Χρήστες OnLine

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΚΑΙ ΕΓΚΥΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ... μονο για τετοια ειναι οι φλωροι καρπαζοεισπρακτορες

Εχθές το βράδυ μετά την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο πεδίο του Άρεωςη εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ που κινείται στην νεολαία ΠΑΣΟΚ έκανε εκδήλωση σε μαγαζί στην οδό Κωλέτη 25

Ανάμεσα 1 με 2 μετα τα μεσάνυχταστο μαγαζί κατέφθασαν 25 κουκουλοφόροι με ρόπαλα (ένας εξ αυτών κρατούσε πιστόλι φωτοβολίδων)

Οι κουκουλοφόροι επιτεθήκαν αδιακρίτως στον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζίόταν λέμε αδιακρίτως όμως το εννοούμε αφού από την μανία τους δεν γλύτωσε ούτε μια νεαρή έγγυος!!!! που βρισκόταν εκείνη την στιγμή εκεί.για 5 λεπτά κατέστρεφαν ότι έβρισκαν και χτυπούσαν τον κόσμο και φυσικά αστυνομία πουθενά (αλλού φτάνει σε 1 λεπτό)

Το αποτέλεσμα της επίθεσης, αρκετοί τραυματίες ...δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο...και ένα μαγαζί βομβαρδισμένο...μετά από 10 λεπτά έφτασε και μια διμοιρία που βρισκόταν παρακάτω, αφού βέβαια πήγε κάποιος από αυτούς που βρισκόταν στο μαγαζί και τους έφερε από το χεράκιαλλά οι κουκουλοφόροί βέβαια είχαν εξαφανιστεί προς την μεριά της Νομικής ( ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ ΤΟΥ ) και είναι απορίας άξιο....αυτη την είδηση γιατί δεν την έπαιξε κανείς;



απαντηση : παιζαν τα πουλακια τους τα ζωα της βουλης και των υπουργειων. οι γνωστοι κοιμισηδες που το μονο που ξερουν ειναι να τρωνε τις μιζες και να συντηρουν τα 50 αναρχο απλυτα κουμουνια για την τρομοκρατια τους. Το ασυλο ειναι η δημοκρατια σας ρε αλητες? ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ μαλακεσ εισαγγελεις του υπνου και λαδωμενοι ποντικοι ολοι σας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΖΩΑ .


Οι «ειρηνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγορούν σαν… εγκληματίες(!) τους Χρυσαυγίτες

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε την Πέμπτη 4/6 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Αγρινίου ο Σωκράτης Ζαραβίνας, υποψήφιος του Μ-Λ ΚΚΕ, από μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού.



Ο Σωκράτης Ζαραβίνας δέχθηκε επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές από τον Βαγγέλη Τασούλη, μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού, την ώρα που μοίραζε προκηρύξεις στην πλατεία Αγρινίου μπροστά σε πολύ κόσμο. Η επίθεση ήταν τόσο βίαιη που ο Σωκράτης Ζαραβίνας μεταφέρθηκε σχεδόν αιμόφυρτος και αναίσθητος στο νοσοκομείο Αγρινίου.



Κατέληξε ο αστυνομικός που πυροβόλησαν στην Κυψέλη



Εξέπνευσε σήμερα το πρωί ο 30χρονος αστυνομικός της ομάδας «Δ», Σπύρος Θεοδώρου.

Ως γνωστόν, ο άτυχος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά αγνώστων αλλοδαπών ( πιθανως απο χωρα του ανατολικου μπλοκ ) , τα ξημερώματα της 3ης Απριλίου 2009 στην Κυψέλη, κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου που διενεργούσε με συνάδελφό του.

Ο 30χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Κοργιαλένειο-Μπενάκειο, και προχθές η κατάστασή του είχε παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση.

Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου, οι δύο αστυνομικοί, μέλη της Δύναμης Ελέγχου Ταχείας Αντίδρασης («Δέλτα») μετέβησαν στην Κυψέλη για να ερευνήσουν καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου, κοντά στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Οι δύο αστυφύλακες, ο 30χρονος Σπύρος Θεοδώρου και ο 34χρονος Γιώργος Αναγνωστόπουλος, πλησίασαν να ελέγξουν ύποπτο άτομο στη συμβολή των οδών Σκιάθου και Σκόκου.

Tον άγνωστο άνδρα πλησίασε ο 34χρονος, ενώ ο έτερος αστυφύλακας έμεινε πιο πίσω για να παράσχει κάλυψη στον συνάδελφό του.

Μοιραίος αποδείχθηκε τη στιγμή εκείνη ο ρόλος 50χρονης περιοίκου. Παρενέβη στον έλεγχο βρίζοντας και φωνάζοντας στους αστυνομικούς ότι ο ύποπτος είναι γνωστός της, ζητώντας να τον αφήσουν ήσυχο.

Η γυναίκα απέσπασε την προσοχή των αστυνομικών με αποτέλεσμα ένα δεύτερο άτομο, την παρουσία του οποίου δεν είχαν αντιληφθεί οι αστυνομικοί, να πυροβολήσει από πίσω στο κεφάλι και σχεδόν εξ επαφής τον 30χρονο Σπύρο Θεοδώρου.

Το δεύτερο άτομο, στο οποίο οι αστυνομικοί δεν είχαν προλάβει να περάσουν χειροπέδες, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον 34χρονο αστυφύλακα στο κεφάλι.

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του αστυνομικού εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης : «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου που έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε γενναία επί δίμηνο, μετά από τα δολοφονικά πυρά που είχε δεχθεί από κακοποιό, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού και να υποσχεθώ ότι η Ελληνική Αστυνομία θα εξιχνιάσει και αυτήν την υπόθεση και θα παραδώσει τον δράστη του εγκλήματος στη Δικαιοσύνη». (απο λόγια πολλα απο πράξεις ΤΙΠΟΤΑ )


Θέμα Τσαμουριάς ανακινεί ο Κεμαλικός Τρεμόπουλος




"Περίεργες" και "ανερμήνευτες" για τα εθνικά μας θέματα ήταν οι θέσεις των τριών υποψηφίων Ευρωβουλευτών των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννη Παρασκευόπουλου, Όλγας Κήκου και Ιωάννας Κοντούλη, που βρέθηκαν χθες στα Γιάννενα.

Κάνοντας γενικές αναφορές για δήθεν "πράσινη λύση στην κρίση", οι θέσεις που παρουσίασαν για τα εθνικά μας θέματα δεν ήταν μόνο προκλητικές, αλλά άγγιζαν (αν δεν τα ξεπερνούσαν) τα όρια της γελοιότητας.

Σε άλλες εποχές θα μιλούσαμε για "προδοσία".

