Χρήστες OnLine

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

και τωρα που οι Ελληνες ξερουν ... ???

GREEK CRISIS? It seems NWO messed with the wrong country...
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - MOLON LAVE !!! -
Ελληνικοί Υπότιτλοι

σε 2 λεπτα ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...




Ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής σε σταθμούς διοδίων σε ολόκληρη τη χώρα



Εκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιήσαν σήμερα τα μέλη του “Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή”, με αφορμή την έξοδο των εκδρομέων από τα αστικά κέντρα. Στους σταθμούς διοδίων των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, στο Ρίο-Αντίριο και σε πολλά ακόμη σημεία ανά την επικράτεια βρέθηκαν από νωρίς εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Κινήματος.


Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας μας και έντυπο πολιτικό υλικό, αναρτήθηκαν πανό και το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης πέρασε σε αμέτρητους Έλληνες, που για μία ακόμη φορά αγκάλιασαν την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής.


Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας με την ομοιόμορφη εμφάνιση και την ευπρεπή παρουσία τους, έγιναν αποδέκτες συγχαρητηρίων και θερμών αγωνιστικών χαιρετισμών από μεγάλο αριθμό συμπατριωτών μας. Η επιρροή της Χρυσής Αυγής σε ευρύτερα στρώματα του Ελληνικού λαού είναι πλέον δεδομένη. Παρά τις δειλές κρατικές και παρακρατικές επιθέσεις εις βάρος μας, είμαστε περισσότερο ισχυροί από ποτέ. Ο δρόμος για την Νίκη είναι ανοιχτός. Ο εθνικός αγώνας συνεχίζεται.




πηγη

Συνεχόμενεςσυλλήψεις λαθρομεταναστών στη Μυτιλήνη


ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ - ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Μία φουσκωτή λέμβο με 31 λαθρομετανάστες, ανάμεσά τους και τέσσερα ανήλικα παιδιά, εντόπισαν σήμερα στις 03:00 τα ξημερώματα άνδρες του Λιμενικού Σώματος Μυτιλήνης, στη θαλάσσια περιοχή του Αεροδρομίου.

Ύστερα από έρευνα, οι υπάλληλοι του Λιμενικού διαπίστωσαν ότι οι αλλοδαποί δεν κατείχαν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τους συνέλαβαν.

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..