Χρήστες OnLine

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

"To θράσος κ η ανανδρεία ενός δολοφόνου είναι πέρα από κάθε φαντασία"

"Ο αναρχικος φονιας, που δεν εκανε καμια δηλωση μετανοιας για το στυγερο εγκλημα που διεπραξε, προκαλλει το κοινο αισθημα κ μας βαζει ολους σε βαθιες σκεψεις σχετικα με το τροπο λειρτουργιας της δικαιοσυνης.

Αυτος ο ανανδρος φονιας, εκανε -οπως ακουστηκε- απεργια πεινας κ διψας, με σκοπο την ..αποφυλακιση του (?) κ μολις βγηκε απο τη φυλακη μονο με 3000 € εγγυηση, αναλαμβανει την ευθυνη για ενα στυγερο εγκλημα που εγινε πριν απο χρονια.Κ ξαναμπαινει φυλακη..
Παραξενα πραγματα δηλ..

Απο την αλλη μερια, η τρομοκρατικη γιαφκα athens indymedia george soros, φωναζε κ ωρυονταν απο το site της για τα δικαιωματα του αναρχικου δολοφονου κ οτι αυτα καταπατουνται μεσα στις φυλακες.

Μετα την μαρτυρια του ομως, το indy εκανε μουγγα, οπως μουγγα εκανε κ μετα την " αποκαλυψη" οτι το περιφημο κορανι ηταν.. απλες φωτοτυπημενες ευχες..κ οτι ολα ηταν στημενα για να προκαλλεσουν οι μουσουλμανοι χαος στην Αθηνα κ να μας προετοιμασουν για χειροτερα..

Το θεμα ειναι οτι ο αναρχικος χωρος κατηντησε τοπος στρατολογησης τρομοκρατων κ εκκολαπτομενων εγκληματιων..

Το indy μεσα απο ανακοινωσεις του, διαλαλουσε πριν απο καιρο, οτι επικειται χτυπημα τρομοκρατικων σε αστυνομικους. Ειχε δηλ. πληροφοριες οτι οι τρομοκρατες σχεδιαζαν να σκοτωσουν αστυνομικους.


Κ ρωτω εγω..
Απο που ειχε αυτες τις πληροφοριες ?
Ποιος εγραψε εκεινα τα αρθρα ?
Γιατι δεν επενεβει τοτε εισαγγελεας να τους μαντρωσει σε ενα μπουντρουμι μεχρι να ξερασουν οτι ξερουν ??

Αν γινονταν αυτο τωρα ο 40 χρονος αστυνομικος μπορει να ζουσε..

Πολλα αναπαντητα ερωτηματα, πολλες ενοχες σιωπες κ μερικοι αστυνομικοι νεκροι με τις οικογενειες τους να κλαινε πανω στους ταφους , κ το μεσα απο το indy, να πανηγυριζουν κ να γραφουν " ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ".

Απιστευτα πραγματα συμβαινουν με εμας θεατες σε ενα θεατρο του παραλογου.."




Πάμε για “de facto” αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία»;

Επιτρέπουν την προσγείωση αεροσκάφους στην… Ελλάδα(!) με τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας»…


ΒΙΝΤΕΟ: Ο…περήφανος Μακεδόνας Καραμανλής χαρακτηρίζει “μικρόψυχους” όσους αντιδρούν στην έλευση του αεροπλάνου στην Κέρκυρα! ΑΙΣΧΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗ… ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!


Απλά δείτε το,για να μη νομίζετε ότι για όλα φταίει η Ντόρα και πως αποφασίζει μόνη της…έχει πλήρη πρωθυπουργική στήριξη και ασυλία:

Λαθρομετανάστευση:οι μύθοι της Αριστεράς και η (εύκολη) κατάρριψή τους




ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ-

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Tις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει μάρτυρες συνεχών συζητήσεων και διαξιφισμών σχετικά με το καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης:μετά τις Ευρωεκλογές,τα Μμε και τα κόμματα ανακάλυψαν ξαφνικά την...Αμερική,θίγοντας ένα θέμα που εμείς οι "ακραίοι" και "φασίστες" προβάλλουμε εδώ και μήνες (αν όχι χρόνια).Έτσι λοιπόν,βλέπουμε να παρελαύνουν στα κανάλια και τους ραδιοσταθμούς διάφοροι πολιτικοί,που άλλοτε προκαλλούν οίκτο με την ψηφοθηρική παρουσία τους (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ),άλλοτε κερδίζουν άνετα τις εντυπώσεις (ΛΑΟΣ) και άλλοτε κάνουν τον τηλεθεατή να θέλει να σπάσει την τηλεόραση μ'αυτά που ακούει (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,εξωκοινοβουλευτική αναρχοαριστερά).