Σιγά - σιγά οι οικολόγοι αυτοαποκαλύπτονται


Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλος υποστηρίζει την ανακίνηση του ανύπαρκτου ζητήματος της Τσαμουριάς, αφού υιοθετεί την άποψη ανιστόρητων ιστορικών ότι "...η εκδίωξη των Τσάμηδων από τις κωμοπόλεις και τα χωριά τους ήταν μια εξαιρετικά βίαιη διαδικασία. Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού θανατώθηκε, πολλοί κακοποιήθηκαν, ενώ τα υπάρχοντά τους διαρπάγησαν!..."

Από "θύτες" οι Τσάμηδες, παρουσιάζονται ως "θύματα" κατά τον Τρεμόπουλο, το κόμμα του οποίου διεκδικεί την ψήφο του Έλληνα πολίτη, για να μπει στην Ευρωβουλή.

Και αν τύχει και μας αντιπροσωπεύσει, οι εκπρόσωποί του θα υπεραμύνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των απόψεων των λεγόμενων Τσάμηδων της Αλβανίας, που διεκδικούν την μισή Ήπειρο και έχουν προσφύγει μάλιστα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο διεκδικώντας την επιστροφή των ...περιουσιών τους!



Ο Κεμαλικός Μιχάλης Τρεμόπουλος γράφει μεταξύ άλλων τα εξής ακατανόητα και αστήριχτα σε ιστοσελίδα:

"...Είχα φιλοξενηθεί, με δική του επιμονή, στο σπίτι ενός στελέχους της Ένωσης Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Τουρκίας, όπου γνώρισα τη μητέρα του. Ανήκε σε μια ομάδα 70 περίπου παιδιών που είχαν γλιτώσει από το λεπίδι του Ζέρβα με πρωτοβουλία των Ελλήνων κατοίκων της Πάργας. Οι άξιοι αυτοί συμπολίτες τους, αφού τα έκρυψαν στα σπίτια τους, προτίμησαν να μη τα στείλουν στην Αλβανία -όπως τα άλλα - αλλά στην Τουρκία, όπου 7 χρονών αυτή και ο μετέπειτα άντρας της, αναγκάστηκαν να μάθουν τουρκικά και να ενσωματωθούν στην τουρκική κοινωνία. Η γιαγιά, μάλιστα, μιλούσε ακόμη τα ελληνικά αλλά τραγουδούσε πολύ καλύτερα αντάρτικα τραγούδια, που της είχαν μάθει οι γονείς της. Αυτό ήταν και το αμάρτημά τους: εκτός από μουσουλμάνοι ήταν και αριστεροί…".

Π.Λ.

Πηγή:
gianniotis


AIΓΑΙΟ: Eνας απέραντος πετρελαιοφόρος ορίζοντας. (Μέρος Πρώτο)


Image2


Συντάκτης: Γιώργος Γ. Αδαλής (2002) / http://www.aegeantimes.gr

Οι πρωταγωνιστές, τα ιστορικά γεγονότα και οι περιοχές των κοιτασμάτων.

Πως και Γιατί φτάσαμε στις Γκρίζες Ζώνες και τους αεροδιαδρόμους – Από την Θάσο εως την Κύπρο

Μια απίστευτη ιστορία φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας οι Aegean Times (AT) μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν 4 συνεργάτες του Portal. Οι ίδιοι άνθρωποι είχαν συνεργαστεί και πριν ένα χρόνο στην σύνταξη της μελέτης των AT που αφορούσε στα Ελληνοτουρκικά. Είναι πραγματικά απίθανο το πώς εκτυλίσσονται ιστορικά τα πρόσφατα γεγονότα που απαντούν σε ένα καίριο ερώτημα που επί δεκαετίες αποτελεί «ταμπού» της Ελληνικής Πολιτικής αλλά και των δημοσιογράφων. Αν και οι συνεργάτες των AT ξεκίνησαν την έρευνα αυτή πριν πολλά χρόνια, φαίνεται σήμερα να καταλήγουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα που θα σοκάρει πολλούς.



Επί 30 χρόνια και πλεον χρόνια ακούμε και διαβάζουμε για τις περίφημες διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο χωρίς να έχουμε καταφέρει να φωτίσουμε το ομιχλώδες τοπίο που καλύπτει αυτές τις διεκδικήσεις. Είναι τυχαία άραγε η κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο; Είναι τυχαίο το ζήτημα που τέθηκε από τους Τούρκους σχετικά με τους Αεροδιαδρόμους της Ρόδου, Είναι τυχαίο γεγονός η διπλωματική εμπλοκή της ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε. και οι συναντήσεις Κληρίδη – Ντενκτάς; Είναι τυχαίο γεγονός οι 2 συναντήσεις Παπανδρέου-Τζέμ μέσα σε διάστημα 10 ημερών; Είναι τυχαία η επιλογή των σημείων που επιλέγουν οι Τούρκοι πιλότοι όταν πραγματοποιούν τις παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου χώρου;



Η έρευνα των AT επιχειρεί να ρίξει άπλετο φως στην άσκηση της Εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας. Από την ιστορική αναδρομή των «θερμών επεισοδίων» οι ΑΤ φωτίζουν το παρασκήνιο της διπλωματίας και προσδίδουν μια νέα διάσταση στις «επιθυμίες» των Τούρκων.




30 χρόνια δηλώσεις …

Ξεκινώντας πολύ πριν το 1974 όταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Ελληνοαμερικανός Σπύρος Αγκνιου, είχε ειπωθεί δημόσια τόσο από αυτόν όσο και από πολλούς Αμερικανούς αξιωματούχους ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχει σταγόνα πετρέλαιο δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «όποιος βρει έστω ένα ποτήρι πετρέλαιο στο Αιγαίο να μου το φέρει να το πιω»



Από δημοσιεύματα τόσο του Ελληνικού όσο και του Αμερικανικού τύπου είχε διοχετευτεί στο κοινό η πεποίθηση ότι όλες οι έρευνες για την αναζήτηση κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο είχαν αποβεί άκαρπες. Την ίδια τακτική είχαν ακολουθήσει και διάφοροι πολιτικοί της Μ. Βρετανίας για την Κύπρο με αποκορύφωμα αυτή του ύπατου αρμοστή Εντουαρντ Κλέϊ στις 23 Απριλίου του 2001 όταν έσπευσε να δηλώσει ότι «στην Κύπρο υπάρχει τόσο πετρέλαιο όσο φιστ ικοβούτυρο κάτω από το Μάντσεστερ».

