Χρήστες OnLine

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 10 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΤΕΣ

..

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Εκατοντάδες είναι καθημερινά αυτοί που προσπαθούν παράνομα να εισέλθουν με κάθε τρόπο στην Ελλάδα. Το πιό δύσκολο ρόλο για την φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας έχει αναλάβει το λιμένικο αλλά οι επιτυχίες του αν και δεν είναι καθόλου αμελητέες δεν είναι ικανές να σταματήσηουν την εισβολή στην οποία πέρνουν μέρος και τούρκοι «λαθρέμποροι» πολλοί εκ των οποίων δεν δρούν με οικονομικά κίνητρα αλλά εκτελώντας εντολές υπηρεσιών της γείτονος.

Στα πλαίσια των ελέγχων του λιμενικού και σύμφωνα με ανακοίνωση της προϊστάμενης αρχής του, συνελήφθησαν, εχθές το απόγευμα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δέκα (10) αλλοδαποί (7 άνδρες, 1 γυναίκα και 2 παιδιά), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων και κατά δήλωσή τους είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι παράλια, με άγνωστο σκάφος. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Πόσοι άλλοι κατόρθωσαν όμως εχθές να περάσουν τελικά σε ελληνικό έδαφος, είτε από στεριά είτε από θάλασσα;


Ιστορική Εκκλησία στην Αγγλία μετατρέπεται σε τζαμί, ενώ οι τάφοι καταστρέφονται


Ιστορική Εκκλησία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας μετατράπηκε σε τζαμί, ενώ ο περίβολος της Εκκλησίας στον οποίον υπήρχαν παλαιοί χριστιανικοί τάφοι, σκάφτηκε με εκσκαφέα και ισοπεδώθηκε, με αποτέλεσμα πολλοί τάφοι να καταστραφούν και άλλοι να μεταφερθούν αλλού.

Η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου και Ευαγγελιστή (St John the Apostle and Evangelist) κτίστηκε το 1845 σε μια τοποθεσία που δώρισε ο Sir JWH Anson και μέχρι πρόσφατα ήταν η μεγαλύτερη εκκλησία της Αγγλικανικής ενορίας στο Longsight, συνοικίας του Manchester, ενώ ήταν η μόνη στην περιοχή που είχε νεκροταφείο.

Με την συνεχή εισροή μεταναστών – ειδικά από χώρες του τρίτου κόσμου – τα τελευταία χρόνια, η περιοχή άρχισε να αποκτά συμπαγείς πληθυσμούς μεταναστών, την ίδια ώρα που οι Βρετανοί εγκατέλειπαν την περιοχή.

Σήμερα στην περιοχή αυτή ο γηγενής βρετανικός πληθυσμός έχει αντικατασταθεί πλήρως από τους Ασιάτες και Αφρικανούς μετανάστες.

Καθώς δεν έμεινε κανένας Βρετανός πλέον στην περιοχή, η Αρχαιολογική Υπηρεσία άναψε το «πράσινο φως» ώστε η Εκκλησία να μετατραπεί σε Τζαμί.

Σήμερα πλέον, μόνο η ταμπέλα της οδού ‘St. John’s Street’ θυμίζει την ιστορική Εκκλησία.

Έξω από την εκκλησία υπάρχει μεγάλη ταμπέλα με αραβικούς και αγγλικούς χαρακτήρες που κάνει γνωστό στους περαστικούς ότι εκεί βρίσκεται το «Ισλαμικό Κέντρο» ‘Dar-ul-Ulum Qadria Jilania’.

Μία μικρότερη ταμπέλα στην παλιά ξύλινη είσοδο, ενημερώνει ότι ο χώρος είναι ήδη «ανοικτός για προσευχή», κάτι που στην ουσία δηλώνει ότι το «Ισλαμικό Κέντρο» χρησιμοποιείται για τζαμί.


Οι βρετανικοί χριστιανικοί τάφο - το μοναδικό απομεινάρι της βρετανικής χριστιανικής ταυτότητας στην περιοχή – αποτελούσε προφανώς πρόβλημα ή και προσβολή, για τους νέο-εγκατασθέντες μουσουλμάνους και έτσι με την βοήθεια μεγάλου εκσκαφέα 'Komatsu', «καθάρισαν» τον χώρο καταστρέφοντας πολλές ταφόπλακες, οι οποίες μετατράπηκαν σε ερείπια.


