Χρήστες OnLine

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Επιστολές: «Οικολόγοι με …κουκούλες», «ο ρατσισμός χαμηλώνει τα μεροκάματα» antifa

«Οικολόγοι με …κουκούλες»

«Πολλά ακούγονται τελευταίως σχετικά με το κόμμα των λεγόμενων “Πράσινων Οικολόγων”, ενός κόμματος του οποίου οι υποψήφιοι έχουν δηλώσει δημόσια πως είναι “απάτριδες, άθεοι και ελληνόφωνοι ..” Ένας λοιπόν εκ των υποψηφίων ευρωβουλευτών, είναι ο γνωστός ηθοποιός Α. Καφετζόπουλος τον οποίο μάλιστα είδαμε πρόσφατα να βγαίνει στα κανάλια και να ισχυρίζεται πως όλα αυτά που ακούγονται για το κόμμα του είναι “λάσπη από εθνικιστικούς κύκλους…”.



Του απαντούμε : Είναι λάσπη πως ο υιός Καφετζόπουλος, Γιώργος έχει παραπεμφθεί από τον εισαγγελέα Πατρών μαζί με άλλους 13 για τις κατηγορίες της στάσης, της διατάραξης κοινής ησυχίας και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, σε εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης στις 10 Μαρτίου 2003; Είναι λάσπη πως 2 από τους συντρόφους του αντιμετώπισαν κακουργηματικές κατηγορίες όπως αυτή της ΚΛΟΠΗΣ του εμπρησμού καθώς και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας;


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΩΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΕ. ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ Η ΤΡΑΒΑ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ.


Και εν τέλει γιατί δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό, να γνωρίζει πως αυτοί οι άνθρωποι που διεκδικούν την ψήφο του στις ερχόμενες ευρωεκλογές τάσσονται υπέρ των καταστροφών και των λεηλασιών που υπέστησαν τα καταστήματα των Ελλήνων μικρομεσαίων εμπόρων στα επεισόδια του περασμένου Δεκέμβρη; Γιατί δεν δηλώνουν ξεκάθαρα τις αναρχίζουσες ιδέες που διαπνέονται ώστε να είναι ενήμεροι οι Έλληνες πολίτες; Γιατί δεν λένε ξεκάθαρα την άποψη τους για το Μακεδονικό; Είναι απλό, δεν το κάνουν γιατί ξέρουν ότι τότε δεν θα τους ψήφιζε κανείς.


Είναι επίσης γνωστό ότι μεγάλο μέρος αυτών που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα ψηφίσουν οικολόγους, ανήκουν στην κατηγορία των λεγόμενων “παρτάκηδων”, οι οποίοι θεωρούν ότι απαξιώνουν το πολιτικό κατεστημένο ρίχνοντας την λεγόμενη ψήφο του “χαβαλέ” στους οικολόγους, μην γνωρίζοντας ασφαλώς τις πραγματικές τους τοποθετήσεις στα μεγάλα εθνικά θέματα, μην γνωρίζοντας όλα αυτά που προαναφέρθηκαν και νομίζοντας ότι πρόκειται πραγματικά για αγνούς οικολόγους και μόνο.


Στις ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής, μία είναι η αγνή επιλογή. Εμείς που ήμασταν πάντα ειλικρινείς απέναντι στον ελληνικό λαό. Εμείς που υπήρχαμε και πριν τις δημοσκοπήσεις και σίγουρα θα υπάρχουμε και μετά τις εκλογές, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι όπως έτσι ξαφνικά ξεπήδησαν μέσα από δημοσκοπήσεις, έτσι ακριβώς και θα χαθούνε μετά τις ευρωεκλογές που οι δημοσκοπήσεις θα έχουν πλέον τελειώσει.

Μ – ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ» ΕΛΛΑΔΑ…



«ο ρατσισμός χαμηλώνει τα μεροκάματα» antifa



Σε έναν τοίχο στην Κυψέλη είδα το παραπάνω σύνθημα και σκέφθηκα πόσο θράσος χρειάζεται να έχει κανείς! Πάρα πολύ….


Έχουμε κατηγορηθεί για «ρατσιστές»! Από ποιους; Από αυτούς, που φέρνουν φθηνά εργατικά χέρια και έχουν υποβαθμίσει την ζωή του Έλληνα! Οι «προοδευτικοί» εργατοπατέρες φταίνε για την κατάντια του Έλληνα εργάτη, αγρότη κλπ. Τα μεροκάματα πείνας τα διαμόρφωσαν αυτοί για να εξυπηρετήσουν το κεφάλαιο. Τάχα μου νοιάζονται για τους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, που όμως τους εκμεταλλεύονται για ένα κομμάτι ψωμί, ανασφάλιστους και έχουν διαμορφώσει χαμηλά μεροκάματα! Πόσα ψέματα θα πουν στον Ελληνικό Λαό ακόμη; Για πόσο καιρό θα τους πιστεύουν;


Οι «αριστεροί» δεν είναι τίποτε άλλο παρά στυγνοί καπιταλιστές ενδεδυμένοι το μανδύα του… αριστερού. Κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους λαμβάνοντας πολλά λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Τζωρτζ Σόρος και τέλος από τους ίδιους τους λαθρομετανάστες. Και όλα αυτά γιατί; Για τον Έλληνα εργάτη; Για τον Έλληνα αγρότη; Όχι, βέβαια! Για το κεφάλαιο, τους μεγαλοεργολάβους, που γλιτώνουν πολλά έξοδα έχοντας στην δούλεψή τους φθηνούς και ανασφάλιστους εργάτες. Μπράβο και εις ανώτερα… Μόνο που το δούλεμα δεν πάει άλλο!


Μετά τιμής Ε.Ζ. – Κυψέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου