Χρήστες OnLine

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ!





ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ. Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ -ΙΔΙΩΣ ΕΝ' ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ- ΕΧΕΙ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
πηγη

Η προκήρυξη του ΓΕΕΘΑ για ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ ... ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΧΩΡΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ (ΑΣΕΙ)
ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ - ΙΚΑΡΩΝ-
ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ-
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ
ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΣΣΥ)
ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ (ΣΜΥ) - ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΣΜΥΝ) –
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΤΥΑ) -
ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ (ΣΥΔ)
ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012
 
ΑΣΣΥ είναι τα εξής:
α.
Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια. Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι-ες ομογενείς που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούνχωρίς άλλη διατύπωση, όταν εισαχθούν, όπως ορίζει ο Κώδικας της Ελληνικής
Ιθαγένειας (Ν. 3284/2004 – ΦΕΚ 217/Α').


Διαβάστε όλη την προκήρυξη εδώ

Επίθεση αναρχικών στον Dr. Watson… πάλι έφυγαν τρέχοντας οι καρπαζοεισπράκτορες – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Κατά την ομιλία του διακεκριμένου γενετιστή Watson στο 12ο Συνέδριο Ιατρικής Χημείας στο πανεπιστήμιο Πατρών, ομάδα αναρχικών εισέβαλλε στην αίθουσα και επιχείρησε να ανοίξει πανό. 

Ένας κουκουλοφόρος μάλιστα προσπάθησε “μαινόμενος” να επιτεθεί στον καθηγητή Watson με ρόπαλο! Ευτυχώς κάποιοι φοιτητές επενέβησαν άμεσα και οι… αντιεξουσιαστές εισέπραξαν για μία ακόμη φορά τις φάπες τους. Εκδιώχθηκαν μάλιστα κακήν -κακώς από την αίθουσα, παρατώντας τα πανό και τα διάφορα εγκληματικά τους σύνεργα. 

Ο νομπελίστας καθηγητής James Watson είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε την διπλή έλικα του DNA. Η φύση της ανακάλυψής του και οι δηλώσεις του περί “ανισότητας των φυλών” (“οι αφρικανοί είναι λιγότερο έξυπνοι από τους δυτικούς” κλπ…) οδήγησε τη δήθεν επιστημονική κοινότητα που κυριαρχεί διεθνώς να τον θέσει στο περιθώριο.


Στο ζήτημα έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως με άρθρα μας. Το γεγονός που συνέβη στο πανεπιστήμιο Πατρών όμως ήταν το αποκορύφωμα.  



Από το σχετικό βίντεο προκύπτουν δύο συμπεράσματα: α) πως οι περίφημοι αντιεξουσιαστές είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες και οι όποιες παρεμβάσεις τους κάνουν ακόμα και τα παιδιά του δημοτικού να γελάνε και β) είναι μεγάλες κότες και καρπαζοεισπράκτορες και όπου πάνε να πουλήσουν τσαμπουκά χωρίς τη συνοδεία ΜΑΤ (βλέπε Κερατέα, πανεπιστήμιο Πατρών) τρώνε ξύλο και γελοιοποιούνται από απλούς Έλληνες πολίτες. Περαστικά τους…
Πηγη

ΑΠΟΨΙΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ


Οργισμένη και δικαιολογημένη αντίδραση στην κατάργηση του στρατολογικού γραφείου Αλεξανδρούπολης

Ο δήμαρχος με επιστολή του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΣ εκφράζει τις ανησυχίες του για τις επιπτώσεις της απόφασης αυτής στην ακριτική περιοχή.

Ως επιδερμική αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος για το νομό Έβρου, χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, την κατάργηση του στρατολογικού γραφείου. Με επιστολή του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΣ, κάνει λόγο για απαράδεκτη κίνηση εις βάρος του νομού, που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό στρατευμάτων και όπου κάθε Εβρίτης μέχρι το 45ο έτος της ηλικίας του είναι ενεργός εθνοφύλακας.

Ο δήμαρχος εκφράζει τις ανησυχίες του για τις επιπτώσεις της απόφασης αυτής και ζητά να σταματήσει η αποψίλωση των κρατικών υπηρεσιών στον Έβρο. Αναλυτικά: «Πληροφορηθήκαμε εμείς οι πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και οι πολίτες του υπόλοιπου νομού Έβρου, ότι μέσα στους σχεδιασμούς σας και στα πλαίσια των περικοπών που αφορούν στο υπουργείο σας, είναι και η κατάργηση του Στρατολογικού Γραφείου Αλεξανδρούπολης. Και μόνο στο άκουσμα μιας τέτοιας πληροφορίας μένεις εμβρόντητος από την επιδερμική αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος που αφορά στο νομό Έβρου. Φυσικά και θέλω να πιστεύω ότι σας είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νομός Έβρου αποτελεί ανάχωμα στις διαθέσεις εχθρών και «φίλων». Θέλω να πιστεύω, ότι γνωρίζετε πως σε καμία άλλη περιοχή της πατρίδας μας δεν είναι συγκεντρωμένος τόσος μεγάλος αριθμός στρατεύματος.

Θέλω επίσης να πιστεύω ότι γνωρίζετε πως κάθε Εβρίτης μέχρι το 45ο έτος της ηλικίας του, από το Ορμένιο έως και την Μέστη, είναι ενεργός εθνοφύλακας και καλείται τουλάχιστον πέντε, έξι ίσως και περισσότερες φορές να συμμετάσχει σε στρατιωτικές ασκήσεις. Πού αλλού ανά την Ελλάδα συμβαίνει κάτι παρόμοιο; Πείτε επιτέλους μήπως και πεισθώ για τις προθέσεις σας. Είναι απαράδεκτο σήμερα να ξεκινά κάποιος από το Ορμένιο, τα Δίκαια, τη Νέα Βύσσα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί, τις Φέρες ακόμα και την Αλεξανδρούπολη, για να τακτοποιήσει στρατολογική του υπόθεση πηγαίνοντας στην Ξάνθη. Είναι απίστευτο, ο νομός που διαθέτει την μεγαλύτερη εφεδρεία σε μονάδες Εθνοφυλακής σε κάθε πόλη και χωριό του, να αποψιλώνεται από κρατικές υπηρεσίες όπως αυτή του Στρατολογικού Γραφείου.

Ακόμη και το επιχείρημα των περικοπών στα πλαίσια της οικονομικής σας πολιτικής δεν μπορεί να ευσταθεί, γιατί απλούστατα το Στρατολογικό Γραφείο Αλεξανδρούπολης έχει μηδενικά λειτουργικά έξοδα, λειτουργεί σε κτίριο του δημοσίου και υποστηρίζεται από την μεραρχία και τις ταξιαρχίες της περιοχής. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παύσει η λειτουργία του Στρατολογικού Γραφείου Αλεξανδρούπολης για εθνικούς, ηθικούς, συναισθηματικούς λόγους και κυρίως διότι διαθέτει την μεγαλύτερη εφεδρεία ενεργών πολιτών από κάθε άλλη περιοχή της πατρίδας μας. Εξάλλου πώς εννοείτε από την πλευρά του υπουργείου σας ότι ο πολίτης θα πρέπει να είναι δίπλα στο στρατό, αλλά και ο στρατός δίπλα στον πολίτη;

Πρόσφατα οι σχεδιασμοί του αρμόδιου υπουργείου έκαναν λόγο για λειτουργία και δεύτερου Στρατολογικού Γραφείου με έδρα το Διδυμότειχο ή την Ορεστιάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στον Έβρο υπάρχουν ειδικές συνθήκες ότι στον Έβρο υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό στρατεύματος, ότι στον Έβρο υπάρχει η μεγαλύτερη ενεργή εφεδρεία πολιτών με μονάδες Εθνοφυλακής από το Ορμένιο μέχρι και την Αλεξανδρούπολη. Είναι μέγα ατόπημα να μιλάμε για παύση της λειτουργίας του Στρατολογικού Γραφείου Αλεξανδρούπολης και μάλιστα σε μια συγκυρία που επιβάλλει την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Το Στρατολογικό Γραφείο Αλεξανδρούπολης πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί στην Αλεξανδρούπολη και στον Έβρο αποδεικνύοντας έτσι, ότι η πατρίδα αγκαλιάζει τους ακρίτες της προσδίδοντάς τους συναισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς που τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη. Πρέπει να σταματήσει η οποιαδήποτε σκέψη για αποψίλωση κρατικών υπηρεσιών από τον Έβρο και πολύ περισσότερο υπηρεσιών που αφορούν το στρατό μας», καταλήγει στην επιστολή του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=67280
armyalert