Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΞΗΛΘΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ (ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ
Σχετάκης Αντώνιος

ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΧΕΤΑΚΗΣ
. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ "ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΞΗΛΩΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΜΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΛΟΦΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΔΥΚΝΕΙΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, ΙΔΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΠΕΜΠΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΜΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ "ΣΤΕΚΙΟΥ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ "ROSA NERA".

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΣΥΝΝΑΘΡΟΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΜΑΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙ ΑΥΤΗ, ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗ.

ΤΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΛΛΗΤΗΡΙΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.

ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΣΩΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΑΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΛΕΚΤΙΚΗ. ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΕΡΙΠΟΥ 450-500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 25-30 ΑΤΟΜΑ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΠΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΕΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ, ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ.
ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΑΚΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ.

ΩΣ ΕΔΩ. ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΣΥΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ.

ΠΗΓΗ: email

isxys

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΩΣ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΑΤΙΑ

Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΕΑ - Ο ΒΑΘΥΠΑΣΟΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ - Η ΠΟΛΗ ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