Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2009

ΚΑΙ ΕΓΚΥΟ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ... μονο για τετοια ειναι οι φλωροι καρπαζοεισπρακτορες

Εχθές το βράδυ μετά την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο πεδίο του Άρεωςη εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ που κινείται στην νεολαία ΠΑΣΟΚ έκανε εκδήλωση σε μαγαζί στην οδό Κωλέτη 25

Ανάμεσα 1 με 2 μετα τα μεσάνυχταστο μαγαζί κατέφθασαν 25 κουκουλοφόροι με ρόπαλα (ένας εξ αυτών κρατούσε πιστόλι φωτοβολίδων)

Οι κουκουλοφόροι επιτεθήκαν αδιακρίτως στον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζίόταν λέμε αδιακρίτως όμως το εννοούμε αφού από την μανία τους δεν γλύτωσε ούτε μια νεαρή έγγυος!!!! που βρισκόταν εκείνη την στιγμή εκεί.για 5 λεπτά κατέστρεφαν ότι έβρισκαν και χτυπούσαν τον κόσμο και φυσικά αστυνομία πουθενά (αλλού φτάνει σε 1 λεπτό)

Το αποτέλεσμα της επίθεσης, αρκετοί τραυματίες ...δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο...και ένα μαγαζί βομβαρδισμένο...μετά από 10 λεπτά έφτασε και μια διμοιρία που βρισκόταν παρακάτω, αφού βέβαια πήγε κάποιος από αυτούς που βρισκόταν στο μαγαζί και τους έφερε από το χεράκιαλλά οι κουκουλοφόροί βέβαια είχαν εξαφανιστεί προς την μεριά της Νομικής ( ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ ΤΟΥ ) και είναι απορίας άξιο....αυτη την είδηση γιατί δεν την έπαιξε κανείς;απαντηση : παιζαν τα πουλακια τους τα ζωα της βουλης και των υπουργειων. οι γνωστοι κοιμισηδες που το μονο που ξερουν ειναι να τρωνε τις μιζες και να συντηρουν τα 50 αναρχο απλυτα κουμουνια για την τρομοκρατια τους. Το ασυλο ειναι η δημοκρατια σας ρε αλητες? ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΩΡΑ μαλακεσ εισαγγελεις του υπνου και λαδωμενοι ποντικοι ολοι σας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΖΩΑ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου