Χρήστες OnLine

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Χημικές ουρές για 9η συνεχή ημέρα


Χημικές ουρές για 9η συνεχή ημέρα χθές πάνω από την Θεσσαλονίκη και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Τα τυχόν "παγωμένα καυσαέρια και παγωμένοι υδρατμοί" ή όπως θέλετε πείτε τα...
που αφήνουν τα αεροπλάνα καθώς πετούν στα 30,000 με 50,000 πόδια, χάνονται μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, αν μένουν για ώρα και εξαπλώνονται και δημιουργούνται τεχνητά αραιά νέφη να καλύπτουν τον γαλανό ουρανό, είναι χημικές ουσίες. Τα βίντεο τα μιλάνε μόνα τους.

http://notrailscontrailschemtrails.blogspot.com/http://www.youtube.com/watch?v=5uviFCb2AZo

http://www.youtube.com/watch?v=5uviFCb2AZo

Συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού


Τέσσερις κρατούμενοι τραυματίες είναι ο απολογισμός της συμπλοκής που σημειώθηκε χθες στις φυλακές Κορυδαλλού. Δύο νοσηλεύονται σοβαρά στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Μεγάλος καβγάς σημειώθηκε χθες το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού όταν κάποιος κρατούμενος μιλούσε αρκετά στο καρτοτηλέφωνο με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη με αυτούς που περίμεναν.


Στη συμπλοκή πήραν μέρος κρατούμενοι από την Κρήτη που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στα Ζωνιανά και Αλβανοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισαν τους τέσσερις Έλληνες.


Οι τραυματίες οδηγήθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών, ενώ οι δύο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών κρατουμένων έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού για το καρτοτηλέφωνο. Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν 4 Ελληνες κρατούμενοι, που δέχτηκαν χτυπήματα από τους ένοπλους με αυτοσχέδιες λάμες και πολύ περισσότερους Αλβανούς, με αποτέλεσμα οι δύο να χρειαστεί να διακομιστούν στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Η συμπλοκή έγινε προχθές στις 7.20 το απόγευμα, στην Ε πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνταν και οι υπόδικοι συλληφθέντες στη διάρκεια των επιχειρήσεων στα Ζωνιανά της Κρήτης.

Κατά πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν καθώς ένας κρατούμενος καθυστέρησε λίγο περισσότερο να τελειώσει ένα τηλεφώνημα σ' ένα από τα καρτοτηλέφωνα της πτέρυγας και λόγο στον λόγο ξεκίνησε η συμπλοκή. Αμέσως, επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τους συμπλεκόμενους αλλά όπως διαπιστώθηκε οι Αλβανοί με τις αυτοσχέδιες λάμες είχαν τραυματίσει 4 κρατούμενους, από τους οποίους δύο χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Νατα τα αλβανικα σκυλια οι "φιλοι" μας. ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ

www.kathimerini.gr

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ


Πρωτοβουλία για την προώθηση του αιτήματος για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα αναλαμβάνουν τα Δίκτυα Νεολαίας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), απ΄ όλο τον κόσμο.

Όπως ανακοίνωσαν οι Συντονιστές των Δικτύων, που συμμετέχουν στη συνεδρίαση του προεδρείου του ΣΑΕ, στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνονται τρεις πρωτοβουλίες. Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, οι νέοι ομογενείς θα δημιουργήσουν κατ΄ αρχήν μια ηλεκτρονική αίτηση, η οποία θα απευθύνεται όχι μόνο στους νέους έλληνες ομογενείς, ανά τον κόσμο, αλλά και στις νεολαίες των χωρών που ζούνε.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και τα πολλά καλά λόγια που γράφτηκαν στο διεθνή Τύπο, με αφορμή τα εγκαίνια του. Ξεκινούμε αυτή την προσπάθεια στοχεύοντας κυρίως στους νέους και τις νέες των χωρών όπου ζούμε, να τους ενημερώσουμε για τις διαστάσεις του προβλήματος, ώστε να δημιουργήσουμε μια δυναμική και να τους φέρουμε κοντά μας», επισημαίνει σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Συντονιστής Νεολαίας ΣΑΕ Ευρώπης Κώστας Συμεωνίδης.

«Η ανησυχία είναι κοινή για όλους τους Έλληνες, όπου και αν ζουν. Οι νέοι ομογενείς απ΄ όλο τον κόσμο θέλουμε να δείξουμε τη συμπαράστασή μας και να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην προώθηση του δίκαιου αιτήματος για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές», τόνισε από την πλευρά του ο Μορίς Γκρίτζαλης, Συντονιστής του Δικτύου Νεολαίας ΗΠΑ.

Τον προσεχή Δεκέμβριο, μετά τη συνάντηση που θα έχουν στη Θεσσαλονίκη, τα Συντονιστικά Συμβούλια των Δικτύων Νεολαίας ΣΑΕ θα επισκεφθούν το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου θα παραδώσουν τις πρώτες υπογραφές που θα έχουν συγκεντρώσει. Αποκορύφωση της κινητοποίησης των Δικτύων θα αποτελέσουν οι ταυτόχρονες εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν, σε διαφορετικές πόλεις σε όλες τις ηπείρους, για την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών.

Πηγή

ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ «ΣΕΧΤΑ»

ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Του Δ. Γιαννακόπουλου

«Ο ένοπλος αγώνας θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά την απόφαση αυτή. Το τέλος της 17Ν ως επιχειρησιακού κομματιού, όπως λέτε, δεν είναι και το τέλος της Ιστορίας. Φοβάμαι ότι οι εντάσεις και οι συγκρούσεις θα συνεχιστούν σε αυτή την κοινωνία που ζούμε και η “τρομοκρατία”, όπως τη λέτε, που θα ακολουθήσει θα κάνει πολλούς από σας να θυμάστε τη 17Ν με νοσταλγία»!


Η τηλεοπτική δήλωση του «συνήθους ύποπτου» Γιάννη Μπουκετσίδη ανήμερα της έκδοσης της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για τα μέλη της 17Ν τον Δεκέμβριο του 2003 είχε περάσει στα ψιλά της ειδησεογραφίας λόγω των θερμών εξελίξεων στο τότε κυβερνών κόμμα, το οποίο ετοιμαζόταν για τις εκλογές του Μαρτίου του 2004. Η κυβέρνηση Σημίτη πανηγύριζε ότι οι τρομοκράτες βρίσκονταν όλοι στη φυλακή και προσπαθούσε να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μία τέτοια…επιτυχία χωρίς να απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως ποιοι δρούσαν στη δεκαετία του 1970, ποιοι κατέχουν τα σύμβολα της οργάνωσης, δηλαδή τη γραφομηχανή και το 45άρι πιστόλι, ποια είναι η περιβόητη «Άννα».

Ο θάνατος Μπουκετσίδη και οι φίλοι του

Ο Μπουκετσίδης σε εκείνη τη μοναδική τηλεοπτική συνέντευξη στο MEGA, όπως και σε μία ακόμη που έδωσε το επόμενο καλοκαίρι σε αναρχικό περιοδικό της Θεσσαλονίκης, ήταν πολύ ξεκάθαρος σχετικά με τη συνέχιση της δράσης των τρομοκρατικών ομάδων.

Τα γεγονότα ήταν ο καλύτερός του σύμμαχος, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2003 κι ενώ η δίκη των τρομοκρατών της 17Ν εξελισσόταν στον Κορυδαλλό εμφανίστηκε η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» με διπλή βομβιστική επίθεση στη Σχολή Ευελπίδων και από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου προέβη σε τρεις ακόμη εγκληματικές ενέργειες τοποθετώντας βόμβες στη Citibank του Νέου Ψυχικού και στο Α.Τ. Καλλιθέας (σ.σ. είδηση που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου δύο μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες) και πυροδοτώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη την ώρα που περνούσε από κει μία κλούβα των ΜΑΤ.

Τον Φεβρουάριο του 2005 ο Μπουκετσίδης πεθαίνει χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Ο τρόπος γραφής του, όπως προκύπτει από το μοναδικό βιβλίο που είχε εκδώσει λίγο νωρίτερα, ήταν πανομοιότυπος με τις προκηρύξεις του «Επαναστατικού Αγώνα».

Σε αυτό το συμπέρασμα είχαν καταλήξει οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων, γι αυτό και παρακολουθούνταν συνεχώς μετά την κατάθεσή του ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη (φωτο) στην πρωτόδικη δίκη της 17Ν.

Από το 1980 μέχρι τις αρχές του 1990 είχε συλληφθεί αρκετές φορές, άλλοτε κατηγορούμενος για τον εμπρησμό εφορίας στη Νίκαια, άλλοτε για τον ξυλοδαρμό αστυνομικών, ενώ το 1989 συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη και έναν χρόνο αργότερα για την έκρηξη βόμβας στα χέρια του Κυριάκου Μαζοκόπου.

Ύστερα από εξαντλητικές απεργίες πείνας και αφού δεν προέκυπταν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του, ο Μπουκετσίδης αποφυλακιζόταν συνήθως στους τρεις με έξι μήνες. Διακρινόταν για την ικανότητα προσέγγισης των νεότερων αναρχικών, για τον γραπτό του λόγο και θεωρούνταν από τους κυριότερους εκφραστές του αντιεξουσιαστικού κινήματος στην Ελλάδα.

Η Αστυνομία πιστεύει, κατόπιν εορτής βέβαια, ότι ο συγκεκριμένος με ακόμη δύο άτομα, τους Φ.Κ. και Σ.Κ., με τα οποία είχαν κοινή πορεία από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, προέβησαν σε στρατολογήσεις μελών για την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», ενώ οι δύο φίλοι του στρατολόγησαν πέντε μέλη της συμμορίας των «Ληστών με τα μαύρα» στην οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», που συστήθηκε τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μπουκετσίδη.

Ο Σ.Κ. παρακολουθούνταν από την δεκαετία του 1990 καθώς υπήρξαν υπόνοιες ότι συμμετείχε στην δολοφονία του ψυχιάτρου Μάριου Μαράτου το 1990 από την οργάνωση «Επαναστατική Αλληλεγγύη», την οποία επικαλείται στην τελευταία της προκήρυξη η «Σέχτα Επαναστατών». Ο Μαράτος κατηγορήθηκε από τους αντιεξουσιαστές ότι το 1980 άσκησε βία εναντίον μιας γυναίκας που κρατούνταν στον Κορυδαλλό για εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα τράπεζας.

Τα μέλη της «Σέχτας»

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής διαρρέουν ότι, ψάχνοντας στα αρχεία της και ερευνώντας όλες τις δικαστικές υποθέσεις των αντιεξουσιαστών, οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι ενεργά μέλη της «Σέχτας» είναι οι αδελφοί Σεϊσίδη (Σίμος και Μάριος) και ο Γρ. Τσιρώνης, οι οποίοι καταζητούνται εδώ και τρία χρόνια μετά την αιματηρή ληστεία στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πανεπιστημίου, καθώς και οι Γ.Κ., Π.Α. και Π.Κ. που είχαν συλληφθεί πριν από τέσσερα χρόνια για κλοπή οπλισμού από άνδρες των ΜΑΤ.

Όλοι τους είναι γύρω στα 30-35 και η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς είχε πληροφορίες πως εμφανίστηκαν στα στέκια της πλατείας Εξαρχείων. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια φέρεται να έχει ταυτιστεί αποτύπωμα του Σεϊσίδη από την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του ειδικού φρουρού του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Ρωμύλου Κεδίκογλου. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι παραπάνω πιθανότατα συνδέονται άμεσα με τη «Σέχτα», όμως προχωρούν αργά και προσεκτικά στις έρευνές τους, καθώς πολλές φορές στις έρευνες για την τρομοκρατία δεν είναι δύσκολο να οδηγηθούν σε λάθος συμπεράσματα.Ο συντάκτης της προκήρυξης

Η Αστυνομία θεωρεί ότι ο συντάκτης αυτής της προκήρυξης της «Σέχτας» είναι ένας από εκείνους που συμμετείχαν στην κατάληψη του Χημείου το 1982.

«Οι περισσότεροι από αυτούς που παρακολουθούνται σήμερα είχαν αποφασίσει από την περίοδο εκείνη της κατάληψης να δημιουργήσουν έναν σοβαρό πυρήνα ένοπλης δράσης», αναφέρουν έμπειροι αξιωματικοί, θεωρώντας ότι πρόκειται για πρόσωπα με σοβαρή πολιτική κατάρτιση λόγω των συχνών επικλήσεών του στην προκήρυξη κορυφαίων ιδεολόγων της Αριστεράς (Λένιν, Ρομέο, Φουκουγιάμα, Φανόν κ.ά.) και του δομημένου ανατρεπτικού λόγου που χρησιμοποιεί, ο οποίος δεν μπορεί να αρθρωθεί από νεότερους συνεργούς του που δεν διαθέτουν γλωσσολογικά ερείσματα στις τέσσερις περασμένες δεκαετίες.

«Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που έχουν αυτοεξοριστεί από αυτή την κοινωνία και τα ψεύτικα αγαθά της για να ανασυνθέσουμε το αντάρτικο της πόλης, που γύρω του θα συσπειρώνονται άνθρωποι που θα έχουν μια κοινή επαναστατική στράτευση, με αντισυμβατική γλώσσα, με αντιθεσμική κουλτούρα, με αυτοοργανωμένη διαχείριση και αντισυμβατικό κοινωνικό διάγραμμα οριζοντίων σχέσεων», επισημαίνουν στην προσπάθειά τους να κερδίσουν το λαϊκό αίσθημα.

Η υφή του συγκεκριμένου λόγου της προκήρυξης δείχνει συντάκτη με συγκροτημένη πολιτική σκέψη, ενώ οι ακρότητες που χρησιμοποιούν περί ένοπλης δράσης (σ.σ.»ο πληθυσμός των αστικών κέντρων θα συνηθίσει να ζει με τους μαύρους καπνούς στον αέρα από τις βόμβες και τους εμπρηστικούς μηχανισμούς» και «τον λόγο έχουν τώρα τα όπλα και ο ανορθόδοξος επαναστατικός πόλεμος») φανερώνουν μία εξόχως διαταραγμένη προσωπικότητα με επώδυνες εμπειρίες από προσαγωγές, συλλήψεις και φυλακίσεις.

Πηγή:presstime
αρ.φυλ.162
σελ.6-7

Με μόνο έναν χρόνο δουλειάς χιλιάδες αλλοδαποί κατοχυρώνουν σύνταξη

Συνταξιούχοι... εισαγωγής

Το πρόβλημα προκάλεσε την παρέμβαση της ΓΣΕΕ, ενώ το υπουργείο Απασχόλησης υπόσχεται πως θα λάβει μέτρα για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις τα ταμεία καταβάλλουν συντάξεις σε άτομα που δεν τις δικαιούνται.

«Το ΙΚΑ προχωρεί σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό του σύστημα», τόνισε η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά
το ζωο / ανικανη

«Το ΙΚΑ προχωρεί σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό του σύστημα», τόνισε η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

Το... σύστημα λειτουργεί ως εξής: μετανάστες από κράτη της ανατολικής Ευρώπης (τα οποία υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ενωση) δουλεύουν 14 χρόνια στη χώρα καταγωγής τους και στη συνέχεια έρχονται στην Ελλάδα. Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες.


Με τα χρόνια αυτά θα εισπράττουν από το ΙΚΑ το ποσό των 486 ευρώ τον μήνα, ενώ αν έπαιρναν σύνταξη στη χώρα τους θα περιορίζονταν περίπου στα 80 με 100 ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το μεγαλύτερο ταμείο της χώρα μας, έχοντας εισπράξει εισφορές μόνο για έναν χρόνο, καταβάλλει από 386 έως και 406 σε κάθε αλλοδαπό (τα υπόλοιπα 80 έως και 100 ευρώ δίνονται από τον φορέα της χώρας προέλευσης).


Προϋπόθεση
Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να έχουν ως τόπο κατοικίας την Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους).


Για τον σκοπό αυτό σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότι μένει στην Ελλάδα και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του (το φαινόμενο είναι συνηθέστερο στους μετανάστες από τη Βουλγαρία που είναι και η πιο κοντινή χώρα).


Μάλιστα οι αλλοδαποί, που παίρνουν σύνταξη από τη χώρα μας, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάνει τα 230 ευρώ τον μήνα.


Αυτό πρακτικά σημαίνει πως υπάρχουν μετανάστες που, έχοντας πληρώσει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρα μας, παίρνουν κύρια σύνταξη και ΕΚΑΣ 716 ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ήδη δικηγόροι που... αναλαμβάνουν ανάλογες υποθέσεις ζητώντας 120 ευρώ για να αρχίσει να «τρέχει» η διαδικασία.


Συνολικά εκτιμάται πως 7.000 έως 10.000 μετανάστες έχουν κατοχυρώσει σύνταξη στη χώρα μας, με πολύ λίγα χρόνια δουλειάς (χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλοι έχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία για τον τόπο κατοικίας τους).Το κόστος
Οσο για το κόστος για τα ασφαλιστικά ταμεία υπολογίζεται πως κυμαίνεται από 30 έως 40 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και μετανάστες που καταφέρνουν να πάρουν σύνταξη χωρίς να έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη χώρα μας. Συγκεκριμένα υπάγονται στις διατάξεις για τους ανασφάλιστους υπερήλικες και εφόσον το ατομικό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τα 4.620 ευρώ, σε ηλικία 65 ετών παίρνουν την κατώτερη σύνταξη του ΟΓΑ (δηλαδή 330 ευρώ).


ΓΣΕΕ
«Δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα στη βιωσιμότητα των Ταμείων»

Για «βιομηχανία ομαδικών συνταξιοδοτήσεων από βαλκανικές χώρες και κυρίως τη Βουλγαρία» μιλά ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ Στάθης Ανέστης.


Συνεχίζει τονίζοντας πως «κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι το νομικό κενό, διεκδικούν και κατοχυρώνουν την κατώτερη σύνταξη από το ΙΚΑ. Αυτό θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα βιωσιμότητας στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας».


Σύμφωνα με το συνδικαλιστικό κίνημα, «σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης οι εργαζόμενοι αυτής της κατηγορίας δικαιούνται για κάθε χρόνο παραμονής και ασφάλισης το 1/44 της κατώτατης εθνικής σύνταξης». Επομένως και στη χώρα μας «πρέπει για όσο χρόνο ασφάλισης έχουν, να παίρνουν και το ανάλογο τμήμα της σύνταξης».


Το θέμα μελετά και η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά( το προβατο ), η οποία χθες σημείωσε πως «τα ταμεία κάνουν αυστηρότατους ελέγχους» και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ΙΚΑ «προχωρά σε διασταυρώσεις μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό του σύστημα».


Αναφερόμενος στο θέμα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) Γιώργος Κουτρουμάνης σημειώνει πως «οι Ελληνες και οι αλλοδαποί εργαζόμενοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα.


Ωστόσο οι οργανωτικές αδυναμίες του συστήματος και τα κενά που υπάρχουν στη λειτουργία διευκολύνουν τόσο τους Ελληνες όσο και τους αλλοδαπούς στο να εκμεταλλεύονται το σύστημα και πολλές φορές να το επιβαρύνουν».


http://promhtheas.blogspot.com/2009/06/blog-post_28.htmlΑλλοδαπός μαχαιρωμένος στην Ομόνοια

ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Η Αθήνα έχει γίνει μια επικίνδυνη πόλη και δε ξέρεις που πάνω μπορεί να πέσεις, σε τι περιστατικά. Η αστυνομία βρήκε έναν νέο από τη Μαυριτανία μαχαιρωμένο στην Πειραιώς στην Ομόνοια.

Η σορός του αλλοδαπού βρέθηκε στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Σωκράτους.Τον πήγαν στο νοσοκομείο σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.


Αντε αφου το ανικανο κρατος με τους προδοτες και τους μιζαδορους ΔΕΝ μπορουν να κανουν κατι με τους αλλοδαπους και τους λαθρομεταναστες , ας τους αφησουμε να σκοτωθουν μονοι τους τα ζωα και τα σκατα που εχουν κουβαληθει στην χωρα μας.

Είμαστε Έλληνες Πομάκοι. Tούρκους δεν μπορούν να μας κάνουν με το ζόρι…


"Εγώ είμαι Πομάκος, δεν μπορεί αυτός να με κάνει Τούρκο. Δεν πρόκειται να με κάνει. Γιατί επιμένει; Εμείς δεν πάμε για κομματικά, εμείς πάμε για την πατρίδα μας, για την Ελλάδα μας, για την Θράκη μας. Οι πρόγονοί μας έχουν περάσει στην ιστορία, μας έχουν αφήσει, τα έχουμε βρει όλα καλά και ωραία και να μην τα χαλάσουμε."

από συνέντευξη Πομάκου εκδότη πομακικής εφημερίδας, στην εφημερίδα της Κομοτηνής "Χρόνος".

Ολόκληρη η συνέντευξη
εδώ

Κατέβασαν την Ελληνική σημαία και τους πρόλαβαν πριν την κάψουν

Μαθητές του Λυκείου οι δράστες

"Τούρκος" δήλωσε ο ένας μαθητής


Πριν από λίγες ημέρες, στο ορεινό Πομακικό χωριό Γλαύκη, του νομού Ξάνθης, δύο 18χρονοι νεαροί Πομάκοι, αποφάσισαν να «παίξουν» (σύμφωνα με ομολογίες συμμαθητών τους) με τον «ιδιότροπο» διευθυντή, που δεν επέτρεπε να πειράζουν την Ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη στο προαύλιο του σχολείου. Και αποφάσισαν να κατεβάσουν την σημαία από τον ιστό και να την κάψουν!


Η προσπάθειά τους δεν ολοκληρώθηκε, όταν τους αντιλήφθηκε υπάλληλος του σχολείου ο οποίος και φώναξε αμέσως για βοήθεια τον διευθυντή. Φυσικά, οι «δράστες» είχαν ήδη φύγει, αλλά μόλις τότε ξεκινούσε μία περιπέτεια που θα την θυμούνται για πάρα πολλά χρόνια.
Οι έρευνες ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου έφτασαν γρήγορα σε αδιέξοδο, αφού οι νεαροί που αποφάσισαν να «σπάσουν πλάκα» μαζί του, είχαν εξαφανιστεί. Δεν υπήρχαν μαρτυρίες, επειδή το περιστατικό συνέβη χρονική στιγμή κατά την οποία δεν υπήρχαν μαθητές στο προαύλιο. Έτσι, η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία, που ανέλαβε να την εξιχνιάσει και να βρει τους δράστες απόπειρας καταστροφής και προσβολής της σημαίας, του εθνικού μας συμβόλου.


Στο αστυνομικό τμήμα του Εχίνου, στο οποίου μεταφέρθηκαν όλοι οι μαθητές του σχολείου έγινε η ανακάλυψη των «δραστών». Ο ένας νεαρός είναι κάτοικος Εχίνου και ο άλλος κάτοικος Γλαύκης. Ο δεύτερος, «παιδί με ψυχολογικά αλλά και άλλα προβλήματα», όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι συμμαθητές του, φώναξε ανάμεσα στους υπόλοιπους μαθητές πως είναι «Τούρκος» και έφυγε από το αστυνομικό τμήμα.


Ο πατέρας του νεαρού από τον Εχίνο, μαθαίνοντας αυτό που έγινε και χωρίς να έχει προλάβει να συζητήσει με τον γιό του δήλωσε πως «εάν το παιδί μου δηλώνει Τούρκος, τότε μπορεί να πάει να μείνει στην Τουρκία. Μάλιστα καλό θα ήταν να φύγει αμέσως για εκεί, επειδή εμείς είμαστε Έλληνες, Πομάκοι και γεννηθήκαμε εδώ στην Ελλάδα», ξεκαθαρίζοντας την δική του θέση, αλλά και τη θέση του τεράστιου ποσοστού της κοινωνίας των Πομάκων, οι οποίοι τάσσονται αλληλέγγυοι με την πατρίδα τους, την Ελλάδα.


Αφού ολοκληρώθηκε η προανάκριση, οι μαθητές αποχώρησαν, οι δράστες βρέθηκαν, αλλά το «στίγμα» της δραστηριότητας του νεαρού από την Πάχνη (επίσης Πομακικό ορεινό χωριό της περιοχής απέδειξε την υψηλή δραστηριότητα των τούρκων πρακτόρων που δρουν ανεξέλεγκτοι στην περιοχή και έχουν καταφέρει να εμφυσήσουν τα ιδεώδη της Άγκυρας και το μίσος για την Ελλάδα, σε μερίδα συχνά αμόρφωτων ατόμων ή ατόμων με διάφορα ψυχολογικά προβλήματα, που κατοικούν στην συγκεκριμένη ορεινή περιοχή.


Η τιμωρία που αναμένει τους «εμπρηστές» μαθητές, πιθανότατα θα είναι υψηλότατο πρόστιμο ή ακόμη και φυλάκιση, για προσβολή εθνικού συμβόλου. Όμως, συνεχίζει να μην επιβάλλεται τιμωρία στους πράκτορες που σκορπούν το «δηλητήριο» στις ψυχές και στο μυαλό νέων ανθρώπων. Αμέλεια, ανοχή ή αδιαφορία; Οι γονείς θα κληθούν να πληρώσουν ένα δυσβάσταχτο πρόστιμο για τα «κατορθώματα» των παιδιών τους, αλλά η πολιτεία δεν έχει πληρώσει ακόμη τις υψηλές υποχρεώσεις της προς τους Πομάκους που αγαπάνε την Ελλάδα και δηλώνουν υπερήφανα πως είναι Έλληνες, σε αντίθεση με κάποιους άλλους «Έλληνες» που δρουν συστηματικά για την αποδόμηση της χώρας και έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο από το κατέβασμα μίας σημαίας από τον ιστό ή το κάψιμο του εθνικού μας συμβόλου…


Οι συμμαθητές των «χαβαλέδων» νεαρών Πομάκων καταδίκασαν από την πρώτη στιγμή την ενέργεια αυτή, η οποία όχι μόνο δεν τους βρήκε σύμφωνους, αλλά και τους εξόργισε γιατί στιγμάτισε και τους ίδιους. Μάλιστα, το χωριό Γλαύκη, στο οποίο συνέβη το περιστατικό, είναι υπόδειγμα χωριού φιλήσυχων ανθρώπων, οι οποίοι τάχθηκαν σύσσωμοι κατά της «ανοησίας» του νεαρού, ο οποίος αφού έκανε την «εξυπνάδα» του φρόντισε να εξαφανιστεί μη αντέχοντας να αντιμετωπίσει την ευθύνη της πράξης του ή έστω να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη για την ενέργειά του. Προφανώς, οι «καθοδηγητές» του δεν του έχουν διδάξει την υπερηφάνεια και την ανδρεία, επειδή οι ίδιοι δεν είναι κάτοχοι αυτών των ιδιοτήτων.


Η υπερηφάνεια όμως και η ανδρεία, είναι κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα των Πομάκων, που συνεχίζουν να αντιστέκονται και να καταδικάζουν τις προβοκατόρικες ενέργειες, ακόμη και όταν αυτές είναι ανοησίες νέων παιδιών, που τα εκμεταλλεύονται οι, γνωστοί σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, περιφερόμενοι αντιπρόσωποι του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής.


Ας ελπίσουμε πως η Ελληνική πολιτεία θα αφυπνισθεί και θα πάρει κάποια στιγμή τα απαραίτητα και κατάλληλα εκείνα μέτρα που θα είναι ταυτόχρονα ένα ηχηρό χαστούκι προς όλους εκείνους που εργάζονται συστηματικά για την Τουρκοποίηση της Ελληνικής Θράκης.


http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_4567.html


ΕΠΙΣΗΜΟ "ΝΑΙ" ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

«Η προσωπική μου άποψη και η γενικότερη τάση, είναι ότι θα επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή στη Χάλκη», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ερτουγρούλ Γκιουνάϊ, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι 24.

Ειδικότερα, ο Τούρκος υπουργός είπε πως «η υπόθεση της Σχολής δεν ταιριάζει στο υπάρχον πανεπιστημιακό σύστημα, αλλά θα βρεθεί μία φόρμουλα. Δεν υπάρχει πολιτικό πρόβλημα. Οι εργασίες συνεχίζονται σε επίπεδο τεχνικό. Ποιο θα ήταν προτιμότερο, να αναλάβουν καθήκοντα σε διάφορους Ορθόδοξους θρησκευτικούς θεσμούς στην Τουρκία, άτομα που έχουν εκπαιδευτεί στη χώρα μας, ή εκπαιδευμένοι σε άλλες χώρες; Κατά την άποψή μου, πιο λογικό είναι να αναλάβουν καθήκοντα αυτοί, που έχουν εκπαιδευτεί στη χώρα μας. Το ίδρυμα αυτό ήταν ανοιχτό. Έκλεισε, εξαιτίας των εντάσεων για την Κύπρο. Πρέπει πλέον, να πούμε νέα πράγματα. Ό,τι ανήκει στο χθες, παρήλθε μαζί με το χθες».

Ο Ερ. Γκιουνάϊ, σημείωσε, επίσης, ότι σύντομα θα επισκεφθεί την Τουρκία ο νέος Πατριάρχης Μόσχας, με τον οποίο θα έχει συνάντηση. Σημείωσε, μάλιστα, ότι στη συνάντηση αυτή θα παραβρεθεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος.

Πηγή

Ρουμάνοι είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα των Αχαρνών

Δύο Ρουμάνοι, 29 και 35 χρόνων, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους οι οποίοι αναζητούνται, συνελήφθησαν λίγη ώρα αφότου είχαν παραβιάσει έξι αυτοκίνητα και είχαν αφαιρέσει αντικείμενα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι από τις αρχές του 2009 είχαν συστήσει ομάδα, και από κοινού παραβίαζαν αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 32 περιπτώσεις, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

Σε βάρος των δύο Ρουμάνων σχηματίσθηκε δικογραφία και το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Πηγή

Γεωργιανός επαγγελματίας διαρρήκτης

Έναν 21χρονο Γεωργιανό συνέλαβαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας, ύστερα από διάρρηξη σε σπίτι της περιοχής.

Ο δράστης μαζί με δύο συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, είχαν κάνει τις διαρρήξεις επάγγελμα.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της σπείρας, είτε από κοινού, είτε με άλλους συνεργούς, επέλεγαν πρωινές ή απογευματινές ώρες, και αφού παραβίαζαν τις εξώπορτες των διαμερισμάτων έμπαιναν μέσα και αφαιρούσαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 18 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών από διαμερίσματα, και μια ληστεία.

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, και ο ίδιος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ δικογραφίες έχουν σχηματισθεί σε βάρος και των υπολοίπων συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται.

Πηγή

Τρομοκρατικό ατύχημα στην Ξάνθη!!!

Έσκασε η βόμβα κατά την μεταφορά!!!

Χθες αργά το βράδυ, περίπου στις 11 (10.45), ένας δυνατός θόρυβος έκρηξης τάραξε το κτίριο που βρίσκεται απέναντι από τα Δικαστήρια της Ξάνθης. Στο κτίριο αυτό στεγάζεται η ΝΟΔΕ Ξάνθης και εκείνη την ώρα είχε συγκέντρωση η ΔΑΠ Ξάνθης.


Ο θόρυβος της έκρηξης, τάραξε την περιοχή, προήλθε από τους διαδρόμους του κτιρίου και σύντομα έγινε αντιληπτό πως επρόκειτο για βόμβα! Εξάλλου, οι «τρομολάγνοι» της Ξάνθης είχαν προειδοποιήσει με προκήρυξή τους σε προηγούμενό τους χτύπημα, πως το επόμενο χτύπημα θα είναι πολύ δυνατό και θα συζητάει ολόκληρη η Ελλάδα γι αυτό!!! Και το χτύπημα έγινε… Μόνο που η τρομοκρατική επίθεση επισφραγίστηκε με πλήρη αποτυχία και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας, επρόκειτο για βόμβα μικρής ισχύος η οποία έσκασε κατά τη μεταφορά της από τους επίδοξους βομβιστές. Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση, η αστυνομία κάνει λόγο για πιθανό τραυματισμό των μεταφορέων της βόμβας και έχει εξαπολυθεί ένα ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την πόλη προκειμένου να βρεθούν αυτοί που μετέφεραν το θανατηφόρο φορτίο, το οποίο σκόπευαν προφανώς να τοποθετήσουν στην είσοδο των γραφείων της ΝΟΔΕ με σκοπό να χτυπήσουν «στο ψαχνό» καθώς θα έβγαιναν οι νέοι της ΔΑΠ μετά την συγκέντρωσή τους. Δηλαδή, οι βομβιστές στόχευαν σε ανθρώπινες ζωές!!!


Έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές στον χώρο που έσκασε η βόμβα και δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος αυτή τη στιγμή, αφού το κτίριο έχει ελεγχθεί ολόκληρο από ειδικούς άνδρες και σκυλιά της αστυνομίας.


Οι τρομοκράτες σήμερα απέτυχαν, αλλά αύριο θα συμβεί το ίδιο…; Έχουν ήδη δηλώσει πως στόχος τους είναι ο Εισαγγελέας Ξάνθης καθώς και οποιοσδήποτε πρόκειται να συνεργαστεί με τις αρχές. Την δήλωση αυτή την έκαναν όταν πριν μερικούς μήνες έβαλαν βόμβες μικρής ισχύος σε αυτοκίνητο του εισαγγελέα αλλά και ενός Έλληνα μουσουλμάνου (Πομάκου) κατοίκου της Ξάνθης.


Οι στοχοποιήσεις έχουν ήδη γίνει, αλλά είναι γνωστό πως στην Ξάνθη υπάρχει και ισχυρός πυρήνας κουκουλοφόρων - τρομοκρατικής ομάδας που ενεργεί συντονισμένα (αλλά πολλές φορές και σύμφωνα με εντολές που έρχονται από την Αθήνα μέσω του Indymedia π.χ. πριν την δίκη Κουνταρδά για εμπρησμό τράπεζας στην Ξάνθη, στο Indymedia υπήρξε ανακοίνωση με την οποία καλούνταν όλοι οι «αγωνιστές» να κινητοποιηθούν προκειμένου να στείλουν μήνυμα στις δικαστικές αρχές για την δίκη του «αγωνιστή» Κουνταρδά).


Πριν από 2 μήνες περίπου υπήρξε και σύλληψη φοιτητή ο οποίος μετέφερε βόμβα μικρής ισχύος με το αμάξι του στην Ξάνθη. Η σύλληψη έγινε μετά από τυπική έρευνα που διεξήχθη στο αυτοκίνητο του φοιτητή, καθώς αυτός εισέρχονταν στην πόλη της Ξάνθης.
Η τρομοκρατία λοιπόν εξαπλώνεται, αλλά οι «αγγελιοφόροι» των βομβών, προφανώς, δεν έχουν παρακολουθήσει επαρκώς τα σεμινάρια ή αποτελούν την λύση των «χρήσιμων ηλιθίων» (έκφραση η οποία υπήρχε πρόσφατα στην προκήρυξη της «Σέχτας Επαναστατών»).


Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, φυσικά, ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Όπως ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν και οι «άριστοι ηλίθιοι» και αναφέρομαι σε εκείνους που επιθυμούν να «βάλουν φωτιά» και να δώσουν πλήθος δικαιολογιών στην προπαγάνδα της Άγκυρας για την ασφάλεια των μουσουλμάνων της περιοχής…


Δεν γνωρίζω εάν η αστυνομία βρίσκεται μπροστά σε μία νέα περίπτωση "Ξηρού", το βέβαιο όμως είναι πως βρίσκεται μπροστά σε περίπτωση ηλιθίων και μάλιστα επικίνδυνων ηλιθίων, τους οποίους πρέπει το συντομότερο δυνατό να τους στείλει σε κάποιο κελί, παρέα με λαθρομετανάστες, τους οποίους και συμπαθούν ιδιαίτερα...


http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_7901.html

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΥΠΟΥ "JIHAD"!

Κύριε Σανιδά είστε νομικός και μάλιστα Εισαγγελέας μιας χώρας ελεύθερης και δημοκρατικής σαν την Ελλάδα; Είστε σίγουρος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ..

Είναι το ίδιο πράγμα η δυσφήμιση με την κριτική; Από πού και ως που η κριτική μπορεί να αποτελεί δυσφήμιση; Ποιος μπορεί να μου απαγορεύσει να κρίνω ως άθλιους, αισχρούς, προδότες, απατεώνες, λαμόγια, νταβατζήδες, κλέφτες ή τρομοκράτες αυτούς που μου αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι είναι τέτοιοι;


Ουδείς υπεράνω της κριτικής κύριε Εισαγγελικέ Ταλιμπάνε!

Ούτε εσείς ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε ο Μήτσος ο μανάβης ούτε καν ο Πάπας της Ρώμης και ο "πλανητάρχης" Obama δεν μπορείτε να μου αλλάξετε τη συνείδηση και κριτική θεώρηση των πραγμάτων που εγώ αντιλαμβάνομαι.

Μέχρι τώρα οι πολίτες δεν είχαν φωνή παρά μόνο τα λαμόγια και οι νταβατζήδες εξουσιαστές. Με τα blogs οι πολίτες απόκτησαν επιτέλους φωνή και εκφράζουν ελεύθερα τη σκέψη τους. Δε θα μας στερήσουν αυτό το δικαίωμα, ουδένες ταλιμπάνοι εξουσιαστές με απειλές τιμωρίας, επειδή δεν αντέχουν την κριτική και οι λαμογιές και τα νταβατζηλίκια τους εις βάρος του λαού επί πολλές 10ετίες, βγαίνουν στην επιφάνεια επιτέλους μέσα από τη φωνή του μέχρι πρότινος καταπιεσμένου και φιμωμένου απλού πολίτη...

Το δημοκρατικό μας πολίτευμα, κατοχυρώνει σύμφωνα με το Σύνταγμα, την ελευθερία του λόγου και κυρίως της αντίθετης γνώμης, την ελεύθερη συνείδηση, κρίση, κριτική και ελευθερία ανάπτυξης της προσωπικότητας. Εσείς πιστεύετε ότι υπηρετείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος και τη Δημοκρατία με τέτοιες πανάθλιες και καθαρά φασιστοταλιμπάνικες μεσαιωνικές εγκυκλίους; Μήπως νομίζετε ότι δε ζούμε στην Ελλάδα αλλά στο Ιράν;

Η άρση απορρήτου στα blogs που γνωμοδοτήσατε με πρωτοφανή θλιβερό τρόπο, δύο μόλις μέρες πριν από την συνταξιοδότηση σας, αποδεικνύει ότι δεν έχετε ιδέα (αν και εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) από το Σύνταγμα, τα ατομικά δικαιώματα που αυτό προστατεύει, τις νέες τεχνολογίες που έχουν παγκόσμιο και όχι τοπικιστικό χαρακτήρα και κυρίως εκ των πραγμάτων, δεν έχετε ιδέα της σημασίας και έννοιας της Δημοκρατίας που γεννήθηκε σε αυτά τα χώματα.

Η κριτική σε όλους και σε όλα, για όλους και για όλα, δεν πρόκειται να πάψει ακόμα και αν στην Ελλάδα εγκατασταθεί ταλιμπανικό καθεστώς τύπου Ιράν. Αγιατολάδες ειδικά στην Ελλάδα δεν πρόκειται να υπάρξουν όσο και αν το επιδιώξετε.


Και στη φυλακή στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι να με χώσετε ταλιμπάνοι και τα πόδια και τα χέρια να μου κόψετε και να με τηγανίσετε ακόμα, εγώ θα φωνάζω και θα λέω την άποψη μου και θα κρίνω και θα κατακρίνω όποιον πιστεύω ότι του αξίζει κάτι τέτοιο. Όσο ζω και αναπνέω κανείς δε θα με φιμώσει. Ο μαύρος μεσαίωνας στην Ελλάδα δε θα επιτρέψουμε να κάνει την εμφάνιση του ξανά, θα πολεμήσουμε όλοι μας τους ταλιμπάνους με κάθε μέσο και τρόπο και μέχρι ενός.

Στο καλό λοιπόν "κύριε εισαγγελέα" και να μας γράφετε ταλιμπανικά και όλοι εμείς οι ελεύθεροι πολίτες θα σας γράφουμε κανονικά...


ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ INDYMEDIA .. διπροσωπα ζωα


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/jihad.html

ΣΑΝΙΔΑΣ: ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ! το indymedia ομως δε το αγγιζουμε ε πουλημενα ζωα?


Εγκύκλιος Σανίδα για την ανωνυμία των blogs

Χωρίς άδεια
από τις αρμόδιες αρχές (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές μπορούν να άρουν το απόρρητο στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξης ακόμη και αν αυτή αποτελεί πλημμέλημα. Αυτό αναφέρει σε γνωμοδότησή του (9/2009) ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γιώργος Σανιδάς, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών.

Ο κ. Σανιδάς επισημαίνει ότι το απόρρητο των επικοινωνιών δεν καλύπτει ούτε «την επικοινωνία μέσω του διαδικτύου (Internet)» ούτε «τα εξωτερικά στοιχεία της επικοινωνίας (ονοματεπώνυμα και λοιπά στοιχεία συνδρομητών, αριθμοί τηλεφώνων, χρόνος και τόπος κλήσεως, διάρκεια συνδιάλεξης κ.λ.π.)». Παράλληλα υπογραμμίζει ότι ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να παραδώσει στις δικαστικές αρχές τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο αντιστοιχεί το «ύποπτο» ηλεκτρονικό ίχνος.

Επισημαίνει χαρακτηριστικά στην γνωμοδότησή του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου: «Εφ’ όσον τα όργανα της Δικαστικής Λειτουργίας κρίνουν ότι συντρέχει λόγος άρσεως του απορρήτου της ελεύθερης επικοινωνίας και ζητούν σχετικά στοιχεία από τους παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας (Ο.Τ.Ε., εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.) αυτοί οφείλουν να τα παραδίδουν χωρίς να δύνανται να αρνηθούν την παράδοση των στοιχείων, επειδή κατά την κρίση τους το αίτημα δεν είναι σύννομο.

Η αρχή διασφαλίσεως του απορρήτου των επικοινωνιών δεν δικαιούται να ζητήσει εξηγήσεις από τους παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας (Ο.Τ.Ε., εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.) για την παράδοση των στοιχείων στα όργανα της Δικαιοσύνης, ούτε πολύ περισσότερο δικαιούται να ζητήσει να ελέγξει τι και ποια στοιχεία παρεδόθησαν στη Δικαιοσύνη. Θέσπιση τέτοιας διατάξεως θα ευρίσκεται εκτός της Συνταγματικής Τάξεως.

Οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας (Ο.Τ.Ε., εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.), σε περίπτωση αποστολής τέτοιου αιτήματος από την Αρχή, υποχρεούνται να απαντήσουν μόνο ότι τα στοιχεία παρεδόθησαν στα όργανα της Δικαιοσύνης κατόπιν αιτήματός τους, αναφέροντας απλώς και μόνον τους αριθμούς των διατάξεων ή βουλευμάτων, όπως άλλωστε τούτο προκύπτει σαφώς από το άρθρο 7 του Ν. 3674/2008 «Ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου διασφάλισης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας». Η Αρχή, εξ άλλου, υποχρεούται και έχει καθήκον να σεβασθεί τ’ ανωτέρω, εφ’ όσον δε εμμένει στο αίτημά της και θέτει περαιτέρω με οποιονδήποτε τρόπο θέματα ευθύνης των παρόχων (Ο.Τ.Ε., εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.), είναι προφανές ότι ενεργεί καθ’ υπέρβαση της δικαιοδοσίας της, ότι υπεισέρχεται σε θέματα που αποτελούν αντικείμενο της Δικαιοσύνης και ότι, συνεπώς, ευχερώς δύναται να τεθεί θέμα παραβάσεως καθήκοντος των μελών της.

Καταλήγοντας, ο κ. Σανιδάς αναφέρει εγκύκλιό του:

«1) Το απόρρητο των επικοινωνιών δεν καλύπτει α) την επικοινωνία μέσω του διαδικτύου (Internet) και β) τα εξωτερικά στοιχεία της επικοινωνίας (ονοματεπώνυμα και λοιπά στοιχεία συνδρομητών, αριθμοί τηλεφώνων, χρόνος και τόπος κλήσεως, διάρκεια συνδιάλεξης κ.λ.π.)

2) Οι εισαγγελικές, ανακριτικές και προανακριτικές αρχές, πολύ δε περισσότερο τα Δικαστικά Συμβούλια και τα Δικαστήρια, δικαιούνται να ζητούν από τους παρόχους των υπηρεσιών Επικοινωνίας, μέσω του διαδικτύου (Internet) τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξεως, την ημεροχρονολογία και τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο αντιστοιχεί το ηλεκτρονικό ίχνος, από τους λοιπούς δε παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας τα «εξωτερικά στοιχεία» της επικοινωνίας και ο πάροχος υποχρεούται να τα παραδίδει χωρίς να είναι αναγκαίο να προηγηθεί άδεια κάποιας Αρχής και ιδία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

3) Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών αλλά και οποιαδήποτε άλλη Ανεξάρτητη Αρχή ούτε νομιμοποιείται ούτε δικαιούται να ελέγξει με οποιονδήποτε τρόπο, αμέσως ή εμμέσως, το εάν η περί άρσεως ή μη του απορρήτου απόφαση των οργάνων της Δικαιοσύνης είναι σύννομη ή όχι. Αυτό κρίνεται από τα ίδια τα όργανα της Δικαιοσύνης. Ούτε όμως περαιτέρω η ρηθείσα Αρχή μπορεί να ελέγξει τους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας για τη, σε κάθε περίπτωση, συμμόρφωσή τους προς τις αποφάσεις των οργάνων της Δικαιοσύνης. Εάν πράξει τούτο ενεργεί καθ’ υπέρβαση της δικαιοδοσίας της».

Πηγή
Σχόλιο: Το indymedia με σωρεία όχι εγκληματικών αλλά ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ πράξεων συνεχίζει να υφίσταται με σέρβερς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Αν δεν κρίνετε εσείς ότι εκει τελούνται τέτοια αδικήματα ποιος θα το κρίνει; Αλλά δεν σας ενοχλεί αυτό... μια χαρά ο κ. Σφακιανάκης το ΣΤΗΡΙΖΕΙ κι όλας κατά δική του ομολογία.

Να πούμε ότι μια χαρά σας ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ κι όλας!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΑΣ ΚΟΠΤΕΙ.


Οι Σκοπιανοί σχεδιάζουν να στεγάσουν την φυλή Καλάς...στα Σκόπια..!!


Την αποκάλυψη έκανε στο Τηλεάστυ ο Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής .

Τα Σκόπια έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να προσεγγίσουν την γνωστή σε όλους φυλή Καλάς.

Ο λόγος..;

Οι Καλάς, για όσους δεν γνωρίζουν, υποστηρίζουν πως είναι απόγονοι του στρατού του Μ. Αλεξάνδρου. Οι Σκοπιανοί λοιπόν κάνοντας αυτή την ενέργεια αποσκοπούν στην άσκηση μεγαλύτερης πίεσης προς την Ελλάδα, καθώς θα έχουν στο έδαφός τους και μια φυλή η οποία θα έχει όντως ρίζες από τον ένδοξο στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κάτι που θα τους καθιστά και αυτούς..."Μακεδόνες".

Έτσι τουλάχιστον φαντάζονται..!

Η Ελλάδα για άλλη μια φορά φυσικά....κοιμάται..!

Δείτε το βίντεο εδώ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_5336.htmlΚατέθεσαν τα όπλα οι εθνοφύλακες στο Αγαθονήσι και πήραν σκληρές αποφάσεις για τους λαθρομετανάστες.

Τον τρόμο και τον φόβο σκόρπησαν οι 200 λαθρομετανάστες στο Αγαθονήσι. Έκλεψαν, λεηλάτησαν και αφόδευσαν Το κοινοτικό συμβούλιο και οι κάτοικοι πήραν σκληρές αποφάσεις Κατέθεσαν προσωρινά τα όπλα τους και δεν αφήνουν τα σκάφη να τους αποβιβάζουν...

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009, μπροστά στη λαίλαπα των 200 λαθρομεταναστών που λεηλάτησαν σπίτια, έφαγαν κατσίκια και κότες, αφόδευσαν σε εκκλησίες και νεροχύτες σπιτιών, οι Αγαθονησιώτες πήραν σκληρές αποφάσεις για να αναγκάσουν την πολιτεία και την ελληνική κυβέρνηση να λάβει ουσιαστικά μέτρα για τον περιορισμό της εισόδου των λαθρομεταναστών στο μικρό νησί τους, και την εξασφάλιση της διαμονής τους.


Οι εθνοφύλακες του Αγαθονησίου κατέθεσαν τα όπλα στον κοινοτάρχη και στη συνέχεια στον διοικητή του τάγματος της εθνοφυλακής Σάμου, που ήρθε με εντολή του υπουργείου να τα παραλάβει, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνεχόμενη εισροή λαθρομεταναστών και στην ανικανότητα του κράτους να λύσει το πρόβλημα.
Παράλληλα, με απόφαση του, το κοινοτικό συμβούλιο έκανε γνωστό ότι δεν θα επιτρέπει σε πλωτά του λιμενικού ή άλλα σκάφη, την αποβίβαση λαθρομεταναστών.

Αναλυτικά,Την Τρίτη το μεσημέρι πλημμύρισε το Αγαθονήσι με 198 λαθρομετανάστες (170 είναι οι κάτοικοι) υπηκοότητας Σομαλοί, Παλαιστίνιοι, Ιρακινοί και Αφγανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν από τα πλωτά που περιπολούν στην περιοχή μας. Παρέμειναν στο Αγαθονήσι 2 μέρες και μέσα σε αυτές τις δύο μέρες όπως μας είπαν οι κάτοικοι προέβησαν σε λεηλασίες και σε πράξεις πρωτοφανούς συμπεριφοράς . Αφού άνοιξαν σπίτια τα λεηλάτησαν και στη συνέχεια Αφόδευσαν στους νεροχύτες και στα πατώματα.

Άρπαξαν κατσίκια και κότες τα οποία έσφαξαν και έπνιξαν. Αυτό όμως που ξεχείλισε το ποτήρι και τους έκανε να αντιδράσουν με την προσωρινή κατάθεση του οπλισμού τους και την απόφαση του Κοινοτικού συμβουλίου, ήταν ότι λαθρομετανάστες άνοιξαν εκκλησίες και αφόδευσαν και κει. Να σημειωθεί, όπως μας είπαν οι κάτοικοι είχαν φροντίσει για τη σίτιση τους που προφανώς να μην ήταν ιακανοποιητική, αλλά η συμπεριφορά τους ήταν πρωτοφανής.

Μπροστά στα γεγονότα μετά και τις επαφές του κοινοτάρχη κ. Βαγγέλη Κόττορου με τα αρμόδια υπουργεία και τον υπουργό εσωτερικών κ. Παυλόπουλο επρόκειτο να μεταφερθεί ένας μεγάλος αριθμός στην Πάτμο με το ιπτάμενο δελφίνι της γραμμής και το πλωτό του λιμενικού, για να φύγουν για Αθήνα. Οι κάτοικοι που πληροφορήθηκαν ότι θα παραμείνουν λαθρομετανάστες στο νησί τους κατέβηκαν στο λιμάνι και ζητούσαν να φύγουν όλοι. Τότε επιστρατεύτηκε ιδιωτικό σκάφος από την Πάτμο, έναντι αμοιβής για να τους μεταφέρει από το Αγαθονήσι.Έτσι μεταφέρθηκαν όλοι στην Πάτμο.Για την περιφρούρηση τους κατά τη μεταγωγή τους με πλοίο στον Πειραιά εστάλησαν 10 αστυνομικά όργανα.

Τους 198 λαθρομετανάστες φρουρούσαν με μάσκες οι αστυνομικοί στον υπαίθριο περιφραγμένο με κάγκελα χώρο επιβατών προς επιβίβαση στο λιμάνι της Πάτμου. Το βράδυ της Πέμπτης με το πλοίο της γραμμής έφυγαν οι 178 και έμειναν οι 20. Από αυτούς οι ανήλικοι διέμειναν σε ξενοδοχείο και οι υπόλοιποι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ακόμα και σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου. Τη Παρασκευή άλλοι 25 λαθρομετανάστες βγήκαν στο Αγαθονήσι και βρίσκονται εκεί περιμένοντας να περάσουν και άλλοι 55 άφησε τη νύχτα Παρασκευής προς Σαββάτο το πλωτό του λιμενιού της Πάτμου, χωρίς να το αντιληφθούν οι κάτοικοι και να αντιδράσουν.

Πηγή Patmostimes

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ:"ΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ; ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"! 18 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!Πλήρης επιβεβαίωση χθες, δια χειλέων Αχμέτ Νταβούτογλου, των όσων αποκάλυψε πριν 7 εβδομάδες το defencenet και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τ.177 για την αμφισβήτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των νησιών του Αιγαίου και ειδικά για εκείνων των νησιωτικών περιοχών που σχεδόν κάθε εβδομάδα δέχονται την επίσκεψη τουρκικών μαχητικών και γίνονται εικονικοί στόχοι σε αποστολές κρούσης εδάφους της τουρκικής Αεροπορίας. Σήμερα ήταν η σειρά της τουρκικής Αεροπορίας να επιβεβαιώσει επί του πρακτέου τους ισχυρισμούς Νταβούτογλου με 18 παραβιάσεις από 16 αεροσκάφη στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, κατά την χθεσινή συνάντησή του με την Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών στο περιθώριο της διάσκεψης του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα, ήταν...εντυπωσιακά ειλικρινής για τις προθέσεις της Άγκυρας, όταν του τέθηκε από την δεύτερη θέμα υπερπτήσεων και παραβιάσεων στο Αιγαίο: "Να πάμε σε συνολική διαπραγμάτευση εφ' όλης της ύλης για το Αιγαίο", ήταν η απάντηση του Αχμέτ Νταβούτογλου!

Δηλαδή, ακόμα πιο προωθημένη και από την μέχρι στιγμής θέση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που είχε απαντήσει στα διαβήματα του Φώτη Ξυδά, του Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα ότι "Τα νησιά στα οποία αναφέρεστε δεν έχουν προσδιορισμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς, άρα δεν τίθεται θέμα παραβιάσεων". Το ίδιο επανέλαβε και ο Αχμέτ Νταβούτογλου στη Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά πλέον πρότεινε και... λύση! "Να πάμε σε διαπραγματεύσεις για όλο το Αιγαίο"!

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το επόμενο βήμα της Τουρκίας. Αφού πλέον επίσημα μας καλούν να πάμε σε διαπραγματεύσεις για όλο το Αιγαίο και αμφισβητούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των νησιών ( γιατί το υπουργείο των Εξωτερικών δεν δίνει τις απαντήσεις του τουρκικού ΥΠΕΞ στον πρέσβη μας στην Άγκυρα, στην δημοσιότητα;) εδώ έχουμε μία κλασική προετοιμασία διπλωματικού υπόβαθρου για τη δημιουργία τετελεσμένων με στρατιωτικά μέσα.

Είναι γεγονός ότι στην Βασιλίσσης Σοφίας αιφνιδιάστηκαν με τις θέσεις του Α. Νταβούτογλου, αφού δεν περίμεναν ότι θα τεθούν τόσο ωμά σε μια τέτοια χρονοτοπική συγκυρία, ζητήματα όπως το καθεστώς του Αιγαίου. Αλλά και ότι θα υπήρχε τόσο χονδροειδής και κάθετη άρνηση συνεργασίας στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Είναι σαφές ότι κάποιοι στην Βασιλίσσης Σοφίας επιμένουν να αντιμετωπίζουν την Τουρκία με λάθος κριτήρια.

Νωρίτερα χθες, ο επικεφελής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Βρυξέλλών - Άγκυρας, Εγκεμέν Μπαγίς, ξεκαθάρισε: "Αρνούμεθα να γίνουμε ο μεγαλύτερος καταυλισμός προσφύγων του κόσμου. Θέλουν για γείτονα, ένα πλήρες κράτος-μέλος της Ε.Ε. ή μια χώρα με δυσκολίες που είναι σε θέση να μεταδώσει τις δυσκολίες στην ευρύτερη περιοχή;".

Για το ίδιο θέμα υποστηρίζει ότι η Άγκυρα δεν θα εφαρμόσει το πρωτόκολλο όσο δεν υπογράφουν αντίστοιχες συμφωνίες οι χώρες καταγωγής των μεταναστών.

Σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος συνόδευσε τον αρμόδιο για θέματα μετανάστευσης επίτροπο Ζακ Μπαρό σε πτήση πάνω από το Αιγαίο και πραγματοποίησαν επίσκεψη σε χώρους υποδοχής παράνομων μεταναστών στη Σάμο και στον Έβρο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ . Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ . ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ . ΤΑ ΕΧΕΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΦΩΝΑΞΤΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/18.html