Κατά την περίοδο της Χούντας ξεκίνησαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Καβάλας τα πρώτα κοιτάσματα πετρελαίου. Τότε είχαν γίνει πολλές έρευνες και είχαν ανακαλυφθεί 5 πετρελαιοφόροι ορίζοντες. 4 εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων των 6 μιλίων και ένας εκτός των 6 μιλίων ΑΛΛΑ εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Από τους πετρελαιοφόρους ορίζοντες εντός των 6 μιλίων, οι 2 ήταν άμεσα εκμεταλλεύσιμοι αλλά περιορισμένης περιεκτικότητας . Ως δια μαγείας η μελέτη για τον πέμπτο ορίζοντα εκτός των 6 μιλίων … εξαφανίστηκε! Την εποχή αυτή η Αγκυρα άρχισε να δείχνει έμπρακτα σε διπλωματικό επίπεδο το ενδιαφέρον της για την περιοχή αλλά το υψηλό κόστος εξόρυξης και διύλισης του πετρελαίου δεν είχε κινήσει την «πολεμική μηχανή» των Τούρκων αφού είχαν θέσει ως προτεραιότητα την περιοχή της Μοσούλης και τα κοιτάσματα πετρελαίου της Κύπρου!




Καραμανλής. Ο πρώτος που αξιοποίησε πολιτικά την ύπαρξη πετρελαίων στο Αιγαίο

Όταν έπεσε η Χούντα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ζήτησε να ενημερωθεί για όλες τις έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί στο Αιγαίο. Εκτίμησε ότι η πετρελαϊκή κρίση του 1973 – που ανέβασε τις τιμές από 3 δολάρια το βαρέλι στα 14 – ίσως προσέλκυε κάποιους επενδυτές στο Αιγαίο. Η πολιτική ευφυΐα του Καραμανλή τον οδήγησε σε συζητήσεις με τους Ευρωπαίους που βρέθηκαν μπροστά σε μεγάλη έκπληξη. Στο Αιγαίο υπήρχαν πετρέλαια!!! Ο αείμνηστος ηγέτης κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των Ευρωπαίων αφού όλες οι μελέτες οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι 3 περιοχές (μια στο Βόρειο Αιγαίο, μία στο Νότιο και μια ακόμη για την οποία δεν μπορεί κάποιος να καταλήξει με σαφήνεια για το που βρίσκεται) αποτελούσαν ίσως το μεγαλύτερο ανεκμετάλλευτο κοίτασμα πετρελαίου παγκοσμίως. Το 1976 είχε αρχίσει να διαφαίνεται η επιθυμία των Ευρωπαίων για να ολοκληρωθεί η ένταξη της Ελλάδος στην τότε ΕΟΚ γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ΗΠΑ και των Τούρκων οι όποίοι δεν έβλεπαν με «καλό μάτι» μια τέτοια κίνηση.

Σε διπλωματικό επίπεδο τόσο ο Κων/νος Καραμανλής όσο και ο Πέτρος Μολυβιάτης, είχαν εκμεταλλευτεί τα μέγιστα από την απόδειξη ότι το Αιγαίο είναι το «Φορντ Νοξ του Μαύρου Χρυσού». Όταν οι Γαλλικές πετρελαϊκές εταιρίες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στις μελέτες της Ελληνικής Κυβέρνησης, ακολούθησαν και άλλες που συνέτειναν στην παραδοχή ότι ο Καραμανλής έχει δίκιο! Τότε οι Τούρκοι διπλωμάτες αντελήφθησαν ότι η πολιτική Καραμανλή απέφερε καρπούς στην Ελλάδα και σε μια πράξη δυναμικής παρουσίας έβγαλαν το ερευνητικό σκάφος «Χόρα» στο Β.Α. Αιγαίο. Ηταν η πρώτη επίσημη διεκδίκηση των Τούρκων που ουσιαστικά αποτελούσε μια προειδοποίηση των ΗΠΑ ότι το «Αιγαίο ΔΕΝ ανήκει στους Ελληνες».




Βυθίστε το “ΧΟΡΑ”: Γιατί όμως; (Καλοκαίρι 1976)

Το «Χόρα» επεχείρησε να πραγματοποιήσει έρευνες εκτός των 6 μιλίων των θαλασσίων συνόρων μας αλλά εντός της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας (δηλαδή της περιοχής που το βάθος της θάλασσας είναι σχετικά μικρό) και μάλιστα σε μια περιοχή που όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω είναι μια από τις 2 που οι τούρκοι έχουν θέσει από τότε στο στόχαστρό τους. Για την ιστορία, όταν ο Π. Μολυβιάτης αναζήτησε τον Α. Παπανδρέου για να τον ενημερώσει, ο τελευταίος βρισκόταν στη Θράκη από όπου είπε και το ιστορικό «βυθίστε το Χόρα» χωρίς όμως να έχει διαπιστωθεί εως σήμερα αν το είπε αφού προηγουμένως είχε έρθει σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση Καραμανλή.



Μέχρι τότε η Τουρκία ήταν ανήμπορη να αντιδράσει αφού σε στρατιωτικό επίπεδο η Ελλάδα είχε ένα τεράστιο προβάδισμα στον αέρα γεγονός που καθιστούσε οποιαδήποτε στρατιωτική ενέργεια ανέφικτη από πλευρά της. Τελικά τότε το «Χόρα» επέστρεψε άπραγο στη βάση του αφού η οποιαδήποτε κίνηση των Τούρκων θα έφερνε πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα και όλοι εκτιμούσαν ότι η Τουρκία θα ηττηθεί.





MΠΑΜΠΟΥΡΑΣ: Mια λέξη που επί δύο ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ήταν στο ψυγείο



Οι έρευνες για τα πετρέλαια συνεχίστηκαν τόσο επί Καραμανλή όσο και επί Παπανδρέου. Το 1978, δηλαδή πριν μπει η Ελλάδα στην ΕΟΚ, πραγματοποιήθηκε μια μελέτη σε μια περιοχή για την οποία γινόταν πολύς λόγος. Πρόκειται για την περιοχή στην οποία η Χούντα είχε διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολύ πλούσια πετρελαϊκά κοιτάσματα αλλά η προηγούμενη μελέτη είχε χαθεί!!! Η μελέτη ανέφερε ότι 10 ναυτικά μίλια από το Ακρωτήριο ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ της Θάσου, υπάρχει ένα τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου, ΑΜΕΣΑ αξιοποιήσιμο, σε μικρό βάθος από την επιφάνεια και με κόστος εξόρυξης ίσο με αυτό των πηγαδιών που υπάρχουν στη Σ. Αραβία! Το κόστος εξόρυξης στη Σ. Αραβία ήταν 5 δολάρια το βαρέλι και η μελέτη καταδείκνυε ότι στην θαλάσσια περιοχή του ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ το κόστος ήταν μόλις 4,8 δολάρια /βαρέλι γεγονός που την καθιστούσε ισότιμη με μια οποιαδήποτε εξόρυξη σε χερσαίο έδαφος. Αντίθετα, οι εξορύξεις σε θαλάσσιες περιοχές είναι πάντοτε ακριβότερες όπως αυτές για παράδειγμα του πετρελαίου Μπρέντ. Στον ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ, το κοίτασμα ήταν «καθαρό» από θειάφι, γεγονός που έκανε την εκμετάλλευσή του πιο ελκυστική Σύμφωνα με την έρευνα αυτή το συγκεκριμένο κοίτασμα προσφερόταν για μια παραγωγή που μπορούσε να φτάσει και τα 200.000 βαρέλια ημερησίως. Στον διπλωματικό πυρετό που ακολούθησε η ευρωπαίοι είχαν αρχίσει να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την Ελληνική συμμετοχή στην ΕΟΚ αφού προσδοκούσε από την Ελλάδα πολλά στον τομέα της Ενεργειακής Πολιτικής.



Ευτυχώς τότε η Ελλάδα εισήλθε στην ΕΟΚ, ακόμη και πριν την Ισπανία. Οι Αμερικανοί αντελήφθησαν ότι η Ελλάδα ακολουθώντας της Ευρωπαϊκή της πορεία θα έχαναν το παιχνίδι του Αιγαίο και όταν ανέλαβε την Πρωθυπουργία ο Α. Παπανδρέου ακολούθησαν μια σειρά γεγονότων που οδήγησαν στο «αυτοεμπάργκο» των Εξοπλισμών από την Ελληνική πλευρά με αποτέλεσμα η Τουρκία να αποκτήσει μια αισθητή υπεροχή στον «αέρα» αποκτώντας σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη τύπου F-16. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους Αμερικανούς στην περαιτέρω ενίσχυση των Τούρκων που πλέον έθεταν ανοιχτά το θέμα της Υφαλοκρηπίδας. Ο λόγος ήταν απλός! Όλα τα άμεσα αξιοποιήσιμα κοιτάσματα πετρελαίου δεν βρισκόταν εντός των 6 μιλίων ούτε και στα διεθνή ύδατα. Τα κοιτάσματα που είχαν ανακαλυφθεί μέχρι τότε βρισκόταν εντός της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας.



Το 1984-85 ο τότε Πρωθυπουργός της χώρας Α. Παπανδρέου προχώρησε σε νέες έρευνες και δειγματοληψίες από την περιοχή ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ οι οποίες επιβεβαίωσαν τις προηγούμενες μελέτες και έδωσε εντολή να συνεχιστούν και άλλες στην περιοχή των Δωδεκανήσων και στη Νότια Κρήτη. Η ευφορία που επικρατούσε στο υπουργείο Ενέργειας ήταν μεγάλη αφού για πολύ καιρό πίστευαν ότι η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο ήταν ένας θρύλος που είχε δημιουργήσει η Κυβέρνηση Καραμανλή με σκοπό να βοηθήσει την Ελλάδα στην ενταξιακή της πορεία στην ΕΟΚ.




Oι Ρώσσοι και το Mea Culpa του Α. Παπανδρέου

Τον Δεκέμβριο του 1986 η Ελληνική πλευρά έρχεται σε επαφή με επιχειρηματικό κολοσσό από την Σ. Ενωση με σκοπό την αξιοποίηση κάποιων κοιτασμάτων καθώς και την χρηματοδότηση των ερευνών και σε άλλες περιοχές του Αιγαίου. Η διαφαινόμενη συμφωνία με τους Ρώσους δεν άργησε να φέρει την απάντηση των Τούρκων οι οποίοι αυτή τη φορά αφού κλιμάκωσαν τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του 1987 την έξοδο του νέου υπερσύγχρονου ερευνητικού τους σκάφους «Σισμίκ». ΚΑΙ αυτή τη φορά το «Σισμίκ» όπως και προηγουμένως το «Χόρα», κατευθύνθηκε στη θαλάσσια περιοχή του ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ. Και τότε ο Α. Παπανδρέου προειδοποίησε ότι με τον πρώτο ηχοβολισμό του «Σισμίκ» τα πλοία του πολεμικού Ναυτικού θα το βύθιζαν. Η Ελληνική πολεμική μηχανή τέθηκε σε πλήρη ετοιμότητα αποδεικνύοντας ότι οι προειδοποιήσεις Παπανδρέου θα πραγματοποιούνταν ανά πάσα στιγμή. Η σύρραξη αποφεύχθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή και το «Σισμίκ» επέστρεψε άπραγο στην Τουρκία. Δυστυχώς όμως σε διπλωματικό επίπεδο η νέα τουρκική διεκδίκηση είχε καταγραφεί!

Τον Φεβρουάριο του 1988 Παπανδρέου και Οζάλ συναντούνται στο Νταβός της Ελβετίας και συμφωνούν μεταξύ άλλων ο ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ να μπει στο ψυγείο. Χωρίς λοιπόν να πέσει ούτε μια τουφεκιά η Τουρκία κατάφερε να στερήσει από την Ελλάδα το αναφαίρετο δικαίωμά της να εκμεταλλευτεί μια τεράστια πλουτοπαραγωγική της πηγή. Λίγο αργότερα ο Α. Παπανδρέου παραδέχεται το λάθος του λέγοντας το θρυλικό …“Mea culpa”.




6 χαμένα χρόνια και η πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα

Ακολούθησε η κυβερνητική αστάθεια των επόμενων ετών η οποία βρήκε το 1990 την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ανίσχυρη να διαδραματίσει ισχυρό ρόλο στη διεθνή διπλωματική σκηνή. Επιπλέον η εύθραυστη κοινοβουλευτική υπεροχή Μητσοτάκη την καθιστούσε ανίκανη να επαναφέρει ένα τέτοιο θέμα την στιγμή μάλιστα που είχε να αντιμετωπίσει επιπλέον το «Μακεδονικό». Ετσι χάθηκαν άλλα 3 χρόνια.



Τα χρόνια αυτά οι τούρκοι με το πρόσχημα των επιστημονικών ερευνών εκτέλεσαν εκατοντάδες μελέτες του υπεδάφους του Αιγαίου κυρίως με το «Πίρι Ρέις». Το σκάφος που ανήκει στο «Ινστιτούτο Θαλασσίων Ερευνών και Τεχνολογίας του Παν/μιου της 9ης Σεπτεμβρίου (Ντοκούζ Σεισόλ)» και εδρεύει στη Σμύρνη είχε μια και μόνο τακτική. Απέπλεε συχνά πυκνά από τη Σμύρνη με κατεύθυνση τον κόλπο του Ξηρού (ανοιχτά της Καλλίπολης) με πρόσχημα τις θαλάσσιες βιολογικές έρευνες. Στην πραγματικότητα όμως πραγματοποιούσε με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που είχε αποκτήσει υποθαλάσσιες έρευνες για την χαρτογράφηση των κοιτασμάτων πετρελαίου που βρίσκονται στα Διεθνή ύδατα. Σιγά-σιγά και με τις ελληνικές κυβερνήσεις να προσπαθούν να απεμπλακούν από άλλα προβλήματα οι Τούρκοι κατάφεραν και αυτοί να αποκτήσουν μια σαφή εικόνα του Βόρειου Αιγαίου ακόμη και σε περιοχές που βρίσκονται κάτω από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.




H αλλαγή πολιτικής. Σημίτης – Παπαντωνίου αλλάζουν τα δεδομένα



Το τέλος της πολιτικής περιπέτειας της Ελλάδας έρχεται με την Κυβέρνηση Σημίτη που ουσιαστικά ήταν αυτή που ανακαίνισε το θέμα των πετρελαϊκών κοιτασμάτων. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι το 1996 οι Αμερικάνοι απέκτησαν ένα κατά το κοινός λεγόμενο «Μάτι» στην περιοχή της Λεκάνης της Αν. Μεσογείου. Με δύο νέους υπερσύγχρονους δορυφόρους οι ΗΠΑ είχαν πλέον σαφή εικόνα για τις πιθανές θέσεις των πετρελαϊκών κοιτασμάτων του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου γενικότερα αφού οι δορυφόροι αυτοί είχαν την ικανότητα να ανιχνεύουν κηλίδες λαδιού στην επιφάνεια της θάλασσας γεγονός που αποτελεί μιας πρώτης τάξης ένδειξη για ύπαρξη πετρελαίου στην περιοχή.



Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι η εξόρυξη πετρελαίου στη Θάσο (περιοχή Πρίνου) είναι αποτέλεσμα των πρώτων ερευνών που αναφέραμε και αποτελεί τμήμα της αρχικής μελέτης όπου έκανε λόγο για πετρελαϊκό ορίζοντα, όχι όμως αυτόν της θέσης ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ. Αντίθετα ήταν μια από τις δύο περιοχές που οι μελέτες έκαναν λόγο για περιορισμένα κοιτάσματα πετρελαίου.


Σύντομα το δεύτερο μέρος…

Πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών ανάμεσα στους λαθρομετανάστες!

Τα πρόσφατα αιματηρά επεισόδια με πρωταγωνιστές φανατικούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζουν στην Αθήνα, με αφορμή όπως υποστηρίζουν το σχίσιμο του Κορανίου από αστυνομικό, φαίνεται ότι αποτελούν τη νέα καλοσχεδιασμένη επιχείρηση που οργανώνεται από κέντρα που επιδιώκουν την αναταραχή στην Ελλάδα.


Πρωταρχικό ρόλο έχουν και εδώ ξένες μυστικές υπηρεσίες οι πράκτορες των οποίων έχουν διεισδύσει για τα καλά μέσα στον χώρο του μουσουλμανικού στοιχείου. Οι ξένοι πράκτορες ανάμεσά τους Αμερικανοί, Βρετανοί, Τούρκοι και Αλβανοί κινούνται εδώ και καιρό με ξέφρενους ρυθμούς. Η Ελλάδα θεωρείται χώρα-στόχος όπου εκατοντάδες φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στους δρόμους και στο όνομα του Κορανίου ή του Προφήτη τους να καταστρέψουν και να ρημάξουν.

Όλοι αυτοί καθοδηγούνται από φανατικούς ιμάμηδες που ζουν σε υπόγεια αυτοσχέδια τζαμιά όπως εκείνο που κάηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Και βέβαια εκτός από τους φανατικούς θρησκευτικούς τους ηγέτες που και εκείνοι δέχονται εντολές από καθοδηγητικά κέντρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό υπάρχουν και πολλοί άλλοι φανατικοί μουσουλμάνοι που επιδιώκουν με κάθε τρόπο τη δημιουργία κλίματος αναταραχής.

Στα επεισόδια της περασμένης βδομάδας ηγετικό ρόλο έπαιξαν ομάδες Αλβανών που πανηγύριζαν με το παραπάνω για την ξαφνική τροπή αυτού του πράγματος. Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ζει τα τελευταία έξι χρόνια Αλβανός αξιωματικός της SHIK, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Αλβανιάς που δρα στην Ελλάδα.

Όταν έφτασε εδώ γνωρίζοντας αρκετά καλά ελληνικά είχε τον βαθμό του ταγματάρχη.


Σήμερα είναι συνταγματάρχης και συνεχίζει να εργάζεται κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών ασφαλείας που φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν είδηση.
Ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται στο μουσουλμανικό στοιχείο ενώ καθοδηγεί με κάθε τρόπο φανατικούς μουσουλμάνους ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε μορφής φασαρίες.
Την ίδια στιγμή κλιμάκια των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών από εκείνα που δρουν στην Ελλάδα, παρέχουν χρήματα αλλά και τεχνογνωσία σε ομάδες φονταμενταλιστών για καλύτερες και πιο επιθετικές εξεγέρσεις.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα τι κάνουν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες αλλά και η Κρατική Ασφάλεια της ΕΛ.ΑΣ.


Για την πρόσφατη εξέγερση, πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας με πλούσια πείρα αλλά και ευρύτατο κύκλο πληροφοριών και επαφών τόσο στα Βαλκάνια όσο και στη Μέση Ανατολή πριν από λίγους μήνες είχε ενημερώσει υπουργό της σημερινής κυβέρνησης
Ο τελευταίος αν και είχε στα χέρια του πλούσιο πληροφοριακό υλικό δεν κινήθηκε σχεδόν καθόλου με αποτέλεσμα οι λαθρομετανάστες να οργιάζουν.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, στην Ελλάδα πλέον ζουν γύρω στα 2 εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες.

Από αυτούς το 1 εκατομμύριο –κυρίως Αλβανοί– έχουν κάρτα παραμονής αλλά και εργασία.
Από το άλλο εκατομμύριο, οι 900.000 είναι Πακιστανοί, Αφγανοί αλλά και Μπαγκλαντεσιανοί που ζουν στην Αθήνα ενώ άλλες 100.000 ζουν στην επαρχία.




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ?

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΖΩΑ


http://greeknation.blogspot.com/2009/06/blog-post_7128.html

Η αλβανική απειλή στην Ελλάδα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι κρατικές υπηρεσίες στην Αθήνα καθώς ερευνούν στοιχεία για την ύπαρξη "πυρήνων" του αποκαλούμενου Αλβανικού απελευθερωτικού στρατού, γνωστού ως UCC, στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη οργανωμένων ομάδων Αλβανών οι οποίοι, αφού κρίνουν ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος, θα προβούν σε ανθελληνικές ενέργειες, όπως βομβιστικές επιθέσεις. Οι προθέσεις αλλά και οι κινήσεις των Αλβανών είναι σε γνώση της ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την εξάρθρωση αυτών των πυρήνων. Στόχος των Αλβανών είναι η δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης στην περιοχή, με παράλληλη δημιουργία θέματος "Τσαμουριάς" σε ευρωπαϊκό πολιτικό επίπεδο.

Η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα έχει λίστες ονομάτων, όσων εγκληματιών πολέμου έφυγαν από την Ήπειρο καθώς και συγγενών τους, στους οποίους απαγορεύουν την είσοδο στην Ελλάδα. Πολλοί όμως από αυτούς βγάζουν διαβατήρια και ταυτότητες με ψεύτικα ονόματα και προσπαθούν να πάρουν βίζα για να έρθουν στη χώρα μας. Οι πυρήνες αυτοί αλλάζουν συχνά πρόσωπα, έτσι ώστε η παρουσία τους στην περιοχή να μην προκαλέσει υποψίες στις Ελληνικές Αρχές.


Μάλιστα αρκετοί πυρήνες έχουν επικεφαλής πρώην πράκτορες της Αλβανικής μυστικής υπηρεσίας Σαλί Μπερίσα. Σε επαγρύπνηση βρίσκεται όμως η υπηρεσία και στην Αθήνα όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός Αλβανών, μέσα στους οποίους υπάρχουν και δεκάδες μέλη του UCC oι οποίοι χρηματοδοτούνται από Κοσσοβάρους και Αλβανούς μετανάστες της Αμερικής, του Καναδά και της Ελβετίας και στόχο έχουν τη δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης. Εξάλλου δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τις δηλώσεις του Αλή Αχμέτι, πρώην ηγετικού στελέχους του UCC σε ραδιόφωνο της Αυστραλίας, σύμφωνα με τις οποίες «ήρθε η ώρα οι Τσάμηδες να γυρίσουν στην πατρίδα τους καθώς τα αλβανικά σύνορα με την Ελλάδα είναι στην Πρέβεζα». Τις δηλώσεις αυτές 3 μέρες μετά και αφού αντέδρασαν οι ομογενείς μας στην Αυστραλία ο Αχμέτι τις πήρε πίσω κάνοντας λόγο για λάθος των δημοσιογράφων, χωρίς φυσικά να γίνει πιστευτός από πουθενά.

«Με βάση τη νωθρότητα και τη χαλαρότητα των ελληνικών υπηρεσιών όλα μπορούν να συμβούν. Και ειδικά στην Πρεσβεία μας στα Τίρανα είναι σίγουρο πως πολλοί «Τσάμηδες» και απόγονοί τους πηγαίνουν για βίζα προκειμένου να μπουν στη χώρα μας.

«Το Υπουργείο Εξωτερικών γνωρίζει και παρακολουθεί μόνο όσα συμβαίνουν εκτός των συνόρων μας. Για την Αλβανία ξέρουμε τα ψηφίσματα του κοινοβουλίου και διαφόρων επιτροπών και συλλόγων που ασχολούνται με το υποτιθέμενο θέμα της «Τσαμουριάς». Τους έχουμε ζητήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για ο θέμα αυτό καθώς μπορεί να επηρεάσει τις διμερείς μας σχέσεις. Για την Ελλάδα θέμα Τσάμηδων δεν υπάρχει καθώς λύθηκε οριστικά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Ιδιαίτερα κινητικοί στο θέμα της «Τσαμουριάς» είναι οι Αλβανοί της Αμερικής και της Ελβετίας. Αν επισκεφθεί κάποιος την ιστοσελίδα που έχουν δημιουργήσει στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση ww.aacl.com θα μπορέσει να διαβάσει τις ανθελληνικές κορώνες καθώς και να δει χάρτες της «μεγάλης Αλβανίας» που περιέχουν τα Γιάννενα, τη Θεσπρωτία, την Πρέβεζα και την Άρτα.

Ειδικότερα τονίζει πως: «η άρση του εμπόλεμου με την Ελλάδα είναι το πρώτο βήμα ενός καλά μελετημένου σχεδίου της Αλβανικής κυβέρνησης για να ξεκινήσει τη διαδικασία διεκδικήσεων επί των ελληνικών εδαφών της Ηπείρου με κεντρικό θέμα την αποκατάσταση των Τσάμηδων. Ήδη στα ελληνοαλβανικά σύνορα, μερικά χιλιόμετρα εθνικού εδάφους έχουν παραχωρηθεί αδιαμαρτύρητα στην Αλβανία από την Ελληνική κυβέρνηση, βάσει μιας οριοθετικής διαφοράς». Αλήθεια έγινε ή όχι κάτι τέτοιο;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ελληνική κυβέρνηση!

http://greeknation.blogspot.com/2009/06/blog-post_6374.html


Ο Άδωνις καλεί σε μονομαχία τον Λαζόπουλο

Σε μονομαχία καλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Λάκη Λαζόπουλο. Με δηλώσεις του αναφέρει ότι θέλει να πάει στην εκπομπή του Λάκη "Αλ Τσαντίρι" την άλλη Τρίτη.

"Ας με αντιμετωπίσει έχουμε δημοκρατία. Μου επιτίθεται και δεν θα μου δώσει το δικαίωμα να απαντήσω;" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


ΒΓΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΕΥΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ!

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



"Η "Αλήθεια να λέγεται" ΚΑΙ για τον Άδωνι Γεωργιάδη"


"Παρακολούθησα τη χθεσινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα για το οξύτατο εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, και αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να συγχαρώ δημόσια τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη στεντόρεια φωνή της...

λογικής που ύψωσε. Το ότι φωνάζει λιγάκι περισσότερο το αποδίδω σ’ εκείνο που λέει ο λαός για κάποιον που τσιρίζει : «τον πνίγει το δίκιο». Μάλιστα αυτό τον κάνει περισσότερο πειστικό ότι είναι ειλικρινής και πονάει για το κατάντημα της σύγχρονης Ελλάδας.

Είναι γεγονός ότι σε κάνα δυο άρθρα μου του είχα ασκήσει σκληρή κριτική. Η κριτική όμως δεν αφορούσε στις πολιτικές του θέσεις αλλά στο ότι ενθάρρυνε τη σύζυγό του να παρουσιάσει την κατάπτυστη εκπομπή «Η Στιγμή της Αλήθειας» και στο ότι έδωσε συνέντευξη σε ελαφρά τηλεοπτική εκπομπή “Life Style”, πράγμα που, κατά την ταπεινή μου άποψη, αν γίνεται συχνά, υπονομεύει το κύρος του ως πολιτικού.

Πάντως, ο χθεσινοβραδινός του λόγος για τους λαθρομετανάστες με κάλυψε απόλυτα, και δε ντρέπομαι να το ομολογήσω δημόσια από φόβο μήπως μου ρίξουν τη ρετσινιά της ρατσίστριας. Εάν ο ορθολογιστής και ο συγκροτημένος αποκαλείται “ρατσιστής” από τους ψευτοπροοδευτικούς προαγωγούς του χάους και του παραλογισμού – και πάντως απροκάλυπτους ρατσιστές εναντίον των ομοεθνών τους που έχουν διαφορετική άποψη – τότε ναι, είναι τιμή μου να θεωρούμαι κι εγώ “ρατσίστρια”, κι ας μην είμαι, όπως άλλωστε δεν είναι ρατσιστές και οι Έλληνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αν και κάποιοι δουλεύουν υπερωρίες για να τους κάνουν.


