Χρήστες OnLine

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

4.5 άτομα ανά “αντιρατσιστική” οργάνωση, 5 αστυνομικοί ανά άτομο!



40 “αντιρατσιστικές” οργανώσεις καλούσαν χθες στον Άγιο Παντελεήμονα.

180 οι συγκεντρωμένοι, δηλαδή 4.5 άτομα ανά οργάνωση!


Οι ίδιες ομάδες, βρίκονται πίσω από πλήθος γκρουπών αλλά και “αντιρατσιστικών” “μη κυβερνητικών οργανώσεων”, για να μπορούν να στέλνουν πολλαπλές αιτήσεις χρηματοδοτήσεων στο ίδρυμα Σόρος, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στο ίδιο το Ελληνικό κράτος!


5 αστυνομικοί περίπου ανά άτομο, για να διώξουν δια ης βίας τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα από την πλατεία και να την παραδώσουν στους “αντιρατσιστές” και στην συνέχεια να την περιφρουρήσουν με στόχο “να γίνει οπωσδήποτε η συναυλία” όπως απαίτησε ο Χρυσοχοϊδης από την αστυνομία!


roufianoi2


(Η γελοιογραφία σκίτσο , που βρήκαμε στο διαδίκτυο, δείχνει την συνεργασία κράτους -παρακράτους και την αναλογία ΜΑΤ και “αντιρατσιστών” χθες στον Άγιο Παντελεήμονα. Αναφέρεται ότι η γελοιογραφία είναι επίσης εμπνευσμένη και από γνωστό “ μουσικοσυνθέτη”, που προσπάθησε το καλοκαίρι να διοργανώσει “αντιρατσιστικές” συναυλίες με την επιδότηση του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες ακυρώθηκαν μετά από δυναμική παρέμβαση των κατοίκων. Σχετική δημοσίευση εδώ http://gr.altermedia.info/?p=2990 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου