Χρήστες OnLine

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ,ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΩΝ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!


Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή του Χαρδαβέλα δύο εκ των διοργανωτών του “κινήματος”,πολλοί έγραψαν πως επρόκειτο για προβοκάτσια,αφού κανείς δεν εκπροσωπεί τους “αγανακτισμένους”.

Τι γίνεται όμως όταν ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ στην συγκεκριμένη εκπομπή ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ στο αντίστοιχο γκρουπ του Facebook,που καλεί σε “πανευρωπαικό ξεσηκωμό”;



Οι ίδιοι το παραδέχονται πως μίλησαν στην εκπομπή!Διαβάστε τι λένε εδώ,οι “Angelo Veletzas” και “Persefoni Mari” (υπάρχει περίπτωση η σελίδα να έχει ‘κατέβει).
Αναζητώντας στοιχεία για τους άλλους διαχειριστές του εν λόγω γκρουπ,πέσαμε πάνω στον Ηλία Σεφέρογλου:Δημοσιογράφος,με δική του free press εφημερίδα στο Ηράκλειο και το σπουδαιότερο…

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!!

Όχι,δεν κάνουμε πλάκα:Μάλιστα,το 2003 είχε εκλεγεί και αναπληρωματικό μέλος στο “Γραφείο Σπουδάζουσας ΤΕΙ Ηρακλείου”,όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας,διαβάζοντας κάτω-κάτω.


ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:Τι δουλειά έχει ένα μέλος της Νεολαίας Πασοκ να “ξεσηκώνει” τον λαό σε…εξέγερση,κρεμάλες και τάχα αγανάκτιση εναντίον ολόκληρου του πολιτικού συστήματος,ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ;;;

Μήπως η όλη υπόθεση είναι στημένη ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ,έτσι ώστε ο κόσμος να εκτονωθεί ανώνυμα και να φανεί πως ο “καλός Πρωθυπουργός” τον ακούει,προχωρώντας σε ανασχηματισμό ή δημοψήφισμα ή ακόμα και Εκλογές;

Όταν ξεκίνησε το “πανηγύρι”,μας είχαν στείλει συγκεκριμένες πληροφορίες για κάποια Νεολαία,που τις τελευταίες ημέρες…βάραγε υπερωρίες στο Διαδίκτυο,κατασκευάζοντας ψεύτικα προφίλ και σχολιάζοντας παντού,σε μπλογκς κλπ,σχετικά με την “Αγανάκτιση”:Δεν δώσαμε σημασία,για να μην μας πουν ότι κομματικοποιούμε το θέμα για άλλους σκοπούς.

Πλέον όμως,τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΧΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Και πολλοί πολίτες με αγνά κίνητρα,παρασύρθηκαν κι έπαιξαν το παιχνίδι του Γιωργάκη και των νεολαίων του!

Έτσι εξηγείται και η απίστευτη,σκανδαλώδης εύνοια και προβολή τους από τα Μμε της διαπλοκής,που μέχρι πρότινος κατασυκοφαντούσαν οποιονδήποτε άλλο λαικό αγώνα και ξεσηκωμό,απ’όπου κι αν προερχόταν!

Κάποιους,το γεγονός της κοροιδίας σχετικά με το “ισπανικό σύνθημα”,δεν ενόχλησε.

Η στήριξη από κόμματα και ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ούτε.

Η ιδεολογική καθοδήγηση από τους οπαδούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης,ούτε.

ΑΡΑΓΕ,Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ…ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ;

Σκεφτείτε το,την επόμενη φορά που…θα βρίζετε τον Πάγκαλο και τα άλλα πασοκόσκυλα!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Για να μη νομίζουν μερικοί πως ο Σεφέρογλου εκπροσωπεί απλά τον εαυτό του,διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του σε ιστολόγιο ως “διοργανωτή της Πανευρωπαικής διαμαρτυρίας”.

pneymatiko.wordpress.com
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_4398.html