Ας δούμε όμως τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης που δεν άρεσε στον κ. Γ. Βαλλιανάτο και τους ομοϊδεάτες του. Παραθέτω το τελικό του σχόλιο που αντέχει στην πιο σκληρή αντικειμενική κριτική, επειδή ακριβώς στηρίζεται στην κοινή λογική:

«Το πρόβλημα έχει δύο σκέλη:


Το ένα είναι η μεταναστευτική ροή και ο έλεγχος της μεταναστευτικής ροής. Αυτό πρέπει να λυθεί μόνο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενώσεως και σε επίπεδο κεντρικής κυβερνήσεως. Δηλαδή πώς μπορούμε να ασφαλίσουμε τα σύνορά μας ώστε να μη μπαίνουν 150.000 το χρόνο. Τώρα αν μας πει η Κυβέρνηση “δε μπορώ να τα φυλάξω", να βγει να πει “δε μπορώ”. Άμα δε μπορεί, φεύγει και πάει κάποιος άλλος που πιστεύει ότι μπορεί. Και κρίνεται κι αυτός. Αυτό έχει να κάνει με τη μεταναστευτική ροή. Να πω εδώ ότι η Ελλάδα δε χωράει ούτε έναν επιπλέον. Είμαστε ήδη υπεράριθμοι. Δε χωράμε κανέναν. Δε μπορεί να μπει κανένας.

Πάμε τώρα στη μεταναστευτική πολιτική. Δηλαδή τι θα κάνουμε με αυτούς που έχουν ήδη έλθει. Πρώτον πρέπει να καταγράψουμε πόσοι είναι. Κανένας επίσημος φορέας στην Ελλάδα δεν ξέρει να μας πει ακριβώς πόσοι είναι. Αυτό είναι φοβερό. Είμαστε ένα κράτος που δεν ξέρουμε πόσοι είναι. Αφού καταγράψουμε πόσοι είναι, θα βάλουμε κάτω τα δεδομένα και θ’ αποφασίσουμε πόσους αντέχει η Ελλάδα. Αυτό που λέγεται σε όλη την Ευρώπη "ποσόστοση". Αντέχει επί του πληθυσμού, θα πείτε εσείς 20%, εγώ θα πω, όχι αντέχει 3%, ο κ. Σγουρός για τη Νομαρχία του ότι αντέχει 7%. Θα βρούμε πόσο αντέχει. Αυτοί να μείνουν στην Ελλάδα, θα απορροφηθούν, θα κάνουν τις οικογένειές τους, θα προκόψουν. Κανένα πρόβλημα.

Οι παραπάνω, δηλαδή αυτοί που είναι σήμερα εξαιρετικά υπεράριθμοι, θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Άλλοι θα γυρίσουν στις πατρίδες τους με κίνητρα για να γυρίσουν στις πατρίδες τους. Άλλοι θα μοιραστούν ισομερώς στην Ευρωπαϊκή ένωση ώστε να λυθεί το πρόβλημα στην Ελλάδα. Πάντως είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε. (…)

Γιατί δεν το συζητάμε στη Βουλή; Διότι είναι μια ομάδα ατόμων που κάνουν πάνω σε αυτή την ιστορία πολιτική σπέκουλα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια. Και να μην κρυβόμαστε να πούμε ποιοι είναι. Είναι οι ίδιοι που κατέβασαν τους κουκουλοφόρους το Δεκέμβρη. Οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν τα επεισόδια το Δεκέμβρη είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έβαλαν τους Μουσουλμάνους να κατέβουν και να κάνουν τα επεισόδια. Δεν τα έκαναν μόνοι τους οι Μουσουλμάνοι τα επεισόδια. Υποκινήθηκαν από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους της Άκρας Αριστεράς η οποία εμποδίζει να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα.


Σε όλη την Ευρώπη το μεταναστευτικό είναι το πρώτο θέμα στη δημόσια ατζέντα. Στη μόνη χώρα που δεν συζητείται γιατί φοβόμαστε να μη μας πουν ρατσιστές είναι η Ελλάδα.»

Όσοι δεν είδαν τη χθεσινοβραδινή εκπομπή "Αθέατος Κόσμος", και έχουν απορίες σχετικά με το σκίσιμο του "κορανιού" που υποτίθεται ότι πυροδότησε τα επεισόδια των Μουσουλμάνων - για το οποίο σκίσιμο ο κ. Χαρδαβέλλας έβρισε τον αστυνομικό αποκαλώντας τον ηλίθιο και πανηλίθιο, για να διαμαρτυρηθεί έντονα ο κ. Γεωργιάδης - ας δούν εδώ και εδώ. Χαρακτηριστική εντύπωση προκάλεσε και η ομολογία του προσκεκλημένου στην εκπομπή προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, που είπε ότι σε καμία Μουσουλμανική χώρα δεν επιτρέπονται πορείες μεταναστών, έστω και ειρηνικές!

Τέλος παραθέτω ένα βιντεάκι, απόσπασμα από την εν λόγω εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα, για να δείτε πόσο εκρηκτική είναι η κατάσταση με τους Μουσουλμάνους και πόσο λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι δημοσιογράφοι με τις επιπόλαιες ερωτήσεις τους. Το μέλλον της Ελλάδας διαγράφεται ζοφερό, διότι δυστυχώς αυτό επέλεξε η πλειοψηφία του λαού… Ας αφήσουν λοιπόν την κλάψα και τη ζητιανιά ελπίδας από τα φαντάσματα οι αμετανόητοι συνήθεις ύποπτοι. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε, τόσο εμείς όσο και οι παρείσακτοι μετανάστες μας. Δεν υπάρχει ο από μηχανής θεός που θα μας απαλλάξει από τις οδυνηρές συνέπειες μιας διεφθαρμένης και χαοτικής Δημοκρατίας.


Ο Τσίπρας, η Παπαρήγα, ο Λαζόπουλος και ο Βαλλιανάτος είναι πολύ λίγοι για να γλιτώσουν την Ελλάδα από το χάος και τα αδιέξοδα στα οποία, με την μεθοδευμένη προπαγάνδα και αυτών των ιδίων, μας έχουν εγκλωβίσει οι πολιτικές των διεφθαρμένων κυβερνήσεων της τελευταίας 25ετίας. Ας όψονται όλοι οι κομματικοί εφιάλτες, εντός και εκτός Βουλής, που κατακερμάτισαν την Ελλάδα και έστρεψαν Έλληνες εναντίον Ελλήνων! "


http://seferou.blogspot.com/2009/06/blog-post.html


Πρώτο χαστούκι στις αντεθνικές πολιτικές, σκάει από την Ολλανδία


Το πρώτο μήνυμα των Ευρωεκλογών έρχεται από την Ολλανδία.


Ραγδαία άνοδος των αντι-μεταναστευτικών και αντι-Ε.Ε. δυνάμεων.

Οι ψηφοφόροι ανέδειξαν σε πρωταγωνιστή το ακροδεξιό, κόμμα της Ελευθερίας (PVV) του Γκέρτ Βίλντερς, το οποίο είναι ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενάντια στην προσέγγιση με την Τουρκία και υπέρ της απέλασης των λαθρομεταναστών.

