Χρήστες OnLine

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η απόλυτη ξεφίλα της τρομοκρατίας της αριστεράς. Απειλούν τον δημοσιογράφο... Δημήτρη Μαρέδη του ΆSTRA TV ! Ο Σφακιανάκης ,οι Πρυτάνεις ο Χρυσοχοίδης θα συνεχίσουν να αδιαφορούν ;

Πρωτοφανές : Απειλές ακόμη και για την ζωή του απο την ιστοσελίδα παρακρατικών/ανθελλήνων Indymedia :: Athens εναντίον του γνωστού δημοσιογράφου του περιφερειακού καναλιού ΑΣΤΡΑ TV και εκδότη του περιοδικού ΥΕS Δημήτρη Μαρέδη με ανάρτηση διότι άκουσον ,άκουσον φιλοξένησε στην γνωστή εκπομπή του με τεράστια τηλεθέαση εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και φάνηκε στην εκπομπή του οτι ο εκπρόσωπος τους κόμματος δεν είναι ανθρωπόμορφο τέρας ,αλλά ένας σοβαρός άνθρωπος ...


Ο Δημοσιογράφος δεν έκρυψε την κατάπληξη του για την ανάρτηση που τον παρομοιάζουν ώς ΝΑΖΙ και το ανέφερε την ώρα της εκπομπής του και επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πράγματα και θάματα ο Μαρέδης είναι ένας ευπατρίδης της δημοσιογραφίας και οπαδός της πολυφωνίας !


Ο Κ.Μαρέδης δήλωσε οτι δεν φοβάται ούτε το γιαούρτωμα ούτε τις απειλές εναντίον της ζωή του ...Ο Σφακιανάκης ,οι Πρυτάνεις ο Χρυσοχοίδης θα συνεχίσουν να αδιαφορούν ;
 

Σε πανικό ο Γιώργος. Βγαίνουν σιγά σιγά στο φώς οι αλήθειες για το ξεπούλημα..

 Ακάλυπτο τον άφησε ο Βενιζέλος
 Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως 
 Ποιος ο ρόλος του εβραϊκού λόμπι;

 ΠΑΝΙΚΟ προκάλεσαν στον τέως πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του «Π», την περασμένη Κυριακή, για το βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε σε βάρος της Ελλάδας στις επαφές και συναντήσεις που είχε με την Goldman Sachs όχι μόνο τον Νοέμβριο του 2009 στο «Πεντελικόν», αλλά και στη Νέα Υόρκη, πριν από τις εκλογές, όταν το εκεί εβραϊκό λόμπι είχε «φροντίσει» να κλείσει το ραντεβού του με τους επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας, που είναι από τα μεγαλύτερα επενδυτικά «σπίτια» του κόσμου.

Αίσθηση και ποικίλες ερμηνείες προκάλεσε η στάση που τήρησε η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Απέφυγε οποιοδήποτε σχόλιο, επίσημο ή ανεπίσημο, αφήνοντας επί της ουσίας ακάλυπτο τον τέως πρωθυπουργό. Κι αυτό διότι είτε ο Β. Βενιζέλος γνωρίζει λεπτομέρειες της υπόθεσης είτε δεν θέλει να «φορτωθεί», και μάλιστα εκ των υστέρων, ευθύνες για τόσο σημαντικά ζητήματα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο κ. Βενιζέλος απέφυγε να πάρει θέση και στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε πρόσφατα η Β. Παπανδρέου κατά του τέως πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι στη διάρκεια της θητείας του έγιναν «εγκλήματα» στη χώρα.

Τα γεγονότα είναι αμείλικτα, όπως αμείλικτες είναι και οι ευθύνες σας, κύριε Παπανδρέου, γιατί μπορούσατε να είχατε από τον Νοέμβριο του 2009 αποτρέψει την πορεία (που τελικά όλα συνηγορούν ότι ήταν συνειδητή, μέχρι και διατεταγμένη, θα λέγαμε) προς τις αγκάλες του ΔΝΤ και τη θηλιά που βάλατε στη χώρα και τον ελληνικό λαό. Και βλέπετε πού οδηγήσατε, κύριε Παπανδρέου. Στις αυτοκτονίες μέχρι και μπροστά στη Βουλή.

Το ελληνικό γένος ως προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ


Τα τελευταία τρία χρόνια γίνεται πολύς λόγος για τη δυνατότητα των Ελλήνων πολιτών, να είναι υποψήφιοι στις εισαγωγικές εξετάσεις των στρατιωτικών παραγωγικών σχολών, χωρίς την προϋπόθεση του γένους. Με τον όρο Έλληνας πολίτης εννοούμε αυτόν που έχει την ελληνική ιθαγένεια.
Έναυσμα, για να ξεκινήσει το ζήτημα αυτό, έδωσε το Κράτος, όταν από το 2010 κατήργησε, ως προϋπόθεση εισαγωγής των υποψηφίων, το "ελληνικό γένος".

Το γένος ως έννοια έχει να κάνει με το αίμα. Είναι δηλαδή η μία συνιστώσα του έθνους (όμαιμον) ενώ η άλλη είναι η κοινή συνείδηση της καταγωγής και ιστορίας ή εθνική συνείδηση (ομόψυχον).
 
Και ενώ η έννοια του λαού ή των Ελλήνων πολιτών έχει να κάνει με τη σχέση τους με συγκεκριμένο κράτος, της Ελληνικής Δημοκρατίας, η έννοια του έθνους ξεπερνάει τα γεωγραφικά όρια του κράτους, και περιλαμβάνει ως έννοια και την ελληνική ομογένεια, τους Έλληνες της διασποράς. Το έθνος είναι έννοια διαχρονική: του χθες, του σήμερα και του αύριο.  
 
Έτσι π.χ. ενώ Έλληνες πολίτες δεν υπήρχαν πριν 1500 χρόνια, αφού δεν υπήρχε ελληνικό κράτος, υπήρχαν Έλληνες το γένος, δηλαδή ελληνικό έθνος. Και αν υποθέσουμε ότι στο μέλλον υπάρξει ένα ενιαίο κράτος, αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, δεν θα υπάρχουν Έλληνες πολίτες αλλά θα υπάρχει ελληνικό έθνος.