Χρήστες OnLine

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Μήνυμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου Προς κάθε Χρυσαυγίτισσα και κάθε Χρυσαυγίτη,…

Αγαπημένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, πριν λίγα λεπτά έληξε η προεκλογική περίοδος. Οι εκλογές αυτές τόνισα εξ αρχής ότι είναι για εμάς μία μάχη και όχι ο πόλεμος. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη!

Όποιο όμως και εάν είναι το αποτέλεσμα και μόνο η συμμετοχή μας στις εκλογές αποτελεί μία μεγάλη Νίκη για το Κίνημά μας. Νίκη αφιερωμένη στους μαχητές της Χρυσής Αυγής, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αληθινού Εθνικισμού από τον Έβρο και την Μακεδονία μας μέχρι την Κρήτη και την Ρόδο, από την Ήπειρο μέχρι την Λακωνία και την Μεσσηνία, απ’ άκρη σ’ άκρη σε αυτή την χώρα οι ασυμβίβαστες και απροσκύνητες Λαϊκές Εθνικιστικές δυνάμεις σήκωσαν τα λάβαρα της Ιδέας και έδωσαν μάχες αποφασιστικές.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της μαρτυρικής Ελληνικής μεγαλονήσου, της Κύπρου μας, συμμετέχει ένα καθαρά εθνικιστικό ψηφοδέλτιο. Το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Οι Εθνικιστές Αδελφοί μας στην Κύπρο δώσανε έναν αγώνα υπέροχο και έχουν τις ολόθερμες ευχές μας.

Δώσαμε έναν αγώνα με μόνο μας όπλο την δύναμη της ψυχής χωρίς την χρηματοδότηση και την βοήθεια κανενός διεφθαρμένου πλουτοκράτη από αυτούς που μοίρασαν εκατομμύρια στα κόμματα του κατεστημένου. Δώσαμε έναν ωραίο αγώνα, έναν αγώνα ανιδιοτελή, έναν αγώνα Ιδεολογικό και πολιτικό με προκηρύξεις και φυλλάδια σε πλατείες και σε δρόμους, αποκλεισμένοι από τα κανάλια της διαπλοκής και τις φυλλάδες της διαφθοράς. Έναν αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Εναντίον των μαρξιστικών αποβρασμάτων, που μας παρουσιάζουν σαν συμμορία, ενώ όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι αρνητές και καταστροφείς αυτής της χώρας! Εναντίον κάποιων παλαιοκομματικών όψιμων πατριωτών, που έχουν για λακέδες τους κάποιους δήθεν «εθνικιστές», που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο για την «καρέκλα»… Είχαμε εναντίον ολόκληρο το κατεστημένο και όμως αντέξαμε και παραμείναμε όρθιοι! Ένα μεγάλο Εύγε σε όλους τους Χρυσαυγίτες, σε όλες τις Χρυσαυγίτισσες, σε όλους όσους αρνήθηκαν την υποταγή και τον συμβιβασμό και ακολούθησαν την φωνή της συνειδήσεώς τους και της καθαρής Ιδέας! Είναι βέβαιο ότι η 8η Ιουνίου θα μας βρει περισσότερο Δυνατούς και ένα αποφασιστικό βήμα θα έχει πραγματοποιηθεί προς τον τελικό μας σκοπό.

ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΝΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ: ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου