Χρήστες OnLine

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ.. μην πεφτετε στον ληθαργο της προπαγανδας των αριστερων. η ελλαδα ξεπουλιεται. ξυπνατε καντε το για τις μελλοντικες γενιες...

Αρθρο αναγνώστη .. απο Bησσαρίων

Toυς δίνουμε σπίτια τους δίνουμε υπηκοότητες τους βάζουμε στο δημόσιο τους παίρνουμε στο στρατό τους βάζουμε στην αστυνομία σε λίγο θα τους βάλουμε και στην βουλή (θυμηθείτε το) να τους βάλουμε και στα σπίτια μας να μας γαμησουν της γυναίκες και τα παιδιά μας (γιατί αν δεν τους βάλουμε οικιοθελώς μπαίνουν από μόνοι τους) μας απειλούν κιόλας με της μαφίες τους.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Ας μου πει κάποιος ποια η διαφορά του σήμερα με την εποχή της τουρκοκρατίας η με την γερμανική κατοχή η μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα έχουμε μεταναστευομένη δημοκρατία και όχι προεδρευόμενη ενώ τότε κατοχή τουλάχιστον τότε δεν κουνιόταν φύλλο και δεν έκανε ο καθένας ότι του καύλωνε εις βάρος του διπλανού του, ως πότε σε αυτήν την άμοιρη κοτσουλιά του πλανήτη θα πρέπει οι πολίτες της να αισθάνονται φιλοξενούμενοι.. και ως πότε οι "εφιάλτες" (προδότες) θα πολλαπλασιάζονται αντί να μειώνονται και θα κάνουν παιχνίδι όπως αυτοί γουστάρουν σαν να πρόκειται για ρυθμιστές της ζωής των πολλών στο όνομα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Τους καλώ λοιπόν όλους αυτούς τους δήθεν να πάνε να διαδηλώσουν στην πλατεία ταξιμ στην Τουρκία υπέρ των ελευθέρων ιδεών κατά της καταπίεσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπέρ της ανεξιθρησκίας κατά της ξενοφοβίας και εν πάση περιπτώσει σε ότι άλλο πιστεύουν, έχουν τα "αρχιδια" να το κάνουν αν ναι ιδου η Ρόδος ιδου και το πήδημα.

Μόνο θα τους παρακαλέσω αν το πράξουν να το καταγράψουν και σε βίντεο και να μου το στείλουν για να δω και τα αποτελέσματα αν και τα ξέρω εκ΄των προτέρων, θα ξαναδώ το εξπρές του μεσονυκτίου.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ συμπεριλαμβανομένου και εμένα να ήμαστε υπερήφανοι για τα κατορθώματα μας, ίσως με αυτό το κείμενο να προσπαθώ να ξορκίσω την ανικανότητα μου στο να κάνω κάτι μικρό και εγώ από μέρους μου ώστε να αλλάξουν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και δεν με αφήνουν να πάρω μια βαθιά αναπνοή ανακούφισης να ξέρω ότι τα δυο βλαστάρια που μεγαλώνω δεν θα με βλαστημανε αύριο όταν μεγαλώσουν για την (αν)ικανότητα μου να τους φτιάξω έναν τόσο ωραίο κόσμο σαν αυτό που μόλις περιέγραψα.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

το έχουν έτοιμο.. τεραστιο τζαμι στο μοσχατο..!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ διωχτε τους ισλαμιστες φανατικους απο την χωρα μας...

....και οι ανικανοι πολιτικοι μας δουλευουν....

Ολα αρχισαν τον Δεκεμβρη του 2006 οποτε ο Σαουδαραβας επιχειρηματιας Ελ Φαουζαν αγορασε ενα παλιο εργοστασιο υφασματων στην περιοχη μοσχατου στην Αθηνα εναντι 2,5 εκατομμυριων ευρω. Απο τοτε μεχρι σημερα πολλα χρηματα ξοδευτηκαν για να ανακαινιστει εκ βαθρων.το κτιριο τωρα ονομαζεται (Ελληνοαραβικο Επιμορφωτικο Πολιτιστκο Κεντρο)και ειναι πλεον ετοιμο να φιλοξενει εως 1000 μουσουλμανους για να προσευχηθουν.

Διαθετει υπερσυγχρονο τεχνολογικο εξοπλισμο,οπως γιγαντοοθονες και ειδικες ηχητικες εγκαταστασεις μεχρι και ειδικα χαλια απ'την Τουρκια εχουν φερει,για να το κοσμησουν...Κι ολα αυτα εγιναν απροσκοπτα και με χρηματα ενος σαουδαραβα,στη χωρα του οποιου απαγορευεται δια νομου η ανεγερση χριστιανικων ναων η ακομα να φοραει κανεις σταυρο πανω απο τα ρουχα του,και καθε τυχον παραβαση του τιμωρειται με πολυετη φυλακιση αν οχι θανατος...

Γιατι τα λεμε ολα αυτ; Διοτι ακουσαμε τον Νοιμ Ελ Γκαντουρ, προεδρος της Μουσουλμανικης Ενωσης Ελλαδος,να κλαιγεται οτι η Ελληνικη Κυβερνηση κωλυσιεργει την υλοποιηση ορισμενων αιτηματων τους .

Αν εχετε καποια παραπονα Κ.προεδρε της Μουσουλμανικης Ενωσης,μπορειτε ελευθερα και οποτεδηποτε επιθυμειτε να επιστρεψετε απο εκει που μας ηρθατε.Αντε στο Καλο..!!!!

4.5 άτομα ανά “αντιρατσιστική” οργάνωση, 5 αστυνομικοί ανά άτομο!



40 “αντιρατσιστικές” οργανώσεις καλούσαν χθες στον Άγιο Παντελεήμονα.

180 οι συγκεντρωμένοι, δηλαδή 4.5 άτομα ανά οργάνωση!


Οι ίδιες ομάδες, βρίκονται πίσω από πλήθος γκρουπών αλλά και “αντιρατσιστικών” “μη κυβερνητικών οργανώσεων”, για να μπορούν να στέλνουν πολλαπλές αιτήσεις χρηματοδοτήσεων στο ίδρυμα Σόρος, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στο ίδιο το Ελληνικό κράτος!


5 αστυνομικοί περίπου ανά άτομο, για να διώξουν δια ης βίας τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα από την πλατεία και να την παραδώσουν στους “αντιρατσιστές” και στην συνέχεια να την περιφρουρήσουν με στόχο “να γίνει οπωσδήποτε η συναυλία” όπως απαίτησε ο Χρυσοχοϊδης από την αστυνομία!


roufianoi2


(Η γελοιογραφία σκίτσο , που βρήκαμε στο διαδίκτυο, δείχνει την συνεργασία κράτους -παρακράτους και την αναλογία ΜΑΤ και “αντιρατσιστών” χθες στον Άγιο Παντελεήμονα. Αναφέρεται ότι η γελοιογραφία είναι επίσης εμπνευσμένη και από γνωστό “ μουσικοσυνθέτη”, που προσπάθησε το καλοκαίρι να διοργανώσει “αντιρατσιστικές” συναυλίες με την επιδότηση του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες ακυρώθηκαν μετά από δυναμική παρέμβαση των κατοίκων. Σχετική δημοσίευση εδώ http://gr.altermedia.info/?p=2990 )

ΚΛΑΡΑΔΕΣ - ΤV - ANAΡΧΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ




ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ;

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε για όσα διαδραματίστηκαν χτες στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα; Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Νωρίς το μεσημέρι ήρθε συνοδεία εκατοντάδων αστυνομικών ο ανθελληνικός συφερτός που δε ξεπερνούσε τα 50 άτομα στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Δήθεν για να πραγματοποιήσει συναυλία για την οποία όμως δεν υπήρχε καμία άδεια από τον αρμόδιο φορέα, δηλαδή το Δήμο Αθηναίων. Το μόνο που υπήρχε ήταν ένα κουρελόχαρτο με την υπογραφή του Χρυσοχοίδη (με ποια αρμοδιότητα άραγε;) ο οποίος μέρες πριν είχε προετοιμάσει το έδαφος κάνοντας συναντήσεις με τους γνωστούς διακτινιζόμενους κατοίκους και τις γκρούπες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (αρνούμενος να δεχθεί τους πραγματικούς Έλληνες κατοίκους της περιοχής) ενώ με δηλώσεις του τόνιζε πως:Πρέπει να τελείωνουμε με τον Άγιο Παντελεήμονα...
Mε τους Έλληνες κατοίκους δηλαδή που ασκώντας το συνταγματικό τους δικαίωμα προστατεύουν τα δικαιώματά τους. Αλλά για το Χρυσοχοίδη, τους κλαράδες του, τις γκρούπες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά και τους πληρωμένους γραφιάδες και τηλεκάφρους της Νέας Τάξης οι ενοχλητικοί Έλληνες της περιοχής δεν έχουν δικαιώματα γιατί είναι...φασίστες!!!

Ήρθαν λοιπόν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές με τους αστυνομικούς που τους φύλαγαν να είναι τουλάχιστον τριπλάσιοι από αυτούς και χωρίς κανένα λαθρομετανάστη στη σύνθεσή τους (κρίμα τέτοιο κλάσιμο συντρόφια τόσα λεφτά παίρνετε...) και άρχισαν να βριζουν τους κατοίκους. ''Έξω όλοι οι Ναζί'', ''Ο λαός δε ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά'' και ''Είμαστε όλοι Πακιστανοί''.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι που βρίσκονταν πάνω στη πλατεία κυκλωμένοι από τους αστυνομικούς ανταπέδωσαν φωνάζωντας ''Έξω όλοι οι χαζοί'', ''Ο λαός δε ξεχνά τους προδότες τους κρεμά, ενώ δεν είχαν καμιά αμφιβολία για το τελευταίο σύνθημα των ηλιθίων που βρίσκονταν απέναντι:Eίστε όλοι Πακιστανοί!!!!

Μετά από αρκετή ώρα αφού τα γκρουπούσκουλα της Νέας Τάξης χιλιοέπαιξαν τη κασέτα ήρθαν οι κλαράδες ''Στιφάδοι'' του Χρυσοχοίδη μαζί με τα ΜΑΤ και άρχισαν να σπρώχνουν τις γυναίκες μεγάλης ηλικίας που βρίσκονταν μπροστά από το πλήθος των κατοίκων που ξεπερνούσε σε αριθμό αυτό των αριστεριστών. Οι κλαράδες δεν σεβάστηκαν τις 50χρονες και 60χρονές ''χρυσαυγίτισσες'' και τις έβγαλαν από τη πλατεία μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους. Ζήτω η προστασία του Πακιστανού Πολίτη....

Σκηνές απείρου κάλλους εκτιλίχθηκαν όταν τα γκρουπούσκουλα ανέβηκαν στη πλατεία και αφού:


1.Έβαλαν κομματική σημαία στην εκκλησία βεβηλώνοντάς την,

2.Έκαψαν μια ελληνική σημαία μπροστά στα μάτια των κλαράδων του Χρυσοχοίδη που δεν αντέδρασαν στιγμή.

Το μόνο που έκαναν οι κλαράδες ήταν να απαιτούν από τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς να βγάλουν εντελώς από τη πλατεία τους Έλληνες με κάθε δυνατό τρόπο.
Κάπου εκεί δύο προκλητικοί ματάδες έχασαν τα δόντια τους από μπουνιές ενώ ο Συνταγματάρχης ''Στιφάδος'' (γιατί οι κλάρες του κάνουν μόνο για στιφάδο!!!) που έδινε τις εντολές να χτυπάνε τους γέρους και τις γριές έψαχνε σαν τρελός το πηλίκιο του που το άρπαξε κάποιος μέσα στο χαμό αφού προηγουμένως

1.Δεν σεβάστηκε τον Εθνικό Ύμνο που φώναζαν οι κάτοικοι

2.Δεν σεβάστηκε την Ελληνική Σημαία και αρνήθηκε να δώσει εντολή να κατέβει η κομματική σημαία που είχε αναρτηθεί στην εκκλησία

Ακολούθησε η εκδίωξη των Ελλήνων από τη πλατεία, η σύλληψη ενός κατοίκου και η εντολή του Συνταγματάρχη ''Στιφάδου'' να κλείσουν τα μαζαγιά και να απομακρυνθούν οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι άπο τις εισόδους των πολυκατοικιών στη κάτω μεριά της πλατείας (με ποιο Συνταγματικό δικαίωμα άραγε;)

Έκει ακολούθησαν άλλες στιγμές απείρου Χρυσοχοιδικού κάλλους με τους αστυνομικούς να ξεγυμνώνουν 13 χρονα και 15 χρονα ψάχνοντας για όπλα ενώ δεν παρέλειψαν να ελέγξουν ακόμα και τα τετράδια που είχαν στη τσάντα τους!!!!


Τις ώρες που τα παραπάνω διαδραματίζονταν στη περιοχή όλα τα Mέσα Mαζικής Εξαπάτησης έκαναν λόγο για χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς υπερασπιζόμενοι τα αφεντικά τους. Είναι γνωστός ο ρόλος τους.

Για τους ''επαναστάτες'' του indymedia τι να πούμε;
Tα είπαν όλα μόνοι τους:

''Η περιοχή αστυνομοκρατείται. Μπορείτε να κατέβετε άφοβα για τη Συναυλία!!!''

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει προσπάθεια να αναδείξουμε ένα προς ένα τα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος που παραβιάστηκαν χτες στον Άγιο Παντελεήμονα από τη Χούντα του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Πηγή:
Έγερσις

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Βγάζουν τον Σταυρό από τα ιταλικά σχολεία επειδή ενοχλούνται οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι!


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ...

Σ άλος έχει ξεσπάσει τη γειτονική χώρα από την παρακάτω είδηση:

"Το ΕΔΑΔ (Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) καταδίκασε την Ιταλία για την ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες. Ο σταυρός κρίθηκε ότι είναι ενάντια στο δικαίωμα των γονέων να ανατρέφουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους και στο δικαίωμα των μαθητών στην ελευθερία θρησκεύματος.

Η ενάγουσα ήταν η Σόλιε Λάουτσι, μια Ιταλίδα από το Αμπανο Τέρμε. Τα παιδιά της, Ντατάικο και Σάμι Αλμπερτίν, ηλικίας 11 και 13 ετών αντίστοιχα, παρακολουθούσαν μαθήματα στο δημόσιο σχολείο της πόλης. Σε όλες τις τάξεις του σχολείου υπήρχε κρεμασμένος σταυρός.

Η Λάουτσι έκρινε ότι η ύπαρξη σταυρού ήταν αντίθετη με το λαϊκό χαρακτήρα του Κράτους και του σχολείου. Επικαλέστηκε μάλιστα και μία δικαστική απόφαση που είχε κρίνει την ύπαρξη σταυρού στα εκλογικά κέντρα αντίθετη προς το λαϊκό χαρακτήρα του κράτους.

Στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Ιταλίας η κυβέρνηση υποστήριξε ότι η ύπαρξη σταυρού στις τάξεις είναι λογική, καθώς ο σταυρός δεν είναι μόνο θρησκευτικό σύμβολο, αλλά και «σημαία» της μοναδικής εκκλησίας που αναφέρεται στο ιταλικό Σύνταγμα, σύμβολο του ίδιου του Κράτους.

Ωστόσο, οι δικαστές στο Στρασβούργο έκριναν ότι ο σταυρός μπορεί εύκολα να ερμηνευθεί από τους μαθητές όλων των ηλικιών ως θρησκευτικό σύμβολο, σύμβολο που μπορεί να ενοχλήσει μαθητές άλλων θρησκευμάτων ή άθεους. Επεδίκασε μάλιστα το ποσό των 5.000 ευρώ στην ενάγουσα για ηθική βλάβη.

Η Ιταλίδα υπουργός Παιδείας κατεφέρθηκε εναντίον της «ιδεολογικής» απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Η ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες δεν σημαίνει προσκόληση στον καθολικισμό, αλλά είναι ένα σύμβολο της παράδοσής μας» δήλωσε η υπουργός σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa."


Πηγή.

Αυτή είναι λοιπόν η πολυπολιτισμική κοινωνία που ονειρεύονται κάποιοι-γύρω στα 70 άτομα,όσοι ήταν δηλαδή χθες στην "αντιρατσιστική" συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα:ΑΕΘΝΗ,ΑΘΡΗΣΚΗ,ΑΧΡΩΜΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ!Γι'αυτό σκυλιάζουν και επιστρατεύουν τόνους προπαγάνδας στα Μμε κατακεραυνώνοντας τον "φασίστα","ρατσιστή" κλπ Έλληνα πολίτη.

Και καλά,ας πούμε ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουν όλοι αυτοί να αποκαθηλώσουν τον Σταυρό που τόσο τους καίει και τσουρουφλίζει...θα κατεβάσουν τη Σημαία,θα καταργήσουν τις "μιλιταριστικές" παρελάσεις...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;;

Εδώ σας θέλω!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΘΑ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΣΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑ Ή ΜΠΟΥΡΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ"!

Τι θα κάνετε τότε;Θα προσφύγετε σε κανένα δικαστήριο για...ηθική βλάβη ή στα πλαίσια του "αντιρατσισμού" θα αναφωνήσετε κι εσείς "Αλλάχ Ακμπάρ";;;

Συνεχίστε...και δεν θ'αργήσει η στιγμή που θα θερίσετε θύελλες,στους ανέμους που σπείρατε...!

πηγη

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΪΔΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΧΑΜΗΛΗ


ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ... ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Αντιγράφουμε από το πληροφορημένο taxalia

Όπως είναι γνωστό, ο 61χρονος Νικόλαος Στοϊδης, από την Έδεσσα, διαχειριστής της ιστοσελίδας bulgarmak και "πρόεδρος" της οργάνωσης "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα", συνελήφθη στο σπίτι του στην Έδεσσα δικάστηκε και πρωτοδίκως καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 23 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 3.500 ευρώ. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κ.Στοϊδης, κατείχε παράνομα πλήθος όπλων και πυρομαχικών (για τα οποία και καταδικάστηκε), αρχαιοτήτων, αλλά και Η/Υ με πλήθος αρχείων, που περιέχουν προσωπικά στοιχεία (από φωτογραφίες, μέχρι σκαναρισμένες ταυτότητες!) δικαστικών, αστυνομικών και δημοσιογράφων.


Για την υπόθεση της παράβασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διενεργείται χωριστή έρευνα από τις αρχές, καθώς ο υπολογιστής του Στοϊδη, κατασχέθηκε και βρίσκεται στα εργαστήρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Εκτός από τα παραπάνω όμως, στο σπίτι του 61χρονου βρέθηκαν και τρεις νεκροκεφαλές.
Ο κ.Στοϊδης, ισχυρίστηκε ότι είναι το κρανίο της μητέρας του (!) και άλλων προγόνων του .
Ο δικαστής της Έδεσσας, δέχθηκε τον ισχυρισμό του και τον απήλλαξε από τις κατηγορίες της περιύβρισης νεκρού.
Ο Εισαγγελέας εφετών Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μπόμπολης όμως είχε διαφορετική άποψη !
Έτσι, άσκησε χθες Δευτέρα, έφεση εναντίον της απόφασης με την οποία καταδικάστηκε ο Ν.Σ. σε φυλάκιση 23 μηνών, θεωρώντας την ποινή χαμηλή και -το σημαντικότερο- διέταξε εξέταση D.N.A. για τα κρανία που είχε στο σπίτι του ο Ν.Σ. !


Εντυπωσιακή εξέλιξη, αλλά εμείς στο taxalia, που γνωρίζουμε την ψυχοσύνθεση του Νικόλα, εκτιμούμε ότι όντως τα κρανία ανήκουν σε προγόνους του Στοϊδη και δεν θα αποκαλυφθεί κάτι τραγικότερο. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικά ιδιόρυθμος (και έχει πολλούς εχθρούς στο χώρο των ψευτομακεδόνων, που θα ήθελαν να τον δουν ....ισόβια).
Ο Στοϊδης τους έκανε μεγάλη ζημιά, συνδέοντας εθνικά τους λίγους "μειονοτικούς" της περιοχής, με τη Βουλγαρία, ενώ οι τελευταίοι θέλουν να αποκοπούν από το Βουλγαρικό τους DNA και να δημιουργήσουν μια νέα Άρεια Φυλή: τα μακεδονοειδή.


Σημ. "Στόχου": Έχουμε την βεβαιότητα ότι ο Εισαγγελέας διέταξε την εξέταση του DΝΑ από τα κρανια που βρέθηκαν σπίτιτου Στοϊδη εξετάζοντας τον παρελθόν του και λαμβάνοντας υπόψιν του παλαιότερες ενέργειες του κατηγορούμενου να δημιουργήσει κάλπικα ιστορικά δεδομένα, όπως την ιστορία που έχουμε περιγράψει πριν λίγες μέρες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και όχι γιατί υποπτεύεται κάτι άλλο (π.χ. εγκληματική ενέργεια κατά ζωής). Όσο για τη "ζημιά" που έκανε σε κάποιους ο Στοίδης, ναι μεν συνομολόγησε την Βουλγαρική καταγωγή του και την κοινή καταγωγή άλλων που επιβουλεύονται την Μακεδονία, αλλά δεν το έκανε και για το καλό μας... Το μίσος του για την Ελλάδα είναι απύθμενο. Ψάχνουμε λόγους για να τον λυπηθούμε και η ιδιορυθμία του και η γραφικότητα του δεν μας αρκούν...