Οι προβλέψεις δείχνουν ποσοστό περίπου της τάξης του 15% που σηματοδοτεί για το κόμμα του τρομερή άνοδο και είσοδό του στη Ευρωβουλή με 4 βουλευτές, τη στιγμή που όλα τα άλλα κόμματα είδαν σημαντική μείωση των ποσοστών τους. Το κόμμα του Γκέρτ Βίλντερς (φωτο)έχει εκφραστεί και υπέρ του Ισραήλ και είναι φιλοσιωνιστικό και αντι-ισλαμικό, αλλά το μήνυμα των ψηφοφόρων είναι ξεκάθαρο για τις πολιτικές που γονάτισαν τα ευρωπαϊκά έθνη και με βάση αυτά τα ζητήματα το ψήφισαν.

Πολιτικοί αναλυτές του συστήματος εκτιμούν την ίδια άνοδο των αντιμεταναστευτικών και αντι-Ε.Ε. κομμάτων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

http://www.pvv.nl/

ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ;


ΠΕΡΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ..




ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΩΡΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ! (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ).


Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας...


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
HELLAS ORTHODOXY


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_04.html



Επιστολές: «Οικολόγοι με …κουκούλες», «ο ρατσισμός χαμηλώνει τα μεροκάματα» antifa

«Οικολόγοι με …κουκούλες»

«Πολλά ακούγονται τελευταίως σχετικά με το κόμμα των λεγόμενων “Πράσινων Οικολόγων”, ενός κόμματος του οποίου οι υποψήφιοι έχουν δηλώσει δημόσια πως είναι “απάτριδες, άθεοι και ελληνόφωνοι ..” Ένας λοιπόν εκ των υποψηφίων ευρωβουλευτών, είναι ο γνωστός ηθοποιός Α. Καφετζόπουλος τον οποίο μάλιστα είδαμε πρόσφατα να βγαίνει στα κανάλια και να ισχυρίζεται πως όλα αυτά που ακούγονται για το κόμμα του είναι “λάσπη από εθνικιστικούς κύκλους…”.



Του απαντούμε : Είναι λάσπη πως ο υιός Καφετζόπουλος, Γιώργος έχει παραπεμφθεί από τον εισαγγελέα Πατρών μαζί με άλλους 13 για τις κατηγορίες της στάσης, της διατάραξης κοινής ησυχίας και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, σε εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης στις 10 Μαρτίου 2003; Είναι λάσπη πως 2 από τους συντρόφους του αντιμετώπισαν κακουργηματικές κατηγορίες όπως αυτή της ΚΛΟΠΗΣ του εμπρησμού καθώς και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας;


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΩΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΕ. ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ Η ΤΡΑΒΑ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ.


Και εν τέλει γιατί δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό, να γνωρίζει πως αυτοί οι άνθρωποι που διεκδικούν την ψήφο του στις ερχόμενες ευρωεκλογές τάσσονται υπέρ των καταστροφών και των λεηλασιών που υπέστησαν τα καταστήματα των Ελλήνων μικρομεσαίων εμπόρων στα επεισόδια του περασμένου Δεκέμβρη; Γιατί δεν δηλώνουν ξεκάθαρα τις αναρχίζουσες ιδέες που διαπνέονται ώστε να είναι ενήμεροι οι Έλληνες πολίτες; Γιατί δεν λένε ξεκάθαρα την άποψη τους για το Μακεδονικό; Είναι απλό, δεν το κάνουν γιατί ξέρουν ότι τότε δεν θα τους ψήφιζε κανείς.


Είναι επίσης γνωστό ότι μεγάλο μέρος αυτών που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα ψηφίσουν οικολόγους, ανήκουν στην κατηγορία των λεγόμενων “παρτάκηδων”, οι οποίοι θεωρούν ότι απαξιώνουν το πολιτικό κατεστημένο ρίχνοντας την λεγόμενη ψήφο του “χαβαλέ” στους οικολόγους, μην γνωρίζοντας ασφαλώς τις πραγματικές τους τοποθετήσεις στα μεγάλα εθνικά θέματα, μην γνωρίζοντας όλα αυτά που προαναφέρθηκαν και νομίζοντας ότι πρόκειται πραγματικά για αγνούς οικολόγους και μόνο.


Στις ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής, μία είναι η αγνή επιλογή. Εμείς που ήμασταν πάντα ειλικρινείς απέναντι στον ελληνικό λαό. Εμείς που υπήρχαμε και πριν τις δημοσκοπήσεις και σίγουρα θα υπάρχουμε και μετά τις εκλογές, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι όπως έτσι ξαφνικά ξεπήδησαν μέσα από δημοσκοπήσεις, έτσι ακριβώς και θα χαθούνε μετά τις ευρωεκλογές που οι δημοσκοπήσεις θα έχουν πλέον τελειώσει.

Μ – ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ» ΕΛΛΑΔΑ…



«ο ρατσισμός χαμηλώνει τα μεροκάματα» antifa



Σε έναν τοίχο στην Κυψέλη είδα το παραπάνω σύνθημα και σκέφθηκα πόσο θράσος χρειάζεται να έχει κανείς! Πάρα πολύ….


Έχουμε κατηγορηθεί για «ρατσιστές»! Από ποιους; Από αυτούς, που φέρνουν φθηνά εργατικά χέρια και έχουν υποβαθμίσει την ζωή του Έλληνα! Οι «προοδευτικοί» εργατοπατέρες φταίνε για την κατάντια του Έλληνα εργάτη, αγρότη κλπ. Τα μεροκάματα πείνας τα διαμόρφωσαν αυτοί για να εξυπηρετήσουν το κεφάλαιο. Τάχα μου νοιάζονται για τους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, που όμως τους εκμεταλλεύονται για ένα κομμάτι ψωμί, ανασφάλιστους και έχουν διαμορφώσει χαμηλά μεροκάματα! Πόσα ψέματα θα πουν στον Ελληνικό Λαό ακόμη; Για πόσο καιρό θα τους πιστεύουν;


Οι «αριστεροί» δεν είναι τίποτε άλλο παρά στυγνοί καπιταλιστές ενδεδυμένοι το μανδύα του… αριστερού. Κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους λαμβάνοντας πολλά λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Τζωρτζ Σόρος και τέλος από τους ίδιους τους λαθρομετανάστες. Και όλα αυτά γιατί; Για τον Έλληνα εργάτη; Για τον Έλληνα αγρότη; Όχι, βέβαια! Για το κεφάλαιο, τους μεγαλοεργολάβους, που γλιτώνουν πολλά έξοδα έχοντας στην δούλεψή τους φθηνούς και ανασφάλιστους εργάτες. Μπράβο και εις ανώτερα… Μόνο που το δούλεμα δεν πάει άλλο!


Μετά τιμής Ε.Ζ. – Κυψέλη