreeceback.com το οποίο έκλεισαν , εντελώς ξαφνικά, όταν έφτασε τις 72.000 μέλη (πανελλήνιο ρεκόρ) , με τη φράση "Καληνύχτα Ελλάδα"!!!!
Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του http://real-democracy.gr είναι οι ίδιοι με το getgreeceback.com και το kinima.org.
Τα "παιδία παίζει" την επανάσταση.!

Το kinima.org το έπαιξε "σπίθα", έπαιξε και με κάτι συμβουλευτικάριους του γέροντος,ασθενούς, αλλά πάντα αγωνιστή, Μίκη και όταν τους έδιωξε η βάση, από συνέλευση της Θεσσαλονίκης, κατάγγειλαν το "παραστράτημα" της σπίθας.(βλέπε λεπτομέρειες παραπάνω)
Πρόκειται για νεκροθάφτες κινημάτων.!
Τώρα, είδαν ξανά φως και μπήκαν. (Παλιά μας τέχνη , κόσκινο)

Η σελίδα http://real-democracy.gr
ΔΕΝ είναι η επίσημη σελίδα των αγανακτισμένων.

Το κίνημα των αγανακτισμένων ΔΕΝ έχει κάποια επίσημη σελίδα
καθώς και ΔΕΝ έχει εκπροσωπους!

Η μόνη διακίνηση ιδεών και απόψεων πραγματοποιείται στις πλατείες!


Δεν πρόκειτε να γράψω κάτι παραπάνω, παρα μόνο να μην αφήνετε να σας χειραγωγούνε...
Κατέβείτε στις πλατείες ΜΟΝΟΙ σας και συμμετέχετε στις λαικές συνελεύσεις.
Εκφράστε την αποψη σας, ακούστε τις απόψεις των άλλων.
Αν δεν συμμετέχουμε εμείς που νοιαζόμαστε, και αγωνιούμε για το σήμερα, για το άυριο, είναι φυσικό επόμενο κινήσεις όπως των αγανακτισμένων να καπηλευτούν απο τον οποιονδήποτε!!!
Για τον παραπάνω λόγο είναι επιτακτική η ανάγκη να δείτε ξεκάθαρα τι μας λείπει σήμερα περισσότερο απο ποτέ;;
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΑΜΕΣΗ!
Με σωστή οργάνωση, με σωστές προτάσεις και με την ΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑΤΟΣ πρέπει και μπορούμε να την διεκδικήσουμε!
Πρέπει να τεθεί επι τάπητος οργάνωση διαλέξεων στις πλατείες που να ενημερώνουν τον κόσμο σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα και ποιες λύσεις προτείνουμε ως αγανακτισμένοι έλληνες πολίτες!

Πρέπει να τεθούν προτάσεις και να ψηφιστούν δημοκρατικά απο τον κόσμο που θα καλεστεί να κατέβει στις πλατείες να τις ψηφίσει! 
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!

Ο Γ. Μπουταρης τα βαζει με τους Ποντιους και επαινει το σφαγεα Κεμαλ Ατατουρκ!!! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΙ" -ΕΣΤΩ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ?- ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ" ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!

 
Οι Πόντιοι συμπολίτες μας στρέφονται πλέον κατά του εθνομηδενιστή δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Ο τελευταίος, δεν παρέστη στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, αν και είχε προσκληθεί. Όταν λοιπόν διασταυρώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γεώργιο Παρχαρίδη, ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε για την απουσία του 9παρλεστησαν δεκάδες χιλιάδες πολιτών), ο δήμαρχος του είπε: «Δεν συμμετέχω σε διασπαστικές κινήσεις»! Τι εννοεί ο «ποιητής»;!

Φυσικά, πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Μπουτάρης, είχε δηλώσει από την Κωνσταντινούπολη, ότι θεωρεί «ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι γενέτειρα του Κεμάλ Ατατούρκ». Η επίσκεψη στην Πόλη και η δήλωση είχαν συμπέσει με την 97η επέτειο της Γενοκτονίας αυτού του σημαντικού τμήματος του ελληνισμού από την Τουρκία.

Επιστολή διαμαρτυρίας

Στις 24 Μαΐου η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, απέστειλε στον κ. Μπουτάρη, επιστολή διαμαρτυρίας, όπου μεταξύ άλλων, επισημαίνονται τα εξής: «Με την παρούσα επιστολή μας θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη επιτυχία της κεντρικής πανελλαδικής εκδήλωσης εθνικής μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού την 19η Μαϊου 2011... Αισθανόμαστε μάλιστα την ανάγκη να σας ενημερώσουμε διότι παρά τα όσα είχαμε συμφωνήσει στην από κοινού μας συνάντηση πριν από ένα μήνα, δεν παρέστητε τελικώς για να απευθύνετε χαιρετισμό στην εκδήλωσή μας επιπροσθέτως δε, δεν γνωρίζουμε την τύχη της δικής σας πρότασης για μετονομασία κεντρικού δρόμου της πόλης σε οδό 19ης Μαΐου. 


Αντιθέτως ακούσαμε και διαβάσαμε μετ' επιτάσεως σε πάρα πολλές ηλεκτρονικές σελίδες του Τύπου απόδοση δηλώσεών σας στην Κωνσταντινούπολη την 17η Μαΐου ενώπιον Τούρκου συναδέλφου σας περί του πόσο ‘μεγάλη τιμή είναι για την πόλη της Θεσσαλονίκης να είναι γενέτειρα του Μουσταφά Κεμάλ'. Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους κύριε Δήμαρχε είμαστε υποχρεωμένοι από την ιερή παρακαταθήκη των 353.000 αθώων θυμάτων του ποντιακού ολοκαυτώματος και γενοκτονίας να είμαστε κάθετα και ριζικά αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια οποιουδήποτε να αγιοποιήσει το σφαγέα των προγόνων μας Μουσταφά Κεμάλ. Για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να διευκρινίσετε τις δηλώσεις σας.

Θα παρακαλούσαμε να αντιληφθείτε ότι αυτό δεν αποτελεί στοιχείο προσωπικής εμπάθειας προς οποιονδήποτε αλλά έσχατος όρος αυτοσεβασμού τριών εκατομμυρίων Ελλήνων ποντιακής καταγωγής σε όλο τον κόσμο».


Δεν δίνει πλατεία στους Πόντιους για εκδήλωση!!!

Έχει όμως και εξωφρενική συνέχεια το θέμα: "Με την επιστολή μας αυτή επίσης ζητούμε την παραχώρηση της Πλατείας Αγίας Σοφίας για την κεντρική πανελλαδική εκδήλωση μνήμης την 19η Μαΐου 2012 έτος που η Θεσσαλονίκη μας θα εορτάσει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό. 

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε κύριε Δήμαρχε αυτά που δηλώσατε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι ‘δεν θα δώσω την Πλατεία σε κανένα την άλλη χρονιά', διότι οι Πλατείες ανήκουν στον λαό και ο λαός αποφασίζει για την μοίρα του».
elkosmos

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ

Σε μια ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την Άλωση,που διοργάνωσαν ο "Στόχος" και άλλοι πατριωτικοί φορείς και ιστολόγια .Κύριοι ομιλητές ήταν οι Μιχάλης Βάρδας,Παναγιώτης Αποστόλου και Χαρά Νικοπούλου,ενώ παρεμβάσεις έκαναν και οι διοργανωτές.

Η παρουσία του Κώστα Πρέκα,του Ελληνόψυχου ηθοποιού που χλευάζουν διαρκώς τα ανθελληνικά Μμε,αδυνατώντας να τον αντιμετωπίσουν διαφορετικά,έκανε αίσθηση,παρότι ήταν πολύ σύντομη:


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδήλωση για την επέτειο της "Αλωσης" με ομιλητές την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και τους Μιχάλη βάρδα και Παναγιώτη Αποστόλου. πηγη