Αυτοί οι τάχα αριστεροί ανθρωπιστές (όπως ο εικονιζόμενος...πορτιέρης του Εφετείου πάνω!),νομίζουν ακόμα ότι βρίσκονται στην εποχή της ιδεολογικής παντοδυναμίας τους,που έκοβαν κι έραβαν χωρίς αντίπαλο στα Μμε:έτσι,συνεχίζουν να πλασάρουν το ίδιο κουτόχορτο,μόνο που αυτή τη φορά έχουν απέναντι τους ολόκληρο τον ελληνικό λαό,που έστω και αργά κατάλαβε το βρώμικο και ανθελληνικό ρόλο τους.

Τα "παιδιά" όμως,ΑΠΤΟΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!Βλέπετε,είναι πολλά τα λεφτά που έχουν επενδύσει διάφοροι καλοθελητές στην επιβολή του πολυπολιτισμού στη χώρα μας και κάποιοι πρέπει να δικαιολογήσουν τους παχυλούς μισθούς τους.Σ'αυτό το πλαίσιο λοιπόν,πετάνε ένα μάτσο κοτσάνες,στις οποίες εμείς απαντάμε:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Η Τουρκία υπονομεύει Ελλάδα και Κύπρο με λαθρομετανάστες



...του Σάββα Ιακωβίδη

ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 1980, ο τότε πρόεδρος της Τουρκίας, Τουργκούτ Οζάλ, που οραματιζόταν αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας από τα βάθη της Ασίας μέχρι τα τείχη της Βιένης, είχε κωδικοποιήσει το εξής δόγμα: «Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ». Το όραμα Οζάλ υλοποιείται έκτοτε με εντεινόμενη συνεχώς προσπάθεια εκ μέρους της Τουρκίας, διά των λαθρομεταναστών.

Την περ. Δευτέρα, ο Γενικός Γραμματέας του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Μπίτσιος, μετέβη στην Άγκυρα και συζήτησε με Τούρκους επισήμους τις υποχρεώσεις της Τουρκίας, με βάση το πρωτόκολλο του 2001, για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Ο Κ. Μπίτσιος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, προειδοποίησε πως αν η Τουρκία δεν πραγματοποιήσει, επιτέλους, τα αναγκαία βήματα, το θέμα της διοχέτευσης λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα θα ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ΕΕ - Τουρκίας.


Ο Έλληνας διπλωμάτης επισήμανε στους Τούρκους ότι η διακίνηση λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα έφτασε σε σημείο που η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει και γι’ αυτό ζητά όπως με την Τουρκία βρουν λύση.

Ο Κ. Μπίτσιος ανέφερε ότι, πέρσι, διοχετεύθηκαν στην Ελλάδα 148.000 λαθρομετανάστες, γι’ αυτό και η Αθήνα ζητά τη συνεργασία της Άγκυρας. Η ελληνική κυβέρνηση να μην έχει ψευδαισθήσεις. Η Τουρκία δεν πρόκειται να συνεργασθεί, αντίθετα θα εντείνει τη διοχέτευση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα επειδή αυτό αποτελεί κρατική πολιτική της. Στο λαθρεμπόριο αυτών των δυστυχών εμπλέκεται το επίσημο τουρκικό κράτος για λόγους πολιτικής, που αποβλέπουν στην κοινωνική, πολιτική και δημογραφική αποσταθεροποίηση της Ελλάδας. Επίσης εμπλέκονται ο τουρκικός στρατός και η στρατοχωροφυλακή, καθώς και η πανίσχυρη τουρκική μαφία, που χρησιμοποιεί πολλούς λαθρομετανάστες ως βαποράκια για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, που προέρχονται από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Ένα ολόκληρο κύκλωμα έχει στηθεί στην Τουρκία για «υποδοχή» και διακίνηση των λαθρομεταναστών προς τα νησιά του Αιγαίου και, βεβαίως, διά των κατεχομένων προς τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.Η Τουρκία, παραβιάζοντας δεσμεύσεις της έναντι της Ελλάδας και της ΕΕ, όχι μόνο αρνείται επανεισδοχή λαθρομεταναστών αλλά, προπάντων, ενθαρρύνει διοχέτευση μουσουλμάνων προς την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η πρόσφατη πρωτοφανής διαδήλωση μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας είναι ενδεικτική της έκτασης της υπονόμευσης, που η Τουρκία οργανωμένα και μεθοδικά προωθεί κατά της Ελλάδας. Εξάλλου, διά των κατεχομένων διοχετεύονται στις ελεύθερες περιοχές αυτοί οι δυστυχείς άνθρωποι, έρμαιο στα χέρια αδίστακτων δουλεμπόρων Τούρκων, που συνεργάζονται με άθλιους Έλληνες Κυπρίους. Δεν είναι τυχαίο ότι οι λαθρομετανάστες, που εισβάλλουν στις ελεύθερες περιοχές, είναι «δασκαλεμένοι» από τους δουλεμπόρους. Πρώτη τους έγνοια είναι να δηλώσουν ότι είναι πολιτικοί πρόσφυγες και γι’ αυτό αιτούνται πολιτικού ασύλου, με τη βοήθεια αργυρώνητων δικηγόρων. Προχθές, η ΕΕ κάλεσε την Τουρκία και τη Λιβύη να υπογράψουν ευρωπαϊκή συμφωνία επανεισδοχής λαθρομεταναστών, που εισέρχονται σε κοινοτικό έδαφος από την επικράτειά τους.

Η διατύπωση αυτή επιτεύχθηκε χάρη στις προσπάθειες του προέδρου Χριστόφια και του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κ. Καραμανλή.

Στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής περιέχονται πέντε σημεία για τη λαθρομετανάστευση, ως εξής:

-Θα πρέπει να υπάρξει αποφασιστική ευρωπαϊκή απάντηση στο θέμα, βασιζόμενη στην επίδειξη αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών-μελών και στη δίκαιη κατανομή των οικονομικών βαρών.

-Θα ενισχυθεί η συνεργασία για τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, με την ενδυνάμωση του ρόλου του Οργανισμού για τη φύλαξη των Εξωτερικών Συνόρων (FRONTEX). Προβλέπονται κοινές περιπολίες στα εξωτερικά σύνορα και κυρίως ο εν λόγω οργανισμός να εμπλακεί ουσιαστικά στις κοινές πτήσεις επιστροφών των λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους.

-Θα ενισχυθεί η συνεργασία με τις βασικότερες χώρες προέλευσης και διέλευσης παράνομων μεταναστών.

-Τίθεται ως προτεραιότητα η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τη σύναψη συμφωνιών, επανεισδοχής, της ΕΕ με κύριες χώρες προέλευσης και διέλευσης λαθρομεταναστών. Αυτό αφορά, κυρίως, την Τουρκία και τη Λιβύη.

-Επισημαίνεται ότι μέχρι να συναφθούν οι συμφωνίες αυτές μεταξύ της ΕΕ και χωρών προέλευσης ή διέλευσης, οι χώρες που έχουν ήδη υπογράψει σχετικές διμερείς συμφωνίες θα πρέπει να τις εφαρμόσουν πλήρως.

Πόσος είναι ο τζίρος της βιομηχανίας λαθρομετανάστευσης στην Τουρκία; Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της τουρκικής αστυνομίας, υπολογίζεται σε 8 δισεκατομμύρια δολάρια κατ’ έτος! Χώρια τα δισεκατομμύρια από την επίσημη, ακόμα και διά διπλωματικών αποστολών, διακίνηση ναρκωτικών (Πληροφορίες, στο πολύ εμπεριστατωμένο κείμενο του Όμηρου Φωτιάδη: «Λαθρομετανάστευση-ναρκωτικά, ένα πονηρό σχέδιο της Τουρκίας» - InfognomonPolitics, 15.6.2009). Με αφορμή, εξάλλου, δημοσίευμα (στο «Φιλελεύθερο» της Πέμπτης), το Υπουργείο Εσωτερικών, σε ανακοίνωσή του επιχειρεί να μειώσει αρνητικές εντυπώσεις και υποστηρίζει ότι «το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης έχει κατά τον τελευταίο χρόνο συγκρατηθεί και ελεγχθεί, ως αποτέλεσμα των συντονισμένων μέτρων και ενεργειών της κυβέρνησης σε κρατικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Πόσοι είναι οι ξένοι στην Κύπρο; Το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρεται σε 116.000 εργαζόμενους. Και οι παράνομοι; Πόσοι είναι σήμερα; Υπάρχουν επίσημες εκτιμήσεις; Το Υπουργείο δεν εξηγεί. Απλώς να σημειώσουμε ότι το Κέντρο Οικονομικών Μελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου, για το 2007, ανέβαζε τον αριθμό των ξένων εργατών στις 80.000 και των παράνομων, κατ’ εκτίμηση, μεταξύ 20-30.000. Πριν από δύο χρόνια. Και ότι τότε αποτελούσαν το 25% του εργατικού δυναμικού.

Σήμερα; Ανεξάρτητα από τους αριθμούς, που είναι αρκούντως ανησυχητικοί για λόγους οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτισμικούς και δημογραφικούς, κρίνουμε ότι η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των όσων αποφασίστηκαν προχθές στη Σύνοδο Κορυφής, πρέπει να αξιοποιήσει κατά της Τουρκίας τις ευθύνες της στη διακίνηση λαθρομεταναστών από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. Το πρόβλημα που ήδη ανέκυψε δεν είναι μόνο ανθρώπινο, αλλά περισσότερο πολιτικό και δημογραφικό. Με όλες τις εφιαλτικές εκτυλίξεις του για την Κύπρο.

Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ





Την θυμάστε την περίπτωση που σας είχαμε γράψει προχτές για την επίθεση αλλοδαπού με μαχαίρι σε ταξιτζή στην Κόρινθο;(κλικ εδώ) Μαχαίρωσε τον ταξιτζή στον λαιμό και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ευτυχώς. Ο παρ' ολίγο μακαρίτης εξομολογήθηκε το περιστατικό της επίθεσης από τον αλλοδαπό παρ' ολίγο δολοφόνο του και σώθηκε με την έγκαιρη παρέμβαση των συναδέλφων του μέσα από τη συχνότητα των ραδιοταξί. Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου οδηγών ταξί Κορίνθου ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε επιτεθεί και επιχειρήσει να δολοφονήσει προ ημερών ακόμα έναν συνάδελφό τους όταν του πέρασε θηλιά με σκοινί στον λαιμό. Ο εν δυνάμει δολοφόνος αλλοδαπός καθόταν και στις δύο περιπτώσεις πίσω ακριβώς από την θέση του οδηγού για να έχει ελευθερία κινήσεων.

Κι ενώ συνελήφθη στην δεύτερη δολοφονική επίθεση και οδηγήθηκε στο τμήμα αφέθηκε.... ελεύθερος ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ επειδή ήταν λέει... 17 ετών και συνεπώς ανήλικος.


Οι ταξιτζήδες στην Κόρινθο είναι έξαλλοι με την απόφαση αυτή του εισαγγελέα και δηλώνουν ότι οι ζωές τους απειλούνται. Νοιώθουν ότι ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Βγαίνουν για το μεροκάματο του τρόμου και δεν έχουν καν την συμπαράσταση του νόμου και της Πολιτείας. ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. Και ενώ αυτοί πληρώνουν φορολογούμενοι για να έχουν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που δικαιούνται βρίσκονται ΕΡΜΑΙΑ στις ορέξεις του κάθε εγκληματία που ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της χώρας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.


Ο σεσημασμένος αλλοδαπός έχει ακόμα ένα χρόνο καιρό να σφάξει κι άλλους ταξιτζήδες -και όχι μόνο - μέχρι να πάει 18 κι έτσι ο "ακριβοδίκαιος" εισαγγελέας να δώσει εντολή να συλληφθεί.


Μέχρι τότε ας ελπίσουμε να μην κλάψει καμία μανούλα το παιδί της και κανένα παιδάκι τον πατέρα του. Αυτό που μπορεί να κάνει ο κάθε νομοταγής πολίτης είναι την προσευχή του ή να λάβει τα δικά του μέτρα γιατί αν περιμένει να τον προστατεύσει η κατά τα άλλα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" κοινωνία μας δεν έχει και πολλά να περιμένει....

(στοιχεία από την εκπομπή της Δευτέρας του Γιώργου Παπαδάκη)


TA ZΩA KAI OI ANIKANOI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΖΩΑ , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ



"ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΚΑΛΟΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ



Έξω απο την ΓΑΔΑ σήμερα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν οι Αστυνομικοί για να διαμαρτυρηθούν στην πολιτική και φυσική ηγεσία τους για τις συνεχόμενες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον ένστολων. Προκλητικοί οι προοδευτικάριοι που έστειλαν την βουλευτίνα τους Φιλίνη να κάνει... μαθήματα στους ίδιους ανθρώπους που με την πρώτη ευκαιρία βρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ!

Παρών και ο Πρόεδρος της Νεολαίας ΛΑΟΣ, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος που καταχειροκροτήθηκε. Μετά τις ομιλίες αποφασίστηκε πορεία προς τη βουλή προκειμένου να συνεχιστεί η διαμαρτυρία και να παραδοθεί ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής. Με τους αστυνομικούς ένωσαν τις φωνές τους ο Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος.