Χρήστες OnLine

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Απαραίτητο για την καλή λειτουργία του συστήματος το ΚΚΕ:Μην ξεχνάμε τον ρόλο τους έξω από τη βουλή


Όλα αυτά τα χρόνια, μετά την αυτό-κατάρρευση του σιδηρού παραπετάσματος, το μόνο κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη που λειτουργεί όπως παλιά και που αυξάνει τις δυνάμεις του εντελώς ανεμπόδιστα, είναι βεβαίως το ΚΚΕ. Αυτό το παράδοξο, οφείλεται σίγουρα στην ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς μεταπολιτευτικά, αλλά όχι αποκλειστικά και μόνο σ’ αυτήν. Ένας άλλος λόγος, είναι πως το ΚΚΕ δεν είναι απλώς ακίνδυνο για το σύστημα, αλλά απαραίτητο για την καλή λειτουργία του. 

Εννοούμε, πως το ΚΚΕ Α.Ε. (Ανώνυμος Εταιρεία) λειτουργεί ως δεκανίκι του συστήματος εξουσίας, παίζοντας το ρόλο βαλβίδας εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας. Μαντρώνει στους κόλπους του κάθε λογής χειραγωγούμενους από τα ΜΜΕ, που παρουσιάζουν το ΚΚΕ σαν «φιλολαϊκό» και «επαναστατικό» κόμμα, το «μόνο που αντιδρά» κ.τ.λ., και τους αδρανοποιεί, καθιστώντας τους απόλυτα ελεγχόμενους και εν τέλει τελείως ακίνδυνους.

Για του λόγου το αληθές, διαβάστε τι είπε η Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην χτεσινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, για τις αυθόρμητες εκδηλώσεις αποδοκιμασίας του αγανακτισμένου κόσμου κατά των πολιτικών, που τους έχουν κατατρομοκρατήσει, σε σημείο να φοβούνται να κυκλοφορήσουν δημοσίως:
“Ερ. Τις διαμαρτυρίες και τις επιθέσεις πολιτών κατά του πρωθυπουργού και των υπουργών πώς τις αξιολογείτε; Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση; Είναι τυφλές πράξεις χωρίς προοπτική;
Απ. Η γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση, που είναι σε μεγάλο βαθμό αυθόρμητη, φουντώνει και εκφράζεται με πολλούς και με ανώριμους τρόπους. Κυρίως προέρχεται από ανθρώπους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. και νιώθουν εξαπατημένοι γιατί έδιναν μεγάλη σημασία στα προεκλογικά σλόγκαν και όχι στα προγράμματά τους. Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι το ξεφωνητό κατά του υπουργού ή το γιαούρτωμα είναι σπουδαία πράξη αντίστασης. Εμείς δεν συμφωνούμε με μικροαστικές εκτονωτικές αντιδράσεις. Δεν οδηγούν πουθενά, διευκολύνουν την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της να εμποδίσουν την ριζοσπαστικοποίηση.”

Μετά από τέτοιες δηλώσεις της «ώριμης» Παπαρήγα, κατά του «ανώριμου» λαού των «μικροαστών», δεν αξίζει το «τιμημένο» ΚΚΕ να ανέβει μια-δυο μονάδες ακόμα στις στημένες δημοσκοπήσεις των εργολάβων;

(ΥΓ) 1: Μην ξεχνάμε και τον άτιμο ρόλο των κουκουέδων στις λαϊκές κινητοποιήσεις έξω από τη βουλή. Μόλις κάποιοι οργισμένοι και αηδιασμένοι Έλληνες επιχείρησαν να μπούνε μέσα, παρατάχτηκαν μπροστά τους σχηματίζοντας τείχος, οι… Κοζάκοι του ΠΑΜΕ, που προστάτευσαν αποτελεσματικά τα ελληνικά «χειμερινά ανάκτορα» των σάπιων. Άξιος ο μισθός των «επαγγελματιών κομμουνιστών» του ΚΚΕ Α.Ε., άξια και η κολοσσιαία κομματική επιχείρηση «Τυποεκδοτική» -και όχι μόνο αυτή-, που τα τσεπώνει γερά από κρατικές και κοινοτικές (!!!) επιχορηγήσεις!

(ΥΓ) 2: Πριν από λίγες ημέρες, στις 31 Μαρτίου, 5 τεχνικοί του 902 απολύθηκαν. Έτσι, οι απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ (που την περισσότερη ώρα διαφημίζει κατσαρόλες, μασαζοκαλτσόν και άλλες αηδίες), έφτασαν αισίως τις 17, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011! Τα συμπεράσματα δικά σας…
πηγη 

Συνέντευξη Μιχαλολιάκου στο “Παρασκήνιο”: “Δεν θα τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας”

«Το πολιτικό τσουνάμι στην Ελλάδα έρχεται»


Συνέντευξη στον Θεόδωρο Ζούμπο
Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών και γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σχολιάζει χωρίς υπεκφυγές τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.


Το 1% της τελευταίας δημοσκόπησης της public issue σάς ικανοποιεί;
Υπάρχει μια απαγόρευση αναφοράς στη Χρυσή Αυγή. Το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να μας αναφέρουν αποτελεί για εμάς μια ακόμη νίκη. Το ποσοστό μας είναι ακόμη μεγαλύτερο κι αυτό δεν θα το αποφασίσουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων!

Πού οφείλεται αυτή η άνοδος; Στην αύξηση της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, της ανέχειας;
Τα φαινόμενα αυτά υπήρχαν και στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, δίχως να εισπράξουμε τόσο μεγάλα πολιτικά κέρδη. Μεσολάβησε, όμως, το μνημόνιο. Πεντέμισι μήνες μετά τον ερχομό του ΔΝΤ στη χώρα μας, στις δημοτικές εκλογές, χωρίς καμία απολύτως προβολή, φτάσαμε στο 5,5%. Ο κύριος παράγων της αύξησης των ποσοστών μας, πέρα από την εγκληματικότητα, τη λαθρομετανάστευση και την οικονομική κρίση, είναι ασφαλώς η οικονομική, πολιτική και ηθική χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος που καταρρέει. Η φύση δεν αναγνωρίζει τα κενά. Υποχωρεί ένα ρήγμα, δημιουργείται ένα τσουνάμι. Το πολιτικό τσουνάμι στην Ελλάδα έρχεται! Ο λαός είναι εξοργισμένος…

Κατά πόσο έχει αλλάξει η στάση των ΜΜΕ μετά την εκλογή σας στο δημοτικό συμβούλιο των Αθηνών;
Δεν έχει αλλάξει η στάση των ΜΜΕ. Είμαι αποκλεισμένος από τα κανάλια, επειδή δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον. Στην τελευταία δημοσκόπηση της VPRC το «άλλο κόμμα» που καταγράφηκε στο 2,5% ήμασταν εμείς. Ομως, δεν το βγάζουν προς τα έξω…

Γιατί προχωρήσατε στον «χαιρετισμό» προς τον Πέτρο Κωνσταντίνου στο δημοτικό συμβούλιο, ο οποίος ξεσήκωσε αντιδράσεις;
Εγώ δεν είδα καμία αντίδραση. Αυτοί που δεν χαιρετούν φασιστικά δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, γιατί τρώνε γιαούρτια. Εγώ που χαιρέτησα έτσι, δεν τρώω γιαούρτια. Εν προκειμένω, αυτός ο χαιρετισμός δεν είναι ο επίσημος της Χρυσής Αυγής. Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, σε ένα διάλειμμα της συνεδρίασης, με είχε αποκαλέσει φασίστα και θέλοντας να τον προκαλέσω χαιρέτησα έτσι, λέγοντας: «Ναι, ρε, είμαι φασίστας»! Με πρόσχημα αυτόν τον χαιρετισμό, είμαστε η μόνη παράταξη -κατά παράβαση του νόμου- χωρίς γραφεία στον Δήμο Αθηναίων και καμιά θέση στα διοικητικά συμβούλια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι συνοδοί, όμως, μολοτοφόρων και κρανοφόρων, όπως ο κ. Κωνσταντίνου, έχουν θέση. Σε αυτήν τη Δημοκρατία πιστεύουν… Αυτήν τη «Δημοκρατία» μάχομαι και πολεμώ.

Για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο;
Εχω ηθική υποχρέωση -από τη στιγμή που με επέλεξαν 10.000 συμπολίτες- να παλεύω στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο είναι ένα μπάχαλο. Δεν γίνεται τίποτα. Σε πέντε συνεδριάσεις συζητάμε για λαθρομετανάστες, για Πακιστανούς, για Μπαγκλαντεσιανούς, για την Υπατία, για ό,τι να ‘ναι. Για τους Ελληνες, που υποφέρουν από την ανεργία, τίποτα! Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του δημάρχου Αθηναίων και να λέγεται «εμίρης των Αθηναίων»;

Για την οικονομική κρίση;
Είναι μια υπόθεση στημένη. Κάποιοι μάς τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια με υπέρογκα επιτόκια, ώστε να μην μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε ποτέ. Αν εκμεταλλευτούμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κ.λπ.) και τη γη μας, θα βγούμε από την κρίση. Πιστεύουμε σε μια εθνική κατευθυνόμενη οικονομία και σε περιορισμό της ασυδοσίας του ξένου κεφαλαίου. Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που μπορεί να θρέψει με αξιοπρέπεια τους κατοίκους της.

Η λύση για τη λαθρομετανάστευση;
Αμεση απέλαση! Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι το πτωχοκομείο της οικουμένης. Ολους αυτούς που θέλουν να φέρουν εδώ, πώς θα τους θρέψουν; Και ο ελληνικός λαός πείνασε, αλλά δεν σκότωσε για 50 ευρώ! Να φυλαχτούν τα σύνορα και να υπάρξει άμεσος περιορισμός. Αυτό θέλει η πλειοψηφία.

Τι απαντάτε σε αυτούς που κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή ως μια εγκληματική οργάνωση;
Να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και να μας κλείσουν φυλακή! Το ποιοι είναι εγκληματίες το αποφασίζουν τα δικαστήρια και όχι οι προκηρύξεις των οργανώσεων των κουκουλοφόρων.

Θα συνεργαζόσασταν ποτέ με τον ΛΑΟΣ;
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λειτουργεί ως ανάχωμα για να μην υπάρξει ένα εθνικιστικό κίνημα, το οποίο θα ήταν κατά του συστήματος. Ο ΛΑΟΣ είναι μέρος του συστήματος που ονομάζω ως «ένοχο αμαρτωλό καθεστώς κλεπτοκρατίας». Ως εκ τούτου, δεν έχουμε καμία πολιτική σχέση.

Ποια είναι η Αθήνα και η Ελλάδα που οραματίζεστε;
Η Αθήνα τώρα είναι μια χαβούζα, αλλά δεν παύει να είναι η καρδιά του έθνους, από την οποία πρέπει να ξεκινήσει μια εθνική επανάσταση για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Οραματιζόμαστε μια Ελλάδα μεγάλη και ελεύθερη. Οι Ελληνες να είναι αισιόδοξοι. Υπάρχει ελπίδα. Δεν θα τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας.
πηγη

Βρε καλώς τα παιδιά του νεοφιλελεύθερου διεθνισμού




soros papandreouΒρε, βρε, βρε... Καλώς τους σπεκουλαδόρους, που χαντάκωσαν τη χώρα μας! Ήρθαν να πάρουν και τα υπόλοιπα, να τρυγήσουν ό,τι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο! Και έχουν θράσος, θράσος απύθμενο. Και πλέον, με τη στήριξη του διαπλεκόμενου Τύπου, δεν έχουν και κανένα λόγο να κρύβονται. Άλλωστε, «για το καλό μας» είναι! 

Όλα «για το καλό μας» και το «συμφέρον» μας είναι! Ακόμα και το ραδόνιο που ο χρηματιστής «αμόλησε» στη Θεσπρωτία, είναι ικανοί να πουν στο ΠΑΣΟΚ! Βοηθά, φαίνεται, στην «πράσινη» και αειφόρο ανάπτυξη ο απεχθής στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη, «Καναδός» χρηματιστής! Ο Σόρος άλλωστε, ο σύγχρονος Σκρουτζ Μακ Ντακ, ίσως ο πιο μισητός άνθρωπος αυτή τη στιγμή στον κόσμο, πρέπει να γεμίσει τους τραπεζικούς λογαρισμούς του. Αν αυτοί δεν «ξεχειλίζουν», υπάρχει πρόβλημα, πρόβλημα παγκόσμιο.

