Χρήστες OnLine

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Στις 3 Ιουνίου η τελική απόφαση για το νομοσχέδιο περί Ιθαγένειας


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε από το ιστολόγιο syntagmagr.blogspot.com ότι στις 3 Ιουλίου, θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του τμήματος του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο του ΠΑΣΟΚ περί Ιθαγένειας.

Όπως γράφει, "επειδή, σύμφωνα με το άρθρο 100 παρ. 5 Συντάγματος, όταν τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίνει διάταξη νόμου αντισυνταγματική, παραπέμπεται υποχρεωτικά το ζήτημα στην οικεία Ολομέλεια, επιδόθηκε στις 28.03.2011 κλήση για συζήτηση της υπόθεσης στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, την 3η Ιουνίου 2011, ημέρα Παρασκευή & ώρα 9.30 π.μ. (η είσοδος στις αίθουσες συνεδριάσεων των δικαστηρίων είναι ελεύθερες για το κοινό - στο ΣτΕ λαμβάνει χώρα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στην είσοδο του δικαστηρίου".

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια ιδιαίτερα κομβική στιγμή. Παρόλο που συνηθίζεται η Ολομέλεια του ΣτΕ να "εγκρίνει" τις αποφάσεις των τμημάτων, είναι δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη ερώτηση κάποιοι θα επιχειρήσουν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια, προκειμένου να καταφέρουν να επιβάλλουν τις πολιτικές ιδεοληψίες τους σε βάρος της κοινωνίας.

Η κήρυξη ως αντισυνταγματικού του συγκεκριμένου νόμου, ήταν σίγουρα μια χαρμόσυνη είδηση για το πατριωτικό κίνημα.

Είναι όμως ανάγκη αυτή η απόφαση να περιφρουρηθεί και να μην επιτραπεί σε κάποιους να την αλλάξουν. Γι' αυτό και εμείς δημοσιεύουμε από τώρα την είδηση, προκειμένου κάποιοι, σε κατάλληλες θέσεις να κινητοποιηθούν, ώστε να χαλάσουν τα "παιχνιδάκια" κάποιων.

elkosmos

Διαβάστε:
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ: ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος «ιθαγενοποίησης» αλλοδαπών-ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΟΣ!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