Χρήστες OnLine

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ "ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


 ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  

Σας έχουμε αποκαλύψει από προηγούμενο φύλλο του "Στόχου" ότι οι διασυνδέσεις του "φόρουμ μεταναστών" που μετέφερε τους λαθρομεταναστες από τα Χανιά στην Νομική, είναι ιδιαίτερα περίεργες. Μάλιστα σε ποδοσφαιρικό αγώνα που είχε διοργανωθεί από το εν λόγο φόρουμ επίσημος σπόνσορας ήταν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.... Εκεί λοιπόν ανακάλυψε ο "Στόχος" άλλο ένα μικρό μυστικό... Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων εξελέγη τον περασμένο Αύγουστο ο Γιάννης Ζερβός, οποίος όμως ασχολείται εντόνως και με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ... "ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ, συγκροτήθηκε μέσα από μία μαζική, δημοκρατική και ανοικτή στους κατοίκους του δήμου διαδικασία διαλόγου, για τα τοπικά αλλά και γενικότερα θέματα, η Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία, η οποία θα συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου, με επικεφαλής τον γιατρό Παύλο Πολάκη..." (ο οποίος να συμπληρώσουμε εμείς ήταν και μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ)

Ε λοιπόν με αυτόν τον συνδυασμό ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιάννης Ζερβός, που σπονσονάρισε ποδοσφαιρικούς αγώνες του "φόρουμ μεταναστών" που διακίνησε μαζί με αλληλέγγυους τους λαθρομετανάστες από τα Χανιά στην Νομική. Τα λέμε και δεύτερη φορά για να κατανοήσουν όσοι δεν πιστεύουν τι βλέπουν τα μάτια τους. Το πρόβλημα στα Χανιά δεν έχει μόνο χρυσά αστέρια... Πιάνει πάτο!


Με τα πολιτικά ο Γιάννης Ζερβός και δίπλα ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ιωάννης Καπριδάκης

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

 πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ! ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

«Όσοι το δικαιούνται θα μείνουν, καθώς και εκείνοι που διαθέτουν άδειες εργασίας και παραμονής. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν ή θα επαναπατριστούν εθελοντικά· διαδικασία που προβλέπει επιδότηση»



Αυτή είναι η δήλωση Παπουτσή στο Βήμα της Κυριακής και τα Μέσα του ΔΟΛιου συγκροτήματος που στην κατοχή συνεργαζόντουσαν με τους Γερμανούς, την τιτλάρουν με το παραπλανητικό...

«Οι παράνομοι μετανάστες θα απελαθούν» δηλώνει ο Χρήστος Παπουτσής

Όμως ούτε αυτό είπε ο Παπουτσής στην δήλωση του, ούτε εννοεί τους παράνομες μετανάστες όπως τους εννοεί ο νόμος και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Παρανόμοι μετανάστες είναι όσοι εισήλθαν λαθραία στην χώρα παραβιάζοντας τα χερσαία ή θαλάσσια σύνορα μας, ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ! Για τον Παπουτσή αυτό δεν ισχύει, όχι μόνο για την ατόφια δήλωση του που παραπέμπουμε στην αρχή αυτού του κειμένου και μας "εμπλουτίζει" με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες απρόσκλητων ξένων, αλλά και για τα όσα είπε στην Βουλή πριν δυό μέρες για το ίδιο θέμα. Κι αν ανατρέξει κάποιος θα διαπιστώσει ότι ούτε αυτούς που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία για προσωρινή διανομή (όπως ένσημα, μόνιμη κατοικία κλπ) εννοεί. Γιατί για τον Παπουτσή δεν είναι δυνατόν με τέτοια οικονομική κρίση να έχουμε την απαίτηση να βρίσκουν και ένσημα... Ο Παπουτσής τα είπε αυτά. Όχι κανένας άλλος... Εκτινάσοντας υπερβολικά τον αριθμό των αλλοδαπών που δεν θα θεωρούνται παράνομοι για τον ίδιο και την κυβέρνηση του.

Η έννοια της παρανομίας λοιπόν του Παπουτσή και η πραγματική έννοια του όρου απέχουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών που έχουν εισβάλει παράνομα στην χώρα. Και δεν έχουν σκοπό τους διώξουν όσο κι αν προσπαθούν να κοροιδέψουν για το αντίθετο οι κατοχικές φυλλάδες.

πηγη

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ - ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ



"Σε διαδικασία που προβλέπεται από εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών ορίζεται ότι ο υπήκοος τρίτης χώρας που κατά την υποβολή αίτησης ανανέωσης της άδειας διαμονής του διαπιστώνει ότι υπολείπεται όλου ή μέρους του απαιτούμενου για την ανανέωση αριθμού ημερών ασφάλισης λόγω μη εκπλήρωσης των ασφαλιστικών υποχρεώσεων εκ μέρους του εργοδότη θα πρέπει να προβεί σε δήλωση διαφωνίας - καταγγελία, ενώπιον των οργάνων του ΙΚΑ, προκειμένου να εξετασθεί σε πρώτο βαθμό η βασιμότητα της καταγγελίας του και να εκδοθεί η αντίστοιχη Πράξη Επιβολής Εισφορών (ΠΕΕ).

Στη συνέχεια, θα απευθύνεται στην αρμόδια υπηρεσία Αλλοδαπών του δήμου ή της κοινότητας μόνιμης διαμονής του, όπου θα υποβάλει όλα τα απαιτούμενα για τη χορήγηση της άδειας διαμονής του δικαιολογητικά και ακριβές αντίγραφο της δήλωσης διαφωνίας. Ο δήμος ή η κοινότητα, εφόσον κατά τα λοιπά ο φάκελος είναι πλήρης, θα χορηγεί στον ενδιαφερόμενο βεβαίωση κατάθεσης τύπου Α' και θα αποστέλλει το φάκελο στο οικείο τμήμα αδειών διαμονής της διεύθυνσης αλλοδαπών και μετανάστευσης της αποκεντρωμένης διοίκησης. Εάν δικαιωθεί ο εργαζόμενος, η υπηρεσία θα προβαίνει στην έκδοση της άδειας διαμονής του ενδιαφερόμενου."

Αυτά αναγράφονται σε καθεστωτικό μέσο και είναι ηλίου φαεινότερο ότι αποτελούν άλλη μια τρύπα για την παραμονή και με τον νόμο παράνομων μεταναστών στη χώρα μας. Μόλις εχθές ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ξεγελούσε σε συνεργασία με τα καθεστωτικά μέσα τους Έλληνες με δηλώσεις του.

Το ψέμμα του Παπουτσή αυτή τη φορά δεν άντεξε ούτε μιά μέρα. Ξέρουμε όλοι πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άδειες θα εκδοθούν για αλλοδαπούς που δεν έχουν ούτε τα προβλεπόμενα των νόμων και των διατάξεων που ισχύουν.

πηγη