Ψυχή πουλημένη στο διάβολο...
Η συνάντηση του πρωθυπουργού (όσων τον ψήφισαν, γιατί στη συνείδηση των υπολοίπων, δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ νομιμοποίηση) με τον σπεκουλαδόρο Τζορτζ Σόρος (ήταν παρών και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου), τον γκουρού του ανάλγητου νεοφιλελευθερισμού, χθες το μεσημέρι, κακώς εξέπληξε κάποιους. Φυσικά, δεν ειπώθηκε τίποτα για το τι συζητήθηκε. Δάνεια; Μνημόνια; Χρυσός; Υποθέστε...
Α, η συνάντηση ακολούθησε την παρουσία του Σόρος σε «συνέδριο» στην Αθήνα (που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών), όπου συμμετείχε η εν Ελλάδι τοπική επιτροπή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Εκεί, έδωσαν το παρών επιχειρηματίες, αλλά και όλοι όσοι βλέπουν στο πρόσωπο του Τζορτζ Σόρος, την επί της γης επιτυχία, τουλάχιστον, όπως αυτή μεταφράζεται: ξέχειλοι τραπεζικοί λογαριασμοί, πάντα επί πτωμάτων και ψυχή πουλημένη στο διάβολο.

Μας έκατσε στο σβέρκο...
Οι επισκέψεις του φιλοσκοπιανού και σπόνσορα του Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Σόρος στην Ελλάδα, είναι πλέον συχνές. Μας ήρθε και το φθινόπωρο του 2009 και ποιος ξέρει και πόσες άλλες φορές, ινκόγκνιτο. Πάντα κυκλοφορεί έτσι ο κήρυκας της εξαχρείωσης, της ανηθικότητας και της κοινωνικής ελευθεριότητας, ο οποίος χρηματοδοτεί εκστρατείες υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών και άλλων «σκοπών».
Ο λόγος για τον χρηματοδότη «βελούδινων» και «πορτοκαλί» επαναστάσεων στην Ανατολική Ευρώπη, τον άνθρωπο που αλλάζει τον γεωπολιτικό και γεωοικονομικό χάρτη (έχουν καταρρεύσει εξαιτίας των κερδοσκοπικών επιθέσεών του τα χρηματιστήρια σε δεκάδες χώρες), ώστε να τον προσαρμόζει στις ανήθικες και βδελυρές επιδιώξεις του.

Κακοποιός διεθνούς εμβέλειας
Το 1992, ο Τζόρτζ Σόρος πήγε να «τελειώσει», προκειμένου να σπεκουλάρει, τη βρετανική οικονομία, καταφέρνοντας να φέρει σε δύσκολη θέση δεκάδες εκατομμύρια Βρετανών φορολογουμένων. «Έσπασε» όμως τα μούτρα του, όταν προσπάθησε να κερδοσκοπήσει εις βάρος της Societe Generale. Από τη Ρωσία, όπου το μήνυμα των περί τον Πούτιν πρώην καγκεμπέδων ήταν «μη τολμήσεις» να σκάσεις μύτη, δεν μπορεί να περάσει ούτε απ’ έξω... Εκεί, κάνει τζιζ, ιδιαίτερα μετά τη φυλάκιση του Κοντορκόφσκι.
Φυσικά, πολλοί τον έχουν πάρει πλέον χαμπάρι, ενώ η (δικαιολογημένη λόγω της δράσης του) συνωμοσιολογία γύρω από το πρόσωπό του, κλιμακώνεται συνεχώς. Ο Τζορτζ Σόρος, είναι κακοποιός διεθνούς εμβέλειας, ο ειδικότερος στον πλανήτη σε θέματα οικονομικού εγκλήματος. Και αυτόν, τον υποδέχονται οι του ΠΑΣΟΚ εδώ στην Ελλάδα, μετά βαΐων και κλάδων και στρώνοντας κόκκινα χαλιά. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Νίκος Χιδίρογλου
elora