Χρήστες OnLine

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ.


Η Συνταγματική εκτροπή συνετελέσθη. Η κοινοπραξία των επίορκων εκπροσώπων του Λαού, ψήφισε τον εθνοκτόνο λαθρονόμο, που καταλύει την Λαϊκή Κυριαρχία και
εκχωρεί πολιτικά - κυριαρχικά δικαιώματα στον κατευθυνόμενο νέο-οθωμανικό στρατό, της Ισλαμικής Κατοχής.

Η 11η Μαρτίου 2010, θα μείνει στην ιστορία μας, σαν η πλέον κατάπτυστη και εφιαλτική νύχτα για το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Νύχτα ντροπής και εθνικής μειοδοσίας όπως η νύχτα της προδοσίας των Ιμίων, στην οποία πρωταγωνίστησαν τα ίδια πρόσωπα, που εφαρμόζουν και τώρα την ίδια εγκληματική πολιτική.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, αφού πρώτα οργάνωσε σε συνεργασία με την Goldman Sahs την «χορογραφία» της κρίσης, θέλει να «κάνει την κρίση ευκαιρία», για να εκχωρήσει στην Τουρκία, αδιαπραγμάτευτα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, να θέσει τη Θράκη υπό τουρκική κηδεμονία, και να συνθηκολόγηση με τα Σκόπια, ακολουθώντας τις επιταγές , της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της Διεθνούς Τραπεζικής Χούντας.

Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες τους νομιμοποιεί τεχνητά σαν πολιτική μειονότητα με ολέθριες συνέπειες, για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Το πρόβλημα είναι προφανές στην Θράκη ,την Ήπειρο, την Μακεδονία, και τα νησιά του Αιγαίου. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εισαγόμενους πληθυσμούς στις περιοχές αυτές, συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.

Κανένας, από όσους μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας, δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική Ιθαγένεια και να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα . Εάν νομιμοποιηθεί, η παράνομη είσοδος, τότε καταργούνται τα σύνορα.

Ο ασυμβίβαστος αγώνας για τη μη εφαρμογή και την ανατροπή στην πράξη του λαθρονομου ,που εκχωρεί πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα σ ένα στρατό ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ, αποτελεί ύψιστο εθνικό - πατριωτικό καθήκον.

Καλούμε κάθε πολίτη, κάθε δημοτικό σύμβουλο, κάθε πατριώτη Δήμαρχο, να αρνηθεί την εγγραφή στα ληξιαρχεία των «λαθροτέκνων», και την εγγραφή στις ειδικές εκλογικές καταστάσεις των αλλοδαπών «Παπανδρελλήνων».
Καλούμε κάθε πολίτη της Αθήνας και του Πειραιά , να καταθέσουν , μηνυτήριες αναφορες, κατά των Δημάρχων, κατά των υπευθύνων για την Δημοτική Αστυνομία, και κατά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ , που δεν έχουν ασυλία, ζητώντας την άσκηση ποινικής διώξεως, για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους για την εγκληματικότητα που σαρώνει τους δρόμους των πόλεων.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, με το φορολογικό νομοσχέδιο εισάγει διακρίσεις κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών και της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ διατηρεί σε ισχύ το υπ’ αριθ. 182/22-3-1978, Προεδρικό Διάταγμα, βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,(και οι Συναγωγές), είναι απαλλαγμένο, από την καταβολή φόρων, για το εισόδημα από τη διαχείριση των πόρων του, και δεν καταβάλλει φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο για την απόκτηση, δωρεά, και αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας ενω δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αλλά και από (Ντονμέ) χριστιανούς, αντί του ελληνικού κράτους!!!

Καλούμε, όλους τους Μητροπολίτες και όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς φορολογούμενους, να προσφύγουν κατά του φορολογικού Νόμου, στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια, απαιτώντας ,Χριστιανοί-Ιουδαίοι και Μουσουλμάνοι να φορολογούνται το ίδιο.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, Παπανδρέου, χρειάστηκε μόνο 88 μέρες στην εξουσία για να αυξήσει την ανεργία κατά 1%,και τον Μάρτιο θα την πάει στο 12%. Μετά την περικοπή των Δώρων Πάσχα-Χριστουγέννων, τώρα, θα χρειάζονται 45 χρόνια εργασίας, για σύνταξη. (μετά θάνατον).Τα μέτρα, αυτά, κατά του εργαζόμενου Λαού , για τα οποία δεν υπάρχει καμιά Λαϊκή Εντολή, και τα οποία στηρίζουν, Μητσοτάκης- Καρατζαφέρης-Σαμαράς, δεν τα έλαβε, ούτε το δικτατορικό καθεστώς της Επταετίας, ούτε το δικτατορικό καθεστώς Μεταξά.

Η άμεση ανατροπή αυτής της κυβέρνησης εθνικής μειοδοσίας, αποτελεί στόχο επείγουσας εθνικής σημασίας και πρώτης προτεραιότητας.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί όλο τον Ελληνικό λαό, το μαζικό κίνημα και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους κοινωνικούς φορείς, το ίδιο και την τοπική αυτοδιοίκηση, να υπερβούν τον εαυτό τους και να ενταχθούν μαζικά σ έναν ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ τιμής και ευθύνης για το μέλλον του τόπου.

Το σύνθημά είναι ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, με τα φερέφωνα τηςΠαγκόσμιας Διακυβέρνησης. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις αποφάσεις μιας κυβέρνησης παράνομης που δε δίστασε να καταλύσει το Σύνταγμα.

Πρώτος στόχος η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Καλούμε τα συνδικάτα να προτρέψουν τα μέλη τους να μη υποβάλει κανείς φορολογική δήλωση σε μια κυβέρνηση παράνομη και αντισυνταγματική.

Εμείς την αγάπη μας για την πατρίδα και το αίσθημα της προσωπικής μας τιμής δε το παζαρεύουμε με κανέναν. Τον αγώνα και την αντίστασή μας, τα μεταφέρουμε πλέον στην κοινωνία και τη γειτονιά.
Από εδώ και πέρα, το λόγο έχει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, στον πατριωτισμό του οποίου επαφίεται πια και η τήρηση του Συντάγματος.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Πηγη

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ. και οι κοτες εξαφανισμενες..

Μία μόλις ημέρα μετά την πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα βομβιστική τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, το κτίριο της οδού Σωκράτους 48 γέμισε από νωρίς το πρωί με δεκάδες συναγωνιστές, αποδεικνύοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι οι τοίχοι των γραφείων της, αλλά πάνω απ’ όλα Ιδέα.

Δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας έκαναν πολύωρη ενημερωτική δράση στην πλατεία Ομονοίας όπου χιλιάδες περαστικοί έλαβαν έντυπο υλικό και εφημερίδες του Κινήματος ενώ πάρα πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και την οργή τους για τα παρακρατικά χτυπήματα και την κρατική τρομοκρατία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεκάδες συναγωνιστές δούλεψαν για την αποκατάσταση μέρους των ζημιών, τον καθαρισμό και την προετοιμασία του χώρου για το βράδυ. Κρεμάστηκε επίσης στο κτίριο ένα μεγάλο πανό της Χρυσής Αυγής καθώς και άλλα πανό στον χώρο περιμετρικά της οδού Σωκράτους με θέμα την θρασύδειλη βομβιστική επίθεση. Και πάλι η ανταπόκριση των περαστικών ήταν πολύ ενθαρρυντική για τον Αγώνα μας.



Στις 7 το απόγευμα ο ισόγειος χώρος και η στοά των γραφείων είχε γεμίσει ασφυκτικά με εκατοντάδες συναγωνιστές ενώ ο κόσμος έφτανε μέχρι τον δρόμο. Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Ν.Μιχαλολιάκος εξέφρασε στην ομιλία του την αποφασιστικότητα και το υψηλό (υψηλότερο παρά ποτέ) Ηθικό όλων των Χρυσαυγιτών ενώ ευχαρίστησε και όλους τους Εθνικιστές και πατριώτες εκτός Χρυσής Αυγής που στάθηκαν έμπρακτα στο πλευρό μας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.


Επίσης, ανακοίνωσε επισήμως ότι από το ερχόμενο κιόλας Σάββατο θα είναι έτοιμο γραφείο του Κινήματός μας στο κτίριο της οδού Σωκράτους 48, το οποίο φυσικά και θα συνεχίσει ν’ αποτελεί το σπίτι της Χρυσής Αυγής και στο μέλλον.


Στο τέλος της εκδήλωσης, εκατοντάδες στόματα τραγούδησαν με αποφασιστικότητα τον Ύμνο του Κινήματος αποδεικνύοντας ότι η Πίστη είναι πιό Δυνατή και από τη Φωτιά. Ζήτω η Νίκη!


Αύριο θα αναρτηθεί βίντεο από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής


Το πανό που βλέπετε στην φωτογραφία αναρτήθηκε από το μεσημέρι όπου και δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας μοίρασαν εκατοντάδες δωρεάν φύλλα της εφημερίδας μας στην πλατεία Ομονοίας. Εκεί φάνηκε πως πολλοί είχαν ενημερωθεί για την άνανδρη επίθεση και πολίτες εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στον Αγώνα μας, ο οποίος και θα συνεχιστεί με το ίδιο πείσμα, την ίδια θέληση και δύναμη, όπως οι Χρυσαυγίτες ξέρουν.

Είναι φυσικά γελοίο να νομίζουν κάποιοι πως οι Εθνικιστές θα λυγίσουν κάτω από οποιαδήποτε μορφή τρομοκρατίας,

ειδικότερα τώρα που η Πατρίδα μας και οι Έλληνες δοκιμάζονται από την σκληρή γραμμή της κυβέρνησης των… «σοσιαλιστών», που είναι έτοιμοι να δώσουν γη και ύδωρ σε αντάλλαγμα μιας οικονομικής στηρίξεως. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα από τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες, ένα είναι βέβαιο: Πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για χειρότερες μέρες στην οικονομία και μεγαλύτερες υποχωρήσεις στα εθνικά ζητήματα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα παραμείνει στην πρωτοπορία της εθνικής και κοινωνικής αντεπίθεσης και καλούμε τους αδούλωτους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό μας για να τινάξουμε τα δεσμά της σκλαβιάς που κρατάνε την χώρα μας δεμένη στους διεθνείς τοκογλύφους. Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε, έχουμε να κερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω!


πηγη

Επιτέλους! Μηνυτήριος αναφορά κατά του δημάρχου Αθηναίων και της ΕΛ.ΑΣ.


19.03.2010: Τα μέλη των συνδικαλιστικών οργάνων των εμπόρων της Αττικής λίγο μετά την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς κατά του δημάρχου Αθηναίων και της ΕΛ.ΑΣ.

Μηνυτήριο αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά του δημάρχου Αθηναίων και της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας κατέθεσε ομάδα εμπόρων με επικεφαλής συνδικαλιστές του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για το παράνομο εμπόριο.

Η σημερινή θλιβερή εικόνα του κέντρου της Αθήνας.

Όπως μας ενημέρωσαν, προχωρούν σ’ αυτήν την ενέργεια, διότι το πρόβλημα αντί να αντιμετωπισθεί εντείνεται εις βάρος της πολιτισμικής εικόνας και ταυτότητος της πόλεως, της ποιότητος ζωής τους και του τζίρου των επιχειρήσεών τους. Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος κ. Κακλαμάνης επαίρεται για την «ήπια πολιτική» που ασκεί απέναντι στους παρανόμους εμπόρους....

Πληροφορίες: Παναγιώτης Δούμας (6936-153517).

e-grammes