Χρήστες OnLine

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕ 8ΗΜΕΡΗ...ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ



Στο σπίτι των ληστών οι αστυνομικοί βρήκαν 3 καλάσνικοφ, μία κοντόκανη καραμπίνα, 30 χειροβομβίδες, 1 βαριοπούλα και ποσότητα TNT.

Οπως έγινε γνωστό και δύο είναι δραπέτες των φυλακών Λάρισας, όπου εξέτιαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και είχαν πάρει πενθήμερη άδεια ο ένας και οχταήμερη ο άλλος πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν επέστρεψαν και άρχισαν ξανά τις ληστείες.

(πηγή)

"Ελεος πια με τα κακουργήματααλλοδαπών .. - Ε Λ Ε Ο Σ"



Η κατάσταση στο Ελληνιστάν έχει φτάσει σε βαθμό πέραν της ανθρώπινης αντοχής.

Οι κάθε λογής αλλοδαποί (ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ) οι οποίοι με την ανοχή του κάθε λαμόγιου στα σημεία ελέγχου συνόρων, έχουν φτιάξει γκέτο, ΠΟΥ;;; Στην Αθήνα.

Ρε πάτε καλά;;;


Μαζέψτε τους και πίσω στην χώρα τους. Ληστεύουν, σκοτώνουν πουλάνε ναρκωτικά και το παίζουν μούρη στην χώρα μας; Ρε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; Δεν είμαι ούτε εθνικιστής, ούτε φασίστας για κάποιους που θα προστρέξουν να με χαρακτηρίσουν έτσι.

Είμαι ένας πολίτης που αναγκάστηκε να φύγει απο την Ελλάδα λόγω αυτής της κατάστασης και τα διαβάζω και έχω φρίξει. Πού φτάσαμε κύριοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ 300 της Βουλής; Να φεύγουμε οι Έλληνες για να δέχεστε παράνομους μετανάστες; Με τι λεφτά "κύριοι" θα τους ζήσετε; Με αυτά που κλέψατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ;;;

Όταν όμως θα έρθουν τα θέματα μειονότητας, δήθεν ανρωπίνων δικαιωμάτων κλπ, να δω τι θα κάνετε.

Πιστεύω πως όλοι σας θα θέλατε πίσω την ηρεμία και γαλήνη της ζωής που είχατε πριν. Να ξεχάσω την πόρτα μου ανοιχτή ρε αδελφέ, χωρίς να μπουκάρουν μέσα και να μου πάρουν και τα σώβρακα, στην καλύτερη, Να βγω έξω και να περπατήσω στο κέντρο της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ρε γ&%# χωρίς να μου την φέρει ο κάθε πειναλέος για 20 ευρώ, Να μην έχω άγχος για το αν θα μου την έχουν στημένη έξω από την τράπεζα, ή μου κλέψουν το αυτοκίνητο που έχω %#%@# να αγοράσω.

"ΚΥΡΙΕ" ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας; Τόσο σας νοιάζουν οι πολίτες αυτής της χώρας;

"ΚΥΡΙΕ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο κόσμος περιμένει περισσότερα από εσας. Αλλιώς μαζεύτε τα και δρόμο, σπίτια σας και όχι να φεύγουν οι πολίτες για να μείνετε εσείς και οι παράνομοι μετανάστες.

Υ.Γ. Και μην ξεχνάμε και τον "ΚΥΡΙΟ" ΣΑΜΑΡΑ, που το 1992 άνοιξε τα σύνορα για να έρθουν τα φιντάνια, οι δολοφόνοι
και κατάδικοι της γειτονικής μας χώρας, εδώ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ."

Αναγνώστης εκδιωγμένος