Σύμφωνα με το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (British National Party*) η ιστορία της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου και Ευαγγελιστή είναι ένα πραγματικό μάθημα ιστορίας για το τι θα συμβεί στη Βρετανία αν δεν σταματήσει η παράλογη πολυπολιτισμική πολιτική των άλλων κομμάτων που μαθηματικά οδηγεί στην ‘εθνοκάθαρση’ των Βρετανών μέσα στην πατρίδα τους από τα κύματα μεταναστών από τον Τρίτο Κόσμο

Πηγές:

http://islamnowayuk.com/?p=2878&

http://bnp.org.uk/

(*) Το British National Party – BNP, είναι το κόμμα των Βρετανών εθνικιστών, με αρχηγό τον Nick Griffin. Στις Εθνικές εκλογές του 2005 το ποσοστό του ήταν 0,7%. Στις Ευρωεκλογές του 2009, κατόρθωσε να εκλέξει 2 Ευρωβουλευτές και να λάβει περίπου 1 εκατομμύριο ψήφους.

Δείτε το βίντεο



Πηγή:
Κόκκινος Ουρανός

Tρόμος στο Βόλο από τους αλβανούς μαχαιροβγάλτες!


Έξι μέχρι στιγμής τα θύματα!


Έξι είναι τα θύματα ανελέητης επίθεσης της «παρέας» με τα μαχαίρια και τα κατσαβίδια, μέσα σε δύο μόλις 24ωρα! Οι αδίστακτοι ληστές εμφανίστηκαν στο κέντρο του Βόλου ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, με πρώτο τους θύμα έναν 37χρονο ιδιοκτήτη ταξί και στη …γύρα τρόμου μέχρι και το πρωί της Δευτέρας χτύπησαν άλλες πέντε φορές.

Χθες, επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας επιβεβαίωνε το δημοσίευμα του «Τ» για την επικίνδυνη ομάδα τριών αλλοδαπών, οι οποίοι έχουν σπείρει τον τρόμο και τον πανικό στο Βόλο.

Για τον εντοπισμό των τριών αλλοδαπών, υπηκοότητας Αλβανίας, αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Από τα έξι συνολικά θύματα της επικίνδυνης συμμορίας ληστών οι δύο εισήχθησαν στο Νοσοκομείο Βόλου με σοβαρές σωματικές κακώσεις.

Το τελευταίο θύμα της επικίνδυνης συμμορίας είναι ένας 29χρονος σιδηρουργός. Στις 5:30 το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ενώ βάδιζε οι τρεις πετάχτηκαν μπροστά του, ακινητοποιώντας τον. Με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου του άρπαξαν τον ασημένιο σταυρό από το λαιμό του και δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του.

Νωρίτερα, στις 2:45 το πρωί της ίδιας ημέρας, η συμμορία με τα μαχαίρια εμφανίστηκε στην περιοχή των Παλαιών. Με την απειλή μαχαιριού τρομοκράτησαν έναν 27χρονο ηλεκτρολόγο. Έκοψαν από το λαιμό του την αλυσίδα, έβγαλαν από το χέρι του το ρολόι και άρπαξαν από την τσέπη του ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 20 ευρώ.

Την Κυριακή, στις 2:45 το πρωί θύμα τους έπεσε ένας 22χρονος φοιτητής. Με πανομοιότυπο τρόπο αφαίρεσαν από το νεαρό ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 30 ευρώ.

Μία ώρα αργότερα την ίδια ημέρα επιτέθηκαν σε 52χρονο ιδιωτικό υπάλληλο. Δείχνοντας του απειλητικά τα αιχμηρά αντικείμενα που κρατούσαν στα χέρια προσπάθησαν να του αρπάξουν χρηματικό ποσό 850 ευρώ. Όμως, ο 52χρονος αντέδρασε και μετά από συμπλοκή μαζί τους κατάφερε να διαφύγει.

Το περασμένο Σάββατο, τα ίδια πρόσωπα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, μετέβησαν σε καφέ-μπαρ του Βόλου, περίπου στις 5 το πρωί. Απειλώντας με μαχαίρι και κατσαβίδι άρπαξαν μετά από καυγά δύο κινητά τηλέφωνα και 800 ευρώ. Όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντέδρασε, εκείνοι του επιτέθηκαν και τον έπληξαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Μισή ώρα νωρίτερα, ξημερώματα του Σαββάτου, αναίτια επίθεση από τη συμμορία δέχθηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης ταξί, στην οδό Σόλωνος την ώρα που ξεφόρτωνε δέματα σε εταιρεία ταχυμεταφοράς ιδιοκτησίας της συζύγου του.

Τον χτύπησαν ανελέητα με τα αιχμηρά αντικείμενα που κρατούσαν στα χέρια τους, λοστό, μαχαίρι και κατσαβίδι, όπως ο 37χρονος περιέγραφε στον «Τ».
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και νοσηλεύτηκε με επικίνδυνες σωματικές κακώσεις, ευτυχώς εκτός κινδύνου για τη ζωή του.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.. ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ... ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ..


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ

...
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ


Εκατοντάδες είναι τα κυκλώματα που προωθούν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα από κάθε πλευρά των θαλασσίων ή των χερσαίων συνόρων μας.


Κάθε μέρα η Αστυνομία ή το Λιμενικό εξαρθρώνουν τέτοια κυκλώματα, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό. Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της Αστυνομίας...


Σήμερα (17-09-2009), πρωινές ώρες, στον Ανατολικό κόμβο Κομοτηνής Εγνατίας οδού, συνελήφθη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ένας (1) 24χρονος αλλοδαπός διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, οχτώ (8) λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει λάθρα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο.


Επιπλέον εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο προπορεύονταν του ανωτέρω οχήματος λειτουργώντας ως προπομπός και συνελήφθησαν ο 24χρονος αλλοδαπός οδηγός και ο 25χρονος, επίσης αλλοδαπός, συνοδηγός αυτού.


Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα προσαχθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.-


ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ.


ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ


ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

...
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ

Η ομάδα της ΠΓΔΜ έφτασε σήμερα στο Πολύκαστρο του Κιλίς για να συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων Μπάντμιντον που διεξάγεται στην πόλη.
Οι έξι αθλητές όμως και οι δύο προπονητές κατέφθασαν χθες και ζήτησαν να αγωνιστούν ως "Μακεδονία" παρά το γεγονός πως η Παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ μόνο με το όνομα FYROM.

Oι Έλληνες διοργανωτές πρότειναν στους σκοπιανούς να αγωνιστούν ως FYROM εκείνοι όμως αντιπρότειναν να...αγωνιστούν όλες οι ομάδες χωρίς διακριτικά των χωρών τους! Αυτό φυσικά δεν έγινε δεκτό και οι σκοπιανοί αποχώρησαν δίνοντας την ευκαιρία στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας τους να προχωρήσουν στη δημοσίευση μερικών ακόμα δημοσιευμάτων εναντίον της χώρας μας...

Το είδαμε ΕΔΩ

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ... "ΠΑΙΔΙΑ"... ΜΟΝΑΔΙΚΟ SHOW ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!



Δείτε το βιντεάκι μέχρι τέλους, είναι όλα τα λεφτά! Χωρίς περαιτέρω σχόλια, δεν χρειάζονται….


Πηγη

Δεν θα αναγνωρίσει η Ρωσία “Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου”


ΔΗΛΩΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Αμετάβλητες παραμένουν οι θέσεις της Ρωσίας σχετικά με την επίλυση του Κυπριακού, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αντρέι Νεστερένκο.


«Η θέση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τη διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει αμετάβλητη: είμαστε υπέρ της εφαρμογής των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, εναντίον των προσπαθειών επιβολής στις πλευρές έξωθεν οποιωνδήποτε “συνταγών” και τεχνητών χρονοδιαγραμμάτων διευθέτησης», είπε ο κ. Νεστερένκο, προσθέτοντας ότι «οι ηγέτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας επανειλημμένως υπογράμμισαν ότι η τελική επίλυση της σύγκρουσης είναι δυνατή μόνο μέσω της επίτευξης καθολικής συμφωνίας μεταξύ των κυπριακών κοινοτήτων με την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας, τον υπολογισμό των θέσεων καθεμιάς από αυτές, το σεβασμό των συμφωνημένων διαπραγματευτικών και ειρηνευτικών μηχανισμών».

Σχετικά με την αναγνώριση από την Ρωσία των "κατεχώμενων" ο Ρώσος εκπρόσωπος είπε: «Εννοείται ότι ποτέ δεν έγινε λόγος για αναγνώριση από τη Ρωσία της ούτω καλούμενης “Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου” και ούτε γίνεται».